Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ikiz olup olmadigi ancak doktora gidince belli olur degilmi
herkes beni ruyasinda goruyo kimisinin elinden iki oyuncak poseti aliyomusum
kimisi cift yelek giydiriyomus bana hayirdir diyelim hayir olsun

hadi bakalım inşallah rüyalar hayıra çıkar canım sana iki embriyomu transfer ettilerki

canım güzel dileklerin için çok sağol..rabbim hepimizi duysun inşallah..eşimin hormon değerleri lh4.46fsh6.21 total3.00 dı..hemen hemen bizim hormonlarda hiç oynama olmadı..

güzel dileklerin için sağol canım,rabbim hepimizi duysun..hormonlar bir yıldır hemen hemen aynıydı,lh4.46,fsh6.21 total3.00

canım hadi hayırlısı dualarım seninle allah yüzünü güldürsün iyi haberlerle dön tese gününü bildir bizee
aminnnn
merhaba arkadaşlar internetim yok giremiyorum
tedavideki arkadaşlar inşallah güzel sonuçlarınızı alırız
eşim cumaya kaan hocaya gidecek
hadi hayırlısı canım
canım hep dualarımdasın..
zaten heyecanlıyız merakla bekliyoruz mutlu haberiniii
hadi bakalım inşallah rüyalar hayıra çıkar canım sana iki embriyomu transfer ettilerki

sevgi nasılsın canım evdemisin?

canım hadi hayırlısı dualarım seninle allah yüzünü güldürsün iyi haberlerle dön tese gününü bildir bizee
aminnnn
merhaba arkadaşlar internetim yok giremiyorum
tedavideki arkadaşlar inşallah güzel sonuçlarınızı alırız
eşim cumaya kaan hocaya gidecek
hadi hayırlısı canım
canım hep dualarımdasın..
zaten heyecanlıyız merakla bekliyoruz mutlu haberiniii

sevgi nasılsın canım evdemisin?

canımmmm güzel haberini bekliyoruz..tüm kalbimiz ve duamız seninle inşAllah..Akşam topik şenlenir senin haberinle :)))
Herkese selam kızlar..Umarım herkes iyidir, kızlarrrr sıra bize geliyor inşAllah..

güzel dileklerin için sağol canım,rabbim hepimizi duysun..hormonlar bir yıldır hemen hemen aynıydı,lh4.46,fsh6.21 total3.00

canım,masallah senin esinin horman degerli normal allaha sukurller olsun.peki canim sperim kalitesi nasildi,doktorlar kaliteli olub olmadigiyla ilgili birsey soyledilermi sana.burda doktor eger ki horman degerleri normal ise sperim kaliteside iyi olacagini soylemisdi bana ondan sordu...allah herkese evlat nasib etsin

Sevgidolu belgin merhaba arkadaşlar,belginim sabahçıyım okuldan geldim..şükür iyiyim..beklemedeyim..

[Sympathique canim insallah hamilesindirr.allahim burdaki butun kizlar hepmiz hamile olalim insallah.siz senden ve selvadan iyi haber alirsak bizede iyi bir umut olucaksiniz.canim peki senin esinin horma degerli nasildiii? cvb yazarsan sevinirim simdiden heyecanla bekliyorum insallah hamileyimm yazarsin canimmmmm/I]

evet canım bizim hormonlarla ilgili bi sıkıntımız hiç olmadı ilaçlarla biraz yükseldi biraz düştü fakat onlar bile normal aralıktaymış kaan hoca söylemişti..ben yumurta toplama olayında çok ağlamıştım herkes ağrınmı var dedi yok dedim durumumuzu anlattım eşimde şimdi girecek dedim..öğle oldu eşimin sonucu için gittim sabah bana teselli verenler dediki birde o kadar ağladın istemediğin kadar çok hemde oldukça hareketli dedi bunları söyleyen labaratuardalerdi biz bu haber üstüne eşimle ağlamaya başladık başkada hiç birşey soramadım donduralım iki tüp dediler hareketliymiş fakat ikimizde peki neden çıkış olmuyo diye sormadık,sormamışız..

merhaba selvacığım nasılsın canım seninde sonuca az kaldı inşallah sende bu azodan kurytulup bebeğini kucapına alacaksın

sevgidolu canım iyiyim şükür bekliyorum bol bol dua ediyorum ve sadece kendime değil herkese rabbim hiç kimsenin umudunu söndürmesin..anne ne demek evlat ne demek bizede bildirsin...

hadi canım inşallah hamileyim kızlar diye haber vereceksin bize akşama halay var inşallah
canım sağlıklı olsun da en önemlisi o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…