sağol çiçekciğim bilmiyorum nasıl gidiyo olabilecek bütün aksilikler tek tek itina ile gelip buluyo ultrason günleri nöbet günleriyle çakışıyo işten izin almak problem oluyo bide şimdi aylardır beklediğimiz lojman çıktı tam tese zamanı taşınmak zorunda kalcaz bilmiyorum nolcak saatli bomba gibi geziyorum evde gerginim Allah yardım etsin sonumun nolcağı gibi bi belirsizlik zaten yeyip bitiriyo bi acayip oldum iyice
canım sordum salı çarşamba gibi olur dediler aslında fala umutlanmamaya çalışıyorum ama olmuyo yeniden bi yıkım yaşamak çok zor olacak bizim için bilmiyorum nolcak keşke hamile kalsam da inan taşınmak falan hiç umruma değil sen neler yaptın tedavinizde var mı bi gelişme durudeniz derya canım sen neler yaptın en son eşinde sperm bulunmuştu başladın mı sende iğnelere
canım sordum salı çarşamba gibi olur dediler aslında fala umutlanmamaya çalışıyorum ama olmuyo yeniden bi yıkım yaşamak çok zor olacak bizim için bilmiyorum nolcak keşke hamile kalsam da inan taşınmak falan hiç umruma değil sen neler yaptın tedavinizde var mı bi gelişme durudeniz derya canım sen neler yaptın en son eşinde sperm bulunmuştu başladın mı sende iğnelere
mrb kızlar..
yarın ilaç kullanımından sonra ilk defa spermiyogram yaptıracagız..muhtemelen bırsey yok ama yınede kısmet bıze dua edebılırsınız..cok memnun olurum..bu arada yazamıyorum cok fazla ama herkesi takıp edıyorum..
çiçek.. belgin..umudunu kaybetme..melisa..duruderya denız..ve adını sayamadıgım herrksler selamlar
az kalmis hayirlisi olsun canim..bizim tedavi ayni subati bekliyoruz korkuyorum az kaldi gunler su gibi akiyor
aileler bilmiyor durumu onlarda anlayacak nasil anlatacaz onuda bilmiyorum.biz giderken simdik niye gidiyorsunuz diyecekler.. sen kac yillik evlisin canim ikinci tedavin sanirim ilkinde sperm bulundumu
kızlar bugün çok üzüldüm Kıvırcık Alinin ölümüne eşimle çok severdik onun türküleriniii arkadaşlık yıllarımızda çok dinliyorduk Mekanı Cennet Olsun..
canım ben 3 yıllık evliyim bizim aileler biliyo hatta herkes biliyo biz herkese söyledik soranlara anlatıyoruz en azından ikide bir sormuyolar ilk tedavide gelişmemiş spermler bulundu bi kaç tane ama tüp bebek yaptırdığımız merkez bana güven vermedi açıkcası ürolog ameliyattan çıkınca bize hiçbirşey bulamadık evlatlık edinin dedi ben bağırıp çağırınca embriyolog geldi ben alınan parçaları inceliycem daha dedi ve ertesi gün aradı gelişmemiş hücreler bulduk bunlarla deniycez dedi tabi tutmadı kısmet bakalım bizim durumumuz germ hücre aplazisi olduğu için pek umutlu değilim tesede birşey çıkmaz diye düşünüyorum ama kısmet tabi Allahtan umut kesilmez inşallah hepimiz tez zamanda kurtuluruz da bu illetten hamileler forumunda yazışırız bir gün.
canım sen nasılsın ben iyiyim ne oldu tese günü bellimi lozmanamı çıkıyosunuz erteleme imkanı yokmu gözünüz aydın bebeğin yeni evinde doğar inşallahhhhhhhh
sağol canım inşallah salı çarşamba gibi olacakmış işte aslında gidesimiz yok hiç bugün baktık çok kötü benim işyerime de çok uzak ama napalım bu hastalık bizi maddi yönden iyice sömürdüğü için idare etmek zorundayız hayırlısı olur inşallah
kızlar bugün çok üzüldüm Kıvırcık Alinin ölümüne eşimle çok severdik onun türküleriniii arkadaşlık yıllarımızda çok dinliyorduk Mekanı Cennet Olsun..
keşkee bu yazdıkların ne kadar güzel geliyo inşallah olur ama bak gör eşinin tayini çıkacak senin görürsün belki ilk atamalarda değil ama sonraki alımlarda olacak zaten artık hemşirelik branşınada tercih yazabiliyorlar şansınız katlnıyo inşallah olur arkadaşım inşallah hepimizin hayalleri gerçek olur.canım hakkınızda hayırlısı olsun allahım hayırlısını nasip etsin inşallah herşey güzel başlar güzel biter sonunda yüzün gülsün arkadaşım dualarım seninleeee inşallah o güne kadar bizim tayinde belli olur sizinde sperm çıkar çifte bayram yaşarızzz
çiçekciğim sen nasılsın ne var ne yok
canım ben de çok yeniyim,emre beye gittiğimizde muayene sonresı y kromozomu mikro delesyon testi ve hormon testi istedi. Y kromozomu üzerinde üç bölgeye bakıyorlar.Genlerin silik olması sperm bulma şansını azaltıyor ama bu üç bölgeden özellikle birinde sanırım. şöyle söyleyeyim bizim 11 yıl önce varikosel ameliyatımız var dahası ben normal yoldan hamile kaldım fakat düştü. emre bey de sperm üretiminde bir sorun olabileceğini düşünerek istedi bu testi.eğer delesyon çıksaydı genler silik demekti...o zaman da mikro tese şansı azalıyorbenim de şu an aklıma kromozom testi takılıyor mesela..Rabbim tez zamanda şifa versin cümlemize.
Biz de şu an test. düşük.Çok araştırdım hipogonadizm olabilir ama dr. teşhis koymadı...dr.a gittiniz mi,hangi ildesin?bir de lh yüksekliğini bilmiyorum inan..
amiin inşallah.çok güzel bir alıntı olmuş arkadaşım. bu dünyanın yanı sıra ahiret de düşünülerek istenenler muhtemeldir ki geri çevrilmez..inşallah..Abdurrahman bin Avf ' tan nakledilen bir hadis-i şerifte Efendimiz(s.a.v) şöyle buyurmuştur:
"Bir kadın hamile kaldığında onun için gündüz oruçlu,gece namazlı,Rabbine gönülden teslim olmuş mücahit kimsenin sevap ve mükafatı gibi manen kazanç sağlayan bir durum hasıl olur.
Doğum ağrısı tuttuğunda hiç kimse onun ne kadar sevap ve mükafat kazandığını hakkıyla idrak edemez.
Çocuk doğunca bebeğe süt emziren anasına,her süt emzirişinde bir canlıyı ihya etmişçesine sevap verilir.
Çocuk büyüyüp memeden kesilme zamanı gelince vazifeli melek annenin her iki omzuna vurarak der ki: 'Hiç günahın kalmadı;pak oldun.Haydi işe günahsız olarak başla!' "
Rabbim bizlere nasip etsin böyle sevap ve mükafatları kazanmamızı ve annelik duygusunu tatmamızı...
...AMİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?