gunaydın sabırlı guzel hanımlar?nasılsınız?valla ben aslında bır ıyı bır kotuu hayat devam edyr ıste.ADAK ZCUUU NIRDESINIZ KIZLARRRRRRRR.GERCI KIZMAMAL LAZIM VALLA BENDE TEDAVIMDE HIC GIREMEDIM telastan yogunluktan bır de bana yasak da etmıstı doktor.ondan da olabılır ınsaaalah adakl tutmustur da yasak old ıcın gırmıyrsndr kardesım
MELISELA tebrıkler canım guzel notlar almısın.ZCUUUUUUU ADAK HBAER YOK MU DAHA?
hadi cANIM gözün aydın yarınki sınavın da iyi olur inşallah.
ohh kızlar baya kalabalığız nasılsınız zcu inşallah güzel haberler alırsın canım melise sevindim kız aferinnn allahım en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
melisela tebrikler canım
melisela tebrikler canım gözün aydın inşl yarınki sınavında en az bunlar kadar iyi geçer
zcu canım heyecanla senden gelecek haberi bekliyordum valla yarın akşama kadar beklemek zorundayım malesef çünkü bilgisayarım olmayacak bi kaç günlüğüne eşim işyerinden getiriyor sağolsun neyse sen güzel haber verde varsın ben geç alim
sayes inşl bırakırsın arkadaşım sigarayı eltinin yaptığıda hiç hoş değil insan hamileyim bari içmeyeyim der yazık günah o bebeğeya
herkese iyi akşamlar .....bugün topik
bunalımda gün doğmadan neler doğar...bizde bugün kaan hocadaydık....sprem bankası deneyin dedi umutsuz yani ısırgan. nohut.bide keçiboynuzu tozu ye dedi ilaç olrak endol trental yazdı ..1 aysonra tekrar tahlile göre devamedicez...bizde bizde hiç umut yok arkadaşlar hormonlar çok yüksek kök hücre daha yokmuş zor çok zor:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?