Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kıslar neden hala haber gelmedi yaaa???
umut tüp bebekte bilgi vermedi bana ...

bende hem tansel beyden hemde mustafa bahceciden çok memnunum Allahn hayırlı sonuclar almayı nasip etsin hepimize..
zaman sizin hikayeniz nedir

evet banu hanım yeditepeye geçti, doğumumu da orada yaptım. ürolog olarak emre bey bence çok iyi. eğer iyi sonuç alırsanız emre beyden, devamını banu hanımda yapabilirsiniz.sonuçta bizlerde ürolog daha önemli diye düşünüyorum.

tabiki biz onlarda orda yaptırdı sanıyorduk megersem umutta yaptırmışlar biz emre beyle görüştük bekleyelim biraz dedi eşim aralıkta mtese oldu 4 5 ay sonra gelin ben umutluyum sizde umutlu olun dedi bakalım inşallah olur

bende hem tansel beyden hemde mustafa bahceciden çok memnunum Allahn hayırlı sonuclar almayı nasip etsin hepimize..

bacım biz 1yıl 4 aylık evliyiz eşim 12 yaşında inmemiş testis ameliyatından dolayı azolu bilerek evlendim aralık ayındada ilk tüpü enedik olmadı sperm bulunamadı şimdi bitkisel kullanıyoruz beklemedeyiz tekrardan kasım gibi başlıcaz

bende bilgi alamadım. ban ban ile görüşen varmı? inşallah güzel haber alırız vavelyadan

vavelyanın cebi kapalı..
zaman ebnimde eşimin aynı gecmişi var benimki 13 yaşında olmuş canım
pazar günüde kuzenim oldu sperm bulunamadı tekrar tese kesinlikle tansel bey önermedi canım her durumda fakrlı oluyor anlaşılan canım

bacılar saat kaç oldu hala haber yok 9.30da ameliyat vardı 3 saat oldu ama inşallah oldu nede olsa kara haber tez ulaşırdı dimi demekki inşallah oldu

gercekten mi ay canım benim ya ama hiç üzülmeyin başka doktorlarada gidin şifanın nerden gelcegi belli olmaz kuzenlerin biraz dinlensin şimdi yıkılmışlardır aradan zaman geçsin bence onlar karşı çıksa bile ikna et başka doktorada götür bak kaç sefer duyduk evlatlık alın denilen çiftlerin başka doktorda oluyor şifa bu nerden gelicegi Rabbimin nerden gönderecegi belli olmaz

canım onun durum farklı behcetten dolayı azosperm veuzun soluklu kortizon ilacları kullanmış kuzenim..
inşallah Alllah hepimize nasip eder canım..

canım onun durum farklı behcetten dolayı azosperm veuzun soluklu kortizon ilacları kullanmış kuzenim..
inşallah Alllah hepimize nasip eder canım..

bacım benim babamda behcet hastası ama 5 çocugu var babamda ilaç kullanıyordu halada kullanıyor hatta ilaçları kullanırken ikiz kardeşim bile oldu ama kortizon kullanmadı

tühh yaaa anladım zaten bu kadar zaman haber gelmedi için anladım ben aslında ama konduramadım aynı şeyi kuzenimdde anladık uzun sürmüyor sperm çıkarsa işlem..
tam net sonuc gelmişmi peki yıkama sonucumu tam net belirlenicek banban??

zaman , canım maşallah babanın neresine vurdu behcet kuzenimin görme kaybı oldu kortizon kullandı..
ayretten testislerinde sigil gibi sivilceler irin topluyodu testisleri camur gibi demiş doktor onunda etkisi olmuş olabilir bilemiyorum.

Vavelyanın cep kapalı şuanda morali bozuk olduğu için açamıyor kötü durumda
Ben kendisi ile görüştüm olmadı bulunamdı dedi.Seside çok kötü geliyordu fazla detaylı sorup üzmek istemedim sonra konunşuruz sen kızlara haber edersin dedi

bende aramım o zaman ya..
Ayyyy yumurtaları toplandımı vavelyanın

kuzenim 1 saat kaldı ameliyatta
ama haber geldi olumsuz diye belki bir tane bulunabilir dendi
3 saat yıkama sonrasında aradı doktorlar testisden alınan parcalarda ama bulunamadı

Allah sabır versin inşallah ya ama çok zor benim kuzenin eşide yanımda şuanda onlarında 5 gün oldu olumsuz sonuc alalı tesede oda çok üzüldü haber bekliyoduk..
banban senindemi eşin azo

bilirim çok zor bende yıkılmıştım bulunamayınca çok zor Allah yardım etsin çok üzüldüm vardır bunda da bir hayır Rabbim sabır ve dayanma gücü versin

Allah sabır versin inşallah ya ama çok zor benim kuzenin eşide yanımda şuanda onlarında 5 gün oldu olumsuz sonuc alalı tesede oda çok üzüldü haber bekliyoduk..
banban senindemi eşin azo

evet gülencim benim eşim de 12 yaşında inmemiş testis ameliyatı geçirdi bir kere spermiogramda sperm çıkmıştı az miktarda ama diğer testlerde malesef çıkmadı bekliyoruz biraz zaman geçsin öyle ameliyatı düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…