Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum..bizim yaptığımız inanın birşey yok, Rabbim kısmet etmeseydi bunların hiçbiri olmazdı..Allah'ım kimsenin emeğini boş bırakmaz, lütfen sizde elinizden geleni yapıp tevekkül Allah'tan deyin..Asla ümitsizliğe düşmeyin arkadaşlarım, biliyorum ben bunları görmek için fazla beklemedim burdaki arkadaşlarım gibi ama Allah dilerse herşey oluyor kızlar..lütfen bol dua edin, kenzul arş okuyun ve en önemlisi inanın güzel şeylerin olacağına..kimseye akıl vermek benim haddime düşmez ama ben sizle samimi duygularımı paylaşmak istedim..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah..[/QUOTE]

insallah canim hepimize bir gun guzel haberler vermek nasip olur

leylak , adak nasilsiniz canlar

iyiyim arkadaşım sağol...her geçen gün daha iyi oluyorum...bizde şuan bir gelişme olmadığı için beklemede olduğumuzdan pek yazacak bişi bulamıyorum....3 aylık iğnelerimizi vuruluyoruz bitince sperm çıkarsa tekrar tedavi olacağız buda nisan ayına falan geliyor...tabi çıkış olmazsa ne olacak bilemiyorum...allah hepimizin yardımcısıs olsun.....

melisela.....senin içinde sevindim arkadaşım...normal yolla gebelik için hareket % si nedir bilemiyorum ama bu gidişle inşallah normal yoldan hamile kalacaksın.....

canim kendine iyi bak toparlanmaya bak simdiden boyle karamsar dusunme arkadasim her sey yoluna girer insallah tedaviniz iyi gider gec olsun guc olmasin insallah

gelincik...arkadaşım inan aklım sende ...dualarımdasın allah yardımcın olsun...beklemek o 10 günün geçmesi ne zor 2 kez yaşadım bekledim hele de test yaptırmak ve o sonucun eline ulaşması ...allah yardımcın olsun sana sağlıklı hayırlı bir bebek diliyorum

arkadaşlar ben de birşeyler paylaşmak istedim.özellikle namaza yeni başlayan arkadaşlar için.inşallah allah dua kapılarını bize de açar ve inşallah hepimize şifa olur.Allah mucizesinden bize de gösterir.ve özlemlerimizi dindirir.

Hacet namazı nasıl kılınır?

Hacet namazı, yatsı namazından sonra iki, dört ya da on iki rekât olarak kılınır. Hz. Peygamber'den gelen bir rivayete göre hacet namazının ilk rekâtında Fatiha'dan sonra üç defa Âyetel-Kürsî, diğer rekâtlarda Fatiha'dan sonra sırasıyla birer defa İhlas, Felak ve Nas sureleri okunur.

Hacet namazı bitince Allah'a hamd ve sena, Resulullah'a salat ve selamdan sonra bir hacet duası okunması sünnettir. Çeşitli hacet duaları vardır. Bunlardan birisi şudur:

"Allahümme innî es'elüke tevfîka ehli'l-hüdâ ve amele ehli'l-yakîni ve munâsehete ehli't-tevbeti ve azme ehli-s-sabri ve cidde ehli'l-haşyeti ve talebi ehli'r-rağbeti ve teabbüde ehli'l-vera'i ve irfâne ehli'l-ilmi hattâ ehâfek. Allahümme innî es'elüke mehâfeten tahcizünî an masiyetike hatta a'mele bi ta'atike amelen estehikku bihi rıdâke ve hattâ unâsihake bi't-tevbeti havfen minke ve hattâ uhlise leke'n-nasîhate hubben leke ve hattâ etevekkele aleyke fi'l-umûri ve husni zannin bike. Subhâne hâliki'n-nûr."

Bu duanın anlamı şu şekildedir:

"Allah'ım, Senden hidayet ehlinin başarısını, yakin ehlinin amellerini, tövbe ehlinin öğütleşmesini, sabır ehlinin azmini, huşu ehlinin ciddiyetini, rağbet ehlinin talebini, vera ehlinin ibadetini, ilim ehlinin irfanını isterim ki, Senden gereği gibi korkayım. Allah'ım, Senden öyle bir korku isterim ki, o beni Sana isyandan menetsin; ta ki, Sana itaat ile öyle amel edeyim ki, onunla Senin rızana ereyim; Senden korkarak tövbeyle sana döneyim; sırf Senin sevgini kazanmak için halis nasihat edeyim; her işte Sana güvenip Sana dayanayım; Sana güzel zan besleyeyim. Nurun yaratıcısı Allah'ı tesbih ederim."

Başka bir dua Türkçe olarak şöyle dua etmek de olur:
(Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Âlemlere rahmet olarak gönderdiğin Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi! Bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et!)

Bu duayı müslümanlar, her zaman okuyup maksatlarına kavuşmuşlardır. Bu duaları bir kere okuyup bırakmamalı, kırk gün kadar devam etmek iyi olur.

melisela.....senin içinde sevindim arkadaşım...normal yolla gebelik için hareket % si nedir bilemiyorum ama bu gidişle inşallah normal yoldan hamile kalacaksın.....
inş adakcım, güzel dileklerin için çok saol..canım hareket ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı % 50 olmalıymış, bizde ise %4.. ama bunada binlerce kez şükürler olsun..yaza kadar artık rabbim ne takdir ederse..

kızlar bugün biraz işim var giremeyeceğim onu haber vereyim dedim kayınvalidemin günü var ona hazırlık yapacağım hepinizi öpüyorum..

GUNAYDIN HAYIRLI GUNLERIMIZI OLSUN INSALALH.MELISELA CICEK RABBIM devanımında gstrsn ınsaalah ne guzel sonuclar bunlar..ınsaallah bız de tek tuk de olsa goruruz bu sayıları...LEYLAK CANIM ben de aynen bugun cok ısteksızım calısyrm ama cok yorgunum.kızlar moralım bozuk ALLAH RIZASI ICIN BANA DUA EDERMISINIZ.BEBEK DEGIL BASKA DERDIM VAR.dardayım rabıımden bu sıkıntımı almasını ıstyrm ınsaalh kızlar sızde dualarınızda benı de soylersenız da soylemesenız de allah razı olsun sızden.ADAKCIM ınankı zmaan zaman hepımız gelgıtler yasyrz.zaten sınav da, tam sıkıntılarımızın basladıgı en ust noktada bızım hareketımız ve davranısımıza gore belırlenırmıs.ne mutlu sanan namaza baslamısın.allahım kabul etsın ınsaalh.BELGIN NE GUZEL kız kafan dagılır o telaslr tatlı telaslardr.SYOLCU allah razı olsun ne guzel bır paylasım bu...hepıznızı opym ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…