Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar hepinize ayrı ayrıçok teşekkür ediyorum hep dualarımdasınız rabbim hepimizi kurtarsın..bugün aradım 2 yumurtam döllenmiş yarın birini en kalitelisini transfer edecekler içim o kadar tuhafki ben bunu hayal bile etmemiştim sadece belki bulunur diye umutediyordum..rabbim o kadar büyük ki...yaradana çok yalvardım çok gözyaşı döküp dua ettim ve inanın hepimiz için ediyorum..kızlar duanızı eksik etmeyin yarın 11 de transferim var..size sonucu yazamam ablama geleceğim orda net yok..rabbime emanet olun...

bahceci tup bebekte galiba 150 yada 200 tl di canim ama umut tupteki fiyatini bilmiyorum bunuda bir arkadas solemisdi bana...

merhaba canim iyiyim canim sen nasilsin yogunsun galiba hic gelmiyorsun
evet canim az kaldi valla hakkimizda hayirlisi olsun

cicek arkadasim normal sperim tahlilerini kac ayda bir yaptirmamiz lazim,bir bilgin varmi?esim ilac kullaniyor ama sperim cikisi olmadi doktor daha ilaca devam dedi.cok korkuyorum ya sperim hic bir zaman cikmazsa.

hayirli ugurlu olsun canim....insallah en kisa zamanda hamile haberini de paylasirsin...cani gönülden diliyorum...insallah da ikiz olur...rabbim o kadar büyükki o ol derse inan olmayacak hic bisey yok..yeterki biz inancli olup umudumuzu kaybetmeyelim.....rabbim insallah yarin yar ve yardimciniz olur.....dualarim senin ve diger arkadaslarimla birlikte....

insallah allah hepmize evlat civincini mutlulugunu yasatsin insallahh...

allah razi olszn canim..zaten yer gök dualar üzerine kurulmus....önce rabbim sonra doktorlar...biz dualarimizi edelim de gerisi takdiri ilahi...insallah bu yil herkes icin hayirli ve ugurlu bir yil olur...bizlerde bekledigimiz özlemini cektigimiz yavrularimiza tez zamanda kavusuruz...

insallah allah hepmize evlat civincini mutlulugunu yasatsin insallahh...

insallah canim ya...daha fazla yasimiz ilerlemeden insallah kavusuruz yavrularimiza...sen yeni mi basladin canim tedavilere.ben daha yeniyim de.pek bi bilgim yok arkadaslar hakkinda...ben yeni basladim.daha ilk .insallah yarin doktordan guzel haber gelirde ben de umudumu kaybetmem...
heyecandan günlerdir uyku da uyuyamiyorum...

cicek arkadasim normal sperim tahlilerini kac ayda bir yaptirmamiz lazim,bir bilgin varmi?esim ilac kullaniyor ama sperim cikisi olmadi doktor daha ilaca devam dedi.cok korkuyorum ya sperim hic bir zaman cikmazsa.

canim istedigin zaman yaptira bilirsin suresi varmi bilmiyorum.doktorunuz kim sorun doktora yaptirin derse yaptirisiniz
sperm cikmazsa korkma m tese de bulunur canim cikis olmasada m tesede buluna biliyor
hangi ilaclari kullaniyor esin

Son düzenleme:
canim istedigin zaman yaptira bilirsin suresi varmi bilmiyorum.doktorunuz kim sorun doktora yaptirin derse yaptirisiniz
sperm cikmazsa korkma m tese de bulunur canim cikis olmasada m tesede buluna biliyor
hangi ilaclari kullaniyor esin

esime burda moskivada doktor pregnin iyne vermis bide vitamin verdi.bide cok olumsuz konusuyor bizee bende cok uzluyorum esimde turkiyeye gelmeyi dusunuyoruz bizde ve esimin butun horman degerleri normal sadece testestronu dusuktu simdi oda normal sinirinda ma genetik test falan yaptirmiyor ben cok uzuluyorum esimde ama burda boyle napicami bilmiyorum aglasami uzulsemi bilmiyorum burdaki arkadaslari goruyorum umutlaniyorum insallah allahim bizede evlat nasib eder okadar sikiliyorum kilsenin onunden gecerken bile girib haykira haykira duva etmek istiyorumm kendimi cok caresiz his ediyorum...allah butun evlat isteyenlere evlat versin herkeseeeee seninde basini agritim kusura bakmaaaaa

