çiçekçim tektaraflı inmemiş testisten dolayı azospermi bizim.sperm sayısı sıfır.kaynımla konuşmadım.aynı evde yaşıyoruz ama bu konuda utandığım için bişey soramıyorum.kaynanama söylerken duydum.sadece ilaç önermediğini ve mikrotese olacağını birde kadrosunu beğenmediğini söyledi.ama ben ve eşim kaan beyi çok istiyoduk.ben halen kaan beyde yapalım istiyorum.bakalım artık kısmet canım.canim sizin tam olarak sorun ne neden ilac tedavisi onermemis soylemistir..
ne yönden kadrosunu yetersiz bulmus..bizde kaan hocanin orayi dusunuyoruz o yuzden merak ettim
canım bence yolundan şaşma, çünkü kaan hoca iyi bir doktor..kaynın neciki kadrosu yetersiz diyor? anlıyormu yani? kaan hoca sayesinde sperm bulunup hamile kalan çok kişi var, bence gidin..yada istda emre beye gidin..ama mutlaka bu 2 doktordan birini tercih edin derim ben..hem siz gidin görüşün, niye kaynın gidiyor ki sizin için..bende böle şeylere sinir olurum yaa..belki siz önyargılı olmayacaksınız, görmeden şimdi bir negatif enerji olmuştur..kızlar hepinize hayırlı akşamlar.kafam çok karışık.kaynım dün kaan hocanın yanına gitti bizim için.konuşmuşlr bizim durum için ilaç tedavisi yok demiş.sadece mikrotese.ama bildğim kadarıyla ilaç tedavisi veren doktorlardan bitanesiydi kaan hoca.benim kaynım da doktordur.kaan hoca yı önermiyo bize.çünkü kadrosu yetersizmiş.araştırmaya devam edecekmiş.ama büyük ihtimal amerikan hastanesini düşünüyo.kızlar ne yapalım ya bana bi akıl verin lütfen.daha vakit var ama kafam allak bullak.:26:
canım çok sevindim okuyacak olmana, rabbim inş mükafatınıda verecektir..ben tüm kalbimle inanıyorum buna.sende yazacaksın duayı okuduktan sonra olacak, olan gelişmeleri..saol melisela inşallah bende okuyacam artık bırakmam bu duayı
arkadaşlar, emre beye gidiyoruz, birazdan yola çıkıcaz, dua edin bize
merhaba kızlar benım esım azosperm degıl ama azospermden beter bı prpblemımız var( esımde % 42 oranında dna hasarı var yanı bu da o kadar spermden ıse yarycak sperm yok demek.mıkroda bıle cok az sans verılıyormus.offf cok kotuyum.4 defa mıkro debeyıp olmayan arkadaslar var.nasıl bır ıllettır anlamadım.bı arkadasın esının 29 mılyon spermı varmıs ama 4 . denemesıde buyuzden negatıf olmus.yanı sperm olsada fayda etmıyor.sızde 1 tane bıle bulunsa tutabılır.ama bızım ıse yaramıyor.ne yapıcaz bu konuda bılgısı olan varmı.yada bızım gıbı olup hamıle kalan varmı
gelincik senin sonuç ne zaman belli olacak sabırsızlıkla bekliyorum
inşallah sabırsızlıkla beklediğinize değer canım... 28 aralık salı günü belli olacak. bugün 9. günüm...
melisela iyi olamaya çalışıyorum canım... evde günler zor geçti ama gün bitti sayılır... hayırlısı bakalım ne olacak... sen nasılsın canım?
melisela iyi olamaya çalışıyorum canım... Evde günler zor geçti ama gün bitti sayılır... Hayırlısı bakalım ne olacak... Sen nasılsın canım?
çiçekçim tektaraflı inmemiş testisten dolayı azospermi bizim.sperm sayısı sıfır.kaynımla konuşmadım.aynı evde yaşıyoruz ama bu konuda utandığım için bişey soramıyorum.kaynanama söylerken duydum.sadece ilaç önermediğini ve mikrotese olacağını birde kadrosunu beğenmediğini söyledi.ama ben ve eşim kaan beyi çok istiyoduk.ben halen kaan beyde yapalım istiyorum.bakalım artık kısmet canım.
Kızlarrrr neden kimse yok nerelerdesiniz belginn nasıl oldun benim de tsh hormonu çok yüksek gözümden ameliyat olucam ama tsh hormonu yüksek olduğu için narkoz alamıyorum anestezi uzmanı onay vermedi doktorum da sıkı bir takibe aldı 10 gün sonra tekrar yapturucaz tahlili bakalım eğer düşerse ameliyata giricem
merhaba kızlar benım esım azosperm degıl ama azospermden beter bı prpblemımız var( esımde % 42 oranında dna hasarı var yanı bu da o kadar spermden ıse yarycak sperm yok demek.mıkroda bıle cok az sans verılıyormus.offf cok kotuyum.4 defa mıkro debeyıp olmayan arkadaslar var.nasıl bır ıllettır anlamadım.bı arkadasın esının 29 mılyon spermı varmıs ama 4 . denemesıde buyuzden negatıf olmus.yanı sperm olsada fayda etmıyor.sızde 1 tane bıle bulunsa tutabılır.ama bızım ıse yaramıyor.ne yapıcaz bu konuda bılgısı olan varmı.yada bızım gıbı olup hamıle kalan varmı
inşallah sabırsızlıkla beklediğinize değer canım... 28 aralık salı günü belli olacak. bugün 9. günüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?