Nzmyhn inşallah hayırlı haberler ile dönersin senide listemizde hamile olarak yazarız.kendine dikkat et transferden sonra bol bol dinlen canım olurmu?merhaba arkadaşlar
bu aralar pek giremiyorum.şimdi ugramışken okuyan bütün arkadaşlarımdan yarın saat 8.30-9.00 için dua istiyorum.inşaallah yumurtalarım toplanacak yarın.e2 im sürekli düştügü için kötü günler geçiriyorum.ama yinede moralimi bozmamaya çalışıyorum.ne olur sizde bana dua edin canlarım.yumoşlarım kaliteli ve çok çıksın inşaallah..bide inşaallah embriyolarımız oluşur saglıcakla ve hayırlısıyla........
hepinizden şimdiden allah razı olsun hayırlı geceler kızlar
Fatoşcum çok zor günler yaşamışsınız Allah sabır versin arkadaşım.İnşallah kötü günleri çabuk atlatırsınız.Aileyi toparlamaktaki en büyük görev sana düşüyor inşallah herşey çok kısa sürede yoluna girer.Allah yardımcınız olsun canımkizlar..cok kötü seyler oldu dun gece hayatimda 2.felaket gunumdu icimdekileri dokup rahatlamak istiyorum dun kardesim intehar etti:..-(..kardesim ellerimin arasindan kayip gidiyordu gözlerimin onunde..
dun hersy cok normalde konustuk sakalastik ve bana rahatsizim gidip yaticam dedi...daha sonra ben eve giderken odasina girdim baktim uuyuyor ama bembeyaz ruh giibi..dedim baci bu saatte ne uyuyorsan kalk,ama normalde bana bagiran rahat birak uyucam diyen kizdan hic tepki yoktu yanina gittim salladim kalksana kiz dedim buz gibiydi ve yaninda bir kutu hap vardi..hic hareket yok gözler yukari kaymis kimseyi duymuyor..annemle babami cagirdim ikiside tanisiyon ve seeker hastasi:-(..
annemin tansiyonu hemen cikti....hastane arabasini cagirdim onlar gelene kadar annemler kusturdu ama gelen doktorlar gec kalinmis hap coktan eriyip icine islemis dediler..hayatimin nekadar anlmasiz oldugunu anladim ölücektim korkudan...dr diyorum kurtulucakmi bana cvp olarak yogun bakima alicaz kurtulamaya bilir iyi degil dedi:-((...herkez agliyor herkez streste...ben hala inanamiyorum hapi yutmaz o intehar edemez diyorum ve yengem tel acti fatos kardesin nerde dedi..dedim nebiliyorsun anlat oysa bizimki msj atmis herkeze sirayla hakkinizi helal edin diye...bir insan bukadarmi aciz olabilir..hastaneye gittik butun gece yogun bakimdan cikmasini bekledim basinda..hic gözumu kirpmadim cok korktum...sonra abim geldi 350 km yoldan atlayip gelmis calisiyormus ama birakip gelmis gece 3 de..ve size bu inteharin sebebini söylemek istiyorum bu bir ( erkek )kardesim bir erkek icin cehennemi boylamaya ve bizi yakmayi göze almis..seviyorum diyordu ama annemler vermiyordu bende sakin kacma mucadele et demistim..annem bana nekadar ederse etsin vermicem demisti bende bunu ona söyledim..cok uzuldu cok suclu hissediyorum kendimi...o koskaca dag gibi adam hayatimda sadece iki kere agladini gördügüm adam gözyaslarini sel gibi akitiyordu..kizim icim yaniyor neden neden diye sordu durdu...annem ayri babam ayri uzuluyor ve cok korkuyorummm...simdi kardesimi cikardik ama depresyonda..annemler artik o istedigine vermeye karar verdi ama bunun ne önemi var???yani o ölseydi???ölümlerden döndü..ben tesadufen odasina girip fark etmeseydim..odaya girmeden eve gitseydim ???sabaha kadar ölürdü..sizce bir erkek icin bu hayattan vazgecmeye degermi??
