- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
selam kızlar tedaviye başlıyacak arkadaşlara allah'tan acil şifalar dilerim.mevlam hakkınızda hayırlısını versin inşallah gönüllerinizin muradı olur.aynı zamanda yeni gelen arkadaşlar sizede geçmiş olsun allah en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
espoir canim cok super sen aklima gelince cok mutlu oluyorum guzel sona ulastin sen ins kucaginada saglicakla alirsin kizni ve oglunu...ne guzel superrrrrMerhaba arkadaslar hepinize iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum.
Cicek yolunuz açik olsun insallah gÜzel haberlerle dönersin. Allah yardimciniz olsun.
Sayfalari okuyamiyorum basini almis gidiyor yeni arkadaslar gelmis hepinize hosgeldiniz.
Kizlar beni sormasanizda olsun bizden haber vermek istedim. Bu yolldan bende geçtim azo esi olarak. Simdi günlerim sayili bebeklerimz kavusmayi bekliyorum.
Galiba ben bir kisim atlamisim yada görmemisiniz belgincim sen sordum diger topic'te evet ben ikiz annesiyim allahin izniyle bir oglumuz bir kizimiz olucak. 2 gün sonra 20 hafta olucaz. Darisi hepinizin basina. Allahim en kisa zamanda sizede kismet eder. Sakin umudunuzu yitirmeyin.
arkadaslar testis boyutu etkiliormu sperm bulunmasini cikmasini
biizm bulundugumuz yerde 2 doktora gittik doktrun birisi normal dedi,baska bir doktorda normalden kucuk dedi
anlamadim gittiii:26:
arkadaslar testis boyutu etkiliormu sperm bulunmasini cikmasini
biizm bulundugumuz yerde 2 doktora gittik doktrun birisi normal dedi,baska bir doktorda normalden kucuk dedi
anlamadim gittiii:26:
selam kızlar size güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef olmadı, eşim sperm sonucu beklediğimizden daha kötü geldi, şöyle :
toplam sperm 10 milyon
%95 hareketsiz, yerinde hareketli %5, ileri ve yavaş ileri 0, morfoloji iyi ama diğerleri kötü..Sağlık olsun napalım, bunada şükür..3 aydır klomen ve proxeed ve diğer vitaminleri kullanmıştık, mücadeleye devam( aralıktaki test daha iyiydi..43 milyondu toplam %90 hareketsizdi..Öyle işte..
canım anca fırsat buldum ve seni merak ettiğimden girmiştim topiğe ama gerçekten şaşkınım ben böyle şaşırmışken sen neler hissediyosun tahmin edebiliyorum doktorunuza mail attınızmı o ne diyor bu durum hakkında peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz canım bunu söylemek belki bana düşmez ama en yakın zamanda tüp bebek deneseniz tahlil sonuçlarında çok fazla değişiklik oluyor çünkü
dualarım seninle canım benimmmkızlar iyiki varsınız..son 1 gün...salı günü test günüm...herhangi bi kanama felan yok bel,sırt ve kasık ağrısı devam ediyor karnım 3 aylık hamile gibi kızlar duanızı eksik etmeyin...
inşallah selvadan alacağız canım bu hafta sen nasılsıniyi haftalar canlarım nasılsınız....yeni haberler yokmu yani güzel haberler gelmedimi daha.......
oyyy yerim ben onları kurban olduğum allahım bekletti seni ama mükafatınıda verdi darsı başımıza inşallahhhh peki neden 2 emriyo canım..Merhaba arkadaslar hepinize iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum.
Cicek yolunuz açik olsun insallah gÜzel haberlerle dönersin. Allah yardimciniz olsun.
Sayfalari okuyamiyorum basini almis gidiyor yeni arkadaslar gelmis hepinize hosgeldiniz.
Kizlar beni sormasanizda olsun bizden haber vermek istedim. Bu yolldan bende geçtim azo esi olarak. Simdi günlerim sayili bebeklerimz kavusmayi bekliyorum.
Galiba ben bir kisim atlamisim yada görmemisiniz belgincim sen sordum diger topic'te evet ben ikiz annesiyim allahin izniyle bir oglumuz bir kizimiz olucak. 2 gün sonra 20 hafta olucaz. Darisi hepinizin basina. Allahim en kisa zamanda sizede kismet eder. Sakin umudunuzu yitirmeyin.
selam kızlar size güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef olmadı, eşim sperm sonucu beklediğimizden daha kötü geldi, şöyle :
toplam sperm 10 milyon
%95 hareketsiz, yerinde hareketli %5, ileri ve yavaş ileri 0, morfoloji iyi ama diğerleri kötü..Sağlık olsun napalım, bunada şükür..3 aydır klomen ve proxeed ve diğer vitaminleri kullanmıştık, mücadeleye devam( aralıktaki test daha iyiydi..43 milyondu toplam %90 hareketsizdi..Öyle işte..
canım rabbim yardımcınız olsun..rabbim ol desin yeter...
ne diyelim canım :))) ya sabır diyorum, bunada şükür demekten başka çarem yok, ya hormon değerlerimizde düşmüş nedense, bende kaan hocaya mail attım sonuçları ve iğne istedim..bakalım ne cevap verecek..canım normalde biz bu ay tüp bebek için gidecektik ama ben istemedim, birde izin ve ders yoğunluğu çok fazla..o yüzden hazirana ertelemek istedim..ama yaza kadar olmazsa mutlaka haziranda düşünüyoruz..bizde şaşırdık açıkcası, birde o kadar vitamin vs kullanıyoruz allah daha iyisini bilir ne diyelim..düzelir inş.birde diğer topiklerden arkadaş 3 ay klomenden sonra düşüş olabiliyor dediler ama bizim hormon da düşmüş..ondanda kaynaklanabilir..fsh 2 ay önce 4.21 di , şimdi 3.17 olmuş..bakalım kaan hocanın cevabını bkliyorum..
çıkıyorum bir dahaki yazışım halaylı olur inşallah..duanızı eksik etmeyin..iyi geceler...
yok canım hemen başlamadık önce bir ön görüşmeye gittik sonra benden ve eşimden tahliller istendi sonuçlara göre doktorum beni yönendirdi ve adet gördüğümde tedaviye başladım inşallah herşey yolunda gider şimin ameliyatından çok korkuyorum :18::18:ya çıkmazsa
AMIN!!!!!Merhaba arkadaslar hepinize iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?