Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim bizede dedi biz turkiyeden almistik bitti simdik sallama cayini buldum onu iciyor
nerden aldin canim sen kurusunu bende aliyim..bugun bende suyunu gordum o nasil bilmiyorum
insallah bol bol sperm yapar canim

bizede demisti biz turkiyeden gelirken tozunu aldik sabah aksam bir kasik yiyor

herkese mrb kızlar!ımsecıkler gırmemıs anlasılan herkes yogun.hafta sonu temızlıgım ve kendı temızlıgım bıttı sukur.bır bakam dedım ammaaa kımsecıkler ugramamıs.kızlar aklımdayken soyleyeyım ısırgan otu lafı gecmıs ama ben ısırgan tozunun fazla kullanımının kemık erımesı yaptıgını duymustum.saracoglunun sıtesınde de var .bır bakın ıstersenız de olcuyu ona gore ayarlarsınız canlar...ınsalalh sıfa olsun kullanacaklara...

bizede demisti biz turkiyeden gelirken tozunu aldik sabah aksam bir kasik yiyor

canim insllah sifa olur eslerimize..biz kurusunu almistik canim kaynattim suyunu icti

merhaba canim..bilgi verdigin icin sagol canim bilmiyordum..kaan bey de bol bol nesini bulursaniz yeyin dedi insallah zarari olmaz

Dikkat! Dikkat !Prof.İbrahim Saraçoğlundan kemik erimesi hastalığı olanlar için çok önemli bir uyarı geldi. Lütfen dikkatle okuyonuz ! Osteoporoz yani kemik erimesi hastalığı olanlar, bu hastalık için kürleri uygulanan ısırgan kürü faydadan çok zarar veriyor.
Ve hatta kemik erimesini de hızlandırıyor. Eğer herhangi bir nedenle, ısırgan çayı veya ısırgan tohumu kullanmaktaysanız ve aynı zamanda osteoporoz (kemik erimesi) şikâyetiniz var ise, kesinlikle ısırgan tüketmeyiniz. Ne yemeğini ne de bitkisel çayını tüketmeyiniz. Isırgan çayını veya kürünü kullanan kişilerde bu hastalığa bağlı ağrıları da artmaktadır. RICA EDERIM CICEKCIGM NASILSIN?

sagol canim iylik..sen nasilsin? valla herseye bir umut diyorum iste umut dunyasi belki faydasi olur diye insallah olmaz canim ya

canim bende esime isirgan otunu kaynatip suyunu veriyorum simdi kafam karisdi yazdiklarini gorunce ama esimde sukur oyle bir hastalik yok kemik erimesi diye zarari varsa vermesemmi ama kaan hoca yiyin suuynu icin demis esime verdigin bilgiler icin tesekkur ederim canim aydinlatmis oldun bizi

KADER CICEK canım vebal altına gırmek ıstemem sakın benı yanlıs anlamayın yanı ben sıze alıntı yabtım google bıle yazsanız cıkıyr ısırganı ıyıce arastrn dedım ama ne denlı dogru bılemem.ben bıldgm bır seyı saklamak ıstemedım.zaten alıntı yaptım o yazıyı da sız de arastrn derımha belkı dogru belkı yanlıs bılemem .gunaha gırmek ıstemem.HAKKINIZI HELAL EDIN cıcek cım sukur be benden de ıyılık kostrmaca devam edyr

canim ne hakki varsada helal olsun sen bildigin biseyi soyledin sadece sagol canim benim

Son düzenleme:
iyiyim canim ne olsun ayni seyler kusura bakma demin girdim cikdiydim yazini yeni gordum bende hazirlaniyordum canim dugun var bu aksam esimle oraya gidecegiz herkese iyi aksamlar kizlar

oyle valla canim hergun ayni seyler...sana iyi eglenceler canim

Son düzenleme:
ahhh eryasu bosver canim allah akil fikir versin böyle insanlar

nasilsin canim?

okuyunca canım sıkıldı valla, sinirden msjı bile 2 kez yollamışım, neyse canlar ben geldim nasılsınız ÇİÇEK tedavide hazırlanmıcakmışsın en iyisini yaparsın boşver hazırlanma valla çok zor oluyo, yine benim yumurtalarım falan toplanmadıda sadece iğnelerle yırttım bide onlar falan toplansaydı boşu boşuna canım iyice yanacaktı,OLURMU 83 canım benim doktorum murat beydi, ama 15 günlük tedavim boyunca kendisiyle hiç karşılaşmadım tanışmadım, çünkü orda işler asistanlar tarafından yürüyo ya benim sadece reçetelerimin üstünde murat bey yazıyodu şuan soyadını hatırlayamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…