ve gine herseyle ben ilgileniyorum annnemle babamin yaninda benden baska kimse yok onlarin acisini ben görüyorum...ve gine ben guclu görünmem gerekiyor..insanin sevdiklerinin uzuldugunu görmesi hatta ölümünü seyretmek megersem ne aciymis:-(((
Canım arkadaşım sen takma bu tip insanlar anca cahil cahil konuşur dururlar onlar bunun ne demek olduğunu bilmedikleri için söylemek kolay geliyor onlara.İyi yapmışsın ördek almak ile ne güzel hayvan beslemek güzel sen içinden geldiği gibi davran.Önemli olan sensin kismenin seni kırmasına üzmesine izin vermekızlar bugün haftalık alışverişe gittm 2 tane ördek yavrusu aldım gelirkende komşumuzla karşılaştım gayet normal yürüdük evlerimize yaklaştık vedalaştık arkamı döndün yürüyorum bana nedese millet çocuk yapar onu büyütür bizimiside ördek alıp onu büyütür bide kahkaha attı döndüm gülümsedim bişey demedim diyemedim aglayarak eve girdim bagıra bagıra aglama başladım sonra herzamanki gibi kendimi susturdum oysa ördek aldıgım için çok sevinçliydim hevesim resmen kursagımda kaldı enkısa sürede para biriktirip ev alıp bu cevreden gidicem
İyiyim canım benim ev hayatı güzel diyeceğim ama çok fazla evde oturmaya fırsat bulamadım daha.Hepinizin selamını iletiyorum arkadaşlar merak etmeyin.banbancım sen nasılsın. ev hayatı nasıl gidyor. pek karşılaşamıyoruz. vavelyanın hayırlı haberlerini bekliyoruz senden. onu unutmadığımızı söyle oldumu?
Zamancım burdayım bacım topikten çıkarmıyım hiç yoksa kimle dertleşeceğim ben.Beni çok merak etmişiniz yaaawww çok sevindim ne yalan söyleyeyimkaydirigubbakcemile3kızlar kimse yok pazar gecesi tabi gezmededir şimdi çogunuz havalarda ısınmaya başladı bende ördeklerimle oturuyorum bana alışmaya başladılar çok tatlılar banbandan ses seda yok işten çıktı topiktende çıktı acaba vaveyla napıyor tedavi nasıl gidiyor hadi vaveyledan haberi banbandan alıcaz dedik peki banbandan haberi kimden alıcaz bacılar merakta bırakmayın bizi
Evet sıra geldi gelişmelerden bahsetmeye Cuma günü vavelya ile buluştuk.Sultanahmete gittik orada namaz kıldık dualar ettik dualarımda sizlerde vardınız kızlaar sizlerin nicklerini bir bir sıraladım tabi eyüp sultana da gittik orada da sizlere bol bol dua ettim.Çok güzel vakit geçirdik aslında eyüp sultandan teleferike binip pierlotti'ye gittik çay içtikkk.:içelim:
Çok güzel geçti anlayacağınız.
Vavelyanın tedavisi maşallah sorunsuz ilerliyor inşallah da böyle gider sonuna kadar.Tüp bebek iğnelerine başlamıştı şimdi iğne sayıları arttı yumurta toplama işlemi yakınlaştığı için.Tam olarak mikro tese tarihi belli değil ama salı yada perşembe olabilir arkadaşlar.
Vavelyanın yumurta toplama işleminin olacağı gün eşi de mikro teseye girecek Allah yardımcıları olur inşallah :Saruboceq:
Yarın ben evde olacağım bahar temizliği falan yapacağım ama gelip sizlere bakacağım arada bir ona göre hazır olun arkadaşlar azıcık sohbet edelim çok özledim sizleria.s.
ne güzel gezmişin valla. dualarınız içinde çok sağol canım. Allah razı olsun bizi unutmadığın için. İnşallah vavelya hamiş olarak gelecek aramıza. az kalmış sona doğru gelmişler. Rabbim yüzlerini güldürür inşallah.
