Kızlar size sorum olacak emre bakırcıoğlu na eşimin sorunuyla ilgili mesaj yazmıştım.daha sonra eşimi aramış ve muayene için randevu alıp gelmesini istemiş.eşim 22 yaşındayken kabakulak olmuş azospermin nedenini şimdiye kadar gittiğimiz doktorlar buna bağlamıştılar .fakat emre bey telefonda eşime eğer kabakulağı çok şiddetli ve yatakta geçirmediysen başka bir sorun vardır demiş yani senelerdir gittiğimiz doktorlar haybiyeden doktorlarmış.sorum şu muayene ücreti ne kadar ve yapılacak olan testleri nerede yaptırıyorlar ücretleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
merhaba canim iyiyim canim sen nasilsin yogunsun galiba hic gelmiyorsun
evet canim az kaldi valla hakkimizda hayirlisi olsun
arkadaşlar hepinize ayrı ayrıçok teşekkür ediyorum hep dualarımdasınız rabbim hepimizi kurtarsın..bugün aradım 2 yumurtam döllenmiş yarın birini en kalitelisini transfer edecekler içim o kadar tuhafki ben bunu hayal bile etmemiştim sadece belki bulunur diye umutediyordum..rabbim o kadar büyük ki...yaradana çok yalvardım çok gözyaşı döküp dua ettim ve inanın hepimiz için ediyorum..kızlar duanızı eksik etmeyin yarın 11 de transferim var..size sonucu yazamam ablama geleceğim orda net yok..rabbime emanet olun...
hayirli ugurlu olsun canim....insallah en kisa zamanda hamile haberini de paylasirsin...cani gönülden diliyorum...insallah da ikiz olur...rabbim o kadar büyükki o ol derse inan olmayacak hic bisey yok..yeterki biz inancli olup umudumuzu kaybetmeyelim.....rabbim insallah yarin yar ve yardimciniz olur.....dualarim senin ve diger arkadaslarimla birlikte....
Ya reca(kullarına ümit kaynağı olanlar)
ya fatır(mahlukatı yoktan var eden donatan)
ya cabir(dilerse zorla tamir ve ıslah eden)
ya mucib(dualara cevap veren)
ya mükevvin(mahlukatı yoktan var eden)
ya mufiye menistevfeh(ihtiyaçlarını arz edenlerin ihtiyaçlarını karşılayan)
ya tabibe menla tabibeleh(ey tabibi olmayanların tabibi)
ya şefiye menisteşfeh(ey kendisinden şifa isteyenlere şifa veren)
ya men yahluku me yeşe(dilediğini yaratan)
ya men la yağluku el halke illa huve(ey mahlukatı kendisinden başkası yaratamayan)
ya men ceale minel meeeeibeşera(ey insan oğlunu bir damla sudan yaratan)
ya varis 707 kere (çocuğu olmayan çok zengin bir zat peygamberimiz(sav)bu durumdan dolayı dua ister oda günde 707 kere ya varis diye duada bulun allah isterse sana varis olacak evlat nasip eder buyurmuş ve adamın tam 10 tane çocuğu olmuş dua bizden kabul edip icabet etmesi allah tan inşallah birilerinin ağzında dua karnında bebekleri olur amin
insallah allah hepmize evlat civincini mutlulugunu yasatsin insallahh...
cicek arkadasim normal sperim tahlilerini kac ayda bir yaptirmamiz lazim,bir bilgin varmi?esim ilac kullaniyor ama sperim cikisi olmadi doktor daha ilaca devam dedi.cok korkuyorum ya sperim hic bir zaman cikmazsa.
canim istedigin zaman yaptira bilirsin suresi varmi bilmiyorum.doktorunuz kim sorun doktora yaptirin derse yaptirisiniz
sperm cikmazsa korkma m tese de bulunur canim cikis olmasada m tesede buluna biliyor
hangi ilaclari kullaniyor esin
Kızlar iyi akşamlar
YADE MRABA CANIM SENİNLE İLK DEFA KARŞILAŞIYORUZ BEN ESKİYİM AMA GALİBA SEN YENİSİN probleminiz azospermimi
YADE MRABA CANIM SENİNLE İLK DEFA KARŞILAŞIYORUZ BEN ESKİYİM AMA GALİBA SEN YENİSİN probleminiz azospermimi
evt esim azospermii ama hormanlari normal sadece testestron dusuktu oda simdi normal.ama doktor yine bize umut vermiyor,siz daha iyi biliyorsunuzdur bu sekilde sperim cikarmi veya bulunurmu?bide azolu esden tub bebeklede olsa hamile olan oldumu?
yade canım keske aramıza bu şekilde katılmasaydın ama allahım sanada bi imtihan vermiş rabbim büyüktü inşallah hakkında hayırlısı olsun hep arkadasım olmaz olurmu azospermi olup bebegi hatta bebekleri olan bir sürü arkadasımız var sakın doktorlara inanmayın sadece allahtan isteyin umudunuz asla yitirmeyin biz en zor vakaydaık ben bile 2 defa hamileliği yakaladım ama malesef düştü yinede rabbnim büyüktür verir işallah
kızlar ben cıkcıyorum iyi geceler sormak istediğiniz bişey olursa sorun ben yarın cevaplarım hoşcakalaın dostcakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?