Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şu an topikteki arkadaşlar hepinize iyiakşamlarrrr.ya nursen cim bişey sormuştum da görmedin herhalde.canım halen cevap bekliyorum.zcu cum sen nasılsın ya ne var ne yok.pek fırsat bulamadığım için arada bi bakıyom topiğe.doktorunuz test sonucunuz hakkında ne dedi ?daha önce soracaktım aslında

Son düzenleme:

ınsallah sızın ıcın hayırlı olur arkadasım yolunuz açık olsun. korkma elbet bır bıldığı vardır doktorun bırden hatırlayamadım sen nereden gıdeceksın ankaraya ?

ıyı aksamlar herkese!ZCUU SAYES ALLAH RAZI olsun canlarım tesekkur ederım.bır tek derdımız azo degıl ıste....rabbım ne eylerse guzel eyler.ınsaalah her ser bıldgmz olayda bır hayr vardr umarım

çiçek aklına böyle kötü şeyler getirme arkadaşım hormon değerleriniz gayet iyi sperm de bulunucak ben gönülden inanıyorum.Sizin durumla bizim durum benziyo bizdede sebepsiz azo de FSh mız yüksek sadece.İşallah bulunucak canım

ne güzel söylemişsin canım arkadaşım .inşanlah inşanlah diyorum hayırlı haberlerle geliriz belki sperm çıkmaması hayırlıdır bilemeyiz...ne bileyim Rabbim bilir ona bıraktım.

ıyı aksamlar herkese!ZCUU SAYES ALLAH RAZI olsun canlarım tesekkur ederım.bır tek derdımız azo degıl ıste....rabbım ne eylerse guzel eyler.ınsaalah her ser bıldgmz olayda bır hayr vardr umarım

canım nasılsın inşanlah biraz daralman geçmiştir akşama kadar her aklıma geldiğimde dua ettim rabbim hepimize sabır versin güç kuvvet versin.

ınsallah sızın ıcın hayırlı olur arkadasım yolunuz açık olsun. korkma elbet bır bıldığı vardır doktorun bırden hatırlayamadım sen nereden gıdeceksın ankaraya ?

sagol canim insallah iyi olacak hersey

cok sagol canim benim insalllah 2011 yili hepimizin yili olur kavusuruz meleklerimize

durudenizderya canım heyecan doruktadır şimdi sende... Bizde ameliyat olucağımızda öyle olmuştum durduğum yerde duramamıştım ama bizde malesef bulunamamıştı işallah hayırlısıyla sizde bulunur....allah hepimizi bu yolda yüzünü kara çıkarmasın

nursen canım sağol iyiyim sende iyisindir işallah .kocamla mısır patlatık yiyoz:18:

leylakcigim esin nerde tese olmustu canim birde patoloji raparu nasildi

leylakcığım evet canım şuan stres içindeyim işten de yıllık izne ayrıldım yerimde duramıyorum rabbim bilir yardıncımız olur inşanlah

durudenizderya allah yardimcin olsun canim insllah bulunucak
esin daha önce tese olmusmuydu canim

Son düzenleme:
leylakcigim esin nerde tese olmustu canim birde patoloji raparu nasildi

canım bizi hiç sorma aklıma geldikçe sinirden ölüyorumbiz bursadayız burda bir hastanede Mikro tese olduğumuzu sandık ...o gün söylemediler bize sonucu 2 gün sonra söylediler olumsuz diye...Bize bir açıklama bile yapmadılar canım elimizde kağıt bile yok ameliyat olduğumuza dağir.Sonra ben araştırdım ki biz TESA olmuşuz eşim hemen ayağa kalktı dikiş izi de yok sadece iğne izi vardı . patoloji raporu ne ...Yaşadıklarımız bunlar canım.burdan sizden çok şey öğrendim

gecmis olsun canim insallah mtesede güzel sonuclar alirsiniz....
bende burdan cok sey ögrendim..patoloji inceleme sonucu aldiklari parcayi canim..bizim esim tese oldu sperm yok dediler patolojide incelenecek dediler sonra orda olgunlasmamis sperm var dediler iki ay sonra

rapor güzelmiş canım işallah bu sefer yüzünüz gülsün işallah.rabim yar ve yardımcımız olsun hepimizin

rapor güzelmiş canım işallah bu sefer yüzünüz gülsün işallah.rabim yar ve yardımcımız olsun hepimizin

allah razi olsun canim sagol insallah hepmisin yüzü güler artik
2009 2010 yili cok zor gecti insallah hepimiz icin 2011 güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…