canım saol sende benim dualarımdasın inş..BXXXX rabbım yuznuz guldrsun ınsalah tatlım BELGIN CICEK canlar MELISELA dualarımdasnz . CICEK CIM SEN IYI BIR DOKTORA GTSENE TATLIM BU DURUM CIDDDI DE OLABILIR ALLAH KORUSUN ERYASU KUZUM benım ya rabbım buyuktr belkı bırgun bızede farklı kapılar farklı guzleellıkler yasatr be ttatlım aynı durumdayım senınle ruh halım berbat...sen saglıgını dusun bak bu yasta ne hastalıklar gelmıs..dıkkat et kendınen DURU DENIZDERYA sen nasılsın hosgeldın? kızlar sımdı osmana bakayım bıraz kafa dagtayım kıb grsr hepınızı opyrm allaha emanet olun can dostlarım
canım sakın sıkma canını, dualarım seninle..Allah yar ve yardımcınız olsun..sakın üzülme ve bunalma, dua et bol bol..herkese mrh nasılsınız canlarım geçmişi okudum çoooook üzüldüm ne olacak böyle bizim halimiz.artık ne teselli olacak nede teselli edecek halim kalmadı bu dert beni yıprattı bitirdi 25 ocakta ege ye gidiyoruz adet oldum ve korkularım başladı hormon iğneleri yumurta toplama ve SONUÇ uykularıma mani oluyor artık, bazen keşke hiç tedaviye başlamasaydık diyorum.zaten hayata çok zor tutunuyorum .oralarda tek başımıza hastane köşelerinde valla bittim artık...25 ocakta herşey yeniden başlıyor dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.hepinizi tektek öpüyorum elimden gelen tek şeyi yapıyorum HEPİNİZE BOL BOL DUA EDİYORUM.ALLAHA EMANET OLUN.
kizlar iyi aksamlar nasilsiniz..beni sorarsaniz iyi degilim cok mutsuz hissediyorum kendmi herseyi icimde yasamak yoruyor beni
korkuyorum olumsuz sonuc almaktan..kizlar sanki sperm bulunursa ilk mtesede bulunuyor ben oyle gordum burda..gamzenin zamanin olurmunun ikici denemeleriydi sonuc husran oldu..ikicin ücüncü denemede sperm bulunan varmi? hepimiz zor günler geciriyoruz allah yardimcimiz olsun hepimizin
inslllah bir gün bütün sikintilarimizdan kurtuluruz
kizlar iyi aksamlar nasilsiniz..beni sorarsaniz iyi degilim cok mutsuz hissediyorum kendmi herseyi icimde yasamak yoruyor beni
korkuyorum olumsuz sonuc almaktan..kizlar sanki sperm bulunursa ilk mtesede bulunuyor ben oyle gordum burda..gamzenin zamanin olurmunun ikici denemeleriydi sonuc husran oldu..ikicin ücüncü denemede sperm bulunan varmi? hepimiz zor günler geciriyoruz allah yardimcimiz olsun hepimizin
inslllah bir gün bütün sikintilarimizdan kurtuluruz
BXXXX rabbım yuznuz guldrsun ınsalah tatlım BELGIN CICEK canlar MELISELA dualarımdasnz . CICEK CIM SEN IYI BIR DOKTORA GTSENE TATLIM BU DURUM CIDDDI DE OLABILIR ALLAH KORUSUN ERYASU KUZUM benım ya rabbım buyuktr belkı bırgun bızede farklı kapılar farklı guzleellıkler yasatr be ttatlım aynı durumdayım senınle ruh halım berbat...sen saglıgını dusun bak bu yasta ne hastalıklar gelmıs..dıkkat et kendınen DURU DENIZDERYA sen nasılsın hosgeldın? kızlar sımdı osmana bakayım bıraz kafa dagtayım kıb grsr hepınızı opyrm allaha emanet olun can dostlarım
cicekciğim hepimiz aynı durumdayız canım tüm sıkıntılarımızın tek bir sebebi var oda bebek hayırlısı olsun diyelim yinede canını sıkmamaya çalış yoksa başka hastalıkları davet edersin benim gibi.saçların dökülür sinirlerin bozulur...inşanlah hayırlı bir şekilde sperm bulunur onlarda sağlıklı bebeklere vesile olur A.e.ol
canım rabbim korktuğuna uğratmasın inşl hakkınızda hayırlısı olsun
bxxxx canım yarın test sonucunu merakla bekliyoruz inşl eşinin kullandığı ilaçlar işe yaramıştırr
