insallah bulunur kiz......kafana takma!! Tatile gidermis gibi düsün????
evet canım bizim iki tüp sperm dondurduk ve bir tanede embryomuz var oda dondurulacak yarın net bilgi verilecek gelişimine bakılıyodu..senin de yumurtalarin ve spermlerini dondurmalarini önerdilermi???
Yani dondurdunuzmu?????
canım eşim mikrotesesi yarım saat kadar sürdü bunun içinde hazırlıkta var..kolay oldu lokal anestezi sadece testisleri uyuşturmuşlar tahminimden çok kolay bi ameliyatmış..doktoru görme olayına gelince ben hastaneye şubat 1 salı günü gittim önce görüştüm burdan bazı arkadaşlar demiştiki doktora özel ücret verirsen daha fazla ilgi oluyo demişti..özel ücreti sordum ben salı gittim ya cuma itibariyle özel ücret alımı kaldırıldı dediler,eşim için ücreti sordum devlet karşılıyomuş..biz 410 yumurta toplama olayında verdik bide ilaç parası verdik o kadar...doktoru görme olayına gelince ultrasyona bi doktor giriyor yumurta takibini dosyana yazıyor o dosyalar doktorlara gidiyo bizede tek tek çağırılıp ilaca devam yada vaktin gelmiş vb şeyleri hemşireler söylüyor..doktorumla birebir hiç görüşmedim sadece ultrasyon doktorunun dosyaya kaydettiklerine ve kan sonucuna bakıp dosyaya ne yapılması gewrektiğini yazıyor..
canım eşim mikrotesesi yarım saat kadar sürdü bunun içinde hazırlıkta var..kolay oldu lokal anestezi sadece testisleri uyuşturmuşlar tahminimden çok kolay bi ameliyatmış..doktoru görme olayına gelince ben hastaneye şubat 1 salı günü gittim önce görüştüm burdan bazı arkadaşlar demiştiki doktora özel ücret verirsen daha fazla ilgi oluyo demişti..özel ücreti sordum ben salı gittim ya cuma itibariyle özel ücret alımı kaldırıldı dediler,eşim için ücreti sordum devlet karşılıyomuş..biz 410 yumurta toplama olayında verdik bide ilaç parası verdik o kadar...doktoru görme olayına gelince ultrasyona bi doktor giriyor yumurta takibini dosyana yazıyor o dosyalar doktorlara gidiyo bizede tek tek çağırılıp ilaca devam yada vaktin gelmiş vb şeyleri hemşireler söylüyor..doktorumla birebir hiç görüşmedim sadece ultrasyon doktorunun dosyaya kaydettiklerine ve kan sonucuna bakıp dosyaya ne yapılması gewrektiğini yazıyor..
gitmek istemiyorum hic...kimse bilmiyor bide gidecegimizi ve bu konuyu biz daha soyleyemedik bu konuyu kimseye..buda bir agirlik ustumde zor yani
çiçek arkadaşım ben aranıza yeni geldim inşallah hayırlısıyla iyi haberlerinide alırız sana tavsiye ediceğim dualar var bunları abdestsiz de okuyabilirsin lütfen oku inşallah allah kabul eder
.ya mucib(dualara cevap veren)
.ya mükevvin(mahlukatı yoktan var eden).
ya men lehu el halku ve el emru(yaratmak ve emretmek kendisine ait olan).
ya men yahluku men yeşe(ey dilediğini yaratan)
ya men la yağluku el halke illa huv(ey mahlukatı kendisinden başkası yaratamayan)
ya varis (hergün 707 kere)(gelecekte varisin olacak evladın olsun diye)
innemaaaa emruhuuuu izaaaa erade şeyen en yekulelehukun feyakun
bir şey yaratmak istediği zaman onun yaptığı ol demekten ibarettir hemen oluverir(yasin suresi sadece bunu abdestli okumak lazım)
inşallah yardımcı olabilmişimdir dualarımız sizinle
canim yani aileleriniz bilmiyormu???
ya onun ailesi??? en azindan o kendi sirtindaki yükü hafletseydin bebegim ya!!!!
söyleyin ve rahatlayin!!!! kendinde saten okadar yük var birde o soru isaretlerle gitme ;önce esimin ailesi biliyordu saten ben evlendikden sonra esimden ögrendim !ve sonradan ben anneme söylemistim okadar ...bende ilk basta korkuyordum söylemeyi anemlere ama sonradan söyledim suan 5 sene evliyiz!!! siz kac sene evlisiniz???
canim hosgeldin bu derdi ceken ne cok kisi varmis cok üzücü
allahim kurtarsin hepimizi bu dertten..
sagol canim okuyacagim allah razi olsun
hepsinimi 707 kere okuyacam onu anlamadim
esin onceden biliyormuydu azoyu..3.5 yillik evliyiz canim
kızlar çıkıyorum bana sormak istediğiniz başka sorular varsa özelime msj atabilirsiniz yarın görüşürüz iyi geceler hepinize
hayır canım sadece ya varis 'i 707 kere oku zaten hepsinin anlamını yazdım. diğerlerini okuyabildiğin kadar oku.sen zannedersem daha tedavi görmedin sana başka duada önere bilirim 500 farklı kişiye rica et senin için herkes 1 kere Yasin okusun toplam 500 adet olacak ama bir cuma başla diğer cuma hatmini okuyun Allah izin verirse olur bunun sebebi kimin duasının kabul olacağı belli olmaz vede kimin hangi saatte okuduğu belkide duaların kabul olduğu bir saattir
evet!!!!!!!! ben sonradan ögrendim
benim icin cok zordu bunu kabulenmek!!!!
evet zordu ama yinede positiv düsünmek lagzim ;;;;
:78:napalim elden geleni yapiyoruz....allahin izniyle olur
hersey!!!!!!!!!!![/QU
Selam canım evet hiç birşey söylememeleri onların günahı.çünkü bir insan evleneceği kişiye eğer bir kusuru varsa bunu önceden söylemesi lazım.Yani her topalın bir kör alıcısı olurmuş derler belkide sen kabul etmeyecektin bu durumu tabi severek evlenmediysen.canım biz sonradan öğrendikte ne olduki insanın kısmeti neyse o olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?