Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saglik olsun belgincigimmm üzülme

canım atanamadı mı eşin üzüldüm kısmet değilmiş inşl bidahaki atamada gönlüzün istediği olur

BELGIN canım benım uzulme vardır bundada bır hayr.rabbım uygun zamanda sıze cıft cıft yasatr ınsaalalh mutlulukları

derdimiz bir değil ki bin üzülme arkdaşım sağlık olsun malesef imtahanlarımız çok zormuş bu hayatta.Allahım daha iyi kapılar acar inşanlah

canlarım benim sağolun allah razı olsun napalım canımız sağolsun allahım bebeğimi gönderir inşallahhhh yada iki muradımı aynı zamanda verir temennim bu sagolun iyiki varsınız

DURUDENIZDERYA canım yumurta toplama zor bır ıs ben genel anestesı altında oldum ama ayılınca bıle esım cok kotuydun demıstı. agrı olur sonrasında da... eeee kolay degıl tek tek ıgneyle yumurtalıktan yumurtalar toplanıyr.ama acı hısssetmedım zaten bayıltılmıstım.ama ben transfer anında cok zorlandım cok canım yandı .spekulum denen o aletten nefret edyrm KIZLAR SIZDE ACI HISSETTINIZ MI TRANSFERDE BAYILTILDINIZ MI?DENEME YAPANLARA SESLENIYORUM.DURU DENIZDERYA canım korkma zaten baygın olucaksın .....endıselenme ama bayıltılmassan eger kork derım rabbım yardımcın olsun

kızlar tup bebek dondurulmuslarla yapan arkadaslara bırsey sorucam , dondurulmus embrıyo transferıne ne zaman baslanıyor ve kac gun devam edyr tedavı.bır de tarnsferde bayılttılar mı sızı?sız acı duymadınız mı?ben cok korkuyorum transferde bıle o aletten canım yanmıstı ufffffff

canım sulu usg nedir anlamadım inan hiçte duymadım....anlaşılan sana uzun protokol uygulanacak çünkü kısa protokol adetin 2.günü başlanıyor..ama onun bir önemi yok.....yumurta toplama genel anestezi ile kolay bence duymuyosun 15 dakka sadece çıktıktan sonra yoğun adet sancısı çeker gibi bir ağrı oluyor o da ağrı kesici ile halledilebiliyor zaten.....merak etme büyütme bence.....ama lokal anestezi veya hiç anestezi olmadan nasıl olur bilemiyorum bana genel uygulandı.....dert etme sperm var canın hiç çocuk sahibi olamamandan daha çok yanamaz asla....

arkadaşım adetin 2.günü estrofem tablet içmeye başlıyorsun sanırım 14 gün kadar...sonra hemen transfer hepsi bu....beni transferde hiç bayıltmadılar bayıltlanıda hiç duymadım zaten 2 dakkada koyuyorlar embriyoyu hatta konuştuk doktorla koyarlarken bile....evet spekulum iğrenç bişey canım da çok yandı ama dişimi sıktım normal vajinal muayene gibi düşün.....napalım çekiyoruz geldi başımıza bir dert rabbim sonun güzel versin inşallah arkadaşım.....

belgincim....eşin atanamamış sanırım üzüldüm arkadaşım ama herşeyin haırlısı olsun dur bakalım rabbim ne kapı açmıştır sana da.....

ALLAH razı olsun ADAK canım tesekkur ederım cvb ın ıcın.ıgne verılmedı mı sana oncesı ve sonrasında?

belgincim....eşin atanamamış sanırım üzüldüm arkadaşım ama herşeyin haırlısı olsun dur bakalım rabbim ne kapı açmıştır sana da.....

inşallaah canım inşallah bugüne kadar ne istediysem olmadı inşallah bundan sonra kavuşurum istediklerime buna da inşalllah yavrumdan başlarım...