evet canim hepimizin derdi ayni allahim hepimize güc kuvvet versin cok zor
saclarim zaten dökülüyor canim bu yasta bayazlar cogaldi..sende dikkat et canim kendine
senin bebegine kavusmada az kaldi allah yardimcin olsun
sagol canim insallah allahim hepimize saglikli sihatli evlatlar nasip eder
çicek öyle değil işte ben yenildim güçüm kalmadı o kadar şeye tek başıma nasıl dayanırım çok zormuş birde olumsuz sonuçlanırsa işte o zaman beni sorma
canim bu kadar kötü düsünme insallah hersey guzel olacak sperm bulundu
bizim o da belli degil ikici tese olacak esim
sizin tedeviyi ben ilk diye biliyorum
canim bu kadar kötü düsünme insallah hersey guzel olacak sperm bulundu
bizim o da belli degil ikici tese olacak esim
sizin tedeviyi ben ilk diye biliyorum
evet ilk canım ama eşimin heryerinde dikiş izi vardı hem tese hem mesa yapıldı yani bir amaliyatta iki operasyon ne kaçtane olduğunu nede sağlıklımı değilmi bilmiyoruz.sadece donduruldu hayırlısı ama şunu anladım benim güçüm çoktannnnn bitmiş .yinede rabbime şükür diyorum.inşanlah sizler daha güzel haberler alırsınız canım
ikinci tese nezaman mikro mu oluyor inşanlah bol ve sağlıklı spermler bulunur.ne zaman olacaka o gün çok dua edeyim
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz her gun okuyorum yazdiklarinizi yazmasamda OLURMU 83..senin adina cok uzuldum canim rabbim insallah bi mucize verirde yavrun olur insallah canim temmuzda esimde tese olcak bend ecok korkuyorum bizdede cikmazsa diye bizimde 2. tese olucak allah hakkimizda hayirlisi versin CICEKCIGIM .. gecmis olsun canim hastaymissin allah sifa versin canim.... KIZLAR imkansiz biliyorum ama bu ayin 5 de benim adetim olmasi gerekiyrodu ama hala olmadi goguslerim 2 hafatdir sis cok aciyo kasiklarim cok agriyo adettim olcakmiss gibi ama hala olmamasi adetim hamilemiyim diye hepp icimde umutlanmak istemiyorum ama biliyorum kesin adetim olcak ama umutlanmasi bile cok guzel bide 2 gun once ruyamda cok guzel bir kuzu gordum evimin icinde dolsiyordu ruya tabirine bakdim cok guzel bir cocugunuz olcak diyordu bilmiyorum cok zor bi durum allahim yardim etsin hepimize insallah hepimizin bir gun yavrularimiz olur her gun aklimdasinzi kizlar dualrimda hep varsiniz
subatin sonu martin basi o aralar olacak canim evet mikrotese olacak
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz her gun okuyorum yazdiklarinizi yazmasamda OLURMU 83..senin adina cok uzuldum canim rabbim insallah bi mucize verirde yavrun olur insallah canim temmuzda esimde tese olcak bend ecok korkuyorum bizdede cikmazsa diye bizimde 2. tese olucak allah hakkimizda hayirlisi versin CICEKCIGIM .. gecmis olsun canim hastaymissin allah sifa versin canim.... KIZLAR imkansiz biliyorum ama bu ayin 5 de benim adetim olmasi gerekiyrodu ama hala olmadi goguslerim 2 hafatdir sis cok aciyo kasiklarim cok agriyo adettim olcakmiss gibi ama hala olmamasi adetim hamilemiyim diye hepp icimde umutlanmak istemiyorum ama biliyorum kesin adetim olcak ama umutlanmasi bile cok guzel bide 2 gun once ruyamda cok guzel bir kuzu gordum evimin icinde dolsiyordu ruya tabirine bakdim cok guzel bir cocugunuz olcak diyordu bilmiyorum cok zor bi durum allahim yardim etsin hepimize insallah hepimizin bir gun yavrularimiz olur her gun aklimdasinzi kizlar dualrimda hep varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?