amin belginim hepimize kaan hoca ilk tesenizde gelişmemiş hücreler bulunmuştu aslında ilk tesede bulunupta ikincisinde ya da daha sonrakilerde bulunmaması gibi bi durum olamaz belki ben şimdi laboratuvara çıkıp sizden lınan parçaları incelesem yine gelişmemiş bişeyler bulabiliriz ama birbirimizi kandırmanın gereği yok olgunlaşmamış sperm ile döllenme yapılmaz yapılsada tutmaz dedi çok içim yandı bizi nasıl da kandırdılar ilk merkezde nasılda umutlandırdılar meğer bizim ilk tesemizdede birşey çıkmamış
hayırlı cumalar kızlar rabbım dıleklerınızı kabul etsın ınsaalalah.adak canımsen hemsıre mısın?devlette mı?bıldgm kadaryla ayda 8 defa gun calısyrsnz nobetlerı var dımı:yanı nedense bız ogretmenler de hemsırelere ozenıyoruz.ogretmenlık guzel fakat beyın yorgunlugu o kadar cok kııı anlatamam.yanı cocukların enerjısıne yetısemyrm artık...senın ne hayırlıysa o olsun tatlım bu mubarek cuma gunu den hem de testınız temız cıkar ınsaalalh fsh kacı sızın genlede fsh cok yuksek olanlarda genetık bozyukluk cıkıyr....mevlam guzel haberlerle donmek nasıp etsın sızı emre beyden
rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin canım .bu derdi çeken herkesin derdine derman olsun inşallah...
Bizde emre beyde tedaviye başlıcaz.yani m.tese olucak bu hafta geçti böyle,eşimin yoğun iş ve mesaileri vardı gidemedik maalesef ben acele ettikçe hep bişeyler çıkıyobu hafta ayarlıcak bakalım hangi gün uygunsa başlıcaz.allah hepimize kolaylık versin,bu arada adak arkadaşım emre beyden memnun musunuz?
hayırlı cumalar canım önemli değil.günaydın canlar nasılsınız.NURSENCİM iyiyim canım ne yapalım işte idare ediyoruz dün görmemişim kusuruma bakma.ADAKCIM hayırlısı ne ise öyle olsun canım belki sınavlarla biraz kafayı dağıtırsın.KÜBRACIM inşAllah daha sevindirici gelişmelerde olur canım.OLURMU canım Allah sabır versin tabi yaşadıklarımız kolay şeyler değil birde konuşmayı bilmeyenlerle uğraşıyoruz boşver sen onları toplumumuzda cahil insan çok.GOFRETTO canım söylediğin tanımı duydum ama ne anlama geldiğini bilmiyorum canım dr. sitelerine bak istersen.
hatırladığım kadarıyla bsxxx in eşi yalnızca sperm testi olcaktı canım Allah yardımcınız olsun güzel sonuçlarla gelirsin inşallah canım.Bsxxx in eşi nerde kime tese olacakti arkadaşlar ama kenidisi hazırlanmadı sanıyorum? Doğru değilmi?? Birde eşimin yarın genetik testi var yine yine emre beydeyiz anlayacağınız....yani dualarınızı bekliyoruz ...çok korkuyorum....
ben bsxxxx arkadasimizin esi tese olucak diye hatirliyorum benmi yanlis anladim acaba???
arkadaşım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun...emre beyden memnunum arkadaşım tabi hastaları karıştırıyor kendini hatırlatman gerekecek ama iyi okadar olacak....sende hazırlanacakmısın eşinle beraber yoksa sadece eşin tesemi olacak??
3,5 yıllık evliyim 4 ay önce başladık tedaviye. azoospermi çıktıhormonlardan kaynaklı ve daha sıda var sperm kanallarında incelme var dediler 3 ay bi ilaç kullandık pregnil testleri tekrarladık bi değişiklik olmadı tese yapılmadan önce bi 3 ay daha kullanmamızı önerdi doktorumuz yanlız bugün bi başka tüp bebk merkeziyle görüştüm oradaki doktor yanlış ilaç kullanıyorsunuz dedi başka bi ilaç ismi söledi şaştım kaldım kfam allak bullak o yüzden ialç adını bile hatırlayamıyorum lüütfeenn bana yardım edin böle bi durumda olanınız veya kulak dolgunluğu olanınız var mı? lütfen bnei rahatlatın..
3,5 yıllık evliyim 4 ay önce başladık tedaviye. azoospermi çıktıhormonlardan kaynaklı ve daha sıda var sperm kanallarında incelme var dediler 3 ay bi ilaç kullandık pregnil testleri tekrarladık bi değişiklik olmadı tese yapılmadan önce bi 3 ay daha kullanmamızı önerdi doktorumuz yanlız bugün bi başka tüp bebk merkeziyle görüştüm oradaki doktor yanlış ilaç kullanıyorsunuz dedi başka bi ilaç ismi söledi şaştım kaldım kfam allak bullak o yüzden ialç adını bile hatırlayamıyorum lüütfeenn bana yardım edin böle bi durumda olanınız veya kulak dolgunluğu olanınız var mı? lütfen bnei rahatlatın..
canım bizde uzun süreli ilaçlar kullandık hiç bir olumlu sonuç alamadık hem maddi hem manevi yıkımlar yaşadık ve hala yaşıyoruzda.artık bende bu işlerde çok titiz ve araştırıp doğru yeri ve doğru hekimleri bulmamız gerektiğini düşünüyorum.çünkü biçok yer bunu ticarete dökmüş durumda...kime güveneceğimizi şaşırdık bizde çok iyi anlıyorum seni..inşallah bundan sonrası sizin için hayırlı ve iyi olur.
mrh canım hormonlardan kaynaklı azospermi demişsin eşin hipogonodzm hastasımı hormonlar düşük benim eşim öyle çünkü bizde 10aydır tedavi görüyoruz ilk 4ay sadece pregnly kullandık bişe değşmedi sonra yanına birde haftada 3kez fostimon verdi doktorumuz şuan eşimin sperm değerleri normale döndü sen anlatırmısın biraz durumunu
canım eşime hiç öle bişi sölemediler ama bizimkininde hormonları düşük ilk 3 ay kullandık pregnyl tekrar test yaptık film falan istediler film sonucu sperm kanallarında daralma olduğu çıktı ve doktorumuz bir 3 ay daha iğneyi kullanmayı ve ondan sonra tese yapmayı önerdi tekrar başlayalı iğneye 1 ay oldu ben ameliyata 2 ay hesaplarken dediğim gibi bugün ki doktor kafamı karıştırdı bakalım hayırlısı inş. eşiminde spermi normale döner en azından ameliyatla bulabilirler.. ve olumlu sonuç olurr hepimize inş.
kızlar eşimin ataması olmamış yaaaaaokadarda heveslenmiştimmmm
gecmis olsun allahim tez zamanda kurtarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?