kader, cıcek sızler nasılsınız kızlar
kizlar esim kaan hocaya sormus niye esimde hazirlanmiyor diye..
kaan beyde hazirlanirsa bir aya yakin burda kalmaniz gerekiyor eger hazirlanmak isyorsa adetin ikici günü gelin demis..ama eger sperm bulunamassa tedavinin bosa gidecek olmasi demis... gine bizi düsünmüs anlayacaginiz...insalla alllahim olumlu sonuc almak nasip eder
Kızlarrrr neden kimse yok nerelerdesiniz belginn nasıl oldun benim de tsh hormonu çok yüksek gözümden ameliyat olucam ama tsh hormonu yüksek olduğu için narkoz alamıyorum anestezi uzmanı onay vermedi doktorum da sıkı bir takibe aldı 10 gün sonra tekrar yapturucaz tahlili bakalım eğer düşerse ameliyata giricem
sagol canim iyiyim sen nasilsin?
demek bır bıldıgı varmıs demıştım sana ee ne yapıcacaksınız canım sende hazırlanacak mısın?
ıyıyım haftasonu temızlık..vs gecıyor gunum
evet canim sen demistin..canim simdik bir ay kalmamiz zor sperm bulunmassa bizim icin cok kötü bir yikim olur bu..hazirlanmiyacam allah nasip ederse eger sperm bulunursa dondurulmuslarlada olur diyorum..
evet sanırım zor olur sızın için.. hayırlı olsun dıyeyım sımdıden dedıgın gıbı allah nasıp ettıyse dondurulmuşlarla da olur sen sıkma canınıne zaman kısmetse yolculuk
canim bilmiyorum dusuncem yanlismi...canim kismetse subatta gidecez biletlere falan bakiyoruz bilet almadik daha biletlerde cok pahali ..allahim inslalah emeklerimizi bosa cikarmaz
inşallah canım sen kalbını ferah tut. bılmıyorum kı sız daha once denme yapmışmıydını yaptıysanız tazeyle mı dondurulmuşla mı yaptınız?
hoşgeldın demek adettendır umarım sorununuza tez zamanda care bulursun rakadasım aslında benım de bu konuda bır bılgım yok ama %42 nın gerı kalanının saglam olması gerekmez mı
canım bence yolundan şaşma, çünkü kaan hoca iyi bir doktor..kaynın neciki kadrosu yetersiz diyor? anlıyormu yani? kaan hoca sayesinde sperm bulunup hamile kalan çok kişi var, bence gidin..yada istda emre beye gidin..ama mutlaka bu 2 doktordan birini tercih edin derim ben..hem siz gidin görüşün, niye kaynın gidiyor ki sizin için..bende böle şeylere sinir olurum yaa..belki siz önyargılı olmayacaksınız, görmeden şimdi bir negatif enerji olmuştur..
evet canım haliyle oldu biraz.ama kaynım çok iyi bi insandır.oda enaz bizim kadar istiyo bi çocumuzun olmasını.eşim işinden dolayı gidemediği için o gitti kaan beyle konuşmaya.galiba o doktorun iyi olması kadar kadrosuna da önem veriyo.ama eşim izin aldığı gibi kaan beyin yanına gider.bide o bi görüşsün bakalım.hatta ben bi önce telefonla görüşeyim istiyorum da bakalım artık ALLAH hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah canım.
kizlar esim kaan hocaya sormus niye esimde hazirlanmiyor diye..
kaan beyde hazirlanirsa bir aya yakin burda kalmaniz gerekiyor eger hazirlanmak isyorsa adetin ikici günü gelin demis..ama eger sperm bulunamassa tedavinin bosa gidecek olmasi demis... gine bizi düsünmüs anlayacaginiz...insalla alllahim olumlu sonuc almak nasip eder
merhaba arkadaşlar aylar sonra ilk defa giriyorum kim burda :)
canım bence en güzelini yapıyor emre bey zaten dondurma işlemleri var bulununan spermler dondurulur . Aynı şekilde bizde öyle yaptık ilk eşim mikro tese oldu 12 hareketli 30-40 hareketsiz ve bozuk sperm elde edildi. Ben şuan psikolojik durumumdan dolayı biraz ara vermek istedim eşimde zaten durumumu görünce kabul etti.Sonradan emre beylede konuştuk dedim hocam nezaman tekrar denesek yani bu sperm zamanla kaybolur mu dedim erkeklerde böyle bişey geçerli değil kadınlar 40 yaşında menopaza girer yumurta kalitesi düşerken erkeklerde geç yaşlarta kadar sperm bulunuyor dedi o yüzden birazda rahatladım çünkü her mikro tesede acaba çıkar mı çıkacak mı düşüncesi insanı çok yıpratıyor ama en azından olduğunu biliyoruz artık allahımızın izniyle sizdede bulunacak allah hepimize yardım etsin canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?