Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım gözünüz aydın..çok sevindim..inşAllah hamile haberinide alırız..

kaan hoca niye tedaviyi durdurdu hormonlriniz nasildi?

hayirli olsun insaallah normal yoldan hamilede kalirsin yakinda
hormon dusuklugumu vardi esinde?

ceylinsu gözünaydın canım darısı bizlere inşallah..ben foruma çok girmiyorum ama yazılarınızı takip ediyorum....iyi haberleriniz benide sevindiriyor..inşallah birgün hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırız

hoşbulduk canım yaa ne yapayım bugün bir baş ağrısıdır gidiyo bendee...bir bakayım dedim forumda neler var..iyidir canım tdavi aynı eşim sabahın erken saaatlerinde kalkıpta ilacını sürmüyo sinir ediyo benii baş ağrım da ondan galibaa.her sabah 6 da kalkıp sürüyodu artık benide çok zorluyo.ceylin su emre beyden bahsediyodu hangi hastanede biliyormusun?

umut tup bebek de bıylrym sızın kacıncı kutu bu jel .kac kutu bıttı?ne zman test yapcaksınız.ya sıze normal yoldan cıkıs olursa cok super olur ya ozmana bız de baslarız bastan o ılaca:)

2 kutuya geçtik şimdi 3 ay sonra test yapılacak bakalım sonuçları çok merak ediyorum ben eşimden daha sabırsızım onunda bu konuya benim kadar ilgili olmasını isterdim://normal yoldan çıkış olurmu bilmiyorum test sonuçlarına bağlı artık bakıcaz..sen nasılsın jklm neler yapıyosun kader arkadaşım

bende fırsat buldukça girmeye çalışıyorum..ayrıca ceylinsuya hakkaten çok sevindim spermin sıfırdan 5 milyona çıkması mucizee..maşallah diyelim ..darısı bizeee:))

canım evet HIPIGONADIZM hastalıgında ılacla sperm cıkısı saglanmakta .okudugum yazı ve makaklelerden bılıyrm cogu dogal yolla hamıle kalabılıyr masalaalh.bızım gıbı agır genetık hastalık degılkı.. rabbbım herkese gostersın ınsalalh

off evett bizimki farklı bir durum... neyse canım iyi akşamlar sana eşim birazdan işten gelir.çıkıyorum ben .hakkımızda hayırlısı ...........................................

kızlar bır haberım var hanı kıst cıkmıstı ya bende 6 cm kadar test sonuclarına gore temız çıktı
korkulacak bısey yokmus...ama kontrol altında olucakmısım neyse kotu bısey çıkmadı ya
Hadi gözün aydın nissancım çok sevindim canım.

kızlar günaydın herkese :) ben de adak gibi demmi yi merak ettim, hiç girmiyor topiğe....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…