Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaslar aranizda erkekte hormon referans araliklarini bilan varsa yazabilirmi?????
internete baktim hepsi farkli fsh a 5-20 demisler????

nissan saol canım ii deyim ii olayım aman günler öyle böyle geciyo işte yıllar gectikce azoya alışırken bebeksizlikte agır gelmeye başladı belgin canım hayırdır bi adağınızmı vardıda kurban kestiniz allah kabul etsin kurbanınızı kızlar diğer arkadaslar sizler nasılsınız

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bende yeni buldum bu bölümü benim eşimde agustosda varıkosel olmudu daha sonra sayı ve hız da artış oldu bızden kan testi istedi kanındakı horman sevıyesı dusuk cıktı buda eşımın sperm üretmesine engel oluyormus ve eşime hormanlarının artırıcı ılac verdı ama doktorun verdi ilaç üretimden kalkmış fsh testestoron arasındaki fark ne acaba bırde siz ne gibi tedavi yöntemleri kullandınız yardımlarınızı beklıyorm

merhaba arkadaslar aranizda erkekte hormon referans araliklarini bilan varsa yazabilirmi?????
internete baktim hepsi farkli fsh a 5-20 demisler????

izmir tepecik has. ref.0.7-----11.1 arası yazıyor.ege üniversite has.1.5---12.4 yazıyor.her hastanenin ölçüm aleti farklı olabilir referans aralığıda farklı oluyor.

canım ilk önce geçmiş olsun, Allah şifa versin.sana yardımcı olmak isteriz hormon sonuçlarınızı gönderirsen hangi dr. gitmen gerektiğiniş söyleriz. onun dışında biz ilaç ismi söyleyemeyiz .bizde dr.un yazdığı ilaçları içiyoruz.

biz dr. larla e posta ile görüşüyoruz sanuçları gönderiyoruz dr.da ne yapmamızı söylüyor.tel. lerini verebiliriz.

evet böyle olmaz ama oluyor işte, biz daha 1 testle bu konumdayız, geceleri uyuyamıyorum, ağlıyorum, eşim sağolsun çekti kendini...bize de dua edin nolurrr

bgn moralim çok bozuk çok düşüncesiz insanlar var cuma okumamız vardı milletin elinde 1er 2 şer bebekler bana döndüler "hadi yap artık sende" "artık sana da lazım yapıver bitane" ne ahmakça cümleler ya sanki elimizde bi malzeme var yapıp yapmamak bizim elimizde ve bunu söyleyenlerden biri 22 yıllık evli ve çocuğu onun da olmamış cehaletine mi şaşırayım kendime mi üzüleyim

sağol canım benim.şimdi daha rahat yorum yapabilicem değerler hakkında. Senin de zcu nun da yazdıklarına göre fsh ımız yüksek o kesin ama çok değil sanırım. Biz de kaan aydosa mail attık ama ilaçlardan bahsetmedi.Yalnızca varikosel ameliyatı olup 6 ay sonra tese yaptırmamızı söyledi.bir kez daha ayrıntılı mail yazıp yollicam bakalım ne dicek,gitmemiz gerekiyosa da gidicez artık yeter ki olsun.Bu arada keçi boynuzu kürünü uyguluyoruz.Birden ümitlendim az da olsa..Bir de bakıyormuşuz kürün sonunda hormon değerleri normale geliyormuş ve normal yoldan çıkış oluyormuş düşüncesi bile güzel..Allah hepimizin hayallerini gerçekleştirsin,arayışını sona erdirsin inşallah.

hoşbulduk belginim allah kabul etsin gamzesezer ne zamandır yoktun sende hoşgeldin tedaviniz nasıl gidiyor size sanırım menogon verecekti kaan bey sizin testosteron mu düşük tü.

tedaviye devam canım.teseden sonra proxeed ve endol vermişti kaan bey.geçen gün bitti ve dün test yaptırdı eşim.hormonlar normal gibi ama sperm yine 0 tabi.mail atıcam kaan beye ne dicek bakalım.gittiğimizde şubat gibi menagona başlarız demişti.tek işe yarayanda o oldu bence bizde.bakalım beklemeye devam şimdilik.sen neler yaptın.tedaviniz ne durumda.ne zamndır girmeyince unuttum herkesin durumunu...

lamyay, sizin lh bizde yazan değerlere göre normal. o yüzden doktor bişey söylememiş olabilir mi?

kızlar LH DEĞERİ YÜKSEK OLAN VAR MI?? VE DÜŞÜRMEK İÇİN NE YAPIYORSUNUZ DOKTORLAR NE DİYOR BU HORMONLA İLGİLİ? bilgilendirmelerinizi bekliyorum..

merhaba gamzesezer hoşgeldin.ben yeni gelenlerdenim.sen yokken yani:)
sizin adınıza çok sevindim hormon değerlerinizin normale dönmesine.sperm hemen çıkmayabilir üzülmeyin bence.Çünkü biyerde okudum bir spermin dışarı çıkışı 3 aya yakın bir zaman alıyormuş.Üretilmesi ve dışarı çıkışı yanlış hatırlamıyorsam 70 küsür günde oluyormuş.sizin de hormonlar testisleri çalıştırıp,sperm üretilip çıkartılana kadar zaman geçmesi normal
sizin hormon değerlerinizdeki bozukluk neydi acaba?

napalım canım allah kurtarsın bizleride şu düşüncesiz insanlardan.

hoşgeldin canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…