Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sayınız normal gibi gözüküyor ama bu toplam spermmi? yoksa ml'de olan spermmi..Eğer mlde ki spermse gayat güzel, normaldede zaten toplam spermin 40 milyon ve üstü olması gerekiyor, maşallah hareketinizde çok güzel ama ben morfolojiden fazla anlamıyorum, morfoloji ne diyor? yazan bu kadar mı? belki biraz morfolojide sorun vardır ama diğerleri gayet güzel bence, birde spermiogram yaptıranlar topiğine yaz, belki orda arkadaşlar daha fazla bilgi verebilir sana..Umarım yardımcı olabilmişimdir..

canım sperm sayısı:48600000/mm3 diyor sanırım toplam sayı bencede güzel gibi ama pek bilmediğimden size snıştım zaten daha önce bebeğimiz oldu ama yaşamadı sorun bende gibi(( .çokk tşk ederimmmmmmmm

canım sperm sayısı:48600000/mm3 diyor sanırım toplam sayı bencede güzel gibi ama pek bilmediğimden size snıştım zaten daha önce bebeğimiz oldu ama yaşamadı sorun bende gibi(( .çokk tşk ederimmmmmmmm

Demekki daha vakti gelmemiş, sıkıntı yapma hele bir kere olduysa Rabbim tekrar verir..Keşke bizimde sayılarımız, hareketimiz bu kadar olsa, daha ne isterim :) Peki kaç aylıkken düştü? sende kontrollerini ihmal etme bence..birde kaç yıllık evlisiniz?Şuan bizim için bu sayılar hayal Ama inş en kısa zamanda bizimde olur..

üzgünüm canımm dilerim Rabbim sizin sayıları daha iyi etsin inşallahhh 2,5 yıllık evliyiz 9+4te kalbi durdu bebeğimin bend ebu ay ilk kez yumurtlama takibi yaptırdım klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum herşey çok yolunda gitti ama dünden beri hafifi kahve lekeler var daha adetim 13ünde dr bekle dedi ama sanırım tutmadı(

belki yereşme kanamasıdır, inş da öyledir, çünkü yerleşme kanamaında öyle oluyor bildiğim kadarıyla..Aşılamamı yaptırmıştınız? İnş tutmuştur canım, sen yinede dikkat et, dediğim gibi yerleşme kanamasıda olabilir bu..Güzel haberini de ver eğer hamile kalırsan..

belki yereşme kanamasıdır, inş da öyledir, çünkü yerleşme kanamaında öyle oluyor bildiğim kadarıyla..Aşılamamı yaptırmıştınız? İnş tutmuştur canım, sen yinede dikkat et, dediğim gibi yerleşme kanamasıda olabilir bu..Güzel haberini de ver eğer hamile kalırsan..

evet canım ilk gebeliğimdede geldi kanamam annem dediki günüm geçince sen nasıl hamilesin arada kan geldi gitti ama hamile çıktımm inşallahhhh buda öyledirrr keşke olsada versem güzell haberlerrrrr sen hiç kalmadınmı canım hamile aşılama gibibişi oldum ben iğneyle yumurta oldu ve çatladı ogün ilişkiye girdikc anım

yok canım malesef biz daha o duyguyu tadamadık..bende 3 senelik evliyim, benim eşimde önceden hiç sperm yoktu..Temmuzdan beri tedavideyiz işte, Rabbime çok şükürki bize mucizemizi verdi ve çıkış oldu, şimdi arttırmaya çalışıyoruz..Bizim hareketlerimiz falan hep sıfırdı, %100 hareketsizdi ama aralıktaki testte çok şükür %90 hareketsiz yazıyordu, inş dahada düzelme olmuştur, Bu ayın 23'ü test günümüz, dua et sende bize..Sen bence hamilesin..daha öncede olduysa belki yine aynı şekilde hamileliğin başlıyordur..İnş bunun sonu güzel olur, bol dua et..

Son düzenleme:

canımm benimm çok sağoll inşallahh öyledirr sana bir tavsiyem olucak ben eşime sürekli yapıyorummm
eşine hergece havuç suyu sık içine 1 çay kaşığı zeytin yağ ve 1 çay kaşığı toz zencefil koy bunu hergün yap ayrıca tane keçiboynuzu elinle böl 1 lit suda 5 dak kaynat gün içinde bundadan 1 bardak içsin bolbol eşine yap bunları gör bak Rabbimin izniyle nasıl farkedicek birde eşin ılık duş alsın sakın sıcak almasınnnn

saol canımcım..Zaten elimizden geldiğince yapıyoruz bişeyler, ilaç falanda kullanıyor..deddiklerinide artık yapıcam, önceden eşimle ayrıydık biz, inş bu aydan itibaren aynı ilde olcaz, bundan onra daha iyi bakabileceğim ve daha düzenli illişki falanda olcak, Rabbimde inş birgün verecek, tüm kalbimle inanıyorum..

inşallahh canımm dualarım seninleee

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar, tedavimiz nihayet başladı , uzun protokol olacakmış, hayırlısı inş. hepinize sevgiler

Merhaba sympathique seninle bugün face'te görüstük ve güzel haberini aldim.
Tekrar burdan gözünÜz aydin diyorum.
Insallah sendende iki hafta sonra güzel haberi aliriz.
Hayirlisi olsun. Sizin adiniza çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…