slm kızlar benimde eşim tese oldu çok şükür bulundu ilk tüp bebek tutmadı.ikincisi bugün 10. günüm hayırlısıyla sonuç alcaz cuma günü yarın yapsam sonuç çıkarmı acaba...
bursa dayım canım ben benim ilkinde 6. günü kanamam oldu busefer olmadı daha olmazsa hamile kalırmıyımkiinsallah seninde halayini cekeriz allahin iziniyle.sizin doktorunuz kim?birde nerde tetavi goruyorsnuz?
cok haklisin canimm allaha sukurler olsunn.darisi bizim basimiza benimde ilk denemem esimde ilk mikro tesa ameliyati olucak insallahh bizde sizin kadar mutlu oluruzz allahin iziniylee.allah banada benim esimede boyle mutlulugu yasatsin insallahh butun istiyenlere yasatsin rabbimm.sizin toktorunuz emre beydi galiba degilmi?
canımmm dualarım inan seninlede o kadar çok istiyorumki sizin hamile haberinizi almayı, merak etme, Allah'ın izniyle seninde güzel haberini alacağız haftaya..rabbim hepimize yaşatsın böyle mutlulukları neolur dua edin kızlar bende sizlere böyle güzel bir haber vereyim...
slm kızlar benimde eşim tese oldu çok şükür bulundu ilk tüp bebek tutmadı.ikincisi bugün 10. günüm hayırlısıyla sonuç alcaz cuma günü yarın yapsam sonuç çıkarmı acaba...
hayirli olsun canim ,sizde ulunmus sperm
insallah sizinde sonuc pozitif olur
ben tam gununde yaptim bilmem belli olurmu ama gecelerde bi arkadas onuncu gunde yaptirdi belli olmustu onda
[ı]insallah canim dilegim hepinizin mutlu olmasi dileginin kabul olmasi
esin ne zaman olcak teseyi insallah sozdede fazlasiyla sperm blunuz esimde sagda bulunamadi solda fazlasiyla bulundu
evet bizim doktorumuz emre beydi zaten ozellikle esim icin sectim emre beyi[/ı]
kizlarr hamileyimm pozitif cikti sonuc
haydin bakim halaya
inşallah güzel haberini alırız canımrabbim hepimize yaşatsın böyle mutlulukları neolur dua edin kızlar bende sizlere böyle güzel bir haber vereyim...
tesekkur ederim canimcanım sende hayırlısıyla alırsın kucağına benim kasıklarında şişlik falan oldumu benim yarın adet günüm olurmuki çok korkuyom sende nasıl belirtiler oldu
esimin sperm sayisi 0 di mikro teseyle bulunducanım sizin azo nedeni neydi?fsh kaçtı.testis boyutu nasıldı çokmu özel oldu
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
insallah canim dilegim hepinizin mutlu olmasi dileginin kabul olmasi
esin ne zaman olcak teseyi insallah sozdede fazlasiyla sperm blunuz esimde sagda bulunamadi solda fazlasiyla bulundu
evet bizim doktorumuz emre beydi zaten ozellikle esim icin sectim emre beyi
haydin bakim halaya
haydin bakim halaya
kizlar simdi esim aldi geldi kagidi
deger 165.9 yaziyor
ve altta bir daha ayni yazilardan var ou anlamadim
ikiz oldugu testte belli olurmuki
cunku ilk testimiz
haydin bakim halaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?