Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ewet canım bu gerçeyi geçen yıl bizede söylemişti kaan bey canım acı ama gerçek elden ne gelir allah yardımcımız olsun..

arkadaşım kendi fsh ımız 3 falan ama iğne ve klomenle 10 lara yükseltiyoruz...o zaman 1 yada 2 sperm elde edebiliyoruz...fakat o da sağlıklı değil...ki bebek olmuyor tutmuyor yada düşüyor...inşallah yarın kan verip sonucu hep beraber öğrenicez allah yardımıcımz olsun...ilkokul öğretmenimisin??ve nerde??

arkadaşım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun...emre beyden memnunum arkadaşım tabi hastaları karıştırıyor kendini hatırlatman gerekecek ama iyi okadar olacak....sende hazırlanacakmısın eşinle beraber yoksa sadece eşin tesemi olacak??

nursen Allah razı olsun sana da muradını versin inşallah.. regl dönemindeyim inşallah cumartesiye yetişirim :)[/QUOTE]
sağol canım amin ben de regliyim bu hafta değil de haftaya nasipse başlarım inşallah.
hayırlı cumalar canım önemli değil.
hatırladığım kadarıyla bsxxx in eşi yalnızca sperm testi olcaktı canım Allah yardımcınız olsun güzel sonuçlarla gelirsin inşallah canım.
Hayırlı cumalar güzeller ne var ne yok keyifler nasıl

sonucu güzel olsun da gerisi önemli değil yeter ki mutlu haberlerle gelsin bize

ben bsxxxx arkadasimizin esi tese olucak diye hatirliyorum benmi yanlis anladim acaba???

sağol arkadaşım gerçi sonuçlar 3 hafta sonra verilcek ama napalım....beklicez...evt bsxxx yanlış anlamışız ...olsun sperm çıksında ha normalden çıkmış ha teseden çıkmış yeteki çıksın arkadaşımızda....inşallah güzel sonuçlarla gelir....

3,5 yıllık evliyim 4 ay önce başladık tedaviye. azoospermi çıktıhormonlardan kaynaklı ve daha sıda var sperm kanallarında incelme var dediler 3 ay bi ilaç kullandık pregnil testleri tekrarladık bi değişiklik olmadı tese yapılmadan önce bi 3 ay daha kullanmamızı önerdi doktorumuz yanlız bugün bi başka tüp bebk merkeziyle görüştüm oradaki doktor yanlış ilaç kullanıyorsunuz dedi başka bi ilaç ismi söledi şaştım kaldım kfam allak bullak o yüzden ialç adını bile hatırlayamıyorum lüütfeenn bana yardım edin böle bi durumda olanınız veya kulak dolgunluğu olanınız var mı? lütfen bnei rahatlatın..

sağol canım cevabın için...canım tam bilmiyorum biz önce medical park hast.latif küpelioğlu ekibiyle tedaviye başlamıştık ama vazgeçtik orada senide hazırlıcaz sperm çıkarsa sana naklicez direkt demişlerdi ama biz tedaviyi yarım bıraktık hatta dosyamız hala onlarda...umut tüp bebekte emre bey nası ted.uyguluyo onu bilmiyorum?ilk kez gidicez umarım bizde senin gibi memnun kalırız

canım bizde uzun süreli ilaçlar kullandık hiç bir olumlu sonuç alamadık hem maddi hem manevi yıkımlar yaşadık ve hala yaşıyoruzda.artık bende bu işlerde çok titiz ve araştırıp doğru yeri ve doğru hekimleri bulmamız gerektiğini düşünüyorum.çünkü biçok yer bunu ticarete dökmüş durumda...kime güveneceğimizi şaşırdık bizde çok iyi anlıyorum seni..inşallah bundan sonrası sizin için hayırlı ve iyi olur.

mrh canım hormonlardan kaynaklı azospermi demişsin eşin hipogonodzm hastasımı hormonlar düşük benim eşim öyle çünkü bizde 10aydır tedavi görüyoruz ilk 4ay sadece pregnly kullandık bişe değşmedi sonra yanına birde haftada 3kez fostimon verdi doktorumuz şuan eşimin sperm değerleri normale döndü sen anlatırmısın biraz durumunu

inş. canım herkes için hayırlısı olur. çook teşkkür derim

canım eşime hiç öle bişi sölemediler ama bizimkininde hormonları düşük ilk 3 ay kullandık pregnyl tekrar test yaptık film falan istediler film sonucu sperm kanallarında daralma olduğu çıktı ve doktorumuz bir 3 ay daha iğneyi kullanmayı ve ondan sonra tese yapmayı önerdi tekrar başlayalı iğneye 1 ay oldu ben ameliyata 2 ay hesaplarken dediğim gibi bugün ki doktor kafamı karıştırdı bakalım hayırlısı inş. eşiminde spermi normale döner en azından ameliyatla bulabilirler.. ve olumlu sonuç olurr hepimize inş.

canım eğer hormonlarınız düşükse sizinde durumunuz biizmkiyle aynıdır diye düşünüyorum ben testler yanındamı değerleri söylesen aslında daha açıklayıcı olur bizim lh fsh hep 0 altındaydı testesteronumuz 7gibi bişeydi (eşim sustanaon diye bi ilaç kullanıyprdu çünkü yoksa oda düşük olurdu) ama bizden film felan istemediler bizim durmumuzu normale döndü hangi şehirdesin acaba istanbulda emre bakırcıoğlu var biz ona gidiyoruz tavsiye ederim hatta ilk mail attım ondan sonra o bana döndü

gecmis olsun allahim tez zamanda kurtarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…