kızlar selammmmmmmmmmmmmmm..merak etmişsiniz beni Allah razı olsun hepinizden..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..
sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür..
kan
LH 8.61
FSH 4.24 olmuş.. bunlarda son testte 3 küsürlerdeydi..
gözün aydın içime doğmuştu dün senden güzel haber geliceğini Allah bebeğini kucağına aldığın günleri de nasip eder işallah
yok gün yaklaştıkça dahada stres yapıyorum Rabbimden ümidim sonsuz ama içim içime sığmıyor bilmiyorum 2 gün kaldı ne olur dua edin .sizin adınızada çok ama çok sevindim inşanlah çok yakın zamanda hamile kalırsın bunuda burada bağır çakır kutlarız.demekki ortak acı böyle birşeymiş
işallah sperm bulunur ve bize müjdeli haber verirsin...
gunaydin arkadaslar umarim guzel bir gun olur hepimiz icin
leylak , adak nasilsiniz canlar
günaydın canım nasılsın?
leylak , adak nasilsiniz canlar
iyiyim arkadaşım sağol...her geçen gün daha iyi oluyorum...bizde şuan bir gelişme olmadığı için beklemede olduğumuzdan pek yazacak bişi bulamıyorum....3 aylık iğnelerimizi vuruluyoruz bitince sperm çıkarsa tekrar tedavi olacağız buda nisan ayına falan geliyor...tabi çıkış olmazsa ne olacak bilemiyorum...allah hepimizin yardımcısıs olsun.....
sende sağol hayatım.henüz beklemedeyim canım geçen ay bi gecikme yaşamdıya henüz adetim gelmedi daha ayın 25ne inşl olmamda hamiş olurum diyorum ama nasip kımet artık biz elimizden geleni yapıyoruz inşl canım güzel haberleri vericem size umut ediyorum sizlerinde güzel haberini takip ediyorum sende en kısa zamanda hamiş kalacaksın hareketlenemye başladı ki daha ilk aydan çok güzel bi gelişme busaol bluavcım canım benim..sende bişey yokmu daha..hade bekliyoruz hamile haberini şekerim..güzel haberlerle gel tamammı :))) çok şükür hareket oldu azda olsa..
blueavcı kardeşim inş bir an önce hamilelik hamilelik haberlerini alırız nete ne zaman girsem seninle ilgili güzel haberler almak istiyorum.hergün yazılanları takip ediyorum fakat cevap yazmaya fırsat kalmıyor.bugün biz de sperm tahlili yaptırdık 6 aylık ilaç raporu çıkarttık ovitrelle ve fostimon için.biraz zorlu oldu allah kimseyi şu devlet hastanesine düşürmesin eşim 1,5 saat sabah sıra almak için bekledi muayene sırası o sırası v.s derken çıldrdı neredeyse bugün.keşke özel hastanelerden alma fırsatı olsa hiç uğraşmazdık.sperm tahlili her zamanki gibi 0 çıktı azosperm.eşim üzüldü bayağı bana belli etmemeye çalıştı ama bayağı yıkıldı sonuç karşısında emre beyde ilk 3 ay fazla beklenti içerisinde olma demiş eşime.7 aylık tedavinin son 1 ayını emre beyin ilaçları ile sürdürüyoruz.bakalım hayırlısı.emre beye sonuçları faxladık.ama eşimin sevindiği taraf akşama kadar acayip yoruldu garibim bi rapor çıkartabilmek ne zorluklara katlandı.çok gerildi çok sinirliydi bugün.bir de bu gerginliğin üzerine 17,00 gibi sonuçları aldık yüzünden bin parça düştü.1 aydır puregon 600 ile devam ediyorduk şimdi yarın sabahtan beri fostimon 150 ile devam edecek artık.hayırlısı ben üzülmüyorum sadece eşimin üzüldüğüne üzülüyorum.hayırlısı bakalım.rabbim muhakkak birgün yüzümüzü güldürür inş.sonuçları güzel olan bütün arkadaşlara gözünüz aydın diyorum.darısı bizlerin başına inş.
ayyy canım çok teşekkür ederim sağolasın benimle birlikte böyle meraklanmanız beni çok mutlu etti sağolasın inşl o haberi verdiğim günlerde gelir tabi hapimizin inşl demek sizin test sonucnuzda henüz bişe çıkmadı canım olabilir nomal bizdede ilk ayda 3tane çıkmıştı zaten sonraki aylar milyonu gördük hem emre beyde demiş ilk 3ay bekleme bişe diye sana demiştimya kişiden kişiye bu tedaviye cevap veriş değişiyomuş en kısa zamanda çıkışınız başlar umarım sendende güzel haberler bekliyorum bende seni marek ediyodum forumda denk gelmiyodumya girmiyosun bu kız ne yaptı diyodum benim eşimde kısmet olursa salı günü test yaptıracak canım bakalım biz bu ay ne göreceğiz güzel haberlerini bekliyorum canım
nasılsın arkadasım uzun zamandır goremıyorum senı heralde ışlerın yoğun kendıne ıyı bak
sağol canım iyiym son zamnalarda yoğundum ama girip okuyup çıkıyordum canım sizlerden haber alamadan duramıyorumki takip ediyorum sürekli yazacak bişeyim olmuyo bazen okuyup çıkıyorum sen napıyosun nasılsın
sağol canım iyiym son zamnalarda yoğundum ama girip okuyup çıkıyordum canım sizlerden haber alamadan duramıyorumki takip ediyorum sürekli yazacak bişeyim olmuyo bazen okuyup çıkıyorum sen napıyosun nasılsın
iyiyim canim calisiyorum. bende beklemede oldugum icin, bizde de bir gelisme yok insallah olur da size haber verme sevincini yasarim kendine iyi bak
inş adakcım, güzel dileklerin için çok saol..canım hareket ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı % 50 olmalıymış, bizde ise %4.. ama bunada binlerce kez şükürler olsun..yaza kadar artık rabbim ne takdir ederse..melisela.....senin içinde sevindim arkadaşım...normal yolla gebelik için hareket % si nedir bilemiyorum ama bu gidişle inşallah normal yoldan hamile kalacaksın.....
evet canım dün sen söylemiştin..çok teşekkür ediyorum..inş hepimiz o günleri görrüz.gözün aydın içime doğmuştu dün senden güzel haber geliceğini Allah bebeğini kucağına aldığın günleri de nasip eder işallah
sen nasılsın arkadaşım? bu arada allah kabul ederse namaza başladım 1 hafta oldu bazen zor geliyor ama inatla devam ediyorum inşallah bırakmam..bırakmaktan çok korkuyorum....
canımmmm Allah kabul etsin, aman adakcım sakın şeytana yenilme..bak namaz kıldıkça görceksin ki herşey o kadarda zor gelmiyor insana..senin için dua edeceğim adak, lütfen sakın bırakma..Sen ona yönelirsen oda sana mutlaka istediğini verecek canım..
kızlar bugün biraz işim var giremeyeceğim onu haber vereyim dedim kayınvalidemin günü var ona hazırlık yapacağım hepinizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?