Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insallah bulunur kiz...... kafana takma!! Tatile gidermis gibi düsün????

gitmek istemiyorum hic...kimse bilmiyor bide gidecegimizi ve bu konuyu biz daha soyleyemedik bu konuyu kimseye..buda bir agirlik ustumde zor yani

kızlar çıkıyorum bana sormak istediğiniz başka sorular varsa özelime msj atabilirsiniz yarın görüşürüz iyi geceler hepinize

selva arkadaşım ben aranıza yeni geldim inşallah hayırlısıyla iyi haberlerinide alırız sana tavsiye ediceğim dualar var bunları abdestsiz de okuyabilirsin lütfen oku inşallah allah kabul eder
.ya mucib(dualara cevap veren)
.ya mükevvin(mahlukatı yoktan var eden).
ya men lehu el halku ve el emru(yaratmak ve emretmek kendisine ait olan).
ya men yahluku men yeşe(ey dilediğini yaratan)
ya men la yağluku el halke illa huv(ey mahlukatı kendisinden başkası yaratamayan)
ya varis (hergün 707 kere)(gelecekte varisin olacak evladın olsun diye)
innemaaaa emruhuuuu izaaaa erade şeyen en yekulelehukun feyakun
bir şey yaratmak istediği zaman onun yaptığı ol demekten ibarettir hemen oluverir(yasin suresi sadece bunu abdestli okumak lazım)
inşallah yardımcı olabilmişimdir dualarımız sizinle

Son düzenleme:

canım yaa seni yoruyoruz ama bişi daha sorcam..Siz rapor çıkardınız demi??? şimdi benim eşimde sperm çıkışı var ve sayı neredeyse normale döndü ancak hareketimiz hiç yoktu oda geçen ayki testte %2şerlik bir artış oldu..şimdi bizde rapormu olur..ayrıca bizim bu çarş test günümüz hoca sonuçlara göre tüp yapalım demişti şubat adetiyle ancak ben yaza kadar ertelemek istedim..belki doğal yoldan olursa diye..şimdi yaza kadar değerlerde düzelme olursa fakat gebelik olmazsa mutlaka tüp denemek istiyorum elimizde sperm varken..yine devlet karşılarmı? siz toplammı 410 verdiniz, herşey içinde?? ilaçlar ne kadar tuttu??

ben genel anestezi olmustur diye sormustum canim..bize genel olur dedi kaan bey
özel kalkmasaydi belki daha iyi olurdu ..ama önemli degil yeterki sonuc guzel olsun canim cok sagol cevaplarin icin..insllah güzel haberini alirim kendine iyi bak

canim hosgeldin bu derdi ceken ne cok kisi varmis cok üzücü
allahim kurtarsin hepimizi bu dertten..
sagol canim okuyacagim allah razi olsun
hepsinimi 707 kere okuyacam onu anlamadim

canim yani aileleriniz bilmiyormu???
ya onun ailesi??? en azindan o kendi sirtindaki yükü hafletseydin bebegim ya!!!!

yok canim bilmiyorlar soyleyemedik bir turlu kimseye
siz nasil soylediniz.. ama bu hafta mecbur soylenecek

söyleyin ve rahatlayin!!!! kendinde saten okadar yük var birde o soru isaretlerle gitme ;önce esimin ailesi biliyordu saten ben evlendikden sonra esimden ögrendim !ve sonradan ben anneme söylemistim okadar ...bende ilk basta korkuyordum söylemeyi anemlere ama sonradan söyledim suan 5 sene evliyiz!!! siz kac sene evlisiniz???

esin onceden biliyormuydu azoyu..3.5 yillik evliyiz canim

canim hosgeldin bu derdi ceken ne cok kisi varmis cok üzücü
allahim kurtarsin hepimizi bu dertten..
sagol canim okuyacagim allah razi olsun
hepsinimi 707 kere okuyacam onu anlamadim

hayır canım sadece ya varis 'i 707 kere oku zaten hepsinin anlamını yazdım. diğerlerini okuyabildiğin kadar oku.sen zannedersem daha tedavi görmedin sana başka duada önere bilirim 500 farklı kişiye rica et senin için herkes 1 kere Yasin okusun toplam 500 adet olacak ama bir cuma başla diğer cuma hatmini okuyun Allah izin verirse olur bunun sebebi kimin duasının kabul olacağı belli olmaz vede kimin hangi saatte okuduğu belkide duaların kabul olduğu bir saattir

tamam sagol

evet!!!!!!!! ben sonradan ögrendim
benim icin cok zordu bunu kabulenmek!!!!

birlikte ögrenince bile cok zor kabullenmesi
seni anlaya biliyorum zor olmustur canim..esinin önceden sana soylemedi gerekirdi biliyorsa durumu

evet zordu ama yinede positiv düsünmek lagzim ;;;;
:78:napalim elden geleni yapiyoruz....allahin izniyle olur
hersey!!!!!!!!!!!

vck !!!!
haklisin,,,
sende kafana takma düzelir hersey sadece sabir!!!
Insallah iyi bir yere denk gelirsin iyi doktorlarla karsilasirsin!!!
yükün hafifiler!!!!

çiçek arkadaşım sizin azosperm nedeni neydi tedavida ne aşamadasınız.Biz şimdiye kadar tedavi amaçlı bir doktora gittik o zamanda sigortamız yoktu eşimi işten çıkarmıştılar.Doktorda hiçbir test yaptırmadı 3 tane iğne yaptı 3 çeşitte ilaç verdi 6 ay kullandı eşim sperm testi istedi yine sıfır sperm çıkınca yapacak birşey yok mikrotese deneye biliriz ama ondanda fazla ümitlenmeğin demişti bende 5 senedir ümidimi kesmiş oturuyordum ta ki sizlerin mesajlarını okuyuncaya kadar içime su serptiniz birazda olsa umutlandım tabi daha doktora gitmedik ama emre beye eşimin sonuçlarını yazdım randevu alın gelin elimden geleni yaparım dedi kısmet Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…