Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

verdigin bu bilgiler icin de tesekkurler canim

NISSAN CIM seve seve paylastım yararlanabılırsenız ne mutlu bana,,,sıkıntılar bıtmıyr be tatlım ama sukur rabbıme bu da ımtıhan deyıp sabr edyrm...

slm kızlar ne var ne yok diye bi girdim, geçmişi okumadım herkes iyidir inşallah, BELGİN geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin, OLURMU 83 sana bakmak için girmiştim, daha yeni bu acıyı yaşayan biri olarak sana ALLAHTAN sabır diliyorum ve sonuna kadar katılıyorum gerçekten ankara tıp kötü bi yer, ben burdan gidecek arkadaşları korkutmamak için bişi söylememiştim ama hakikaten öyle, tamam erkek doktoru için kaan hoca süper bi doktor fakat tüp bebek tedavisine kadar gelinirse tüp bebek bölümü berbat benim yumurtalarım toplanmamıştı fakat toplanan arkadaşlar olmuştu onlarda o acılarla çok perişan olmuşlardı, ilgi deseniz sıfır, işler hep asistanlar tarafından yürüyo doktor yüzü görmüyosunuz, neyse bana gelince toparlanmaya çalışıyorum bi şekilde hayat devam ediyo şimdide sağlık sorunlarımla uğraşıyorum, daha yaşım 26 yüksek tansiyon teşhisi kondu, midemde ülser çıktı onun tedavisine başladım, bunlar hep sıkıntıyla oluyo işte, nolucak bu halimiz bilmem, kendinize iyi bakın canlar, ben şimdi çıkıyorum, uğrarım inşallah gene arada, ALLAHA emanet olun.....

canım Allah razı olsun..inş herşey iyi olur hakkımızda..inş senin içinde herşeyin hayırlısı olur..dualarım seninle canım..

canım çok saol bilgiler için..Dua bekliyorum..

Bu arada DURUDERYADENİZ nerde acaba? gelmiyor ne zamandır..

melisela sagol arkadasim insallah hersey hayirli olur..bende merak ediyorum durudenizderya yi sanirim tedavide o yuzden ugramiyor

meraba kızlar nasılsınız,dün malesef kötü haberler aldık üzüldük(tabi bizim şer bildiklerimizde hayır,hayır bildiklerimizde de şer olabilir,herşeyin hayırlısı demekten başka çaremiz yok.)bugünümüz ve bugünümüzden sonrası hayır olur inşallah.Bizim durumumuzda olmayan bizi anlayamaz zaman geliyo insan daralıyo,nefes alamıyo ama Rabbimizden başka sığınacak yerimiz de yok sabır versin Allahım bizlere,malesef bu ay da kırmızıları gördüm ama bu sabah öyle bişey ki uykumdan mide bulantısıyla uyandım yediğim ağzıma geldi yani bilmiyorum niye oldu neyse canlar öyle işte sizler nasılsınız,Eryasu canım gelip gitmişsin hemen geçmiş olsun bu arada yaşadıkların stres neden oluyodur bunlara Allah şifa versin canım tez zamanda yüzümüzü güldürsün Rabbim.

olür mü çokk üzüldüm canım ya alllah sabır versin allahım şu dertten kurtulan bi kişi duyduğumda çok seviniyorum ama kötü bi haber duyduğumdada çok üzülüyorum allahım hepimize sabır versin geçen perşembe nur da aret kamar var ya arkadaşlar o çıktı kök hücre daha hayvanlar üzerinde deneniyo insanlar da başlanmadı başlanması için belki bi 5 10 sene daha geçebilir dedi çokk üzüldüm kı9zlar yaa eşim yarın test yaptıracak saraçoğlunun ilaçlarını kullanıyoruz ya çook korkuyorum geçen sefer onca şey içmesine rağmen hayal kırıklığına uğradık ya bu sefer de aynısı olursa diye korkuyorum arkadaşlar bu gün banada dua edin ne olursunuz

bsxxxx canım inşallah sonuçlar güzel çıkar. stres yapama her şey yoluna girecek tatlım. allah yardımcınız olsun

canım seni anlıyorum sıkıntı stres hepimiz bunalımdayız tabi sen birde henüz yeni bunları geçirdin .Allah şifa versin meşkul olacak bir uğraş bulursan biraz kafası dağılıyor insanın ben öyle yapıyorum görüşürüz.

Allah yardımcınız olsun kardeşim güzel haberler alırsın inşallah.

kizlar iyi aksamlar nasilsiniz..beni sorarsaniz iyi degilim cok mutsuz hissediyorum kendmi herseyi icimde yasamak yoruyor beni
korkuyorum olumsuz sonuc almaktan..kizlar sanki sperm bulunursa ilk mtesede bulunuyor ben oyle gordum burda..gamzenin zamanin olurmunun ikici denemeleriydi sonuc husran oldu..ikicin ücüncü denemede sperm bulunan varmi? hepimiz zor günler geciriyoruz allah yardimcimiz olsun hepimizin
inslllah bir gün bütün sikintilarimizdan kurtuluruz

canim insllah bol bol sperm cikar allah yardimcin olsun

Belgin Eryasu gecmis olsun kizlar dikkat edin kendinize

sağol canım sanada geçmiş olsunnn
Belgin Eryasu gecmis olsun kizlar dikkat edin kendinize

sağol canım sen nasılsın

sağol canım sen nasılsın[/QUOTE]

sagol belgincigim iyi olmaya calisiyorum kac gundur karnim da ve migdemde agri var
doktora gitim kalin bagirsakta zorlanma olmus dedi..basim hergun agriyor zaten iki uc gundur daha fazla..bu hastalik bizi hasta yapti iyice hayatimiz hep stres canim benim
allah kaolaylik versin bize

BXXXX rabbım yuznuz guldrsun ınsalah tatlım BELGIN CICEK canlar MELISELA dualarımdasnz . CICEK CIM SEN IYI BIR DOKTORA GTSENE TATLIM BU DURUM CIDDDI DE OLABILIR ALLAH KORUSUN ERYASU KUZUM benım ya rabbım buyuktr belkı bırgun bızede farklı kapılar farklı guzleellıkler yasatr be ttatlım aynı durumdayım senınle ruh halım berbat...sen saglıgını dusun bak bu yasta ne hastalıklar gelmıs..dıkkat et kendınen DURU DENIZDERYA sen nasılsın hosgeldın? kızlar sımdı osmana bakayım bıraz kafa dagtayım kıb grsr hepınızı opyrm allaha emanet olun can dostlarım

sagol canim insllah önemli bisey degildir gecer, korktum sende oyle deyince simdik
canim burda tek bir doktora gidebiliyoruz aile doktoru baska doktora gidemiyoruz..hastaneye gitmek icin aile doktorunun göndermesi gerekiyor oda kolay kolay göndermiyor.. sende kendine dikkat et canim insallah bu gunlerde gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…