YADE MRABA CANIM SENİNLE İLK DEFA KARŞILAŞIYORUZ BEN ESKİYİM AMA GALİBA SEN YENİSİN probleminiz azospermimi

selva canım yarın için rabbim yardımcın olsun inşallah bebegin sana sıkı sıkı tutunur sakın tuvalete sıkışmayı unutma zamanlamasını ii ayarla bide transferden sonra hastanede kal yatışını yaptır suan sen ayagın yerden kesik gibi yürüyosundu o heyecanı bilirim allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin jklm bacım gelinciğin başına gelenleri yeni okudum cok üzüldüm o bize umut olucaktı gelincik kaderdasım cok gecmiş olsun bizde suan tedavide falan olmadığımız için pek girmiyorum bide cok sorunlarım falan vardı atlamışım jklm bizim durumda yeni bişey öğrendinmi arkadasım benim pek hevesim kalmadıda bugünde misafirlikte 5 yıldır bebegi olmayan bi arkadasım vardı hiç umudu yoktu bana senin olurda benim olmaz diyodu bi kızı oldu o kadar mutluki şöyle bi baktım gecmişe sünger cekmiş kendi adımada cok üzüldüm şahsen rabbim bizlerede en kısa zaman hayırlı evlatlar ver yarabbim sen büyüksün!

YADE MRABA CANIM SENİNLE İLK DEFA KARŞILAŞIYORUZ BEN ESKİYİM AMA GALİBA SEN YENİSİN probleminiz azospermimi

evet canim yeniyim.daha bu hafta katildim araniza.tesadüfen internette arastirma yaparken karsilastim. o kadar cok mutlu oldum ki ayni sorunlari paylasan ve paylastikca rahatlayan kaderdaslari görünce.hemen katildim bende bu aileye.cünkü bu sürecte hakikaten paylasmak ve konusacak birilerinin olmasi cok önemli.yoksa yalniz cok zor bi sürec.hele benim gibi birde tek basina mücadele ediyorsan ve hic kimse bilmiyorsa.....

canim bizim sorunumuzda malum azospermi.esimde sifir cikti.gecen hafta tese yapildi.sperm arandi ve bulduklarini labora gönderdiler.insallah yarin sonuc cikacak..bugun klinigi aradik sonuc geldi ama ben anlamiyorum dedi hemsire.yarin doktorunuz arar bildiri dedi...meraktan uykularim da kacti.
insallah hayirli bi haber gelir....insallah bulunmustur biseyler...

evt esim azospermii ama hormanlari normal sadece testestron dusuktu oda simdi normal.ama doktor yine bize umut vermiyor,siz daha iyi biliyorsunuzdur bu sekilde sperim cikarmi veya bulunurmu?bide azolu esden tub bebeklede olsa hamile olan oldumu?

evt esim azospermii ama hormanlari normal sadece testestron dusuktu oda simdi normal.ama doktor yine bize umut vermiyor,siz daha iyi biliyorsunuzdur bu sekilde sperim cikarmi veya bulunurmu?bide azolu esden tub bebeklede olsa hamile olan oldumu?

canim benim esimde azospermi ama doktor eger canli sperm bulunursa 1 tane bile olsa umutluyuz dedi.neden olmasin,sonucta herse rabbimin elinde.yeterki biz umudumuzu kaybetmeyelim.

esin tese falan yaptirmadi senin.eger yapilirsa ordan bulunan spermleri tüp bebek yapiyolar.tabi tutup tutmamasi allahin elinde.ama gene de allahtan umut kesilmez...
uzulme sen yeterki güclü ol inan bana hepsini atlatacaksin...

yade canım keske aramıza bu şekilde katılmasaydın ama allahım sanada bi imtihan vermiş rabbim büyüktü inşallah hakkında hayırlısı olsun hep arkadasım olmaz olurmu azospermi olup bebegi hatta bebekleri olan bir sürü arkadasımız var sakın doktorlara inanmayın sadece allahtan isteyin umudunuz asla yitirmeyin biz en zor vakaydaık ben bile 2 defa hamileliği yakaladım ama malesef düştü yinede rabbnim büyüktür verir işallah

kızlar ben cıkcıyorum iyi geceler sormak istediğiniz bişey olursa sorun ben yarın cevaplarım hoşcakalaın dostcakalın

olsun canim ya,en azindan sizleri tanimis ve bzim gibi olan insanlari daha iyi anlamis oldum.rabbim insallah bu imtihani yüzümüzün akiyla tamamlamayi nasip etsin..

bak ne guzel sen de iki defa hamile kalmissin.demekki rabbim sana bu mutlulugu tatdirmis.en azindan biliyorsun ki hamile kalabiliyorsun.insallah rabbim 3. de kucagina almayi nasip eder...insallah da ikiz.ücüz falan olurda pc basinda oturmaya vaktin olmaz:))))ne guzel dua ettim ben de ya:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…