Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın canlar nasılsınız...yeni gelen arkadaşlar olmuş allah kurtarsın bu dertten ve sabırlı olun arkadaşlar.Emre beyde Kaan beyde çok iyi dr.lar güvenebilirsiniz.

selamm arkadaşlar, uzun süredir giremedim foruma. Yeni gelenler hoşgeldiniz, İnşaallah kısa zamanda sevinçli haberlerimizi de paylaşırız..biz hala başlayamadık preglyn'eİnşaallah bugün başlıycaz.Yeni gelen arkadaşlara faydası olursa eğer, biz Emre beye gidiyoruz..ilk görüşmemizde mikro delesyon ve hormon testi verdik. sonuçlarda tes. düşük, fsh üst sınıra yakın lh normal çıktı,delesyon testi temizdi.iğne verdi.

canımselam nasılsın? valla kurtuldum bu dönemde..annem benim yanıma geliyor çok şükür..biraz dinlenmeliyim kızlar..bu arada dün eşime vitaminler aldık, ginko bilibo, ginseng ve l arginine ..inş faydası olur kızlar..

canım sizde de testes. mi düşüktü bizim 1,62 fsh da 16 larda..

canımmmm merak etmezmiyizzz nasılsınn

nasılsın canım

kızlar ibrahim saraçoğlu herbalist selçuk kayaya gidenleri sormuştum isimlerini hatırlamıyorum ama giden bacılar vardı onlardan haberi olan varmı

sağol belgin nolsun hep aynı bildiğin gibi siz gene ertelemişsiniz tedaviyi emre beyede olcak dimi kesin karar verdinizmi

sağol belgin nolsun hep aynı bildiğin gibi siz gene ertelemişsiniz tedaviyi emre beyede olcak dimi kesin karar verdinizmi

ewet canım emre beyde olacak benim troit tedavim bitsin başlıyacağız allah izin verirse mart nisan gibi allah nasip ederse..

Son düzenleme:

fundacım bizimde sonuçlar sizin gibi Emre bey iğneyi ne için vermişti.sizin azo sebebi neydi .bize ilaç vermedi ama biz telde görüşmüştük muayeneye gitmedik sadece mens arginmax diye bir vit. önermişti aldık kullandık.

hayırlısı olsun belgin kaan hocaya gidiyormusunuz ilaç tedaviniz sürüyormu ya varya inan bu topikte en çok senin ve harzemin olmasını istiyorum siz çok beklediniz Rabbim inşallah bizede nasip eder inşallah bu sefer ikizlerin olsun

canım yok bir yıldır gitmiyoruz ilaçlar bi işe yaramamışştı inşallah içeride gelişmeler olmuştur bakalım allah büyük sağol canım eğer allahım nasip ederse olur yoksa elden ne gelirr eşim bu hafta sağlıkçı atamalarında tercih yapacak lütfen namazlarda dua et benide unutma eşimin ataması olsun bunu benim için yaparmısın..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar...inşallah keyifler yerindedir....herkese iyi haftalar diliyorum...yeni gelen arkadaşlar allah kurtarsın....bizde 1 aydır fostimon 75 kullandık ilk kez cumartesi tahlil verdik 1-2 sperm görülmüş allahıma şükürler olsun...gerçi 2 ay önce tedavide de 1-2 sperm çıkıyodu ve hiç bir netice alamadık ama buna da şükürler olsun inşallah belki bu defa alırız...tabi bir tedaviye daha gücümüz yeterse......

arkadaşım..inşallah herşey gönlünce olsun...tedavin hayırlısıyla bebekle sonuçlansın...sabırla bekleyişin mutlulukla sonlansın...

ay bacım benim belgin tabi ederim aklıma geldikçe gerçi namaz kılmıyorum şimdi ama kısmet olursa yarın başlarım galiba reglimin son günü inşallah yarın başlayınca aklıma geldikçe dua ederim Rabbim gönlünüzdeki yeri hayırlısıyla nasip etsin
adak bacım hadi hayırlı olsun inşallah bu sefer sayılaru ve hareketlei artar Rabbim bizede nasip etsin sperm çıkmasını nasılda seviniriz Rabbi bizimde yüzümüzü güldürsün

amin canım hepimizin

arkadaşım..inşallah herşey gönlünce olsun...tedavin hayırlısıyla bebekle sonuçlansın...sabırla bekleyişin mutlulukla sonlansın...
canım gözün aydın allahım hepimizin yardımcısı olsun sağol canım allah izin verirse inşallah olur bizim bebeğimizde çok sabrettim halada ediyorum bakalımmm

canım arkadaşım allahım kabul etsin inşallah napıyım canım inşallah bu sefer atanır eşimde en azından yer değişikliği felan derken biraz rahatlarım biliyosun kayın valıdemle yaşıyorum pek sorunum yok ama bende evim olsun yuvam olsun istiyorummmm

MAAŞALLAH canım demekki tüp bebek denemeleri sonrası stresten çıkmamış spermleriniz ,inşAllah Rabbim tedavi için kuvvette verir maddi manevi bizde dualarımızla destek oluruz.

belgincim canım Rabbim inşAllah her iki muradınıda kabul etsin dualarımız birbirimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…