Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar çıkıyorum akşama güzel haberler olur inşallah...rabbim senin hazinen geniş bizi bu hazineden mahrum etme yarabbi...ol de yeter..oğlum olursa adını ömer yahya koyacağım,hem adil olsun hemde zekeriya peygambere müjdelenen evladın adı..yahya..allahın lutfu demek..bir hz isa birde hz yahya doğmadan ailelerine olacakları bildirilmiş..kızım olursa zeynep ecrin koyacağım..ecrinde allahın hediyesi demekmiş..rabbim hepimize tattırsın kimseyi mahrum bırakmasın..

amin canım inşallah.

bizde heyecanla bekliyoruz canım Allah önce senin sonra hepimizin yüzünü güldürsün.

canım ne güzel isimler seçmişsin hayırlısıyla doğsunlar isimleriyle yaşasınlar şimdilik sen kendine dikkat et test günün ne zaman

kızlar mrb..giremiyorum kaç gündür..seminerimiz var..cumaya kadr sürcek..9 dan 3 e kadr çok yorucu geçiyo..Sympathique şimdi kapatıcam bilgisayarı ve akşam gelip baktığımda hemen tutucam halayın ucundan canım..bekliyoruzzzzzz.....

slm kızlar....cumartesi verdiğimiz örnekte 1 adet sperm görülmüş arkadaşlar inşallah bu defa sağlıklıdır o kadar sevindimki yine 0 çıkıyodu bayadır çünkü....gerçi tese olacak kesin ama olsun olumlu bişey moral oluyor.......sempatikin bugüb belli olacaktı değilmi?? selvanın ne zaman test günü arkadaşlar....malum her gün nete giremiyorum artık takip etmek istiyorum meraktayım....allahım inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz.........

canim gozun aydin insallah allah tamamina erdirsin insallah.sizn doktorunuz kim?

gozun aydin canim ne guzel bi haber boyle 1 tane gorulduyse devamida gelir insallah

gozun aydin canim allah anali babali buyutsun darisida bizlere insallah

canımmm hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allahh tamamına erdırsın ınsallahhhhhhhhhhhhhh gozlerimm dolduuuuuuuuuuu bize uumut olsun canim duvallarimiz kabul oldu allaha sukurler olsun seni birdaha tebrik ediyorumm senin esinin sorunu neydu?

kizlar sevincten yazamadim telefonu kapattim yazdim buraya

allahim isteyen herkese versin tum dualarinizi dileklerinizi kabul etsin
bilen bilir senelerdir ugrasiyoruz sonunda yuzumuz guldu
insallah sizlerinde olurda bin kat sevinirim
suan ellerim titriyor
daha sonra yazarim

ayrica cok cok tesekkur ettim size
ikizmi degilmi onu ogrenmek var sirada

Son düzenleme:

tesekkur ederim canim benim
esimin sperm 0 di
mikrotese ile sperm bulundu ve sonuc pozitif mis :)

Sympathique kizlar ben yeni oldugum icin tam olarak bilmiyorum Sympathique problemi neydi? cok sevdim rsmen umutlandim

SYBATUIGEEEEEEEE canımtebrıkler rabbım sonnunda grstrsn ınsaalah yarım kalmasın sevıncın degerın kac cıktıııııııııııııııı tatlım?ne mutlu sana ADAKCIM GOZUNZUAYDIN 1 TANEDE 1 TANEDR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…