bizim fsh dusmeye testesteronda yukselmeye basladi ilaclar iyi yonde etkiliyor yani,gecen yil martta itmistik doktora,bizim bir tane basarisiz tesede var zaten)):hoşbulduk lamyay. inşallah..Allah herkesin derdine derman versin.Dünyadaki herkes bir ya da birçok dertle uğraşıyo.Mevlam da bize bunu vermiş biz de arıyoruz dermanını vermesi için:)
bu arada bana hemen bir cevap yazmana çok sevindim bu kadar çabuk beklemiyordum. Duyarlılığın Allah razı olsun..Sormak istediğim çok şey var aslında.Siz ne zaman gittiniz ne zamandan beri bu tedavi ile uğraşıyorsunuz, değerlerde değişim var mı?Bir de fsh yüksek testesteron düşük yazmışsın lh da düşük mü o ne kadar etkiliyor acaba? eşimde sol testiste varikosel de var.kaan beye mail attık tedaviden bahsetmedi ama önce varikosel ameliyatı 6 ay sonra da mikro teseyi önerdi.gittiğimiz doktorlar varikosel ameliyatı olmadan tese yaptırmamızı ve sperm bulunursa tüp bebeği önerdiler.sperm bulunma olasılığı ise yüzde 30- 50 arası imiş.öyle olunca da tedavi ile bu olasılığı yükseltebilirmiyiz diye düşündük. o yüzden soruyorum..
mrb kızlar..
yarın ilaç kullanımından sonra ilk defa spermiyogram yaptıracagız..muhtemelen bırsey yok ama yınede kısmet bıze dua edebılırsınız..cok memnun olurum..bu arada yazamıyorum cok fazla ama herkesi takıp edıyorum..
çiçek.. belgin..umudunu kaybetme..melisa..duruderya denız..ve adını sayamadıgım herrksler selamlar
merhaba arkadaşlar...bende yeniyim aranızda..4 yıldır azospermle uğraşıyoruz.tüm değerler sıfır olduğundan m.tese tek çaremiz.önerdiğiniz m.tesede başarılı cerrah varmı?bizim acil bu operasyonu yaptırmamız gerekiyor eşim 36 yaşında yaş ilerledikçede şansımızın çok çok düşüceğini söylüyolar
gelincikten haber yok dimi ?nasil acaba
haber var canım :) burdayım. iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok bakalım.. sen nasılsın?
canim hazir suyunumu aldin yoksa kaynatilan biseymi
hazır suyunu aldım canım. dün eşim baktı tadına neyseki içilmeyecek gibi değil dedi. iyi sonuç alabilmek için 5 şişe içmek gerekiyormuş. bakalım şifa olur inşallah
haber var canım :) burdayım. iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok bakalım.. sen nasılsın?
Selam arkadaşlar,
Ben 1.5 yıllık evliyim ve yeni bebek düşünmeye başladık 10 aydır korunmuyorduk doktora gittik rütün tahlilleri ve esimden sperm testi istediler. Benimkiler normal çıktı. Ama eşimde azospermi çıktı ilk başta ne olduğunu anlıyamadık ama sonradan çok kötü olduk bir tüb bebek merkezi ile görüştük eşime tese yapacaklar ama sperm bulunmama ihtimali var ve biz bu sonuca nasıl dayanacağımızı bilemiyoruz o yüzden erteliyoruz ama eninde sonunda yapılacak bu şekilde hamile kalan arkadaşlarım varmı veya eşi bu durumda olanlar desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?