slm canım.bizim durum,kist ve tıkanıklık.salı günü yine dr a gidecek esim.bi sıvı verıp tıkanıklığın nerde oldugunu belirleyecekler.3 4 tane dr a gitti hepsi farklı şey söylüyor.ameliyat diyor kimisi ama riskli diyor.kimi bişey olmaz tıkanıklığı gideririz ditor.bizde şaştık kaldık anlayacağın.salı günkü sonuca göre bir karar verecez artık.ya ameliyat ya mikrotese.konyada eurofertil açıldı ya orayı ya da tıp fakültesinde prof bi dr var onda deneyeceğiz sanşımızı.prof sende sperm var diyor dıştan muayeneye göre herşey normal diyor.genetik testte şu y kromozomla alakalı olanda bişey yok normal.bide kistik fibrozise bakıyorlar sonucu daha almadık inşallah ondada bişey çıkmaz.hayırlısı artık hakkımızda.inşallah Rabbim bir gün bizleride anne yapar.dualarım hepinizle.:Saruboceq:
aaaaaaayyyyyyyyyy inşallah hayırlısı olur şimdi salı derken yani yarındanmı bahsediyorsun banbancıgım yoksa haftaya salımı şimdi bu salı ise eger ben çok heyecanlandım banbancıgım vaveylenın eşi hangi saat mtese olcak onu bildirirsen sevinirim oturup dua edicem inşallah olur bizde yarın memorial hastanesi ile örüşmeye gidicez bide oraya bakalım diyoruz gerçi ilk tercih emre bakırcıoglu umuttüpbebek ama işte benim işgüzarlıgım gidelim bilgi alalım diye ne bilim ilki körü körüne oldu hiç araştırmadan öylesine gittik girdik şimdi iyice kalbim mutmain olsun istiyorum
bacım bizde emre bey, düşünüyoruz ilk sırada o var ama bigidelim fikir olsun dedik bakalım zaten eşimin kullandıgı bitkiseller var 8 ay sonra başlıcaz tedaviye aralık gibi ilk tüpüde aralık ta dememiştik tevafuk gene aralıga denk geliyor inş bu sefer olurcanım inşallah bu defa olumlu sonucu alırsınız bebeklerine kavuşursunuz bizde büyük bi kararsızlık sonucu zor bir karar aldık ve emre beye karar verdik bahçeci kliniğinde olcaz inşallah hakkımızda hayırlısı
bacım bizde emre bey, düşünüyoruz ilk sırada o var ama bigidelim fikir olsun dedik bakalım zaten eşimin kullandıgı bitkiseller var 8 ay sonra başlıcaz tedaviye aralık gibi ilk tüpüde aralık ta dememiştik tevafuk gene aralıga denk geliyor inş bu sefer olur
iyi akşamlar kızlar misafirlerim vardı arada bi girip bakıp çıkıyodum.....ama şimdi yine kimsecikler yok .. neyse ben şimdi yemeğe gideyim inşallah geldiğimde birilerini bulurum
kızlar yeni bir kür ögrendim kullannlar çok etkili diyor yarın onuda malzemeleri alıp yapmaya başlıcam şöyleki kuru incirleri dörde bölüp saf zeytin yagına mutlaka cam kavonoz içinde 2 gün loş bir ortanda bekletiyoruz sonra sabah ve akşam biraz incirinden biraz zeytin yagından yediyoruz ve inanılmaz etkiliymiş kullananlar çok memnun bu arada şunada karar verdim kesin tedaviye başlamadan önce bende bitkisel kullanıcam yumurtalar dahada kaliteli olsun diye
aaaaaaayyyyyyyyyy inşallah hayırlısı olur şimdi salı derken yani yarındanmı bahsediyorsun banbancıgım yoksa haftaya salımı şimdi bu salı ise eger ben çok heyecanlandım banbancıgım vaveylenın eşi hangi saat mtese olcak onu bildirirsen sevinirim oturup dua edicem inşallah olur bizde yarın memorial hastanesi ile örüşmeye gidicez bide oraya bakalım diyoruz gerçi ilk tercih emre bakırcıoglu umuttüpbebek ama işte benim işgüzarlıgım gidelim bilgi alalım diye ne bilim ilki körü körüne oldu hiç araştırmadan öylesine gittik girdik şimdi iyice kalbim mutmain olsun istiyorum
Nedemek canım benim hep herzaman dualarımdasınız inşallah hep beraber kazanacağız bu yolda.banban canım teşekkür ederim allahım dualarınızı kabul etsin ,ne güzel zaman geçirmişsiniz öyle vavelyacıgım adınada çok seviniyorum inşallah çok güzel sonuçlarla döner aramıza ona dua ettigimi ve selamlarımı söyle sanada kolay gelsin bacım çok öptüm....
Amin diyorum duana inşallah hayırlısı olurarkadaşlar slm nasılsınız bu aralar pek giren olmuyo buraya neyse ben analatıyım gelişmeleri microtese için kaan aydosa gitmeye karar verdik ve cuma günü kısmetse ilk görüşmeye gideceğiz allahım hepimizin dileklerini içindede benim dileklerimi kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?