Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

azospermi ve normal yolla gebelik öyle mi? Allah bağışlasın evlatlarınızı.. neler yaptınız peki ne gibi tedaviler bitkiseller mesela.. insan keşke bilebilse bi gün anne olabileceğini o zaman bu kadar ağır gelmez bu dert sabretmesi böyle zor olmaz..

bazen içim öyle ferah oluyo ki inanıyorum bi gün iyi şeyler olacağına bazen de içim çok sıkılıyo ağlamak istyorum ağlayamıyorum uyumak istiyorum uyuyamıyorum da niye hiç aklımdan çıkmıyo eşim üzülüyo musun diye soruyo yok üzülmüyorum ben sen de üzülme diyorum ama... ama işte... anne olmak çok dedikleri kadar zormuş galiba biz daha olmayan evlatların hasretini yaşıyoruz... boğazımda bişeyler düğümleniyo işte hep böyle düşününce sabretmek zor düşünmemek mümkün değil.. bu dert paylaşılsa da azalmıyo.. bugün otobüste bi kadın bebeğini sesli sesli öyle ballandıra ballandıra seviyodu ki nispet gibi geldi sanki ama ne alakası var onun içinden öyle geliyo ne bilsin bizim halimizi..

ne güzel canım inşallah daha da iyi olur gözünüz aydın.
çok haklısın canım ama elden gelen bişey yok Rabbim inşallah bize de tattırır evlat sevgisini.
Günaydın güzel bayanlar nasılsınız daha uyanan yok mu bakem :82:

günaydın herkese..Nursencim nasılsın canım? inş herşey yolundadır..bende işteyim ama çoookk uykum var..kızlar duaya çok ihtiyacım var lütfen dua bekliyorum..

iyiyim meliselacım canım şükür canım iç sıkıntın var sanırım geçen günlerde de bahsetmiştin Allah içine ferahlık versin canım dualarım seninle.

merhaba kızlar çok uzun zamandır giremiyorum siteye hepiniz iyisinizdir umarım, sizle bir konu hakkında bilgi paylaşmak istiyorum belki aranızda bilen vardır, eşimin arkadaşı geçensene ilk tüp bebek denemesi yaptılar ve ilki başarılı oldu şimdi çocukları 1 yaşında gittkleri hastanede medicana dr.süha sönmez ben biraz araştırdım başarılı bir dr aranızda duyan bilen varmı eşimle beraber orda tedavi olmayı düşünüyoruz

günaydın .nasılsınız canlarım.BSXXX arkadaşımızdan hala haber yok galiba ,iyi haberlerini bekliyoruz canım.birde azosperm olup tesedede sperm çıkıp hamile olan varmı diye sormuşlar bu topige geçmişi okurlarsa hamile olanları görürler artık onlar gelemiyorlar çünkü bebekleriyle ilgileniyorlar.

selam kızlar....bişey sormak istiyorum ....bu işle o kadar kafam meşgul olduki başka bişeylerle uğraşmaya karar verdim....mesela üniversite sınavına yeniden hazırlanıp meslek değiştirmek istiyorum....ÇOK ZOR BİR İŞİM VAR NÖBET FALAN DAHA FAZLA YAPAMAYACAĞIMA KARAR VERDİM....HEM ÇOCUKTA YOKKEN BELKİ OKUYABİLİRİM........ARANIZDA YENİ SINAV SİSTEMİNDEN ANLAYAN VARMI??SINIF ÖĞRETMENLİĞİ NASIL BİR MESLEK ARANIZDA ÖĞRETMEN OLAN VARMI??VE NASIL KAZANABİLİRİM NE ÇÖZMELİYİM NASIL ÇALIŞMALIYIM??ARKADAŞLAR SORULARIMA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM......

selam kızlar nasılsınız? bsxxxx ten haber yok anlaşılan.. ADAK ne guzel bır karar vermışsın umarım başarılı da olursun ama ben yenı sınav sıstemını bılmıyorum öğretmen arkadaşlar daha ıyı bır bılgi verebilirler sanırım kendıne ıyı bak

sağol arkadaşım...özellikle öğretmen arkadaşlardan cevap bekliyorum....bu arada çok az giriyorum topğe bsxxx in tesemi olacaktı ya hiç bilgim yok...orayı kaçırmışım..merak ettim....

sağol arkadaşım...özellikle öğretmen arkadaşlardan cevap bekliyorum....bu arada çok az giriyorum topğe bsxxx in tesemi olacaktı ya hiç bilgim yok...orayı kaçırmışım..merak ettim....

evet canım eşı olucaktı ama heber yok kendısınden ınsallah guzel gecmıştır

selam bacılar benim için bugün de güneş doğmadı Allahım ne zor şeymiş bu olmayacağını bilmek bütün umutlarının bi anda sönüp gitmesi teselli veren destek olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun içim yanıyo en çok da geçmiş olsun demek için gelen genç misafirler durumu öğrenince ''aman Allah ım ben olsaydım dayanamazdım inşallah bizim başımıza böyle şeyler gelmez'' demeleri biz onlardan teselli beklerken şu söyledikleri çok can yakıcı

onlar bilmez bizim ne kadar canimizin yandigini alev alev tutustugumuzu insallah baslarina gelmez de.. lutfen biraz toparlanmaya calis arkadasim gun dogmadan neler dogarmis insallah bir kapi acilir size

onlar bilmez bizim ne kadar canimizin yandigini alev alev tutustugumuzu insallah baslarina gelmez de.. lutfen biraz toparlanmaya calis arkadasim gun dogmadan neler dogarmis insallah bir kapi acilir size

inşallah canım hepimize ama öyle zor ki beklemek umut edememek sanki herşeyimi kaybetmiş gibiyim eşimde evde rahat rahat ağlayıp sakinleşemiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…