Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bugün 12:20 Konu Sahibi : comebaby #1909 Sympathique
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Visit Homepage Add as Contact

Editör

Giriş tarihi:Nov 2007
Slm kizlar kac gundur giremiyordum , bugun esimin mikrotese yapildi ve sperm buldular, hemen ben hazirlandim yumurtalar toplandi ve yeni uyandim :) esimle yatiyoruz birsaat dinlenip kalkicaz , suan teldn yaziyorum bir daha yazamam diye kimseden haberim yok direk yazim bildirmek istedim artik dollenmeye Gore transfer ne zaman yapilir bilmiyorum

cnm güzel haberle dönersin inşallah

gözün aydın çoooook sevindim işallah herşey güzel gider

slm kızlarr suan hastanedeyım buraya yazmak ıstedım az oncelerde dıger topıge yazmıstım buraya geldım yazayım dıye bı baktım belgımcım eklemıs bıle yazımı yınede kendım yazmak ıstedım belgınım cok tesekkur ettım canım
detaylar ıse :)
suan hastanedeyız esımle ıkımız ayaga kalktık doktor beklıyoruz gorusmek ıcın hala gelmedı bende bıraz nete gıreyım yazayım dedım :)

sabah 9 da esımın mıkrotese yapıldı sanırım sag tarafta hıc bulunmamıs sol tarafta bulunmus ,esımın yanında sonucu beklerken dedı hadı senıde hazırlayalım yumurta toplama ıcın dıyınce cok sevındım dedım demek bulundu
11 de yumurtalarım toplandı 7 tane ımıs daha detaylı konusamadık ıste dollenmeye gore bızı arayıp transfer yapılcak

ıyıkı net var burda sevıncımı paylasmak ıstedım dedgılse ancak fransadan donunce yazabılcektım

ınsallah sonucumuzda olumlu olurda buraya yazarım
kendınıze ıyı bakın hersey gonlunuzce olsun ınsallah

ay cok sevindim sympathique ay yumurtalar da toplanmis ne guzel haberler bunlar yollar acik olsun canim gozun aydin sonu da mutlu olsun guzel haberler verirsin

Son düzenleme:
ya varya bende belgin oyle yazinca belginin esi zannettim o kadar hizli okumusum ki
belgin demekki sira sende icime mi dogdu ne? senden de insallah guzel haberler bekliyorum

canım hadi gözünüz aydın Allah hamile haberini de duyarız hadi halaya kızlar oh oh

çok sevindim canım başı su gibi akmış maaşAllah sonuda hayırlısıyla hamiş haberiyle gelsin ,Allah yardımcınız olsun...

gozun aydin canim cok sevindim her gecen gun boyle guzel haberler almak cok guzel insallah tez zamanda hamile haberinide verirsin canim

cnm hayırlı haberlerle dönersin fransada mısın

Çok sevindim. İnşallah yumurtaların hepsi döllenir. İnşallah hamile haberlerini de duyarız. Allah yardımcın olsun. Bize de umut olursun inşallah.

canım benin inan çok sevindim allahım hamilelinide nasip etsin inşallah

sagol canim

ohhhhhh negüzl 2011 berket getirdi topiğe...halayın sonu hiç gelmicek inşallah bu yıl..canım çoooook sevindim...gözün aydın...hadi kızlar inşallah sırayla herkes bebiş sahibi olcak topikte..ayy ne güzel ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…