Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok güzel ya çok sevindim.gözün aydın devamı da gelir inşallah

canım teşekkür ediyorum..darısı inş burdaki kardeşlerime katıyla olsun..kızlar hepinize dua ediyorum inş çok güzel sonuçlar alırsınız ve alırım..2011 de bizde inş meleklerimize kavuşuruz..

zcum canım çok teşekkür ederim inşl yılın son günlerinde böyle güzel bir haber veririz inşl 2011de hepimiz hamile oluruz

hergün okuyorum ama yazmak gelmiyor içimden ama güzel haberler var çook sevindim allah hepimizin yüzünü güldürsün ...inşallah bu günden sonra heeep güzel haberler duyalım Aminnnnnnn Hergün halaylar çekelim:79::79::79:

kızlar bugün eşime köyden yaşlı bi teyze böğürtlen kökü getirmiş ve bunu kaynatıp içiceksiniz eşinde içicek sende içiceksin demiş ben biraz baktım netten yumurta çalması işine yarıyormuş ama bizim sorunumuz azo ( sizce bi işe yarar mı eşimde illa ki kaynat içicem sende içiceksin diyor bana :)) gülüym mü ağlıyım yaa

kızlar bir yandan ders çalışmaya çalışıyorum bir yandanda kimler gelmiş diye topiğe bakıyorum..aşağıda isimleri yazan tüm arkadaşlara selamlar, hayırlı akşamlar..

melekçim bizde içiyoruz
bizim hiç şansımız yok ama bir umut eşime destek oluyorum bir zararı yok dene bence saç dökülmesini durdurdu bende yumurtlama döneminde kasıklarım çok şişlik yaptı 4.5 gün yumurtlamadan herhalde adet ağrısı gibi de ağrı oldu hafif ama yorgunluğuda alıyor herkese tavsiye edrim

hayırlı akşamlar bacılar nasılsınız ben fena değilim aslında bugün gayet iyiydim akşam büyük göçler belgeselini birz izledim ve olanlar oldu antiloplar yengeçler dev balinalar falan filan ama gel görki bebekleri için herşeyi yapıyorlar inanın kıskandım annelik bambaşka bişey çok özendim yani özetle bendeki durum aşmış durumda belgesel izleyip benim bebişim olmuyor diye ağlayan tek insan benim galiba neyse kızlar ben çıkıyorum uykum var aslında uykumda yokda işte yarın kurs var gidemde kafayı dağıtim
ciceğim gözün aydın inşallah daha güzel sonuçlarda alırsınız başka güzel gelişme olmuşmu tam okumadım eger olduysa bacılar sizlerinde hayırlı olsun daha güzellerini yaşamak nasip olsun

canim hakinizda hayirlisi olsun insallah bol bol spermler bulunur bence sizin sonuclar guzel oldugu iicn senin hazirlanmani istemedi ama hazirlansan bence daha iyidi ama kaan hoca daha iyi bilir kafana takma canim iyi dusun iyi olsun hersey canim sen kendin vitamin hapi aliyormusun esine burdan ben hic vitamin hapi almadim alsammiki yaza kadar bide ne alcagimida bilmiyom :)

valla ben bilmiyorum ya zaten yılbaşında ailemin yanına gidicem bide ben adet olucağım zaman şu son tedaviden beri kasık şişliğim oluyor zaten ağrı zaten var bel kasık ağrım ilk 2 gün pek iyi geçmiyor yani bide bu daha da şiddetli yaparsa vay halime ben yapıcam eşim içsin ısrar etmediği sürece içmiycem ya zaten bütün ilaçları biz kullanıyoruz bunuda oo içsin ,işte heheh çopk kötüyüm dedimde eşime ben içmem sen iç diye zaten gidicem dedim gidene kadar iç diyor ya napıyım ben bu adamı ya çok seviyorum onu napalım artık dayanıcaz bi şekilde

iyi aksamlar canim sebebi yok bizim azonun.canim tese oldu bir kere olgunlasmamis sperm bulundu dediler.marttan beri tedavideyiz canim, yok canim ya bizde hic cikis olmadi keske olsa..

çiçekcim

kusura bakma canım bir daha soruyorum ama..

(((kızlar selammmmmmmmmmmmmmm..merak etmişsiniz beni Allah razı olsun hepinizden..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..

sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür.. .))

yazmışsın sanırım..azonun sebebi belirli degil..sanıyorum hormonlar normaldi degilmi..ben yanlıs anlamadıysam 15,500 civarında sperm cıktı demıssın..o nedenle sordum canım..ilk sperm cıkışınızı..tedavıden sanıyorum 6 ay sonra gıbı oldu bu sonuclar..bu arada cok sevındım ..maşşallah diyelim şimdiden nazar degmesın canım

sagol zamancigim insallah hepimiz güzel sonuclar aliriz

sagol kadercigim..canim iste tam tersi sonuclar guzel diye hazirlanmami istemesi gerekmezmi...kafama takiliyor tabikide sana mesela hazirlan dedi..bilmiyorum canim var demek bir bildigi..yanina gittigimizdede sen hazirlanma demisti..insallah hersey güzel olur..canim benim esim proxeed plus kullaniyor ya icinda vitaminlerden varmis olmayanlari alalim diyorum bende..ben kendim almiyorum esim kendi aliyor..canim kaan hocaya sor bence hangi vitaminleri kullanalim diye..biz sorduk proxeed plusu yeter dedi

sonumudum canım benim saçlarım çok dökülüyor bunu nasıl kullanacağım aktarda var mıdır böğürtlen kökü mü tam olarak kaynacakmıyız demleyecekmiyiz

mehtapcigim sen bunu banami sordun canim ben anlamadim
bu yaziyi ben yazmadim melisela arkadasimin yazisi onun esinde sperm cikisi oldu

kizlar sizi allahmi soyletiyor insallah bizdede cikis olur

durudenizderya allah yardimcin olsun canim insllah bulunucak
esin daha önce tese olmusmuydu canim

slm çiçekciğim eşim daha önce hiç birşey olmadı bizde anlamadık mesa ediler cuma günü mesa yapacaklar bize kimse b işey diyen yok ne derlerse yapıyoruz iyimi ediyoruz kötümü bilmiyorum bir yıldır git gel maddi manevi mahvetti inşanlah cuma günü hayırlısıyla sonuçlanır rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimize sabır ve güç versin

amin canim amin..inslllah güzel haber verceksin canim ben inaniyorum güzel olacak hersey
rabbim yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…