- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
ya duymak görmek istiyorum eşi azospermi olupta hamile kalan var mı lütfen bana seslenin
hoşgeldin canım..demekki sperm bulundu sizde, sormak istediğim, tüp bebeğin tutmama nedeni ne? acaba söylendimi size? inş Rabbim en kısa zamanda doğal yoldan nasip eder size..arkadaşlar bizdede azosperm problemi var 3 kez tüp bebek denedik olmadı size tavsiyem iyi bir uroloji doktoruna araştırma yaptırın bazen bir tıkanıklıktan sperm dışarıya çıkamaya biliyor ameliyatla halledilebiliyor bazen ben şu an araştırma yaptırıyorum hepimize ALLAH yardım etsin
bilgiler için çok sağol esma112233 net olarak bilmiyoruz.1.5 yıllık evliyiz.ilk 1 sene bebek düşünmedik ve düşündüğümüzdede eşimin azosperm olduğunu öğrendik.Ama ilkokuldayken inmemiş testis ameliyatı geçirmiş araştırmama göre ona bağlı olabilir.Ama kesin bilmiyoruz teşhisi emre bey koyacak.Sizin sebebi belli mi?Bi de bu tahliller kaç gibi tutuyor bir bilgin varmı tahmini olarak
verirsen sevinirim.
alaykumusselam,,hosgeldin kubra insaalh tez zamanda kurtulursunuz bu dertten,bizimde yuksek fsh,testesteron dusuk,kaan hoca ilac verdi bize ,bence git derim kaan beyeSelamünaleyküm.Herkese iyi akşamlar. birkaç zamandır foruma bakıyorum. buradaki sıcaklık ve paylaşım çok güzel.
Yazarak size katılmak bugüne nasipmiş. Ben de sizin gibi eşi azosperm olanlardanım. birbuçuk yıllık evliyiz.Bunu yaklaşık 1-1,5 aydır biliyoruz. Biz daha önceden konuyla ilgili azbuçuk birşeyler duyduğumuz için -yakın çevrede yaşayan arkadaşlarımız vardı- azosperm hakkında yapılabilecek çok fazla şey olmadığını düşünüyorduk ve tek ümit olarak tese için uygun zamanı bekliyorduk. Ancak sonra kaan beyi duyduk biyerlerden ve özellikle buradaki arkadaşların yazdıklarından.
Bu arkadaşlardan birşeyi öğrenmek istiyorum.eşimin hormon değerleri: fsh:14,49(yüksek)prolaktin normal total testesteron 263(düşük) lh:13,62(yüksek).
böyle bir durumda ilaç ya da bitkisel kürlerle tedavi mümkün mü?böyle bir durumda olup da kaan beyin ilaç tedavisi önerdiği kimse var mı? Lütfen bilen arkadaşlar cevap verirlerse çok yardımcı olacaklar çünkü hemen tese olup olmamakta çok kararsız kaldık.Eğer tedavi mümkünse kaan beye gitmek istiyoruz.bilgilendirmenize ihtiyacım var arkadaşlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
alaykumusselam,,hosgeldin kubra insaalh tez zamanda kurtulursunuz bu dertten,bizimde yuksek fsh,testesteron dusuk,kaan hoca ilac verdi bize ,bence git derim kaan beye
geçen hafta eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve çok kötü olduk yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar bizdede azosperm problemi var 3 kez tüp bebek denedik olmadı size tavsiyem iyi bir uroloji doktoruna araştırma yaptırın bazen bir tıkanıklıktan sperm dışarıya çıkamaya biliyor ameliyatla halledilebiliyor bazen ben şu an araştırma yaptırıyorum hepimize ALLAH yardım etsin
Selamünaleyküm.Herkese iyi akşamlar. birkaç zamandır foruma bakıyorum. buradaki sıcaklık ve paylaşım çok güzel.
Yazarak size katılmak bugüne nasipmiş. Ben de sizin gibi eşi azosperm olanlardanım. birbuçuk yıllık evliyiz.Bunu yaklaşık 1-1,5 aydır biliyoruz. Biz daha önceden konuyla ilgili azbuçuk birşeyler duyduğumuz için -yakın çevrede yaşayan arkadaşlarımız vardı- azosperm hakkında yapılabilecek çok fazla şey olmadığını düşünüyorduk ve tek ümit olarak tese için uygun zamanı bekliyorduk. Ancak sonra kaan beyi duyduk biyerlerden ve özellikle buradaki arkadaşların yazdıklarından.
Bu arkadaşlardan birşeyi öğrenmek istiyorum.eşimin hormon değerleri: fsh:14,49(yüksek)prolaktin normal total testesteron 263(düşük) lh:13,62(yüksek).
böyle bir durumda ilaç ya da bitkisel kürlerle tedavi mümkün mü?böyle bir durumda olup da kaan beyin ilaç tedavisi önerdiği kimse var mı? Lütfen bilen arkadaşlar cevap verirlerse çok yardımcı olacaklar çünkü hemen tese olup olmamakta çok kararsız kaldık.Eğer tedavi mümkünse kaan beye gitmek istiyoruz.bilgilendirmenize ihtiyacım var arkadaşlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
GUNAYDIN GUZEL HATUNLAR,MELISELA ZAMAN NASILSINIZ?topıktekı YENI GELEN arkadaslara allahım tez zmanda kurtarsın dıyerek gununuzun en guzel sekılde gecmesını dıleyerek baslayayayım ınsaallha soze...SYOLCU canım senın degerlerınden ben ılk konustmuzda suphelenmıstım genetık hastalık yonunden.rabbım sabrını ve sıfasını versın ama anlayamadım neden bu kadar umıtsız konusmuslar.bılıyrsun topıkte 5 arkadasız genetık hastalık olanlar...cogumuzda sperm bulundu her ne kadar olumsuz netıcelense de...bıze genetık danısmanlık verılmıstı tıp fakultesınde.oradakı dr 46xxy nın de bır cesıdı oldgnunu hebsının genetıge baglı oldgnu soylemıstı.yanı bence baska dr a gdn .umıtsız olma ne olur.evet bılıyrm bızım durumumuz cok agır..ama bız elımızden gelenı yapalım .herseyın hayırlısı canım benım....MELISELA haydı sana ıyı tatıller ohhhhhh rahatladın ınsalalah annenlerın yanına gtmeyı dusunmuyrmusun canım?EBANA rabbım sag salım sıze kavstrsn canım kardesını.hayırlı olsun ınsalalah gıdıs de gelıse de...sımdılık bu kadar ....:79::80::80::80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?