Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sagol canim benim..allahim yardimcimiz olsun hepimizin

canım Allah kısmet ederse yılbaşından sonraki cuma kaan hocadayız hayırlısı artık.Bende size burdan iii haberler vermek istiyorum.Allah hepimizin eşlerine şifa versin

çiçekçiğim zcu yu Allah söyletmişm bakarsın sizde de olur çıkış.Sen nasılsın bu arada karar verdiniz mi eşinle ne yapacağınıza

merhaba canim evet leylakcigim insallah allah soyletmistir..oyle dusunmesi bile beni mutu etti arkadasimin

evet canim karar verdik gibi subat 21 gibi gitmeyi dusunuyoruz allah nasip ederse.
kaan beyi ardi bugun esim konustu subat gibi istiyorum dedi oda olur dedi
21 subat gidersek 24 subat mtese olacak..
ama benim kafam karisik kaan hoca burdaki herkesten hazirlanmasini istiyor benim hazirlanmamami istiyor dondurulacak bulunursa diyor..niye benim hazirlanmami istemiyor bu beni olumsuz dusunuyor diye korkuttu

gözün aydın darısı hepimize inşallah

ERYASU allah hayırlısını versin versin geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin
ihmal etme doktora git canım

inşallah güzel sonuçlanır ameliyatınız

yeni arkadaşlar hoş geldiniz
inşallah hepimiz bu illetten kurtulup bebeklerimize kavuşuruz Rabbimizin izniyle

Herkese hayırlı akşamlar tatlışlar,meliseladan güzel haberler var dün okudum ama çıkmam gerekti o yüzden birşey yazamadım tatlım,gözün aydın canım çok sevindim böyle güzel haberleri duymak bize moral oluyo inşallah en yakın zamanda hamile haberlerini de almak nasip olur güzelim...zcu,leylak,çiçek...sizler nasılsınız kızlar

gözün aydın darısı hepimize inşallah
saol bitanem inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz..

zcum canım çok saol, inş bütün güzellikler bizim olur..

nursencim selam..sanada teşekkür ediyorum tatlım..sen nasılsın? nasıl gidiyor? iyisin inş?

herkeze merhaba bi giren bidaha çıkamıyor burdan yaa :)) merak ediyorum acaba değişik bişey var mı diye devamlı bakıp duruyorum bazen okumaktan başım ağrıyor bazende değişik ilaçlar yada yöntemler var mı diye bakıp duruyorum hepimiz için hayırlısı olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…