Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bizde testojel kullanıyoruz 1 ay doluyo haftaya test yaptırıcaz bizimde fsh 30 diğer değerler normal işallah Allah hepimize annelik duygusunu tattırır birgün fazla bekletmez bizleri

canım bizde testojel kullanıyoruz 1 ay doluyo haftaya test yaptırıcaz bizimde fsh 30 diğer değerler normal işallah Allah hepimize annelik duygusunu tattırır birgün fazla bekletmez bizleri

canim bize onceden kaan hoca sade testojel vermisdi 2 kutu kullanmisdik ama hic faydasi olmamisdi sonradan igneyle birlikte verdigi iicin bence bizde faydasi oldu kaan hoca herkesde ayni sonucu vermiyor demisdi insallah sizdede olumlu sonuc verir canim.

sizin fsh da dusukmus bende pek anlamiyorum bu hormonlari insallah ameliyatiniz basarili olur canim rabbim buyukdur tez zamanda hamile kalirsin allah hepimize yardim etsin canim benim

inslllah amin canim allahim hepimizie yasatir insallah

günaydın arkadaşlar ,nerelerdesiniz ya hu..niye kimse eskisi gibi girmiyor topiğe.KADER canım fsh değeriniz düşmüş çok sevindim.ÇİÇEK canım sizinde tedavin yaklaşmış inşAllah iyi sonuçlanırda karnında bebişle dönersin.LEYLAK canım ilaçlar inşAllah fayda vermiştir canım.

gunaydin canim evet fsh baya dusdu cok sag ol canim

selam canlarım nasılsınız bakalım :)) İnş herkes iyidir..bende işteyim, bir şöle bakınayım dedim :) öpüldünüz

canim sizin cikmasi mi lazim dusmesimi bu fsh yuksekmis baya
inslalah bu ilaclar ise yarar
canım evet çıktı düşmesi gerekiyo fsh hormonunun ama bu ilaçları tam fsh hormonun değerini görmek için kullandırtmış

canim klomen ve proxeed plus kullaniyor bir yildir insallah faydasi olmustur

işallah canım Allah şifasını verir

sağol canım işallah iii sonuç çıkar güzel sonuçlara ihtiyacımız var az da olsa bir ümit işte kocam sabahları kalkıp erkenden sürüyo aynı saate sürülmesi gerekiyor ya onun Rabbim işallah şifa verir
işallah canım faydası olmuştur

ZCU'm Allah razı olsun canım..

Canım biz ikimizde üniversitede öğretim görevlisiyiz...Gerçekten zor günlerdi, Rabbime şükürler olsun..
doğru canımmm daha önce konuşmuştukkk

canım fsh kullandığınız ilaç varsa eğer ondan oluyo ilacı bırakınca tekrar eski haline gelebiliyo bizim öyle olmuştuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…