merhaba canim evet leylakcigim insallah allah soyletmistir..oyle dusunmesi bile beni mutu etti arkadasimin
evet canim karar verdik gibi subat 21 gibi gitmeyi dusunuyoruz allah nasip ederse.
kaan beyi ardi bugun esim konustu subat gibi istiyorum dedi oda olur dedi
21 subat gidersek 24 subat mtese olacak..
ama benim kafam karisik kaan hoca burdaki herkesten hazirlanmasini istiyor benim hazirlanmamami istiyor dondurulacak bulunursa diyor..niye benim hazirlanmami istemiyor bu beni olumsuz dusunuyor diye korkuttu
merhaba canim evet leylakcigim insallah allah soyletmistir..oyle dusunmesi bile beni mutu etti arkadasimin
evet canim karar verdik gibi subat 21 gibi gitmeyi dusunuyoruz allah nasip ederse.
kaan beyi ardi bugun esim konustu subat gibi istiyorum dedi oda olur dedi
21 subat gidersek 24 subat mtese olacak..
ama benim kafam karisik kaan hoca burdaki herkesten hazirlanmasini istiyor benim hazirlanmamami istiyor dondurulacak bulunursa diyor..niye benim hazirlanmami istemiyor bu beni olumsuz dusunuyor diye korkuttu
nasılsınız kızlar ...sabahtan beri topige giremedim .bir girdimki ne girmek sayfalar uçmuş gitmiş .yaklaşık bir saattir okuyorum.MELİSELACIM çok sevindim canım darısı hepimize inşAllah.ADAKCIM tabi yaşadıkların kolay değil kısa sürede üç yıkım Allah sabrınıda mükafatınıda verir sadece sen ona yönel.JKLM canım azodan başka dertlerde var demi Allah bütün sıkıntılardan arındırır inşAllah.ÇİÇEKÇİM canım iyi düşün iyi olsun canım Allah ismin gibi çiçek gibi gelişmeler yaşatsın.BLUEAVCI canım ilk bebiş haberini sende ve gelinçikten bekliyorum elini sıkı tut çalışmalara devam .GELİNCİK canım niye karamsar oluyorsun yoksa hamilelik depresyonunamı girdin Allah bebişini sana bağaşlasın.DURUDERYADENİZ canım cuma mubarek günde hayırlı haberlerle dönersin inşAllah.BELGİNCİM oh günler münler hani bize ikram.ESPOİR canım hamilelik nasıl gidiyor kendini fazla yorma bak kulağını çekerim sonra.LEYLAKCIM senden ne haber canım tedavi nasıl gidiyor. NİSSAN canım kist tedavin nasıl oldu.soğan kürüne devam demi.ZAMAN canım nasıl gidiyor kurslar iyi zaman geçiriyorsun sanırım eskisi gibi gelmiyırsun topige arada gel kız.ERYASU canım gel dertleşelim kız içine kapanma bu günlerde geçeçek.KADERCİM canım grip geçtimi nasıl gidiyor kar varmı hala orda.ve diger hatırlayamadıgım canlarım herkeze selamlar.birde yeni katılan arkadaşlar var daha sizin isimlerinizi ezberleyemedim sizede selamlar:92:
ıyı aksamlar herkese!ZCUU SAYES ALLAH RAZI olsun canlarım tesekkur ederım.bır tek derdımız azo degıl ıste....rabbım ne eylerse guzel eyler.ınsaalah her ser bıldgmz olayda bır hayr vardr umarım
ınsallah sızın ıcın hayırlı olur arkadasım yolunuz açık olsun. korkma elbet bır bıldığı vardır doktorun bırden hatırlayamadım sen nereden gıdeceksın ankaraya ?
çiçek aklına böyle kötü şeyler getirme arkadaşım hormon değerleriniz gayet iyi sperm de bulunucak ben gönülden inanıyorum.Sizin durumla bizim durum benziyo bizdede sebepsiz azo de FSh mız yüksek sadece.İşallah bulunucak canım
inşallah güzel sonuçlanır ameliyatınız
Herkese hayırlı akşamlar tatlışlar,meliseladan güzel haberler var dün okudum ama çıkmam gerekti o yüzden birşey yazamadım tatlım,gözün aydın canım çok sevindim böyle güzel haberleri duymak bize moral oluyo inşallah en yakın zamanda hamile haberlerini de almak nasip olur güzelim...zcu,leylak,çiçek...sizler nasılızlar
ınsallah sızın ıcın hayırlı olur arkadasım yolunuz açık olsun. korkma elbet bır bıldığı vardır doktorun bırden hatırlayamadım sen nereden gıdeceksın ankaraya ?
nursen canım sağol iyiyim sende iyisindir işallah .kocamla mısır patlatık yiyoz:18:
durudenizderya canım heyecan doruktadır şimdi sende... Bizde ameliyat olucağımızda öyle olmuştum durduğum yerde duramamıştım ama bizde malesef bulunamamıştı işallah hayırlısıyla sizde bulunur....allah hepimizi bu yolda yüzünü kara çıkarmasın
leylakcigim esin nerde tese olmustu canim birde patoloji raparu nasildi
canım bizi hiç sorma aklıma geldikçe sinirden ölüyorumbiz bursadayız burda bir hastanede Mikro tese olduğumuzu sandık ...o gün söylemediler bize sonucu 2 gün sonra söylediler olumsuz diye...Bize bir açıklama bile yapmadılar canım elimizde kağıt bile yok ameliyat olduğumuza dağir.Sonra ben araştırdım ki biz TESA olmuşuz eşim hemen ayağa kalktı dikiş izi de yok sadece iğne izi vardı . patoloji raporu ne ...Yaşadıklarımız bunlar canım.burdan sizden çok şey öğrendim
çiçek sizin patoloji raporu nasıldı canım?
gecmis olsun canim insallah mtesede güzel sonuclar alirsiniz....
bende burdan cok sey ögrendim..patoloji inceleme sonucu aldiklari parcayi canim..bizim esim tese oldu sperm yok dediler patolojide incelenecek dediler sonra orda olgunlasmamis sperm var dediler iki ay sonra
rapor güzelmiş canım işallah bu sefer yüzünüz gülsün işallah.rabim yar ve yardımcımız olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?