Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
durudenizderya gül güle git canım allah gönlüne göre versin inşl hamilelik haberlerini verirsin bize

melisela dikkat et arkadaşım kendine allahım sıkıkntılarını hayra çıkarsın feraha erdinrsin

canım çok teşekkürler sizde olumlu şeyler vardı şu anda nasıl inşanlah sen doğal yoldan hamile kalırsın lütfen dua et çok öpüyorum hepinizi A.e.ediyorum gelirgelmez yazacağım

yolun açık olsun dualarım seninle inşallah hayırlı haberlerini alırız

melisa tatlım sen güçlü bir insansın senden tez zamanda toplanmanı ve o canını sıkan insanları sevindirmemeni bekliyorum.lütfen tatlım sen yanlız değilsin hepimizi mahvedenler var malesef sadece bebk değil sorunlarımız maddi manevi hepimiz zor durumdayız tek çıkar güçlü olmak seni zayıf görmek isteyenleri sevindirme canım kardeşim benim lütfen üzme kendini .dua ve sabır

canim yolun acik olsun allah yardimcin olsun ins güzel haberler verirsin bizlere

gelincik canim cok üzüldüm cok gecmis olsun

saol canım Allah razı olsun..sen nasılsın? herşey yolundadır inşAllah..dualarını bekliyorum..günün geçmiş sanki inş bebeğin en kısa zamanda gelir..

sendende allah razı olsun canım iyi diyeyim iyi olayım canım biraz üşütmüşüm kaç gündür onla uğraşıyorum.yok hayatım geçmedi daha günüm 29da hastalanmam gerek nasip kısmet tabi ama olmazsam eğer çizelgedeki gibi 35günü devirecem çünkü 2aydır günüm geçiyorya bir ay 33 biayda 35te hastalandım
inşl canım en kısa zamanda benimde hepimiznde bebişi geliverir hayatımıza dualarımdasın canım haberelrini bekliyorum

gelincik allah sabır versin canım..tedavinin her aşması çok zor.o zorluklardan birini belkide en zorunu yaşıyosun sende.ama inandığımız , ümit ettiğimz sürece varız.sen de vermişsin kararını zaten.sonuna kadr devam canım..

canım çok teşekkürler sizde olumlu şeyler vardı şu anda nasıl inşanlah sen doğal yoldan hamile kalırsın lütfen dua et çok öpüyorum hepinizi A.e.ediyorum gelirgelmez yazacağım

sağol canım ilgin için bizde aynı beklemedeyiz tedavimiz devam ediyo sperm durumumuzda çok şükür iyi hamileliğinde vakti zamanı var demekki bekliyoruz allahım çok aratmadan ansip eder inşl isteyen herkese

gelincik canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum senden çok umutluydum ben hatta bazen düşünüyordumda ne güzel hamile kaldı artık hamile topiklerinde geziniyodur diye napalım sabır kardeşim ne desek boş bizim sınavımızda bu kadar zor işte Allah sana da eşinede sabır versin

durudenizderya su gibi git gel inşallah işlerin kolayca yürüsün mutlu haberlerle gel

Canım evet hem ilk hem de son, Çünkü eşim daha önce iki kere tese oldu sperm bulunamadı , üçüncüde mikrotese oldu iki tane sperm bulundu ama o zamanda ben hazır değildim , hareketsiz oldukları içinde dondurulamadı. Bu dördüncü operasyon olacak .Doktorlar zaten maksimum 5 operasyon diyor. Sanırım bunda da olumsuz olursa 5. yi denemeyiz.Zaten yaşımda 35 oldu.Rabbimden hayırlısını diliyorum, olmazsa da kader deyip katlanacağız. Cevap yazdığın için sağol , cesaret verdin bana.Dualarım hepimiz için Allaha emanet olun.

saklambaç inşallah iyi haberler verirsin bizlere ne güzel sperm bulunmuş üçüncü denemede inşallah yine bulunurda bu sefer kavuşursun bebeğine

Gelincik çok geçmiş olsun canım , kendini fazla üzme .
Durudenizderya sizinde yolunuz açık olsun hayırlı güzel haberlerle gel inş. bizleride duadan unutmayın. Blueavcı sizdeki gelişmelere çok sevindim mutlu son çok yakındır umarım.

saklambaç inşallah iyi haberler verirsin bizlere ne güzel sperm bulunmuş üçüncü denemede inşallah yine bulunurda bu sefer kavuşursun bebeğine

İnşallah canım, inşallah. Mikrotese öncesi bu siteye okur tedaviyle uğraşanlara bile imrenirdim , bizimki sebepsiz infertilite. Doktorlar uğraşmayın kesinlikle olmaz dedikleri için yıllarca hiçbirşey yapmadık tedavi adına.Geçen sene nisan ayında başka bir doktorun teşviki ile eşim mikrotese olunca herşey değişti. Kısmet bakalım bu kez ne olacak.

sağol hayatım çok teşekkür eder,im inşl mutlu son hepimizi için çok yakındır
sizinde tedaviniz hamilelikle sonuçlanır inşl

gelincik cok gecmis olsun Allah sabir versin dualarimdasin

GELİNCİK canım çok üzüldüm ne denir inan bilemiyorum üzme kendini var demekki vakti saati Allah büyüktür bizi de kıyamaz anne yapar bir gün...Kızlar bügün nedense çok ağlamaklıyım dokunsa biri ağlıycam işyerinde herkes hamilelik ile ilgili konuşuyo insan ister istemez etkileniyo ......
DURUDENİZDERAYA canım işallah işin su gibi aksın güzel haberlerle gel çok ihtiyacımız var

canım işallah bu tedavide yüzün güler çok uğraşmışsınız belli sürekli yıkım çok zor olsa gerek Allah işallah bu sefer yüzünüzü güldürür canım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…