canım ben alıntıda grdm ama sen yazmısın CICEKCIM YOK YA YANILMADIMKI...... BAKSANA.. DURUDENIZDERYA NISSAN MELISELA allah razı olsun canalarım RABBIM SIZINDE GONLUNUZDEKILIERINI VERSIN INSAALAH GERCEKTEN COK agır gunler yasyrm kızlar....
canim bu gunlerde sitede sorun varya dun alinti yapildigi zaman karisiklik oldu isimler denisti
keske senin dedigin gibi bende yazmis olsaydim sperm cikti diye..
allahim insallah bizlere de nasip eder bir gun bitanem canim arkadasim
nasılsınız kızlar ...sabahtan beri topige giremedim .bir girdimki ne girmek sayfalar uçmuş gitmiş .yaklaşık bir saattir okuyorum.MELİSELACIM çok sevindim canım darısı hepimize inşAllah.ADAKCIM tabi yaşadıkların kolay değil kısa sürede üç yıkım Allah sabrınıda mükafatınıda verir sadece sen ona yönel.JKLM canım azodan başka dertlerde var demi Allah bütün sıkıntılardan arındırır inşAllah.ÇİÇEKÇİM canım iyi düşün iyi olsun canım Allah ismin gibi çiçek gibi gelişmeler yaşatsın.BLUEAVCI canım ilk bebiş haberini sende ve gelinçikten bekliyorum elini sıkı tut çalışmalara devam .GELİNCİK canım niye karamsar oluyorsun yoksa hamilelik depresyonunamı girdin Allah bebişini sana bağaşlasın.DURUDERYADENİZ canım cuma mubarek günde hayırlı haberlerle dönersin inşAllah.BELGİNCİM oh günler münler hani bize ikram.ESPOİR canım hamilelik nasıl gidiyor kendini fazla yorma bak kulağını çekerim sonra.LEYLAKCIM senden ne haber canım tedavi nasıl gidiyor. NİSSAN canım kist tedavin nasıl oldu.soğan kürüne devam demi.ZAMAN canım nasıl gidiyor kurslar iyi zaman geçiriyorsun sanırım eskisi gibi gelmiyırsun topige arada gel kız.ERYASU canım gel dertleşelim kız içine kapanma bu günlerde geçeçek.KADERCİM canım grip geçtimi nasıl gidiyor kar varmı hala orda.ve diger hatırlayamadıgım canlarım herkeze selamlar.birde yeni katılan arkadaşlar var daha sizin isimlerinizi ezberleyemedim sizede selamlar:92:
nasılsınız kızlar ...sabahtan beri topige giremedim .bir girdimki ne girmek sayfalar uçmuş gitmiş .yaklaşık bir saattir okuyorum.MELİSELACIM çok sevindim canım darısı hepimize inşAllah.ADAKCIM tabi yaşadıkların kolay değil kısa sürede üç yıkım Allah sabrınıda mükafatınıda verir sadece sen ona yönel.JKLM canım azodan başka dertlerde var demi Allah bütün sıkıntılardan arındırır inşAllah.ÇİÇEKÇİM canım iyi düşün iyi olsun canım Allah ismin gibi çiçek gibi gelişmeler yaşatsın.BLUEAVCI canım ilk bebiş haberini sende ve gelinçikten bekliyorum elini sıkı tut çalışmalara devam .GELİNCİK canım niye karamsar oluyorsun yoksa hamilelik depresyonunamı girdin Allah bebişini sana bağaşlasın.DURUDERYADENİZ canım cuma mubarek günde hayırlı haberlerle dönersin inşAllah.BELGİNCİM oh günler münler hani bize ikram.ESPOİR canım hamilelik nasıl gidiyor kendini fazla yorma bak kulağını çekerim sonra.LEYLAKCIM senden ne haber canım tedavi nasıl gidiyor. NİSSAN canım kist tedavin nasıl oldu.soğan kürüne devam demi.ZAMAN canım nasıl gidiyor kurslar iyi zaman geçiriyorsun sanırım eskisi gibi gelmiyırsun topige arada gel kız.ERYASU canım gel dertleşelim kız içine kapanma bu günlerde geçeçek.KADERCİM canım grip geçtimi nasıl gidiyor kar varmı hala orda.ve diger hatırlayamadıgım canlarım herkeze selamlar.birde yeni katılan arkadaşlar var daha sizin isimlerinizi ezberleyemedim sizede selamlar:92:
kızlar selammmmmmmmmmmmmmm..merak etmişsiniz beni Allah razı olsun hepinizden..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..
sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür..
kan
LH 8.61
FSH 4.24 olmuş.. bunlarda son testte 3 küsürlerdeydi..
merabalar kader arkadaşlarım ben geldim, iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum çok sağolun, GELİNCİK inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunsun, bende sizle yaşadıklarımı paylaşayım adetimin 3,günü kaan hocadaydık hemen benim tedavilerime başladık, göbekten 2 farklı iğneyle başladık 8 gün iğne kullandım tamam yumurtalar hazır sayılır dediler, toplama işleminden önce teseyi yapalım dediler, eşim ibni sinada genel anesteziyle kaan hoca tarafından tese oldu, normalde tıp fakültesnde olacaktı ama tıp fakültesinde lokal anestezi yapılıyodu, genel anestezi yoktu geneller ibni sinada yapılıyomuş eşimin başka sağlık probleminden dolayıda lokal anestezi alamayacağı için kaan hoca genel anestezi yapalım dedi, nitekim ameliyatın sonucundada sperm çıkmadı ve tedavi yarım kaldı, ve ben çatlatma iğnemi olmadım, geçen hafta cuma günü tedavimiz sonlandı, bana salı günü kontrole gel tedaviyi yarım kestikya yumurtalar çatlamışmı diye bakalım dediler, tabi biz o ruh çöküntüsü içinde salıyı falan beklemeden hemen atladık izmirin yolunu tuttuk kontrole falan gitmedim, ve şuan nedenini bilmediğim kanamam var adetim desem değil daha adetime 10 gün var, sağlığm bozuldu eşimin 5 tane dikişi var ve evde daha işe falan başlayamadı henüz kendini toplayamadı, işte bizim yaşadıklarımız bu kadar, VEEEE YOLUN SONU İŞTE BOMBOŞ Bİ HAYAT...
arkadaşlar cuma günü 24 aralıkta mesamız var beni aşırı bir stres sardı anlatamam sonuç kötü çıkarsa nasıl katlanacağım bilmiyorum içimde azda olsa umut vardı ama bu operasyon başarısız olursa ben nasıl dayanacagım bilmiyorum sırf bu sebeplerden dolayı aslında tedaviye hiç başlamak istemiyordum sonuça katlanamama korkusu...rabbim büyüksün kuvvet ver bize
saol bitanem inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz..gözün aydın darısı hepimize inşallah
nursencim selam..sanada teşekkür ediyorum tatlım..sen nasılsın? nasıl gidiyor? iyisin inş?
Selam canım iyiyim şükür inşallah bizlere de nasip olur canım güzel haberler almak,Rabbim herkesin yüzünü güldürsün.
amin güzelim..rabbim herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşAllah..
amin güzelim..rabbim herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?