hala telefonu kapalı
kızlar mrb nasılsınız bende sİzİnle aynı sorunu yaŞıyorum eŞİm dÜn arkadaŞıyla tahlİllerİnİ yollamıŞtı İstanbula orda doktor testlerİnde bİŞey olmadıĞını sÖylemİŞ İnmemmİŞ testİs problemİde yok gerİye ya tıkanıklık yada ısı nedenİyle oluyor demİŞ doktor bu durumda daha ne yapılır kızlar bİlgİsİ olan varmı tedavİ olursa sperm Çıkma Şansı var demİŞ doktor..
tıkanıklığın acılması cidden zormuş..
benimde eşim inmemiş testisden dolayı 13 yaşında olmuş bu ameliyatı..
sabırlı bekleyiş gebe kaldınızmı acaba?
maşallahhh canımm
bizimde 20 mayısta mikrotese oldu sperbulundu 3 tane nakil edildi ama tutmadı nalet olsun :)
spermler donduruldu onlarla denicem canım..
sana kac tane konuldu
mayısta canım.
kacıncı gün transfer edildi canım çok sordum ama kusura bakma sne benim için pırlantasın şuanda :)
buarada portakallı kek yaptım silikon kek kalıbında ilk kez umarım yapışmaz fırına
:) al al pişince resim eklerim bence..
benimde 3 .gün konuldu bu sefer 5.gün olacak ya kısmet bi yerde canım
ne koydunuz ogluşunuzun adını bakalım
azolumu tanıdınızın sorunu? maşallahhh ömerine ..
doktorum mustafa bahceci ama takipleri o yapmıyorya süleyman beyemi gitsme diyorum sen ne diyosun?
senin enver beymiydi
vavelyanın adını bilen varmı ben hastaneyi arıcam
ayyy iyi ya ücüzlerimi oldu maşallahhhh
özlem hemşireyi aradım almanda değilmiş bahceciye bağlı değilmiş bahcecide tese yokmuş bugün
evet azoluydu. yasemin hanımı arasak, vavelyanın ismini bilmiyorum ama sonuçta 9:30 daydı. benim doktorum banu hanım. umuttan ayrıldı ama çok iyi bir doktor. çok memnundum,ona devam ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?