iyi haftasonlarııı bacılarr nasılsınızzz çicek sadece sen varsın galibaaaa
amin çicekçiğim amin hepimiz bu duyguyu tadıcaz allahın izniyle
canim bizede dedi biz turkiyeden almistik bitti simdik sallama cayini buldum onu iciyor
nerden aldin canim sen kurusunu bende aliyim..bugun bende suyunu gordum o nasil bilmiyorum
insallah bol bol sperm yapar canim
bizede demisti biz turkiyeden gelirken tozunu aldik sabah aksam bir kasik yiyor
herkese mrb kızlar!ımsecıkler gırmemıs anlasılan herkes yogun.hafta sonu temızlıgım ve kendı temızlıgım bıttı sukur.bır bakam dedım ammaaa kımsecıkler ugramamıs.kızlar aklımdayken soyleyeyım ısırgan otu lafı gecmıs ama ben ısırgan tozunun fazla kullanımının kemık erımesı yaptıgını duymustum.saracoglunun sıtesınde de var .bır bakın ıstersenız de olcuyu ona gore ayarlarsınız canlar...ınsalalh sıfa olsun kullanacaklara...
Dikkat! Dikkat !Prof.İbrahim Saraçoğlundan kemik erimesi hastalığı olanlar için çok önemli bir uyarı geldi. Lütfen dikkatle okuyonuz ! Osteoporoz yani kemik erimesi hastalığı olanlar, bu hastalık için kürleri uygulanan ısırgan kürü faydadan çok zarar veriyor.
Ve hatta kemik erimesini de hızlandırıyor. Eğer herhangi bir nedenle, ısırgan çayı veya ısırgan tohumu kullanmaktaysanız ve aynı zamanda osteoporoz (kemik erimesi) şikâyetiniz var ise, kesinlikle ısırgan tüketmeyiniz. Ne yemeğini ne de bitkisel çayını tüketmeyiniz. Isırgan çayını veya kürünü kullanan kişilerde bu hastalığa bağlı ağrıları da artmaktadır. RICA EDERIM CICEKCIGM NASILSIN?
Dikkat! Dikkat !Prof.İbrahim Saraçoğlundan kemik erimesi hastalığı olanlar için çok önemli bir uyarı geldi. Lütfen dikkatle okuyonuz ! Osteoporoz yani kemik erimesi hastalığı olanlar, bu hastalık için kürleri uygulanan ısırgan kürü faydadan çok zarar veriyor.
Ve hatta kemik erimesini de hızlandırıyor. Eğer herhangi bir nedenle, ısırgan çayı veya ısırgan tohumu kullanmaktaysanız ve aynı zamanda osteoporoz (kemik erimesi) şikâyetiniz var ise, kesinlikle ısırgan tüketmeyiniz. Ne yemeğini ne de bitkisel çayını tüketmeyiniz. Isırgan çayını veya kürünü kullanan kişilerde bu hastalığa bağlı ağrıları da artmaktadır. RICA EDERIM CICEKCIGM NASILSIN?
cicek canim sen isirgan otunu nasil yapiyordun esine
KADER CICEK canım vebal altına gırmek ıstemem sakın benı yanlıs anlamayın yanı ben sıze alıntı yabtım google bıle yazsanız cıkıyr ısırganı ıyıce arastrn dedım ama ne denlı dogru bılemem.ben bıldgm bır seyı saklamak ıstemedım.zaten alıntı yaptım o yazıyı da sız de arastrn derımha belkı dogru belkı yanlıs bılemem .gunaha gırmek ıstemem.HAKKINIZI HELAL EDIN cıcek cım sukur be benden de ıyılık kostrmaca devam edyr
kader napiyorsun canim nasilsin?
iyiyim canim ne olsun ayni seyler kusura bakma demin girdim cikdiydim yazini yeni gordum bende hazirlaniyordum canim dugun var bu aksam esimle oraya gidecegiz herkese iyi aksamlar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?