Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım aramıza hoş geldin.inşAllah bu topikten kuçağın dolu ayrılırsın.Allah bu azonun elinden tez zamanda bizleri kurtarsın.azospermin sebebi neydi.dr.unuz söylemiştir herhalde.:92:

ıyı aksamlar kızlar.yenı gelen arkadasım allahım kurtarsın ınsaalh tez zamannda canım.sorun ne ?cıcek zcu belgın kızlar ne var ne yok,melısela dan haber yok daha ............

ÇİÇEKCİM canım Kaan bey tese için çağırdı dedin.hormonlarımı dengeledinizde tamam gelin dedi.hangi ilaçları kullandınız.bence gidecekseniz kürlere ve vitaminlere yoğunlaşın ve dengeli beslenin Allah yardımcınız olsun.

merhaba çiçek
sizin problem neydi hangi ilaçları kullanıyorsunuz

merhaba fatfata hosgeldin
bizim problem azo spermi kulladigimiz ilaclar klomen ve proxeed plus canim doktorumuz kaan aydos
sizin problem ne canim?

Merhaba cicek.
Aradan bir yil geçti degerlerin güzelmis kaan beyin dedigine göre.
Ben bekleme derim ve ocak'ta esin TESE olsun.
Insallah bu kez bulunur.

merhaba canim
sagol insallah bulunur dua et bana canim hamilesin kabul olur

canim iyi olmana sevindim demek 10 haftalik oldular masallah size
yakinda cinsiyetleride belli olur kendine iyi bak canim

canım içini ferah tut işallah herşey iii olucak .biz kontrole gidicez canım

insallah canim sagol

kızlar avatar resmim nasıl olmuş beğendiniz mi?

cok güzel bayildim canim allahim sanada boyle avatarindaki gibi bir melek nasip etsin

hosgeldin gecmis olsun

ıyı aksamlar kızlar.yenı gelen arkadasım allahım kurtarsın ınsaalh tez zamannda canım.sorun ne ?cıcek zcu belgın kızlar ne var ne yok,melısela dan haber yok daha ............

hosgeldin canim hersey ayni ben heycanliyim ...melisadan haber yok daha canim

sagol canim allah razi olsun... klomen ve proxeed plus kullandi canim..evet canim hormonlar iyiymis...

kizlar bana fikir verirseniz sevinirim
ben kur falan yapiyorum ama sizlerde soyleyin unuttugum bisey varsa biliyim
neler yesin ne icin

evet canım ama okadar para veriyoruz ya onu yapmak zorundalar bence çünkü çok rahatsız olur belkide kanaması o yüzden sonuçte her insanın bi kapasitesi var belki vücut onu taşıyamıyor bilmiyorum ya her yönden bizim işimiz biraz zor

hayırlısı olsun canım zaten 6 ay arayla yapıyorlar sende 1 yıl olucakmış ama hocamız zaten gelin dediğine göre vardır bi bildiği iyi düşünün iyi olsun canım içinizi ferah tutun heyecanınız da mutluluktan olsun canım :))

sagol canim insallah

kızlar nasılsınız Meliseladan haber varmı.

hosgeldin canim hersey ayni ben heycanliyim ...melisadan haber yok daha canim

sagol canim allah razi olsun... klomen ve proxeed plus kullandi canim..evet canim hormonlar iyiymis...

sonucu merakla bekliyorum işallah bu sefer iii çıkacakcanım iyim sağol bizimde perşembe hormon testini yaptırıcak bakalım işallah düşüş olmuştur..

canım aramıza hoş geldin.inşAllah bu topikten kuçağın dolu ayrılırsın.Allah bu azonun elinden tez zamanda bizleri kurtarsın.azospermin sebebi neydi.dr.unuz söylemiştir herhalde.:92:

hoşbulduk canım sağol amin cümlemizi inşallah ya bi sebep söylemediler herşey normalmiş fsh hormonlar gen tahlili bile yaptırdık bi sorun çıkmadı nisanda ilk tüp bebek deneyimizi yapıcaz inşallah şuan eşimin işi dolayısıyla yapamıyoruz bide bu mesa yada tese ameliyatı olan kişi kaç günde ayağa kalkıyo biliyomusunuz?

Son düzenleme:

aminn cümlemizi rabbim isteyen herkese versinn

melisela gözün aydın canım maşallah değerleriniz süper....inşallah en kısa zamanda hamileliği yaşarsın..

inşallah arkadaşım rabbim sana ve burada isteyen herkese nasip eder bu kadar beklememize karşılık en kısa zamanda bizi hayırlısıla bebegimize kavuşacagımız yerlere yönlendirsin yüce mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…