canım aramıza hoş geldin.inşAllah bu topikten kuçağın dolu ayrılırsın.Allah bu azonun elinden tez zamanda bizleri kurtarsın.azospermin sebebi neydi.dr.unuz söylemiştir herhalde.:92:meraba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benim eşimede azosperm teşhisi kondu fakat tahlilde 14 15 lökasit görüldü şuan antibiyotik kullanıyo acaba bu iltahabın sperm çıkışına yada spermlere bi etkisi varmı biliyormusunuz?offffff allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahh
merhaba çiçek
sizin problem neydi hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Merhaba cicek.
Aradan bir yil geçti degerlerin güzelmis kaan beyin dedigine göre.
Ben bekleme derim ve ocak'ta esin TESE olsun.
Insallah bu kez bulunur.
Merhaba arkadaslar.
Insallah hepiniz iyisiniz.
Zaman zaman ugrayip sizden haber almaya çalisiyorum yazmasamda okumaya çalisiyorum.
Aklim hep sizde insallah sizde en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz.
Allah yardimciniz olsun.
Bizi sorarsaniz allaha sükür iyiz.
Yarin allahin izniyle 10 hafta olucak.
canım içini ferah tut işallah herşey iii olucak .biz kontrole gidicez canım
kızlar avatar resmim nasıl olmuş beğendiniz mi?
meraba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benim eşimede azosperm teşhisi kondu fakat tahlilde 14 15 lökasit görüldü şuan antibiyotik kullanıyo acaba bu iltahabın sperm çıkışına yada spermlere bi etkisi varmı biliyormusunuz?offffff allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahh
ıyı aksamlar kızlar.yenı gelen arkadasım allahım kurtarsın ınsaalh tez zamannda canım.sorun ne ?cıcek zcu belgın kızlar ne var ne yok,melısela dan haber yok daha ............
ÇİÇEKCİM canım Kaan bey tese için çağırdı dedin.hormonlarımı dengeledinizde tamam gelin dedi.hangi ilaçları kullandınız.bence gidecekseniz kürlere ve vitaminlere yoğunlaşın ve dengeli beslenin Allah yardımcınız olsun.
GUNAYDIN HERKESE.MELEK 23 CANIM evet guzel konusmsun ama kızcagızda sperm cıkmayınca ne yapsın ?haa saglıgı acısından toplatsaydın dyrsn bısey demem,ama basta doktor da olmak uzere cıkmayınca sperm neyı toplayacaklar ki....doktor da zaten toplamaz.sayet benım tedavımde de cıkmasaydı eger toplama ıslemı yapılmayacaktı.yanı ERYASU NUN yapacagı bısey yok canım..tabbııkı de allahtan umıt kesılmez.rabbım herkese sana bana hepımıze mutluluk yasatsın ınsallah.
merhaba arkadaslar
kizlar bana bir akil verin her ay kan tahlili yaptirip mail atiyoruz ya bu ayda attik
ve kaan bey ocakta gelin tese tarihini kararlastiralim diyor..degerler iyiymis.
kizlar sizce gidelimmi yoksa böyle devammi edelim erkenmi daha teseye bu ikinci olacak.tese olali 6 ocakta bir yil oluyor..korku ve heycan icindeyim duygular karma karisik
hayırlısı olsun canım zaten 6 ay arayla yapıyorlar sende 1 yıl olucakmış ama hocamız zaten gelin dediğine göre vardır bi bildiği iyi düşünün iyi olsun canım içinizi ferah tutun heyecanınız da mutluluktan olsun canım :))
kızlar nasılsınız Meliseladan haber varmı.
ıyı aksamlar kızlar.yenı gelen arkadasım allahım kurtarsın ınsaalh tez zamannda canım.sorun ne ?cıcek zcu belgın kızlar ne var ne yok,melısela dan haber yok daha ............
hosgeldin canim hersey ayni ben heycanliyim ...melisadan haber yok daha canim
sagol canim allah razi olsun... klomen ve proxeed plus kullandi canim..evet canim hormonlar iyiymis...
sonucu merakla bekliyorum işallah bu sefer iii çıkacakcanım iyim sağol bizimde perşembe hormon testini yaptırıcak bakalım işallah düşüş olmuştur..
sagol canim iyiym sükür..senden gelecek güzel habiri bekliyorum
canım inşAllah bir güzel haber bekliyorum sizden
canım inşl güzel bir sonuç çıkar akşama güzel haberlerinizi bekliyoruz
kızlar selammmmmmmmmmmmmmm..merak etmişsiniz beni Allah razı olsun hepinizden..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..
sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür..
kan
LH 8.61
FSH 4.24 olmuş.. bunlarda son testte 3 küsürlerdeydi..
kızlar selammmmmmmmmmmmmmm..merak etmişsiniz beni Allah razı olsun hepinizden..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..
sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür..
kan
LH 8.61
gözün aydin canim cok sevindim
gözün aydin canim cok sevindim
ççeğim çok saol bitanem..bugün valla sevinçten ağladım..Allah'tan isteyin kızlar lütfen, bıkmadan usanmadan isteyin..yemin ediyorum ona yönelirseniz o sizi asla geri çevirmeyecek..çok şükür rabbime..
canım aramıza hoş geldin.inşAllah bu topikten kuçağın dolu ayrılırsın.Allah bu azonun elinden tez zamanda bizleri kurtarsın.azospermin sebebi neydi.dr.unuz söylemiştir herhalde.:92:
ya kzlar bu topik nolmuş böyle hani insanın girmemesi için ellerinden geleni yapmışlar bu başarılarından dolayı site yönetimini
eeeeee bacılar sizler napıyorsunuz ne var ne çok bizde durum aynı malum son umut kök hücre kızlar dün kurstaydım 15 kişi var yok sınıfta 3 kişinin cocugu olmuyor onlardan biride benim kızlar bir gün bir hamile kalsam bebem dogsa ozaman görün siz beni ne kadar içimde kalan varsa hepsini yapmak isterim Allahın izniyle en güzel hamile elbiselerini en güzel donları alıcam bebişime inşallah yılların özlemi bikmiş be bacılar milletin bebesi evi barkı varken boynumu büken nekadar yanlızlık varsa inşallah hepsini yaşamak nasip olur
melisela gözün aydın canım maşallah değerleriniz süper....inşallah en kısa zamanda hamileliği yaşarsın..
sperm
kan
LH 8.61
tatlım çok ama çok sevindim inşanlah anneliğide yaşarsın darısı bizim başımıza inşanlahh cumadan sonra bende kendimde olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?