Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydin herkese hayirli haftalar dilerim... cicek yolunuz acik olsun allah yardimcin olsun guzel haberlerle gel insallah.. selvacim insallah yarin senin de guzel haberlerini aliriz.. melisela test sonuclariniz insallah yuzunuzu guldurur canim

iyi haftalar canlarım nasılsınız....yeni haberler yokmu yani güzel haberler gelmedimi daha.......

selam kızlar tedaviye başlıyacak arkadaşlara ALLAH'tan acil şifalar dilerim.mevlam hakkınızda hayırlısını versin inşallah gönüllerinizin muradı olur.aynı zamanda yeni gelen arkadaşlar sizede geçmiş olsun ALLAH en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin

selam kızlar tedaviye başlıyacak arkadaşlara ALLAH'tan acil şifalar dilerim.mevlam hakkınızda hayırlısını versin inşallah gönüllerinizin muradı olur.aynı zamanda yeni gelen arkadaşlar sizede geçmiş olsun ALLAH en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin

Merhaba arkadaslar hepinize iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum.

Cicek yolunuz açik olsun insallah gÜzel haberlerle dönersin. Allah yardimciniz olsun.

Sayfalari okuyamiyorum basini almis gidiyor yeni arkadaslar gelmis hepinize hosgeldiniz.

Kizlar beni sormasanizda olsun bizden haber vermek istedim. Bu yolldan bende geçtim azo esi olarak. Simdi günlerim sayili bebeklerimz kavusmayi bekliyorum.
Galiba ben bir kisim atlamisim yada görmemisiniz belgincim sen sordum diger topic'te evet ben ikiz annesiyim allahin izniyle bir oglumuz bir kizimiz olucak. 2 gün sonra 20 hafta olucaz. Darisi hepinizin basina. Allahim en kisa zamanda sizede kismet eder. Sakin umudunuzu yitirmeyin.

selam kızlar size güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef olmadı, eşim sperm sonucu beklediğimizden daha kötü geldi, şöyle :
toplam sperm 10 milyon
%95 hareketsiz, yerinde hareketli %5, ileri ve yavaş ileri 0, morfoloji iyi ama diğerleri kötü..Sağlık olsun napalım, bunada şükür..3 aydır klomen ve proxeed ve diğer vitaminleri kullanmıştık, mücadeleye devam ( aralıktaki test daha iyiydi..43 milyondu toplam %90 hareketsizdi..Öyle işte..

espoir canım allah bağışlasın bebeklerini...seninle durumumuz aynıydı hatta 8 nisanda eşlerimiz tese olacaktı..ama biz korktuk erteledik şubatta oldu eşim şükür bulundu yarın test günüm bakalım benimlemi bebeğim..

rabbim hepimizi kurtarsın bu dertten..zor gerçekten zor...

Canım hiç merak etme sen Allah'ın izniyle hamilesin..dua ediyorum canım sana..Salı günü güzel haberle geleceksin ben inanıyorum..bol dua et sende, Allah'a emanet olun sen ve bebeğin :))

ya allahım ne heyecanlı günler.... inşallah yarın güzel haberi vereceksin:)

QUOTE]

gunaydin herkese hayirli haftalar dilerim... cicek yolunuz acik olsun allah yardimcin olsun guzel haberlerle gel insallah.. selvacim insallah yarin senin de guzel haberlerini aliriz.. melisela test sonuclariniz insallah yuzunuzu guldurur canim

arkadaşlar dualarınız ve iyi dilekleriniz için ne kadar teşekkür etsem az..çok duygusalım bugün gözlerim dolu dolu..rabbim kimseyi yoklukla terbiye etmesin evlat yokluğuda ayrı bi acı...

uzme tatli canini arkadasim inisler cikislar olur herzaman sen kalbini ferah tut...

canım Allah seni ve bebişlerini korusun darısı buradakilerin hepsine olsun

canim benim allah bebislerine saglik sihhat versin arkadasim kendinize cok iyi bakin allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin

dualarım sana ve PEMPE arkadaşımıza onunda test günüydü hamiş haberlerinizi bekliyorum Allah emeklerinizi umutlarınızı boşa çıkarmasın umduklarınıza nail etsin
ÇİÇEKCİĞİNDE heyecanlı günleri başladı tedavisi su gibi aksın, Allah yardımcısı olsun ,güzel haberle gelsin inşAllah

masallah canim allahim esirgesin rabim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin bebesilerini

canimm insallah o guzel haberi yarin bizlere verirsin dualarim seninle

canim uzme kendi rabbim buyuk her seyin bi vakti zamani var demek umudunu yitirme insallah spermler hareketlenirde hamile kalirsin

kızlar saolun destekleriniz için..dediğiniz gibi hayırlısı olsun..yok çok şükür iyim, her işte vardır bir hayır mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…