canım benim doktorumda banu hanım yeditepede çalışıyor şimdi bana ona gidin dedi bir arkadaşım oda umutta tedavi olmuş tabi bizde zannettikki yeditepede banu hanım ordaya öyle başladık bizde ilk tüpe ama olmadı ben banu hanımdan çok memnunum ama ürologları hiç memnun degilim tedavi aşamasında bırakmayı bile düşündük ama başladık devam edelik dedik sonuçtada zaten olmadı
tabiki biz onlarda orda yaptırdı sanıyorduk megersem umutta yaptırmışlar biz emre beyle görüştük bekleyelim biraz dedi eşim aralıkta mtese oldu 4 5 ay sonra gelin ben umutluyum sizde umutlu olun dedi bakalım inşallah olurevet banu hanım yeditepeye geçti, doğumumu da orada yaptım. ürolog olarak emre bey bence çok iyi. eğer iyi sonuç alırsanız emre beyden, devamını banu hanımda yapabilirsiniz.sonuçta bizlerde ürolog daha önemli diye düşünüyorum.
kıslar neden hala haber gelmedi yaaa???
umut tüp bebekte bilgi vermedi bana ...
bende hem tansel beyden hemde mustafa bahceciden çok memnunum Allahn hayırlı sonuclar almayı nasip etsin hepimize..
zaman sizin hikayeniz nedir
kıslar neden hala haber gelmedi yaaa???
umut tüp bebekte bilgi vermedi bana ...
bende hem tansel beyden hemde mustafa bahceciden çok memnunum Allahn hayırlı sonuclar almayı nasip etsin hepimize..
zaman sizin hikayeniz nedir
vavelyanın cebi kapalı..
zaman ebnimde eşimin aynı gecmişi var benimki 13 yaşında olmuş canım
pazar günüde kuzenim oldu sperm bulunamadı tekrar tese kesinlikle tansel bey önermedi canım her durumda fakrlı oluyor anlaşılan canım
canım onun durum farklı behcetten dolayı azosperm veuzun soluklu kortizon ilacları kullanmış kuzenim..
inşallah Alllah hepimize nasip eder canım..
nediyorsun yıkıldım yaMerhaba arkadaşlar vavelya nın eşi ameliyattan çıktı malesef sonuç olumsuz senağlama
bende aramım o zaman ya..
Ayyyy yumurtaları toplandımı vavelyanın
Allah sabır versin inşallah ya ama çok zor benim kuzenin eşide yanımda şuanda onlarında 5 gün oldu olumsuz sonuc alalı tesede oda çok üzüldü haber bekliyoduk..
banban senindemi eşin azo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?