inşanlah rüyan gerçek olur arkadaşım 13 gün geçmiş adet olmamışsın inanlah hamilesindir olmaz deme rabbim isterse olur bize zor ona kolay.karın ağrın falan yoksa bir tahlil ol inşanlah ya hamilesindir inşanlah
şubatın sonu martın başı biz ozaman egeden dönmüş oluruz inşanlah hayırlısı ile sperm bulunur ilk ikinci falan diye sıkıntı yapma bizim komşumuzun kızı 17 yıllık evliymiş kaç kez tedavi olmuşlar daha yeni 4 tane dördüzü olmuş mutluluktan tüm aile uçuyormuş.
canlarım ben kendimi sizlerden alamıyorum hepinizle uzun uzun yazışmak istiyorum saat 12 ye geliyor sabah mesai var uyumaya çalışayım A.E.OLUN hepinizi çok seviyorum hayırlı ve güzel haberler paylaşmak üzere hoşşakalın iyi geceler .
canlarım ben kendimi sizlerden alamıyorum hepinizle uzun uzun yazışmak istiyorum saat 12 ye geliyor sabah mesai var uyumaya çalışayım A.E.OLUN hepinizi çok seviyorum hayırlı ve güzel haberler paylaşmak üzere hoşşakalın iyi geceler .
kaderim sagol canim benimm...canim insallah gecikme degildir hamilesindir heycanlandim
düsünmesi bile cok güzel..benimde gecmisti ama ben hastalandim benimde cok az oldu bu ay
insallah ruyan hayilara vesile olur
canimmmm insallah oyledir evet dusunmesi hayal etmesi cok guzel rabbim insallah hepmiize mucizelrini gosterir canim
kader sinava girdinmi canim
benimde sinav var haftaya
hayirlisi bakalim
kader sinava girdinmi canim
benimde sinav var haftaya
hayirlisi bakalim
tekrar mrb kızlar DURUDENIZDERYA ben gonderdım sana ozelden mesajımı aalmadın mı canım?ınsaalalha korkularının yerını heyecan mutluluk sabr umıt ve tabbıkı mutlu son alsın yurekten dılıyorum canım.bızım yasadıklarımızı yasatmasın rabbım sana...KADER bu ne guzel bır ruya ve hıısslerın de super ınsaalalh yanılmıyrsndr.ımkansız dıye de bısey yok canım rabbım ne ısterse o olur...senın anlatmandan yemın ederım nasıl ıcıme bısey aktı boyle sıcak sıcak,cok hosuma gıttı anlatımın...CICEK canım benım CEKTIMIZI IC SIKINTILARIMIZ ınsaalah hepımızın gunahlarına keffaret olur kardewsım sen de guzel haberrler alcaksın bırkac ay sonra ınsaalalhhhh kızlar hepımızın ayrı ayrı tasaları dertlerı dusuncelerı var..bazen cevremdekı ınsanlara bakıyorm da benım dıstan grdm( bana gore) dort dortluk aıleler okadar cok kkııı ne bılem kendı memleketınde evlı coluk cocuk sahıbı anne baba akrabaları yanında esıyle cocuklarıyla mutlu mesut yasamlar var..elbettekı dort dortluk kımse yok ama hayatında buyuk tasları oturtmuslar kucuk taslar zaten yerını kandısı buluyr yanı nebılem ıste..gurbet acısı,evlat ozlemı, yalnızlık hıssı veryr ınsana.bır de boyle ınsanları mutsuz sıkayetcı goryrym ya nasıl sınır olyrm yaa anlatamam....neyse rabbım topıktekı tum arkadaslarımın hangı memelkette olursa olsun evlat ozlemı ceken herkesın gonlundekılerını versın ınsalalah..kalbınızde her ne sıkıntı varsa neyı cok ıstyrsanız yuce mevlamdan dılıyorum kı tek tek gerceklesssın ınsalalh.kımseyı sıkıntıda bırakmasın guzel allahım.....
tekrar mrb kızlar DURUDENIZDERYA ben gonderdım sana ozelden mesajımı aalmadın mı canım?ınsaalalha korkularının yerını heyecan mutluluk sabr umıt ve tabbıkı mutlu son alsın yurekten dılıyorum canım.bızım yasadıklarımızı yasatmasın rabbım sana...KADER bu ne guzel bır ruya ve hıısslerın de super ınsaalalh yanılmıyrsndr.ımkansız dıye de bısey yok canım rabbım ne ısterse o olur...senın anlatmandan yemın ederım nasıl ıcıme bısey aktı boyle sıcak sıcak,cok hosuma gıttı anlatımın...CICEK canım benım CEKTIMIZI IC SIKINTILARIMIZ ınsaalah hepımızın gunahlarına keffaret olur kardewsım sen de guzel haberrler alcaksın bırkac ay sonra ınsaalalhhhh kızlar hepımızın ayrı ayrı tasaları dertlerı dusuncelerı var..bazen cevremdekı ınsanlara bakıyorm da benım dıstan grdm( bana gore) dort dortluk aıleler okadar cok kkııı ne bılem kendı memleketınde evlı coluk cocuk sahıbı anne baba akrabaları yanında esıyle cocuklarıyla mutlu mesut yasamlar var..elbettekı dort dortluk kımse yok ama hayatında buyuk tasları oturtmuslar kucuk taslar zaten yerını kandısı buluyr yanı nebılem ıste..gurbet acısı,evlat ozlemı, yalnızlık hıssı veryr ınsana.bır de boyle ınsanları mutsuz sıkayetcı goryrym ya nasıl sınır olyrm yaa anlatamam....neyse rabbım topıktekı tum arkadaslarımın hangı memelkette olursa olsun evlat ozlemı ceken herkesın gonlundekılerını versın ınsalalah..kalbınızde her ne sıkıntı varsa neyı cok ıstyrsanız yuce mevlamdan dılıyorum kı tek tek gerceklesssın ınsalalh.kımseyı sıkıntıda bırakmasın guzel allahım.....
evet canim bugun girdim kns ve gesprek sinavalrina girdim canim iyi gecdi gibi ama sadece gesprekteki verhale anlatamadim bi kac kelime soyledim cok hizli anlatiyorlardi diger sinavimda ayin 24 de seninki hangi gun ayni yerde olsakda keske tanissak ben ottho helderingstraatda oldum
canim verhalen ni bende anlatamamistim..insallah alirsin canim
bende orda girecem canimmmmm 25 ocak
sen orda baska ne sinavina gireceksin girmisin 3 tana girmedinmi ben birinden girecem
ben bugun 2 tanesine girdim canim 1 tane sinavim kaldi onada zor diyorlar ben portfoliyoyu mp yapmisdim werk uzerine haftaya ona girecem canim keske ayni gun olsaydi sinavlarimiz canim insallah sende alirsin bi an once kurtuluruz su sinavlarda insallah
canim iste sor olani ben ikinciye girecemm inslllah alirizz..ben 3 ne bir girmistim
birgun arayla giriyoruz ayni olsaydi keske ..porfolio sinavina girdinmi benim o belli degil onun yeride ayni olur belkide
ben ona haziranda girmisdim canim aldim o sinavi ilk girisde sukur darisi sana canim insallah sende alirsin
hatirliyorum ama ben bunlara girdin diye kalmis aklimda
evet darisi basima sen kurtulmussun...varya bir heycen yaptim simdik anlatamam sanki yan yana girecez sinava
sen tariihi soylemeden once bende oyle oldum yoks aayni gunmu tanisiriz diye ama sans isde 1 arayla neyse saglik olsun canim belki bi gun bir yerde tanisiriiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?