Arkadaşlar teşekkür ediyorum canımın yanacağını tahmin ediyorum hayırlısı rabbim herşeyin sabrını versin inşanlah ayrıca jklm arkadaşım dondurulmuş spermlere uygulama siz ne zaman tekrar dememe isterseniz o zaman başlıyorlar yani isterseniz spermleri 7 yıl dondurabiliyormussunuz her yıl için ayrı ücret alıyorlar.Adak1985 dediğim gibi beni adetimin 10 günü çağırdılar uzun prasüdür demişsin bu nasıl oluyor bilgin var mı...A.e.olun öpüyorum herzamanki gibi dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum...

kızlar bi komşumuz birinden bahsetti dr çocuğunuz olmaz demiş onlarda bazı karışımlar kullanmışlar ve kadın kendiliğinden hamile kalmış onlar belki azolu değildir sper azlığı felandır ama bellimi olur bizde kullanalım belkide gelişmemiş hücreleride geliştirir neden olmasın allah nasip ederse malzemeler şunlar deneyin isterseniz
5 kilo hakiki çiçek balı,1kilo ceviz ,1kilo antepfıstığı,1 kilo susam,1kilo dolmalık fıstık,1kilo kakao,1 kilo fındık bunların hepsi tahta havanda iyice dövülüp balın içine karıştırılıp bir ay içerisinde tüketilecek biraz yüksek kalorili ama ona göede biraz dikkat edecekler çünkü kilo yapıyo zamanı farketmiyomuş günde 2 3 kaşık yenecekmiş işte bir ay içinde bitmesi için biz bugün aldık biraz tuzlu ama olsun bugüne kadar bundan çook harcadık inşallah şifa olur biz yaklaşık bir yıldır hiç bitkisel kullanmıyoduk bakalım..

canım benim inşallah iyi sonuç alırsın bu karışımdan dün biz kaan hocanın yanındaydık yine adını duyduğunuz duymadığınız herşeyi her bitkiyi kullanın demişti inşallah size şifa olur

slm kızlar belgincim çok üzüldüm canım ama ne yaparsın vardır bundada bir hayır inşallah dileklerin muratların en kısa zamanda gerçekleşir

kızlar bende mesir masununu öneriyorum ayrıca çakışır otu bunların biz faydasını gördük .mesir macununu orjinalini alacaksınız yani manisadan biz tesadüfen meraktan aldık ama faydası oldu ikimize .rabbim yardımcımız olsun.

mrb arkadaşlar. ben zaman zaman bu sayfaya girip yazılarıızı takip ediyordum. şuan da çok doluyum. göz yaşlarıma hakim olamıyorum. sadece paylaşmak istedim.

eşim bir kez ameliyat oldu ancak hiç bir ilaç tedavisi falan görmeden. sonra sperm bulunamayınca bir kaç doktora gittik. kapılar suratımıza kapandı. sonra bir aktar bulduk. ballar, bitki çayları... olumlu sonuç da aldık. neyse sonra kaan hoca çıktı karşımıza. veeeeee o umut verdi yeniden... şimdi bizimle görüşmek istiyor yeniden. biz de belki sperm bulunur daha doğrusu bulunabilme olasılığını arttırmak için ender saraça gidelim dedik. randevu aldım sekreterinden, tabii belki okur mailimi diye bu arada da msj atım. cevap geldi, hiç sperm yoksa gelmeyin diye.

allah elimizden ümitlerimizi almasın. ne diyeyim bilmiyorum gam yok allah var...

mrh tatlım sende hoşgeldin aramıza rabbim tez şifalar versin hepimize bu için şifası önce rabbimden sonra tıptan .doktorlar vesile inşanlah işinde uzman bir doktorla görüşün yani prof falan olsun reklamından çok akademik kariyeri olsun moralini bozma hepimizin herkes moralini bozuyor sen Allaha sığın ya sabrını verir yada bebeğini yani bir çıkış mutlaka veriyor kimseyi bu durumda bırakmıyor.rabbim sabrını ve şifasını versin bol dua ve ibadet et ancak böyle atlatırsın yanlız değilsin biz yıllardır şavaşıyoruz sende güçlü ve sabırlı olcaksın bol dua ve ibadet A.E.ol

insallah sifa olur belgincigim

üzülme can.benm eşimde 2 kez m tese oldu.ilkinde bulunamadı.üretim yok dedndi ama bizinatla araştırmayadevam ettik ve kaan beyi bulduk.bizede ümit verdi.sonuna kadr devam dedk ve başladık tedaviye. teseyi oldu eşim eylülde ve patalojide elengo hücre bulundu.yani üretim başlamış ama lgun sperm yoktu.bukadrı bile bizim için büyük gelişmeydi.kaan bey tedaviye devam dedi ve hala tedavideyiz.umudumu hiç yitirmedim ve karşılığını bigrgün alacağıma çok inanıyorum.sakın sen de pes etme canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…