saglik olsun belgincigimmm üzülme
canım atanamadı mı eşin üzüldüm kısmet değilmiş inşl bidahaki atamada gönlüzün istediği olur
BELGIN canım benım uzulme vardır bundada bır hayr.rabbım uygun zamanda sıze cıft cıft yasatr ınsaalalh mutlulukları
derdimiz bir değil ki bin üzülme arkdaşım sağlık olsun malesef imtahanlarımız çok zormuş bu hayatta.Allahım daha iyi kapılar acar inşanlah
canım üzülme böylesi hayırlıymış demek.
canım bu kadar çok sıkma canını sonu güzel olsun inşallah her zaman dualarımdasınız canım Allah yardımcın olsunhaberini almak nasip olsun inşallah.
iyi geceler kızlar tatlı rüyalarAllaha emanet olun.
adaks jklm arakadaşlar sizlerin başından geçti yumurta toplama işlemi nasıl oluyor ben çok korkuyorum çok canımız yanıyor mu.genel anastezi altındamı yapılıyor.lokal anastezi mi tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum korkudan ölüyorum.ayrıca hastane beni adetimin 10 günü çağırdı bu geç değil mi sulu ultrasyon istedi bu zor bir tahlil mi acaba.....
adaks jklm arakadaşlar sizlerin başından geçti yumurta toplama işlemi nasıl oluyor ben çok korkuyorum çok canımız yanıyor mu.genel anastezi altındamı yapılıyor.lokal anastezi mi tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum korkudan ölüyorum.ayrıca hastane beni adetimin 10 günü çağırdı bu geç değil mi sulu ultrasyon istedi bu zor bir tahlil mi acaba.....
kızlar tup bebek dondurulmuslarla yapan arkadaslara bırsey sorucam , dondurulmus embrıyo transferıne ne zaman baslanıyor ve kac gun devam edyr tedavı.bır de tarnsferde bayılttılar mı sızı?sız acı duymadınız mı?ben cok korkuyorum transferde bıle o aletten canım yanmıstı ufffffff
ALLAH razı olsun ADAK canım tesekkur ederım cvb ın ıcın.ıgne verılmedı mı sana oncesı ve sonrasında?arkadaşım adetin 2.günü estrofem tablet içmeye başlıyorsun sanırım 14 gün kadar...sonra hemen transfer hepsi bu....beni transferde hiç bayıltmadılar bayıltlanıda hiç duymadım zaten 2 dakkada koyuyorlar embriyoyu hatta konuştuk doktorla koyarlarken bile....evet spekulum iğrenç bişey canım da çok yandı ama dişimi sıktım normal vajinal muayene gibi düşün.....napalım çekiyoruz geldi başımıza bir dert rabbim sonun güzel versin inşallah arkadaşım.....
belgincim....eşin atanamamış sanırım üzüldüm arkadaşım ama herşeyin haırlısı olsun dur bakalım rabbim ne kapı açmıştır sana da.....
canım benim inşallah iyi sonuç alırsın bu karışımdan dün biz kaan hocanın yanındaydık yine adını duyduğunuz duymadığınız herşeyi her bitkiyi kullanın demişti inşallah size şifa olurkızlar bi komşumuz birinden bahsetti dr çocuğunuz olmaz demiş onlarda bazı karışımlar kullanmışlar ve kadın kendiliğinden hamile kalmış onlar belki azolu değildir sper azlığı felandır ama bellimi olur bizde kullanalım belkide gelişmemiş hücreleride geliştirir neden olmasın allah nasip ederse malzemeler şunlar deneyin isterseniz
5 kilo hakiki çiçek balı,1kilo ceviz ,1kilo antepfıstığı,1 kilo susam,1kilo dolmalık fıstık,1kilo kakao,1 kilo fındık bunların hepsi tahta havanda iyice dövülüp balın içine karıştırılıp bir ay içerisinde tüketilecek biraz yüksek kalorili ama ona göede biraz dikkat edecekler çünkü kilo yapıyo zamanı farketmiyomuş günde 2 3 kaşık yenecekmiş işte bir ay içinde bitmesi için biz bugün aldık biraz tuzlu ama olsun bugüne kadar bundan çook harcadık inşallah şifa olur biz yaklaşık bir yıldır hiç bitkisel kullanmıyoduk bakalım..
mrb arkadaşlar. ben zaman zaman bu sayfaya girip yazılarıızı takip ediyordum. şuan da çok doluyum. göz yaşlarıma hakim olamıyorum. sadece paylaşmak istedim.
eşim bir kez ameliyat oldu ancak hiç bir ilaç tedavisi falan görmeden. sonra sperm bulunamayınca bir kaç doktora gittik. kapılar suratımıza kapandı. sonra bir aktar bulduk. ballar, bitki çayları... olumlu sonuç da aldık. neyse sonra kaan hoca çıktı karşımıza. veeeeee o umut verdi yeniden... şimdi bizimle görüşmek istiyor yeniden. biz de belki sperm bulunur daha doğrusu bulunabilme olasılığını arttırmak için ender saraça gidelim dedik. randevu aldım sekreterinden, tabii belki okur mailimi diye bu arada da msj atım. cevap geldi, hiç sperm yoksa gelmeyin diye.
allah elimizden ümitlerimizi almasın. ne diyeyim bilmiyorum gam yok allah var...
kızlar bi komşumuz birinden bahsetti dr çocuğunuz olmaz demiş onlarda bazı karışımlar kullanmışlar ve kadın kendiliğinden hamile kalmış onlar belki azolu değildir sper azlığı felandır ama bellimi olur bizde kullanalım belkide gelişmemiş hücreleride geliştirir neden olmasın allah nasip ederse malzemeler şunlar deneyin isterseniz
5 kilo hakiki çiçek balı,1kilo ceviz ,1kilo antepfıstığı,1 kilo susam,1kilo dolmalık fıstık,1kilo kakao,1 kilo fındık bunların hepsi tahta havanda iyice dövülüp balın içine karıştırılıp bir ay içerisinde tüketilecek biraz yüksek kalorili ama ona göede biraz dikkat edecekler çünkü kilo yapıyo zamanı farketmiyomuş günde 2 3 kaşık yenecekmiş işte bir ay içinde bitmesi için biz bugün aldık biraz tuzlu ama olsun bugüne kadar bundan çook harcadık inşallah şifa olur biz yaklaşık bir yıldır hiç bitkisel kullanmıyoduk bakalım..
mrb arkadaşlar. ben zaman zaman bu sayfaya girip yazılarıızı takip ediyordum. şuan da çok doluyum. göz yaşlarıma hakim olamıyorum. sadece paylaşmak istedim.
eşim bir kez ameliyat oldu ancak hiç bir ilaç tedavisi falan görmeden. sonra sperm bulunamayınca bir kaç doktora gittik. kapılar suratımıza kapandı. sonra bir aktar bulduk. ballar, bitki çayları... olumlu sonuç da aldık. neyse sonra kaan hoca çıktı karşımıza. veeeeee o umut verdi yeniden... şimdi bizimle görüşmek istiyor yeniden. biz de belki sperm bulunur daha doğrusu bulunabilme olasılığını arttırmak için ender saraça gidelim dedik. randevu aldım sekreterinden, tabii belki okur mailimi diye bu arada da msj atım. cevap geldi, hiç sperm yoksa gelmeyin diye.
allah elimizden ümitlerimizi almasın. ne diyeyim bilmiyorum gam yok allah var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?