Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet spermler donduruldu
emriyoda dondurulcakti malesef istedigimiz kaliteye ulasmadigi icin o dondurulmadi
ama spermler yonunden rahatiz
cunku esimin sperm 0 di testte

evet spermler donduruldu
emriyoda dondurulcakti malesef istedigimiz kaliteye ulasmadigi icin o dondurulmadi
ama spermler yonunden rahatiz
cunku esimin sperm 0 di testte

hm ok peki sen tedaviye baslarken senin yumurtlaman nasildi???
yani igne tedavidemi cok yumrta gelisdi???
kac gün igne kulandin sonucu alana kadar??

yumurtlama problemim birazda olsun vardi ama nemli degildi zaten igneler kullandigim mecburen yumurtlaman oluyor

tedavide mutlaka yumurta gelistirici ilac her kisiye uygulaniyor
sonuc derken hamilelkmi diyosun yumurta toplamami
yumurta toplanana kadar 11 gun boyunca bazen ilk gunlerde bir kez, yumurtanin gelismesine gore gunde 2 kez falan ,en son catlatma ignesi
yumurtalar toplandiktan sonra vurulmuyosun
transfer sonrasinda test gunune kadar gunde bir kez kalcadan vuruluyosun ben hale vuruluyorum

tskler,canim benim ben 10 ayda gitigimde regl baslangicinda kontrolde bana 1 yumurta var ama sayif dediler, ben esimden önce gitmistim ignelere baslamk icin, kendimi hazirlamak icin (esim ben hazir olunca gelecekti)ama basliyamamistim bile ignelere.3ay bekle dediler.o yüzden yumrtlamani merak etmistim!!!

aaaaaaa canimm artikk sonuc ciktimiii?hayirli ugurlu olsunnn....bize guzel umut oluyorsunuzz!!!!!!!sizden sonrada insallahhh selvanin guzel haberlerini alirizz insallahhhhhhh....

yok doktor azospermi dedii....ve semen tahlilinde 1.5 ml cikmisdiii

günayın kızlar nasılsınız geçen günlerde demiştim eşim sperm tahlili yaptıracaktı diye sonucumuz malesef yine sıfır şöyle ki 000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 malesef ne diceğimi bilmiyorum hayırlısı böyleymiş demek,demek ki daha zamanımız var anne baba olmak için. :85: RABBİM SEN BİLİRSİN

slm kızlar.....DEMMİ...eşinin işine gerçekten üzüldüm çünkü bu illet öyle bir dertki parasız olmuyor çok pahalı bize 2. tedavi olduğu için 4500 liraya indiler mikrotese ücretide 1750 olmuş zaten...yemeden içmeden 3 aydır biriktirmeye çalıştık denkleştiremedik.....allah eşine en yakın zamanda iş güç rastlığı versin arkadaşım inşallah eskisinden daha güzel bir iş bulur...bu dert dışında sorunlarda oluyor hayatta beimde kaunım kolon kanseri çıktı ve artık kesinleşti yarından itibaren kemoterapi başlanacak...of allahım ne zor bir imtihan.....bu arada spermle ilgili gelişmeler oldu demişsin çıkışmı oldu arkadaşım nasıl gelişme ?? allah hakkımızda hayırlısını versin....

SELVA VE SEMPATİQ .......arkadaşlar inşallah bebğiniz size sımsıkı tutunur ve asla bırakmaz ...allah yüzünüze baksın emeğiniz boşa gitmesin.....hayırlı haberlerle gelin inşallah........

a.s Adakcım nasılsın canım kolon kanseri çıktı demişsin tam anlayamadım ben canım kimde çıktı bu

canım sıkma canını rabbim hayırlısını versin..İnş en kısa zamanda çıkış olur canım..

Canım benimmm..hadi hayırlısı inş hamilesindir..ben bizim sorunumuzu öğrendiğimde ilk senin yazdığın yazı karşıma çıkmıştı temmuzda..SAnırım 2008de yazmıştın..tam emin değilim tüp bebek topiğinde, o kadar zamandır sabırla öücadelenizi verdiniz, Rabbimde inş size evladınızı bağışlar..çok mutlu oldum canım..

ADAK'cım çok geçmiş olsun..Kaynında inş en kısa zamanda iyileşir,dediğin gibi tek derdimiz bebek değilki..Benimde bu günlerde hatta 1 aydır öyle sorunlarım varki anlatamam..Ama inş geçer, imtihan dünyası işte napalım...

meliselacım sağol canım adakcım şimdi anladım canım kaynından daha önce de bahsetmiştin Allah şifalar versin canım Selva ve Sempatiq arkadaşlarımızın transferleri oldu inşallah sımsıkı tutunur bebişleriniz canım bizlere güzel haberler verirsiniz Allah yardımcımız olsun kızlar.

gunaydın herkeseNURSEN CIM ınsaalh mıkrotesede guzel sonuc alırsınız tatlım evet o sıfırları gormek berbat bısey.bız hastane bırakmamıstık yanlıstr yanlıstr dıye dıye(((ama yıne sıfır.ADAKCIM rabbım gunahlarınıza keffaret etsın ınsaalh sıkıntılarınızıkaynınıda sıfalar dılıyorum.gercektenzor cok zor ısınız, sukur etmemız lazım.hersey bebek degıl,rabbım buyuk acılar yasatmasın ınsaalh.SYMPATIK VE SELVA CIM INSAALH bırkac gun sonra halaylarla alırız guzel haberlerınızı tatlım.DEMMI CIM rabbım kımseyı hastalıkla aclıkla olumle sınamasın.para gercekten onemlı.ınsaalah guzel kapılar acılır hepımıze.

günaydın arkadaşlar

cumartesi günü tedaviye başladım

umut tüp bebek merkezi süleyman tosun ve emre bakırcıoğlu
canım tedavin hayırlı olsun sonu da güzel olsun inşallah.
Jklmcim sağol canım inşallah bizim de birgün yüzümüz güler ve Rabbim beterinden saklasın beterin de beteri var deyip yine de halimize hamdetmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…