DURUDENIZDERYA yolun acık olsun.ınsaalah guzel haberlerle sonuclarla gelırsın tatlım
durudeniz allah gönlünce versin arkadaşım. inşallah bebişinle gelirsin
durudenizderya gül güle git canım allah gönlüne göre versin inşl hamilelik haberlerini verirsin bize
melisela dikkat et arkadaşım kendine allahım sıkıkntılarını hayra çıkarsın feraha erdinrsin
mrh hanımlar yarın yola çıkıyoruz şimdi valizleri falan hazırlayacağım desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum adetimin 10. günü çağırdılar birşey yapaçaklarmı bilmiyorum 25 oçakta start veriyorlar tahminime göre iğne falan verip gönderecekler şubatta transver yapaçaklar çünkü diğer arkadaşlar adetlerini 2. veya 3. günü başladılar diye biliyorum. gidiyoruz Allahtan ümit kesilmez dualarınızı bekliyorum desteklerinizi hissediyorum hepiniz A.e.olun sizleri seviyorum
canım allah sabır versin, çok üzüldüm..
Bu arada herkese selam..kızlar bizim bu çilemiz ne zaman bitecek yaa...bunun yanında başka dertler 3 gündür nerdeyse 2 kilo verdim sıkıntıdan, iştahdan kesildim..lütfen dua edin..Allah'ım tez zamanda geçer inş..
mrh hanımlar yarın yola çıkıyoruz şimdi valizleri falan hazırlayacağım desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum adetimin 10. günü çağırdılar birşey yapaçaklarmı bilmiyorum 25 oçakta start veriyorlar tahminime göre iğne falan verip gönderecekler şubatta transver yapaçaklar çünkü diğer arkadaşlar adetlerini 2. veya 3. günü başladılar diye biliyorum. gidiyoruz Allahtan ümit kesilmez dualarınızı bekliyorum desteklerinizi hissediyorum hepiniz A.e.olun sizleri seviyorum
mrb kızlar ben bebeğimi kaybettim yarın kürtaj olacam mutluluğumuz buraya kadarmış cumartesi kalp atışlarını duymak için gittiğimizde artık atmadığını öğrendik bu en zoruymuş bulup kaybetmek daha zor geldi takdiri ilahi tabiki ama Rabbim kimseye yaşatmasın... vazgeçmek yok inşallah kendimizi toparlayınca yeniden başlayacam tedaviye...
saol canım Allah razı olsun..sen nasılsın? herşey yolundadır inşAllah..dualarını bekliyorum..günün geçmiş sanki inş bebeğin en kısa zamanda gelir..
canım çok teşekkürler sizde olumlu şeyler vardı şu anda nasıl inşanlah sen doğal yoldan hamile kalırsın lütfen dua et çok öpüyorum hepinizi A.e.ediyorum gelirgelmez yazacağım
SAKLAMBAC canım neden son denemenız anlamadım?hem ılk hem son deyınce anlamadım?canım zor degıl kandını kasma rahat bırak canın hıc yanmaz .zaten doktor da yumurtalık ve yumurta kontrolu yaptıgı ıcın ıncıtmeden bakıyr.allah yardımcın olsun.esım 5 ay once mıkrotese oldu sukur rabbıme 6 adet bulundu ama tutmadı maalesef canım
Canım evet hem ilk hem de son, Çünkü eşim daha önce iki kere tese oldu sperm bulunamadı , üçüncüde mikrotese oldu iki tane sperm bulundu ama o zamanda ben hazır değildim , hareketsiz oldukları içinde dondurulamadı. Bu dördüncü operasyon olacak .Doktorlar zaten maksimum 5 operasyon diyor. Sanırım bunda da olumsuz olursa 5. yi denemeyiz.Zaten yaşımda 35 oldu.Rabbimden hayırlısını diliyorum, olmazsa da kader deyip katlanacağız. Cevap yazdığın için sağol , cesaret verdin bana.Dualarım hepimiz için Allaha emanet olun.
saklambaç inşallah iyi haberler verirsin bizlere ne güzel sperm bulunmuş üçüncü denemede inşallah yine bulunurda bu sefer kavuşursun bebeğine
Gelincik çok geçmiş olsun canım , kendini fazla üzme .
Durudenizderya sizinde yolunuz açık olsun hayırlı güzel haberlerle gel inş. bizleride duadan unutmayın. Blueavcı sizdeki gelişmelere çok sevindim mutlu sonçok yakındır umarım.
mrb kızlar ben bebeğimi kaybettim yarın kürtaj olacam mutluluğumuz buraya kadarmış cumartesi kalp atışlarını duymak için gittiğimizde artık atmadığını öğrendik bu en zoruymuş bulup kaybetmek daha zor geldi takdiri ilahi tabiki ama Rabbim kimseye yaşatmasın... vazgeçmek yok inşallah kendimizi toparlayınca yeniden başlayacam tedaviye...
canım işallah bu tedavide yüzün güler çok uğraşmışsınız belli sürekli yıkım çok zor olsa gerek Allah işallah bu sefer yüzünüzü güldürür canım ....Canım evet hem ilk hem de son, Çünkü eşim daha önce iki kere tese oldu sperm bulunamadı , üçüncüde mikrotese oldu iki tane sperm bulundu ama o zamanda ben hazır değildim , hareketsiz oldukları içinde dondurulamadı. Bu dördüncü operasyon olacak .Doktorlar zaten maksimum 5 operasyon diyor. Sanırım bunda da olumsuz olursa 5. yi denemeyiz.Zaten yaşımda 35 oldu.Rabbimden hayırlısını diliyorum, olmazsa da kader deyip katlanacağız. Cevap yazdığın için sağol , cesaret verdin bana.Dualarım hepimiz için Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?