Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
runyacım birşeyi çok merak ettim eşin evlenmeden önce nasıl olmuşta böyle birşeyi öğrenmiş.

canim sebebi yok sebsiz..bizim bir basarisiz tese ameliyatimiz var simdik martin ilk haftasi m tese deneyecez doktorumuz kaan aydos..canim esin yani hic tese falan olmadimi umutsuz olma canim tahlilde cikmayip m tesede sperm bulunuyor hic vakit kaybetmeyin tedaviye baslayin

Son düzenleme:
peki neden ankara???
Kaan hoca!!
Yani burdan mi sectin o doktoru?????
emre beyle hic konustunuzmu???

kaan hoca yi internetten bulduk sonra burdanda hakkinda guzel seyler okuudum
emre beyide, tabi sonra mail attik ikisininede kaan hoca burda yaptirdigimiz tahlilleri istedi ve ilac tedavisi önerdi telefondada gorustuk.emre bey ilac tedavisi onermiyorum dedi..bizde kaan beyi sectik yazin gittik yüz yüze görüstuk cok iyi biri

ben cikiyorum iyi geceler herkeze

Son düzenleme:

hayır hiç birşeye bakılmadı sadece spermiograma göre cevap verildi bir yumurtalığı çok küçük diğeride biz 5 aylık evliyken kasığından ameliyat oldu ordada enfeksiyon kaptı yumurtalığı bir tavuk yumurtası büyüklüğünde.Eşimin sperm testinde idrarada bakıldı orda 2 tane cansız hücre bulunmuştu.ama doktor azo nun sebebini söylemedi bizde araştırdığımız kadarıyla gençken geçirdiği kabakulaktan kaynaklandığını düşünüyorduk .taki geçen hafta emre beye mesaj çekene kadar bize şöyle dedi eğer kabakulak geçirdiyinde çok rahatsızlandıysa ayağa kalkamadıysa hastaneye kaldırıldıysa azo sebebi olur dedi buda bizim gittiğimiz doktorun ne kadar kötü olduğunu gösteriyor

canim siz hic tese olmamissiniz azospermi olupda tesede cikan cok kisi var burda bizde 1 kere tese olduk simdi yazin 2. tese olucak esim sizd ebence tedaviye baslayip mikrotese olun insallah cikar

çiçek hormon değerleriniz nasıldı ?Kaan hoca hormonları mı normale mi çekti ilaç tedavisi ile...Bizim hormonlar genetik normal çıktı.Emre bey bize mikrotese dedi ilaça gerek yok dedi size söylediği gibi...durumumuz aynı gibi o yüzden sormak istedim. Ama ben kaan beyede gitmek istiyorum o genelde başta ilaç tedavisi uyguluyor sanırım...siz nasıl karar verdiniz...eşimi ikna edemiyorum hormonlarda sıkıntı olsaydı ilaç uygulanırdı deyip duruyor ikna edemiyorumm

arkadaslar,aramizda esinin sperim miktari az olubda mikroteseyle sperim bulunan oldumu? cvb verirseniz cok sevinirimm....benim esimin sperm tahlilinde az cikiyorda ondan soruyorumm kusura bakmayin.

arkadaslar,aramizda esinin sperim miktari az olubda mikroteseyle sperim bulunan oldumu? cvb verirseniz cok sevinirimm....benim esimin sperm tahlilinde az cikiyorda ondan soruyorumm kusura bakmayin.

yani sizin sperm varmi canlimi?????
eger varsa m. teseye gerek varmi sence???

iyi aksamlar kizlar benimde test gunume 3 gun kaldi aceba hamilemiyimki

karnim okadar gergin patlicak gibi cok bi nefes almada karnimi ici yirtiliyo gibi sanci oluyo
bilmiyorum normalmi
ozellikle hapsurmadan cok korkuyorum hemen karnimi tutuyorum

canım semen miktarı demek istedin heralde...yani 2 ml altında mı? bence azosperm ile ilgili makalleri oku istersen yanılmıyorsam orda hormon değerleri normal olup semn hacmi az olan kişiler için kanalların tıkalı olabileceği yazıyordu doktorunuz ne dedi bilmiyorom ama eğer öyleyse bulma şansları çok yüksek...sen yinede bi araştır..

Selam hosgeldin , hadii hayirlisi 3 gün yaaaaa!!!
iyimis ,az kalmis insallah hamis sindir!!!

İnşallah canım dualarım seninle...bizde senin kadar heyecanla bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…