Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

demek bır bıldıgı varmıs demıştım sana ee ne yapıcacaksınız canım sende hazırlanacak mısın?

gecmis olsun canim

..............................................

Son düzenleme:
demek bır bıldıgı varmıs demıştım sana ee ne yapıcacaksınız canım sende hazırlanacak mısın?

evet canim sen demistin..canim simdik bir ay kalmamiz zor sperm bulunmassa bizim icin cok kötü bir yikim olur bu..hazirlanmiyacam allah nasip ederse eger sperm bulunursa dondurulmuslarlada olur diyorum..

evet canim sen demistin..canim simdik bir ay kalmamiz zor sperm bulunmassa bizim icin cok kötü bir yikim olur bu..hazirlanmiyacam allah nasip ederse eger sperm bulunursa dondurulmuslarlada olur diyorum..

evet sanırım zor olur sızın için.. hayırlı olsun dıyeyım sımdıden dedıgın gıbı allah nasıp ettıyse dondurulmuşlarla da olur sen sıkma canını ne zaman kısmetse yolculuk

evet sanırım zor olur sızın için.. hayırlı olsun dıyeyım sımdıden dedıgın gıbı allah nasıp ettıyse dondurulmuşlarla da olur sen sıkma canını ne zaman kısmetse yolculuk

canim bilmiyorum dusuncem yanlismi...canim kismetse subatta gidecez biletlere falan bakiyoruz bilet almadik daha biletlerde cok pahali ..allahim inslalah emeklerimizi bosa cikarmaz

canim bilmiyorum dusuncem yanlismi...canim kismetse subatta gidecez biletlere falan bakiyoruz bilet almadik daha biletlerde cok pahali ..allahim inslalah emeklerimizi bosa cikarmaz

inşallah canım sen kalbını ferah tut. bılmıyorum kı sız daha once denme yapmışmıydını yaptıysanız tazeyle mı dondurulmuşla mı yaptınız?

inşallah canım sen kalbını ferah tut. bılmıyorum kı sız daha once denme yapmışmıydını yaptıysanız tazeyle mı dondurulmuşla mı yaptınız?

canim esim tese oldu bulunamadi sperm bana gine hazilrmanma demisti doktorumuz..
ben tr de olsaydim hazirlanirdim ama simdik sor..birde eryasunun yasadiklarindan sonra korktum

hoşgeldın demek adettendır umarım sorununuza tez zamanda care bulursun rakadasım aslında benım de bu konuda bır bılgım yok ama %42 nın gerı kalanının saglam olması gerekmez mı

evet arkadasım mantıken oyle olması gerekıyor yanı bızde oyle dusunuyoruz ama hala hamıle kalan arkadas yok(( bunada akıl sır erdıremıyoruz.yanı % 35 ten cok olursa hasar mıkrodada sans cok cok azmıs.bunu anlayamıyorum.Rabbim buyuk ısterse olur.İnşallah yılın bu son gunlerınde yasadıgımız uzuntulerı yenı yılda unuturz ve ve seneye bu zamanlar hepımızı bebeklerımızle oluruz inşallah AMİN

canım bence en güzelini yapıyor emre bey zaten dondurma işlemleri var bulununan spermler dondurulur . Aynı şekilde bizde öyle yaptık ilk eşim mikro tese oldu 12 hareketli 30-40 hareketsiz ve bozuk sperm elde edildi. Ben şuan psikolojik durumumdan dolayı biraz ara vermek istedim eşimde zaten durumumu görünce kabul etti.Sonradan emre beylede konuştuk dedim hocam nezaman tekrar denesek yani bu sperm zamanla kaybolur mu dedim erkeklerde böyle bişey geçerli değil kadınlar 40 yaşında menopaza girer yumurta kalitesi düşerken erkeklerde geç yaşlarta kadar sperm bulunuyor dedi o yüzden birazda rahatladım çünkü her mikro tesede acaba çıkar mı çıkacak mı düşüncesi insanı çok yıpratıyor ama en azından olduğunu biliyoruz artık allahımızın izniyle sizdede bulunacak allah hepimize yardım etsin canım ..

canim cok sagol amin insallah bulunur, allahim kimseye cocuk hasreti cektirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…