- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
tatlım çok ama çok sevindim inşanlah anneliğide yaşarsın darısı bizim başımıza inşanlahh cumadan sonra bende kendimde olurum.
durucum çok saol bitanem,sen nasılsın?gergin değilsin demi?
kızlar bu arada sperm sayılarını yanlış yazmışım..15 milyon ve 43 milyon olacak..
durucum çok saol bitanem,sen nasılsın?gergin değilsin demi?
kızlar bu arada sperm sayılarını yanlış yazmışım..15 milyon ve 43 milyon olacak..
yok gün yaklaştıkça dahada stres yapıyorum Rabbimden ümidim sonsuz ama içim içime sığmıyor bilmiyorum 2 gün kaldı ne olur dua edin .sizin adınızada çok ama çok sevindim inşanlah çok yakın zamanda hamile kalırsın bunuda burada bağır çakır kutlarız.demekki ortak acı böyle birşeymiş
kızlar selammmmmmmmmmmmmmm..merak etmişsiniz beni Allah razı olsun hepinizden..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..
sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür..
kan
LH 8.61
FSH 4.24 olmuş.. bunlarda son testte 3 küsürlerdeydi..
sağol canım darsısı başımıza artık allah tamamına erdirsin mutluluklarının devamını getirsin :))
sağol canım darsısı başımıza artık allah tamamına erdirsin mutluluklarının devamını getirsin :))
melekcim çok saol tatlım..inş daha iyileri hepimizin olur..
kızlar selammmmmmmmmmmmmmm..merak etmişsiniz beni Allah razı olsun hepinizden..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..
sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür..
kan
LH 8.61
canım çok sevindim güzünüz aydı çok şükür ilaçlarişe yaramış geriside gelecek hamiş haberlerini alacaz
canım çok sevindim güzünüz aydı çok şükür ilaçlarişe yaramış geriside gelecek hamiş haberlerini alacaz
saol bluavcım canım benim..sende bişey yokmu daha..hade bekliyoruz hamile haberini şekerim..güzel haberlerle gel tamammı :))) çok şükür hareket oldu azda olsa..
çicekcim
adına cok sevındım..ama canım merak ettım senın azo sebebı neydi..hormanal..yada baskaa bırseymıydı..bızde klomen ve proxeed kullandık..siz mıcrotese felan oldunuzmu yada kaan kocada ne zaman basladınız tedavıye ve ilk defa sperm ne zaman cıkmıstı canım biraz fazla sordum ama işte umut dünyası neyaparsın
sperm
kan
LH 8.61
ne guzel bır haber buhadı hayırlı olsun arkadasım umarım daha da hareketlenır
ılaclara devam edıceksınız dımı?? ınsallah mutlu haberlerını de alırız
hoşbulduk canım sağol amin cümlemizi inşallah ya bi sebep söylemediler herşey normalmiş fsh hormonlar gen tahlili bile yaptırdık bi sorun çıkmadı nisanda ilk tüp bebek deneyimizi yapıcaz inşallah şuan eşimin işi dolayısıyla yapamıyoruz bide bu mesa yada tese ameliyatı olan kişi kaç günde ayağa kalkıyo biliyomusunuz?
yok gün yaklaştıkça dahada stres yapıyorum Rabbimden ümidim sonsuz ama içim içime sığmıyor bilmiyorum 2 gün kaldı ne olur dua edin .sizin adınızada çok ama çok sevindim inşanlah çok yakın zamanda hamile kalırsın bunuda burada bağır çakır kutlarız.demekki ortak acı böyle birşeymiş
canım ınsallah hersey yolunda gıder az kaldı cuma sabahı mı olucak esın amelıyat?
nasılsın arkadasım uzun zamandır goremıyorum senı heralde ışlerın yoğun kendıne ıyı bak
iyiyim canlarım siz nasılsınızz ne var ne yok bacılarrr
Merhaba arkadaslar.
Insallah hepiniz iyisiniz.
Zaman zaman ugrayip sizden haber almaya çalisiyorum yazmasamda okumaya çalisiyorum.
Aklim hep sizde insallah sizde en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz.
Allah yardimciniz olsun.
Bizi sorarsaniz allaha sükür iyiz.
Yarin allahin izniyle 10 hafta olucak.
sperm
kan
LH 8.61
canim gozun aydin senin adina cok sevindim tez zamanda bebisini alirsin insalllah ucagina rabbim bizlere yasatir insallah bole mutluluklar
Merhaba arkadaslar.
Insallah hepiniz iyisiniz.
Zaman zaman ugrayip sizden haber almaya çalisiyorum yazmasamda okumaya çalisiyorum.
Aklim hep sizde insallah sizde en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz.
Allah yardimciniz olsun.
Bizi sorarsaniz allaha sükür iyiz.
Yarin allahin izniyle 10 hafta olucak.
ne guzel bır haber buhadı hayırlı olsun arkadasım umarım daha da hareketlenır
ılaclara devam edıceksınız dımı?? ınsallah mutlu haberlerını de alırız
canim gozun aydin senin adina cok sevindim tez zamanda bebisini alirsin insalllah ucagina rabbim bizlere yasatir insallah bole mutluluklar
MELİSELA gözünüz aydın canım, ne güzel haberler inşallah doğal yoldan sağlıklı bir şekilde bebeğin size gelir :)
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum..bizim yaptığımız inanın birşey yok, Rabbim kısmet etmeseydi bunların hiçbiri olmazdı..Allah'ım kimsenin emeğini boş bırakmaz, lütfen sizde elinizden geleni yapıp tevekkül Allah'tan deyin..Asla ümitsizliğe düşmeyin arkadaşlarım, biliyorum ben bunları görmek için fazla beklemedim burdaki arkadaşlarım gibi ama Allah dilerse herşey oluyor kızlar..lütfen bol dua edin, kenzul arş okuyun ve en önemlisi inanın güzel şeylerin olacağına..kimseye akıl vermek benim haddime düşmez ama ben sizle samimi duygularımı paylaşmak istedim..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?