Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bır haberım var hanı kıst cıkmıstı ya bende 6 cm kadar test sonuclarına gore temız çıktı
korkulacak bısey yokmus...ama kontrol altında olucakmısım neyse kotu bısey çıkmadı ya
gözün aydın
ben izliyorum ve çok seviyorummm

canım inşallah böyle devam eder ve kendiliğinden hamile kalırsın gözün aydınnn

ceylinsu canım çok sevindim inşAllah geriside gelir.siz kaç aydan beri ilaç kullanıyordunuz.emre bey ne dedi ilaçlara devammı yoksa tüp bebekmi birde ne kullandınız .sen çok umutluydun zaten gönlüne göre oldu rabbim bebiş haberlerinide verdirsin

günaydın kızlar o kadar yazı yazdım ama çıkmamış... desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...

nissancım gözün aydın canım çok sevindim için nasıl rahat etmiştir...

jklm canım tese için hiçbir hazırlık yapmadık tembel davrandık bu konuda vicdanım hiç rahat değil...

ceylinsu hadi hayırlı olsun canım. çok iyi bir rakam bu inşallah daha iyi rakamlara ulaşırsınızda normal yolla gebe kalırsın...

gözünüz aydın, güzel haberlerde duyuyoruz çok şükür. İnşallah bebişiniz fazla bekletmez :)

Kızlar hepinize teşekkür ederim belgin,jklm,sayes,zcu,mavi menekşe,nissan,blueavci,gelincik hepinizin allah yardımcısı olsun çok şükür ben bugünü gördüm sizlerde görürüsünüz sizlerin de umutlu haberlerini alırız buradan

Zcucum alıntı yapamıyorum eşim hipogonodizm di 4 aydır ilaç kullanıyoruz emre bey ilk 1 ay pergnyl 5000 verdi 5 günde bir kullandık daha sonra testesteron tahlili istedi yaptırıp kendisine bildirdik oda pregnyli hafta da 1 e çekti yanına fostimon 150 ekledi onuda haftada 3 kez yapıyoruz çok şükür biz geçen ay meraktan sperm testi yaptırddık dedik yoktur ama bir kere yaptıralım sonuç nadir canlı ve cansız sperm hücresi görüldü emre beye faks çektik emre bey hemen eşimle görüşüp 1 ay sonra merkeze gel burada yapakım testi demiş dün orafdaydı sonuç 5 ilyon 1 ay sonra tekrar çağırmış ilaçlara devam ve vitamin vermiş bir tane bakalım kısmet ne olacak

Gözün aydin ceylinsu. Allah devamini getirsin insallah.

vitamin olarak ne verdi canım bizdede sperm hücresi görüldü bir ay sonra sperm çıkarmı acaba kür felan yabıyormuydun.biz ilaçlara başlıyalı üç ay oldu

Zcucum siiz ne ilaç kullanıyorsunuz bizim de aynı sizin gibi oldu geçen aty ki test sonucunda sayı yoktu sadece nadir canlı ve cansız sperm hücresi görülmüştü ben kür falan yapmadım ama bu akşamdan sonra keçiboynuzuna başlıcam blueavci onu kullanıyo onlar çok yok katetti inşallah sizin de 1 ay sonra çıkışınız olur sen de keçiboynuzunu yap vitaminin adını bilmiyorum canım yabancı bişey

Espoircim çok sağol inşallah canım devamını görürüz sen nasılsın bebişin nasıl cinsiyet bellimi allah hayırlı evlat nasip etsin en başı sağlık eli ayaüu düz olsun ana baba kıymeti bilenlerden olsun canım

slm arkadaslarim
artik eskisi kadar topige gelemiyorum
oncelikle adakcigim senin icin cok ama cok uzuldum rabbim yardimci olsun
kizlar benim adetler baya kendini sasirmaya basladi
yani haftada bir adet olmaya basladim neden boyle oldu anlamadim

ve ben esim ile cuma gunu baska bir dr da gidecegiz bakalim o bizim hakkimizda ne diyecek belki aniden tedaviye baslar
kaan hoca bize ilaci durdurun dedi
herhalde o da artik bize yardimci olmayacak
rabbim su zor zinavimizda hepimize yardimci olsun

UMUDUNU KAYBETME rabbım hakıınızda hayırlısını versın senınle aynı donemde tedavıdeydık.2 kez mı baslıcaksınız canım

ceylinsu gözün aydin canim insallah hamile haberinide aliraz kiza zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…