fundacım bizimde sonuçlar sizin gibi Emre bey iğneyi ne için vermişti.sizin azo sebebi neydi .bize ilaç vermedi ama biz telde görüşmüştük muayeneye gitmedik sadece mens arginmax diye bir vit. önermişti aldık kullandık.
zcu, bu arada iğne olarak preglyn 5000lik aldık
Merhaba kızlar...inşallah keyifler yerindedir....herkese iyi haftalar diliyorum...yeni gelen arkadaşlar allah kurtarsın....bizde 1 aydır fostimon 75 kullandık ilk kez cumartesi tahlil verdik 1-2 sperm görülmüş allahıma şükürler olsun...gerçi 2 ay önce tedavide de 1-2 sperm çıkıyodu ve hiç bir netice alamadık ama buna da şükürler olsun inşallah belki bu defa alırız...tabi bir tedaviye daha gücümüz yeterse......
hayırlısı olsun arkadaşımm
slm kızlar benim eşimde azosperm olabilirmi ilk test 2-3 tane sonra ki test 4milyon sonra varikosel dendi ameliyat oldu test yaptırdık 11 milyon 7 ayda yaptırdık 4 milyon acaba eşim spermmi üretemiyor yoksa daha düzelmedimi anlamadım gitti cvp yazarsanız sevinirim
zcu, biz emre beye gittik. muayene etti ve test istedi. fsh'ı üst sınıra yakın, testesteronumuz ise 1,62çıktı. test. yükseltmeye çalışalım diye 10 iğne verdi,haftada 1 vurulacak. 3. haftanın sonunda yine testesteron ölçülecek. Bir de vitamin kullanıyoruz. Argine Men sanırım;GNC marka.şu an nasıl bir tedavidesiniz peki?
belginim bana yazmamışsın ama şimdi içime düştü ben yazayım sana dedim iş çocuktan önce gelecek size ben öyle hissettim birden canım benim inşallah gönlünüze göre bi yere atanırsınız.bizde tam umudumuzu kestiğimiz anda eşim iki yere birden atandı sizede olacak bak görcanım yok bir yıldır gitmiyoruz ilaçlar bi işe yaramamışştı inşallah içeride gelişmeler olmuştur bakalım allah büyük sağol canım eğer allahım nasip ederse olur yoksa elden ne gelirr eşim bu hafta sağlıkçı atamalarında tercih yapacak lütfen namazlarda dua et benide unutma eşimin ataması olsun bunu benim için yaparmısın..
Aynen canım sana katılıyorum,yediklerimizden,cep telefonları,internet çoğaldı hepsi etkiliyo işte.arkadaşlar gün geçtikçe çoğalıyoruz farkında mısınız? ne kadar kötü bir durum bu ya salgın gibi yayılıyor sanki bu hastalık.ben şüpheleniyorum artık acaba yediğimiz beslendiğimiz gıdalardan mı oluyor bu hastalık,hergün bir iki kişi katılıyor foruma.keşke başka kimse gelmese bu hastalıklardan dolayı.
şifa olsun inşallah canım.canımselam nasılsın? valla kurtuldum bu dönemde..annem benim yanıma geliyor çok şükür..biraz dinlenmeliyim kızlar..bu arada dün eşime vitaminler aldık, ginko bilibo, ginseng ve l arginine ..inş faydası olur kızlar..
canım çok güzel bu 1 sperm bile yazsa bizim test sonucumuzda dünyalar bizim olurdu heralde;canım inşallah sayı ve hareket de artar.Merhaba kızlar...inşallah keyifler yerindedir....herkese iyi haftalar diliyorum...yeni gelen arkadaşlar allah kurtarsın....bizde 1 aydır fostimon 75 kullandık ilk kez cumartesi tahlil verdik 1-2 sperm görülmüş allahıma şükürler olsun...gerçi 2 ay önce tedavide de 1-2 sperm çıkıyodu ve hiç bir netice alamadık ama buna da şükürler olsun inşallah belki bu defa alırız...tabi bir tedaviye daha gücümüz yeterse......
Canım dediğin gibi herşey Allahın kudret elinde, Hz.Meryem İsa Peygamberi nasıl dünyaya getirdi! Bir de bunu düşünelim.Tabi umutlanıyoruz böyle adetimiz gecikince bi acaba olabili mi diyoruz ama neden olmasın ki...inşallah kötü birşey değildir canım fazla takma kafana.slm canlarım nasılsınız ben fazla takılamıyorum topiği okuyup çıkıyorum malum yazacak bişey bulamıyorum bu arad adetlerimde düzensizleşti inşallah kötü bişe yoktur 7 gün oldu hala tık yok yani sorunumuzu bilmesem hamilelikten şüphelencem ama biz bunun hayalini bile kuraraken korkuyoz çünkü bilime göre bizim bebeğimizin tüp bebekle bile olması imkansızken normal yolla olması sadece allahımın vereceği bir mucize ile olur bazend ekendi kendime bilim doktor hepsi boş alllah verecek olduktan sonra niye olmasınki diyorum ama sonrada sakın umutlanma hayal kurma diyorum çünkü hayal kurupta olmaması insanı daha çok yıkıyor inşalllah kist veya başka kötü bişe yoktur artık doktora bile gitmeye korkuyorum kötü bişe çıkcak diye
Canım dediğin gibi herşey Allahın kudret elinde, Hz.Meryem İsa Peygamberi nasıl dünyaya getirdi! Bir de bunu düşünelim.Tabi umutlanıyoruz böyle adetimiz gecikince bi acaba olabili mi diyoruz ama neden olmasın ki...inşallah kötü birşey değildir canım fazla takma kafana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?