Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese mrh nasılsınız canlarım geçmişi okudum çoooook üzüldüm ne olacak böyle bizim halimiz.artık ne teselli olacak nede teselli edecek halim kalmadı bu dert beni yıprattı bitirdi 25 ocakta ege ye gidiyoruz adet oldum ve korkularım başladı hormon iğneleri yumurta toplama ve SONUÇ uykularıma mani oluyor artık, bazen keşke hiç tedaviye başlamasaydık diyorum.zaten hayata çok zor tutunuyorum .oralarda tek başımıza hastane köşelerinde valla bittim artık...25 ocakta herşey yeniden başlıyor dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.hepinizi tektek öpüyorum elimden gelen tek şeyi yapıyorum HEPİNİZE BOL BOL DUA EDİYORUM.ALLAHA EMANET OLUN.

canım saol sende benim dualarımdasın inş..
ÇİÇEKçim ihmal etme canım, mutlaka git, Rabbim acil şifalar versin sana..
canım sakın sıkma canını, dualarım seninle..Allah yar ve yardımcınız olsun..sakın üzülme ve bunalma, dua et bol bol..

cicekciğim hepimiz aynı durumdayız canım tüm sıkıntılarımızın tek bir sebebi var oda bebek hayırlısı olsun diyelim yinede canını sıkmamaya çalış yoksa başka hastalıkları davet edersin benim gibi.saçların dökülür sinirlerin bozulur...inşanlah hayırlı bir şekilde sperm bulunur onlarda sağlıklı bebeklere vesile olur A.e.ol

olurmu83 canım söyleyecek hiç bişe bulamıyorum allah sabır versin inşl allah size başka bir kapı açar ama ben kendi adıma söyleyeyim çok umutluydum sizden bian önce toparlanıp aramıza dönersin inşl

belgincim tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim canım gözünüz aydın inşl tüp bebek tedavinizde sorunsuz başlar ve sonu bebekle biter

jklm verdiğin bilgiler için allah razı olsun canım

melisela ve nissan allah hayra çıkarsın sıkıntılarınızı dualarımız sizinle

arkadaşlar sayes vardı bayadır oda girmiyo haberi olan varmı:26:

canım rabbim korktuğuna uğratmasın inşl hakkınızda hayırlısı olsun

bxxxx canım yarın test sonucunu merakla bekliyoruz inşl eşinin kullandığı ilaçlar işe yaramıştırr

jklm merhaba canım sen nasılsın galiba özelden yazdığım cevap yine tam olarak ulaşmamış hayırlısı... beni korkular sardı 25 ocakta herşey yeniden başlıyor iğnelerden ve yumuta toplanmasından çok korkuyorum en çok ta olumsuz bir sonuç oralarda bir başımıza nasıl kaldırırım bilmiyorum.şimdiden titriyorum elim ayağıma dolaşıyor A.e.olun

evet canim hepimizin derdi ayni allahim hepimize güc kuvvet versin cok zor
saclarim zaten dökülüyor canim bu yasta bayazlar cogaldi..sende dikkat et canim kendine
senin bebegine kavusmada az kaldi allah yardimcin olsun

sagol canim insallah allahim hepimize saglikli sihatli evlatlar nasip eder

canım yalnız değilsin bizlerde aynı durumdayız üzülme diyeceğim ama kar etmeyecek biliyorum çünkü ben üzüldüğüm zaman bana hiç birşey fayda vermiyor ançak zamanı gelip kendikendine geçecek.yani zaman gerçekten herşeyin ilacıdır allahın izniyle bunlarda geçecek yakın zamanda toparlanıp düzelirsin inşanlah allaha emanet ol tatlım rabbim bol sabır ,güç,kuvvet versin hepimize bizlerde senden farklı değiliz canım.

canım rabbim korktuğuna uğratmasın inşl hakkınızda hayırlısı olsun

bxxxx canım yarın test sonucunu merakla bekliyoruz inşl eşinin kullandığı ilaçlar işe yaramıştırr

allahim kimseyi korktuguna ugratmaz insallah canim

çicek öyle değil işte ben yenildim güçüm kalmadı o kadar şeye tek başıma nasıl dayanırım çok zormuş birde olumsuz sonuçlanırsa işte o zaman beni sorma

çicek öyle değil işte ben yenildim güçüm kalmadı o kadar şeye tek başıma nasıl dayanırım çok zormuş birde olumsuz sonuçlanırsa işte o zaman beni sorma

canim bu kadar kötü düsünme insallah hersey guzel olacak sperm bulundu
bizim o da belli degil ikici tese olacak esim
sizin tedeviyi ben ilk diye biliyorum

evet ilk canım ama eşimin heryerinde dikiş izi vardı hem tese hem mesa yapıldı yani bir amaliyatta iki operasyon ne kaçtane olduğunu nede sağlıklımı değilmi bilmiyoruz.sadece donduruldu hayırlısı ama şunu anladım benim güçüm çoktannnnn bitmiş .yinede rabbime şükür diyorum.inşanlah sizler daha güzel haberler alırsınız canım

ikinci tese nezaman mikro mu oluyor inşanlah bol ve sağlıklı spermler bulunur.ne zaman olacaka o gün çok dua edeyim

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz her gun okuyorum yazdiklarinizi yazmasamda OLURMU 83..senin adina cok uzuldum canim rabbim insallah bi mucize verirde yavrun olur insallah canim temmuzda esimde tese olcak bend ecok korkuyorum bizdede cikmazsa diye bizimde 2. tese olucak allah hakkimizda hayirlisi versin CICEKCIGIM .. gecmis olsun canim hastaymissin allah sifa versin canim.... KIZLAR imkansiz biliyorum ama bu ayin 5 de benim adetim olmasi gerekiyrodu ama hala olmadi goguslerim 2 hafatdir sis cok aciyo kasiklarim cok agriyo adettim olcakmiss gibi ama hala olmamasi adetim hamilemiyim diye hepp icimde umutlanmak istemiyorum ama biliyorum kesin adetim olcak ama umutlanmasi bile cok guzel bide 2 gun once ruyamda cok guzel bir kuzu gordum evimin icinde dolsiyordu ruya tabirine bakdim cok guzel bir cocugunuz olcak diyordu bilmiyorum cok zor bi durum allahim yardim etsin hepimize insallah hepimizin bir gun yavrularimiz olur her gun aklimdasinzi kizlar dualrimda hep varsiniz

insallah hepimiz burdan güzel haberler veririz canim
canim pozitif düsmeye calis olumsuz düsünme insllah spermler sagliklidir sen suan bana göre cok sanslisin üzülme hersey düzelecek
evet bugunumuze sükür allahim bundan buyuk dert vermesin

inşanlah rüyan gerçek olur arkadaşım 13 gün geçmiş adet olmamışsın inanlah hamilesindir olmaz deme rabbim isterse olur bize zor ona kolay.karın ağrın falan yoksa bir tahlil ol inşanlah ya hamilesindir inşanlah

subatin sonu martin basi o aralar olacak canim evet mikrotese olacak

şubatın sonu martın başı biz ozaman egeden dönmüş oluruz inşanlah hayırlısı ile sperm bulunur ilk ikinci falan diye sıkıntı yapma bizim komşumuzun kızı 17 yıllık evliymiş kaç kez tedavi olmuşlar daha yeni 4 tane dördüzü olmuş mutluluktan tüm aile uçuyormuş.

kaderim sagol canim benimm...canim insallah gecikme degildir hamilesindir heycanlandim
düsünmesi bile cok güzel..benimde gecmisti ama ben hastalandim benimde cok az oldu bu ay
insallah ruyan hayilara vesile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…