Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi pazarlar arkadaşlar bugün hava çok güzel yaz yavaş yavaş geliyor .sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz kocalarla geziyosunuz dimi ne güzel bende gezdim vallahi bütün gün biraz olsun unutuyoruz derdimizi ....

kızlar kimse yok pazar gecesi tabi gezmededir şimdi çogunuz havalarda ısınmaya başladı bende ördeklerimle oturuyorum bana alışmaya başladılar çok tatlılar banbandan ses seda yok işten çıktı topiktende çıktı acaba vaveyla napıyor tedavi nasıl gidiyor hadi vaveyledan haberi banbandan alıcaz dedik peki banbandan haberi kimden alıcaz bacılar merakta bırakmayın bizi

Bacılarrr geldim burdayım şimdi neler yaptığımı yazacağım ama öncelik olarak çoğunuz uykuda olduğunuz için sizlere tatlı rüyalar diliyorum.

Nzmyhn inşallah hayırlı haberler ile dönersin senide listemizde hamile olarak yazarız.kendine dikkat et transferden sonra bol bol dinlen canım olurmu?

Fatoşcum çok zor günler yaşamışsınız Allah sabır versin arkadaşım.İnşallah kötü günleri çabuk atlatırsınız.Aileyi toparlamaktaki en büyük görev sana düşüyor inşallah herşey çok kısa sürede yoluna girer.Allah yardımcınız olsun canım
Canım arkadaşım sen takma bu tip insanlar anca cahil cahil konuşur dururlar onlar bunun ne demek olduğunu bilmedikleri için söylemek kolay geliyor onlara.İyi yapmışsın ördek almak ile ne güzel hayvan beslemek güzel sen içinden geldiği gibi davran.Önemli olan sensin kismenin seni kırmasına üzmesine izin verme
banbancım sen nasılsın. ev hayatı nasıl gidyor. pek karşılaşamıyoruz. vavelyanın hayırlı haberlerini bekliyoruz senden. onu unutmadığımızı söyle oldumu?
İyiyim canım benim ev hayatı güzel diyeceğim ama çok fazla evde oturmaya fırsat bulamadım daha.Hepinizin selamını iletiyorum arkadaşlar merak etmeyin.
Zamancım burdayım bacım topikten çıkarmıyım hiç yoksa kimle dertleşeceğim ben.Beni çok merak etmişiniz yaaawww çok sevindim ne yalan söyleyeyimkaydirigubbakcemile3

Evet sıra geldi gelişmelerden bahsetmeye Cuma günü vavelya ile buluştuk.Sultanahmete gittik orada namaz kıldık dualar ettik dualarımda sizlerde vardınız kızlaar sizlerin nicklerini bir bir sıraladım tabi eyüp sultana da gittik orada da sizlere bol bol dua ettim.Çok güzel vakit geçirdik aslında eyüp sultandan teleferike binip pierlotti'ye gittik çay içtikkk.:içelim:
Çok güzel geçti anlayacağınız.

Vavelyanın tedavisi maşallah sorunsuz ilerliyor inşallah da böyle gider sonuna kadar.Tüp bebek iğnelerine başlamıştı şimdi iğne sayıları arttı yumurta toplama işlemi yakınlaştığı için.Tam olarak mikro tese tarihi belli değil ama salı yada perşembe olabilir arkadaşlar.
Vavelyanın yumurta toplama işleminin olacağı gün eşi de mikro teseye girecek Allah yardımcıları olur inşallah :Saruboceq:

Yarın ben evde olacağım bahar temizliği falan yapacağım ama gelip sizlere bakacağım arada bir ona göre hazır olun arkadaşlar azıcık sohbet edelim çok özledim sizleria.s.

ne güzel gezmişin valla. dualarınız içinde çok sağol canım. Allah razı olsun bizi unutmadığın için. İnşallah vavelya hamiş olarak gelecek aramıza. az kalmış sona doğru gelmişler. Rabbim yüzlerini güldürür inşallah.

İnşallah canım Rabbim yüzlerini güldürür.Kızlar bugün ben evdeyim ama kimse yok sanırsamm huuu nerelerdesiniz.Ara ara gelip bakacağım.
Bahar temizliği yapıyorum ben işlerim çok fazla birikmiş

