hoşbulduk canım yaa ne yapayım bugün bir baş ağrısıdır gidiyo bendee...bir bakayım dedim forumda neler var..iyidir canım tdavi aynı eşim sabahın erken saaatlerinde kalkıpta ilacını sürmüyo sinir ediyo benii baş ağrım da ondan galibaa.her sabah 6 da kalkıp sürüyodu artık benide çok zorluyo.ceylin su emre beyden bahsediyodu hangi hastanede biliyormusun?
selam lamlay azosperm bizimde
selam lamlay azosperm bizimde
mrb kızlar nasılsınız... bende bugün kontrol için doktordaydım yumurtalarım biraz nazlı büyüyormuş... yarın tekrar bakacak... kızlar siz yumurtaların iyi gelişimi için tedavi sırasında özel bişeyler yaptınız mı? hastane de de bi bayanla tanıştım 1,5 aylık hamileymiş hemde ilk denemesinde gebe kalmış kalp atışlarını dinlemek için gelmiş... nasıl duygulandım... çok mutlu oldum...
nasılsıniz kızlar ben bugün dr gittim hipotiroitim normale dönmüş fakat dr ilacı bir ay daha kullanmamı söyledi bakalım bizim tedavi bi kaç ay ertelenecek sanırım hayırlısı sizler naptınız bugün nasılsınız.
nasılsıniz kızlar ben bugün dr gittim hipotiroitim normale dönmüş fakat dr ilacı bir ay daha kullanmamı söyledi bakalım bizim tedavi bi kaç ay ertelenecek sanırım hayırlısı sizler naptınız bugün nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?