Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim allah yarimcin olsun insallah tedavinin sonunda bebegine kavusursun
sen takma kafana biseyi yorma kendini rahat ol hersey olacagina varir tasinma iside zor olur teseden sonra tasinin diyecem o zamanda senin icin zor olur insallah hamile kalcaksin..tesenin günü bellimi transferin ne zaman olacak..

canım sordum salı çarşamba gibi olur dediler aslında fala umutlanmamaya çalışıyorum ama olmuyo yeniden bi yıkım yaşamak çok zor olacak bizim için bilmiyorum nolcak keşke hamile kalsam da inan taşınmak falan hiç umruma değil sen neler yaptın tedavinizde var mı bi gelişme durudeniz derya canım sen neler yaptın en son eşinde sperm bulunmuştu başladın mı sende iğnelere

az kalmis hayirlisi olsun canim..bizim tedavi ayni subati bekliyoruz korkuyorum az kaldi gunler su gibi akiyor
aileler bilmiyor durumu onlarda anlayacak nasil anlatacaz onuda bilmiyorum.biz giderken simdik niye gidiyorsunuz diyecekler.. sen kac yillik evlisin canim ikinci tedavin sanirim ilkinde sperm bulundumu

ne oldu canım anlamadım taşınıyomusunuzzz

canım inşallahh bir sürü sperm çıkar dualarım seninlee

canım ben 3 yıllık evliyim bizim aileler biliyo hatta herkes biliyo biz herkese söyledik soranlara anlatıyoruz en azından ikide bir sormuyolar ilk tedavide gelişmemiş spermler bulundu bi kaç tane ama tüp bebek yaptırdığımız merkez bana güven vermedi açıkcası ürolog ameliyattan çıkınca bize hiçbirşey bulamadık evlatlık edinin dedi ben bağırıp çağırınca embriyolog geldi ben alınan parçaları inceliycem daha dedi ve ertesi gün aradı gelişmemiş hücreler bulduk bunlarla deniycez dedi tabi tutmadı kısmet bakalım bizim durumumuz germ hücre aplazisi olduğu için pek umutlu değilim tesede birşey çıkmaz diye düşünüyorum ama kısmet tabi Allahtan umut kesilmez inşallah hepimiz tez zamanda kurtuluruz da bu illetten hamileler forumunda yazışırız bir gün.

kızlar bugün çok üzüldüm Kıvırcık Alinin ölümüne eşimle çok severdik onun türküleriniii arkadaşlık yıllarımızda çok dinliyorduk Mekanı Cennet Olsun..

kızlar bugün çok üzüldüm Kıvırcık Alinin ölümüne eşimle çok severdik onun türküleriniii arkadaşlık yıllarımızda çok dinliyorduk Mekanı Cennet Olsun..

bende çok üzüldüm canım mekanı cennet olsun ölümün kime geleceği belli olmuyor işte sen neler yapıyosun görüşemiyoruz hiç canım iyimisin

canım sen nasılsın ben iyiyim ne oldu tese günü bellimi lozmanamı çıkıyosunuz erteleme imkanı yokmu gözünüz aydın bebeğin yeni evinde doğar inşallahhhhhhhh

neyse canlarım ben çıkıyorum eşim mızmızlanıyoooo bana kızmayın tamda konuşmaya başlayacaktık neyse yarın inşallahhh hepinize iyi geceler allahım yardımcımız olsun

canim umutsuz olma insallah bulunur bence bulunacak..durumumuz benziyor bizimde tesede bulunamadi dediler sonra incelenince olgunlasma sperm varmis bir noktadan sonra duruyormus..biz soyleyemedik canim siz iyi yapmissiniz soylemekle bizede ikide bir soruyor kayinvalidem olsun artik diyor..amin allahim hepimizi tez zmanda kurtarsin bu illet hastaliktan

canım sen nasılsın ben iyiyim ne oldu tese günü bellimi lozmanamı çıkıyosunuz erteleme imkanı yokmu gözünüz aydın bebeğin yeni evinde doğar inşallahhhhhhhh

sağol canım inşallah salı çarşamba gibi olacakmış işte aslında gidesimiz yok hiç bugün baktık çok kötü benim işyerime de çok uzak ama napalım bu hastalık bizi maddi yönden iyice sömürdüğü için idare etmek zorundayız hayırlısı olur inşallah

canım hakkınızda hayırlısı olsun allahım hayırlısını nasip etsin inşallah herşey güzel başlar güzel biter sonunda yüzün gülsün arkadaşım dualarım seninleeee inşallah o güne kadar bizim tayinde belli olur sizinde sperm çıkar çifte bayram yaşarızzz

hosgeldin canim evet bende üzüldüm ölümün ne zaman gelecegi belli degil
allah rahmet eylesin onu ve askerlerimizi mekanlari cennnet olsun

keşkee bu yazdıkların ne kadar güzel geliyo inşallah olur ama bak gör eşinin tayini çıkacak senin görürsün belki ilk atamalarda değil ama sonraki alımlarda olacak zaten artık hemşirelik branşınada tercih yazabiliyorlar şansınız katlnıyo inşallah olur arkadaşım inşallah hepimizin hayalleri gerçek olur.

iyi akşamalr kızlar
zcu canım hayırlı uğurlu olsun inşl allah tamamına erdirsin canım
yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş allah inşl en kısa zamanda derdinin dermanını verir gönlünün muradına kavuşur
kızlar bende severdim kıvırcık aliyi çok üzüldüm daha gençtide allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

amin canım tez zamanda şifa inşallah..bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederim.bu dediklerini biraz daha araştırayım ben en iyisi.biz şuan balıkesirdeyiz ama bir ayağımız hep bursada.Balıkesire tayin sonucu yeni geldik.6 aydır burdayız.ilk muayenelerimizi burda olduk.azospermi burda öğrendik.Doktorumuz bursaya tüp bebek merkezine yönlendirdi.bu arada görümcem, kaan beyi söyledi o da bu sorunla uğraşan bir arkadaşından duymuş.kaan beye mail attık,değerlerimizi gönderdik bir de varikosel vardı onu söyledik.o bize önce varikosel ameliyatı 6 ay sonra da mikro teseyi önerdi.Bursada bunun için üroloğa gittik ama ürolog varikosel ameliyatına gerek olmadığını söyledi ve mikro teseye yönlendirdi.ama biz hemen mikro tese yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızız.Aklımızda hala ilaçla tedavi var.şu halde mikro tese olursak %30-50 arası sperm bulma şansı varmış.
Kaan bey bundan bahsetmedi ama Acaba ilaçla hormonlar düzelir mi diyoruz.Bu arada 1 aydır keçiboynuzu kürünü yapıyoruz.3 ayı tamamlayıp hormon değerlerindeki düzelmeyi beklesek diyoruz.vs. vs. kararsızlıklar var yani..
ben de burdan bizimle tam olarak aynı sorunları taşıyan birilerini arıyorum ne yapmışlar merak ediyorum ve özellikle doktorlarla ilgili bilgi almak istiyorum ki birine başvuralım artık.Bir de burda adı geçen bir sürü bitkisel ilaçlar var.Hangi bitki hangisine iyi geliyor,neyi artırıp neyi düşürüyor?bana ayrıntılı bilgi verebilecek olana varsa çok sevinicem.

amiin inşallah.çok güzel bir alıntı olmuş arkadaşım. bu dünyanın yanı sıra ahiret de düşünülerek istenenler muhtemeldir ki geri çevrilmez..inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…