Allah yardımcınız olsun canım. inşallah genetikte bi sorun çıkmazsa işiniz daha kolay. iyice araştırın gerçekten güvendiğiniz bi doktora gidin. hem maddi olarak hemde manevi olarak yıpranmayın. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

aaaaaaayyyyyyyyyy inşallah hayırlısı olur şimdi salı derken yani yarındanmı bahsediyorsun banbancıgım yoksa haftaya salımı şimdi bu salı ise eger ben çok heyecanlandım banbancıgım vaveylenın eşi hangi saat mtese olcak onu bildirirsen sevinirim oturup dua edicem inşallah olur bizde yarın memorial hastanesi ile örüşmeye gidicez bide oraya bakalım diyoruz gerçi ilk tercih emre bakırcıoglu umuttüpbebek ama işte benim işgüzarlıgım gidelim bilgi alalım diye ne bilim ilki körü körüne oldu hiç araştırmadan öylesine gittik girdik şimdi iyice kalbim mutmain olsun istiyorum

canım inşallah bu defa olumlu sonucu alırsınız bebeklerine kavuşursunuz bizde büyük bi kararsızlık sonucu zor bir karar aldık ve emre beye karar verdik bahçeci kliniğinde olcaz inşallah hakkımızda hayırlısı

banban canım teşekkür ederim allahım dualarınızı kabul etsin ,ne güzel zaman geçirmişsiniz öyle vavelyacıgım adınada çok seviniyorum inşallah çok güzel sonuçlarla döner aramıza ona dua ettigimi ve selamlarımı söyle sanada kolay gelsin bacım çok öptüm....

arkadaşlar slm nasılsınız bu aralar pek giren olmuyo buraya neyse ben analatıyım gelişmeleri microtese için kaan aydosa gitmeye karar verdik ve cuma günü kısmetse ilk görüşmeye gideceğiz allahım hepimizin dileklerini içindede benim dileklerimi kabul etsin

bacım bizde emre bey, düşünüyoruz ilk sırada o var ama bigidelim fikir olsun dedik bakalım zaten eşimin kullandıgı bitkiseller var 8 ay sonra başlıcaz tedaviye aralık gibi ilk tüpüde aralık ta dememiştik tevafuk gene aralıga denk geliyor inş bu sefer olur

iyi akşamlar kızlar misafirlerim vardı arada bi girip bakıp çıkıyodum.....ama şimdi yine kimsecikler yok .. neyse ben şimdi yemeğe gideyim inşallah geldiğimde birilerini bulurum

canım aslında hepimiz biliyoruzki merkezmiş doktormuş hepsi bahane rabbim isteyince öylede bi oluyokien ucuz yerde hiç duyulmamış bi doktorda denerler ve nasiplerinde varsa tutar allahım kimsenin evini bebeksiz ve neşesiz bırakmasın inşallah en güzel kararını verdiğine kalbin inanır ve başladığın merkezde rabbim işlerini rastgetirir ve bebeklerini kucaklarsın canım allaha emanet ol birbirimizi unutmayalım dualarımızda....

iyi akşamlar kızlar misafirlerim vardı arada bi girip bakıp çıkıyodum.....ama şimdi yine kimsecikler yok .. neyse ben şimdi yemeğe gideyim inşallah geldiğimde birilerini bulurum

nerdesin kız harzem bacı yokluğun hissediliyo buraları bu kadar boş bırakma canımelin memleketinde yalnız kocası nöbette olan kıslarda var burda unutma canım...sen niye yoksun kaç gündür kız hayırdır kocanla ikinci balayına filanmı karar verdiniz hıyerimseniben

kızlar yeni bir kür ögrendim kullannlar çok etkili diyor yarın onuda malzemeleri alıp yapmaya başlıcam şöyleki kuru incirleri dörde bölüp saf zeytin yagına mutlaka cam kavonoz içinde 2 gün loş bir ortanda bekletiyoruz sonra sabah ve akşam biraz incirinden biraz zeytin yagından yediyoruz ve inanılmaz etkiliymiş kullananlar çok memnun bu arada şunada karar verdim kesin tedaviye başlamadan önce bende bitkisel kullanıcam yumurtalar dahada kaliteli olsun diye

tabiki canım senin yumurtalarında çok önemli embriyolarında daha kaliteli olur bide rabbim nasip ederde o günlere gelirsek banada tap bebeği tutan arkadaşım söyledi bol bol tatlı yersen embriyo oluşumu kolaylaşıyo yani iğnelere başladığınız ay bunuda deneyelim bakalım... emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim...

Evet canım en son görüştüğümüz bu salı yada perşembe olabilirdi ama daha net değil.Ben bildiririm size mikro tese olacağı günü o zaman hep beraber dua ederiz canlarım.
Zamancım git tabiki başka doktorlar ile de görüş bizde gittik memorial'e görüştük her işde vardır bir hayır Allah hayırlı olacak yerlerde tedavi olmayı nasip eder inşallah

Nedemek canım benim hep herzaman dualarımdasınız inşallah hep beraber kazanacağız bu yolda.
Amin diyorum duana inşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…