Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar mrb nasılsınız bende sızınle aynı sorunu yaŞıyorum eŞım dÜn arkadaŞıyla tahlıllerını yollamıŞtı ıstanbula orda doktor testlerınde bıŞey olmadıĞını sÖylemıŞ ınmemmıŞ testıs problemıde yok gerıye ya tıkanıklık yada ısı nedenıyle oluyor demıŞ doktor bu durumda daha ne yapılır kızlar bılgısı olan varmı tedavı olursa sperm Çıkma Şansı var demıŞ doktor..

merhaba sultan,
bizim akrabamız ürolog,bize tedaviyi tavsiye etmedi,direk mikrotesa olsun eşin dedi. tıkanıklığın açılması zormuş.

tıkanıklığın acılması cidden zormuş..
benimde eşim inmemiş testisden dolayı 13 yaşında olmuş bu ameliyatı..
sabırlı bekleyiş gebe kaldınızmı acaba?

maşallahhh canımm
bizimde 20 mayısta mikrotese oldu sperbulundu 3 tane nakil edildi ama tutmadı nalet olsun :)
spermler donduruldu onlarla denicem canım..
sana kac tane konuldu

maşallahhh canımm
bizimde 20 mayısta mikrotese oldu sperbulundu 3 tane nakil edildi ama tutmadı nalet olsun :)
spermler donduruldu onlarla denicem canım..
sana kac tane konuldu

bana 2 tane yerleştirildi. zaten 9 yumurta toplamıştı doktorum, embriyolog 2 tane embriyonun yerleştirlmesiinin yeterli olduğunu söyledi. siz ne zaman deneyeceksiniz

mayısta canım.
kacıncı gün transfer edildi canım çok sordum ama kusura bakma sne benim için pırlantasın şuanda :)
buarada portakallı kek yaptım silikon kek kalıbında ilk kez umarım yapışmaz fırına

yok ne demek, sorabilirsin tabiki de. 3.gün transfer yapıldı. güzel olmuştur kekin. bende alacağım o kalıplardan. ama ben daha acemiyim. bugüne kadar hep çalıştım, ilk defa evde kalıyorum, mutfakta biraz kötüyüm, ama bir sürü deneme yapıyorum.

:) al al pişince resim eklerim bence..
benimde 3 .gün konuldu bu sefer 5.gün olacak ya kısmet bi yerde canım
ne koydunuz ogluşunuzun adını bakalım

:) al al pişince resim eklerim bence..
benimde 3 .gün konuldu bu sefer 5.gün olacak ya kısmet bi yerde canım
ne koydunuz ogluşunuzun adını bakalım

ömer koyduk. inşallah sende güzel haberler verirsin. bizim bir tanıdığımızın ilkinde tutmamıştı,2.sinde 3 üde tuttu. hiç moralini bozma, doktorun kim?

azolumu tanıdınızın sorunu? maşallahhh ömerine ..
doktorum mustafa bahceci ama takipleri o yapmıyorya süleyman beyemi gitsme diyorum sen ne diyosun?
senin enver beymiydi
vavelyanın adını bilen varmı ben hastaneyi arıcam

aradım bahcecide tese ameliyatı bugün yok dediler
umut tüp bebekte devam ediyolardı galiba ama ben vavelyanın adını bilmiyorum dedim gibi gecen sene hastanede tanışmıştım adını bilmiyom umutu aradım emre beyin ameliyatı vardı sonucu sordum adını bilmedim için bilgi vermedi bana

evet azoluydu. yasemin hanımı arasak, vavelyanın ismini bilmiyorum ama sonuçta 9:30 daydı. benim doktorum banu hanım. umuttan ayrıldı ama çok iyi bir doktor. çok memnundum,ona devam ettim.

ayyy iyi ya ücüzlerimi oldu maşallahhhh
özlem hemşireyi aradım almanda değilmiş bahceciye bağlı değilmiş bahcecide tese yokmuş bugün

evet azoluydu. yasemin hanımı arasak, vavelyanın ismini bilmiyorum ama sonuçta 9:30 daydı. benim doktorum banu hanım. umuttan ayrıldı ama çok iyi bir doktor. çok memnundum,ona devam ettim.

canım benim doktorumda banu hanım yeditepede çalışıyor şimdi bana ona gidin dedi bir arkadaşım oda umutta tedavi olmuş tabi bizde zannettikki yeditepede banu hanım ordaya öyle başladık bizde ilk tüpe ama olmadı ben banu hanımdan çok memnunum ama ürologları hiç memnun degilim tedavi aşamasında bırakmayı bile düşündük ama başladık devam edelik dedik sonuçtada zaten olmadı

kızlar sayfaları kalbim azgımda okudum vaveyladan haber gelmiştir diye çok heyecanlıyım Rabbim inşallah efendimiz hürmetine nasip eder bu heyecanı eşim mtesedeydek hissetmiştim birdaha yaşamam diyordum ama vaveylada da aynen heyecanlıyım kızlar bol bol dua edelim hadı hayırlısı inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…