Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar benim çıkmama lazım Adanadan kayınvalidemler gelecek yarın biraz hazırlık yapmam lazım akşam 5 gibi gelirim görüşürüz olurmu?

Çok moralim bozuk ayrıcaasenağlamasenağlama

ınşallah hayırlı sonuclar alacağınız zaman ameliyatı nasip etsin canım
hormonları normalmi
benimde eşimde 6 sene önce 90 milyon sperm varmış

ben daha sonra vavelyayı arasammı aramassammı

Merhaba arkadaşlar vavelya nın eşi ameliyattan çıktı malesef sonuç olumsuz senağlama

off ya. çok ümitliydim ben. yaşamayan bilemez ne durumdadırlar kimbilir. Allahım sabır versin inşallah. belki kök hücresinden sperm elde edebilirler.keşke öyle bir ümitleri olsa.

ya ıkzlar allah yardımcıları olsun inanın hiç böyle bi sonuç beklemiyodum gerçekten rabbim sabır versin ne durumda olduğunu düşünemiyorum bile çok zor çok...

arkadaşlar kök hücre deidniz olay spermatid ile yumurta dölleniyomuş 500 hastadan 5 hamile kalabilmiş..
inşallah kuzenimede bütün olumsuz sonuc alanlarada normal çıkış nasip etsin Allahım

bacılar tüpten önce yumurtalıkları kuvvetlendirmek isteyenler için bir kaç bitkisel tarif
böğürlen kürü
pakaet halinde aktardan alınan 500gr kök 6lt suyda kaynatılıp sogutulur daha sonra süzülüp cam bir kavanoz yada sürahihe buzdolabında saklanır aç karnına günde günde 1 kere çilir yumurtalıkların kalitesini arttırır rahmi kuvvetlendirir
sogar kürü
kaynayan 1.5 sy bardagı suya 1 sogan 4e bölünüp atılır 5dk agzı kapalıkaynatılır ögleden önce ve sonra ılık olarak aç karnına içilir iltahap ve öödemi giderip yumurtalıkları uyarır
incir kürü
9 tane kuru inciri yarım lt suya 9 dk kaynatılır baha ve öglen yemekten sonra 1 bardak içilir yumurta kalitesini arttırır yumurtlamayı düzünler ve hamile kalmayı kolaylaştırır
şimdilik bukadar buldum daha sonra bulduklarımı gene yazarım ben denicem onuçta kullandıımız hormon igneleri yumurtaların kalitesini düşürüyormuş bende kist yaptı biliyorsunuz regli düzenim bunun içinde bozuldu bakalım faydası olcakmı hep kocişlere degilya birazda bize hemde onlarada eşlik etmiş oluruz

sogan krüü rahim duvarını inceltiyomuş zamancım doğrumu ?
ben incir kürünü yapmaya start

buarada sogan kürüne regliye 10 kala başlanıyor ve 5 kullanılıyor incir kürüne ise reglden sonra başlanıyor 21 gün kullanılıp bırakılıyor

herkezin durumuda çok farklı anlıyamadım ben bu azoyu kimse kimseye uymuyor
vavelyanın eşinin fsh düzeyi neydi benim eşimin inmemiş testis ameliyatı vardı 13 yaşında artı fsh 18 idi,
kuzenimin gecmişte behcet var fsh 13 idi
tansel bey üst üste 3 altı ay fsh düşme testesteronda yükselme seyredilirse tekrar anca o zaman tese dedi ama tekrar tese önermedi doktoru testisler camur gibiymiş..
hiç belli olmuyo bu işler

kıslar ben azıcık kuzenimin yanına çıkayım çok agrısı oluyor testisleri çok şişmiş gakiba gene bize tansel bey yolu gözüküyor

sogan krüünüde yapmak şartmı

amaaan kızlar ne yeyip ne içeceğimizi şaşırdım valla şimdide nette bi adam var televizyonlardada çıkmıştı herbalist 1 tane sperm çıkışı varsa % 80 hiç yoksa %50 şans veriyo bitkisel karışımmış 6 aylık karışım 600 ytl imiş bilmiyorum ya artık millet bizi banka gibi görüp umutlarımızımı sömürüyor yoksa gerçeklik payı varmı kafam çok karışık ya allah yardımcımız olsun iyi insanlarla karşılaştırsın...

tansel bey bitkiseli önermiyor başka organlara zarar verir diye ama incir krüünü ben yapıyom
eşim için bişi kullanmamıştık bilemiyorum doktora danışmadan bişi yapmamak lazım

selam kızlarrrrrrrrr....bugün ben yine bakıcılık yapıyorum şimdi açtım sonucu öğreneyim diye allah sabır versin vavelyaya şimdi çok kötü durumadır eminim bize öyle olmuştuk .............çok çok geçmiş olsun........bugün yanımdada arkadaşımın çocuğu var daha 1 aylık şimdilik akıllı duruyor gece uyumamış ama ben yemek yapmaya başlayınca eminim çıldırır çünkü çocukların huyu bu....arkadaşımda dr gitti göğsü mahvolmuştu 10 günden beri yarıklar kanamalar çocuk kanlı süt içiyodu bugünde tekrar dr gitti hemen özele gönderdi inşallah kötü birşey çıkmaz baya endişelendik göğsünde şişik var iyi haberlerle gelir umarım....ebeler yarılsada kanasada emzir birşey olmaz dedi dr emzirme çocuk mikrop kapar dedi birinin dediği diğerini tutmuyor

larem sen ne yaptın transfer nezaman galiba tüp bebek yaptırıyordun yanılmıyorsam tabi siz dondurulmuşlarlamı deniyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…