benim eşimdede aynı sorun vardı 2007de 1kez aşılama yaptırdık ama olmadı 2.ni yaptıracaktık ki hamile kaldım aradan 2yıl geçti ve ben yine hamile kaldım şuan dünya tatlısı bir kızım ve oğlum var kısacası rahat olun hamile kalacaksınız
ne güzel canım inşallah daha da iyi olur gözünüz aydın.iyigeceler kızlar,nasılsınız?..birkaç gündür giremiyorum foruma.Dün çok sevindirici bir gelişme oldu çok şükür.eşimin hormon değerleri az da olsa düzelme gösterdi.Belki çok büyük bir gelişme değil ama.benim için çok büyük birşey.. bebeğimize yaklatığımızı hissediyorum inşallah..
Yaklaşık bir buçuk aydır keçiboynuzu kürü yapıyoruz.Bir etkisi oldu mu diye merak ettik test yaptırdık.Fsh ı nerdeyse normale geldi.Lh da normale geldi. Birtek testesteron düşük. Testesteronu yükseltmek için çinko kullanıyolarmış sanırım ama doktor söylemeden kullanmak istemedik.Bunula ilgili bilgisi olan var mı?
çok haklısın canım ama elden gelen bişey yok Rabbim inşallah bize de tattırır evlat sevgisini.bazen içim öyle ferah oluyo ki inanıyorum bi gün iyi şeyler olacağına bazen de içim çok sıkılıyo ağlamak istyorum ağlayamıyorum uyumak istiyorum uyuyamıyorum da niye hiç aklımdan çıkmıyo eşim üzülüyo musun diye soruyo yok üzülmüyorum ben sen de üzülme diyorum ama... ama işte... anne olmak çok dedikleri kadar zormuş galiba biz daha olmayan evlatların hasretini yaşıyoruz... boğazımda bişeyler düğümleniyo işte hep böyle düşününce sabretmek zor düşünmemek mümkün değil.. bu dert paylaşılsa da azalmıyo.. bugün otobüste bi kadın bebeğini sesli sesli öyle ballandıra ballandıra seviyodu ki nispet gibi geldi sanki ama ne alakası var onun içinden öyle geliyo ne bilsin bizim halimizi..
selam kızlar nasılsınız? Bsxxxx ten haber yok anlaşılan.. Adak ne guzel bır karar vermışsın umarım başarılı da olursun ama ben yenı sınav sıstemını bılmıyorum öğretmen arkadaşlar daha ıyı bır bılgi verebilirler sanırım kendıne ıyı bak
sağol arkadaşım...özellikle öğretmen arkadaşlardan cevap bekliyorum....bu arada çok az giriyorum topğe bsxxx in tesemi olacaktı ya hiç bilgim yok...orayı kaçırmışım..merak ettim....
iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin nur.sen?
selam bacılar benim için bugün de güneş doğmadı Allahım ne zor şeymiş bu olmayacağını bilmek bütün umutlarının bi anda sönüp gitmesi teselli veren destek olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun içim yanıyo en çok da geçmiş olsun demek için gelen genç misafirler durumu öğrenince ''aman Allah ım ben olsaydım dayanamazdım inşallah bizim başımıza böyle şeyler gelmez'' demeleri biz onlardan teselli beklerken şu söyledikleri çok can yakıcı
onlar bilmez bizim ne kadar canimizin yandigini alev alev tutustugumuzu insallah baslarina gelmez de.. lutfen biraz toparlanmaya calis arkadasim gun dogmadan neler dogarmis insallah bir kapi acilir size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?