Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allahım neler yazmışsın böyle neler yaşamışsın ama çabalarınız boşa çıkmamış RABBİMnasip etmiş içime su serptin o kadar umutsuzum o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi rahatladım bu anlattıklarınla Allahım banada ve bütün isteyenlerede nasip eder inşallah

cok klişe olacak ama moralini yüksek tut ve hep dua et.. ben ilk zamanlar umutsuz olup hem kendimi hem eşimi cok üzdüm karamsar olmamak lazımmış bunu anladım darısı isenin ve isteyen herkesin basına :)) peki si daha önce hic denediniz mi tüp bebek

selam canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.peki sizin azo sebebi neydi

selam canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.peki sizin azo sebebi neydi

sağol canım allahım tamamına erdirir insallah.. bize bunun nedeninin ne olduğu tama olarak bilinemez dendi.. küçükken geçirilen ateşli bi hastalıktan ya da doğuştan olabilirmiş.. sizin durum nasıl peki

ebrarium hormonları nasıldı eşinin bir bilgin var mı...Rabbim bebeğini kucağına almak nasip etsin

Son düzenleme:

cicek icini ferah tut!
Allah size güzel sonuclar nasip etsin!!

ebrar allahım sonuna geleminizi nasip etsin bizlerede nasip eyler inşallah

bende ilk zamanlar çok kırıcıydım eşimi çok yıprattım sanki bu onun elinde olan bişey..şimdi dediğin gibi Allaha sığındım bol bol dua etmeye çalışıyorum...ilk denememiz olucak bu

gunaydın hayırlı sabahlar fıstıklar nasılsınız?CICEKCIM RABBIM YARDIMCINIZ OLSUN INSAALAH SU GIBI AKSIN AMELIYATINIZ BOL BOL BULUNSUN INSAALAH .VCK canım sen nasılsın bugun canım benım?

canım ya ben seni HARZEN le karıştırdım isim benzerliği....yok canım daha nerde tese için inşAllah ilaçlar iyi sonuç verirde gerek kalmaz. bitkisel ne kullanıyorsunuz inşAllah rabbim şifa verir.canım macun ne kullandınız içeriği neydi, 5 ay az bi zaman değil macun fayda etse çıkardı zaten .peki eşin sigara kullanıyormu kilosu nasıl...

gunaydin kizlar ... cicekcigim insallah bugun o guzel haberi verirsin canim aklim hep sende rabbim yardimciniz olsun insallah bol bol spermler cikmisdir

canım sağ ol yaşadıklarını baylaştığın için umut olmazmı küçüçük bir ışık bekliyoruz biz inan yazdıklarını okurken ağlamamak için zor tuttum kendimi iş yeri olmasa çoktan kopmuştum zaten .canım inşAllah Rabbim sağlıkla kuçağına almayı koklamayıda nasip etsin darısı buradakileri hepsine.her iki hastanenin uygulaması farklıydı demişsin farkı neydi canım bizi bilgilendirirmisin.....:26:

ÇİÇEK canım şimdi ne haldesin bilmiyorum ama umarım güzel haberlerle dönersin bu sabah aklım hep sende canım Allah yardımcınız olsun olmazları olduran Rabbim sizede ol desin....

SELVA canım bugün tekrar kan değerine baktıracaktım .inşAllah kat kat yükselmiştir değerin bebişi annesine sıkıca tutunmuştur,:26: bizi haberdar et....

meldacım meraba hangi doktora tedavi oluyorsunuz ....benimeşiminde hormonları normal....%80 hangi doktor şans verdi

canım batı bahat hastanesi ikitellide dr fuat eserol e tedavi görüyoruz işin uzmanı bizi ferhat göçerin eski eşi dr berna hocaoğlu yönlendirdi eşimin çalıştığı özel hastanede sağolsun bize maddi yöndedende baya indirim yapıldı

SELVA ınsaalah kat kat KATLANMISTR DEGERIN BITANEM UMARIM SEVINCTEN AGLYRSNDR SIMDI.....CICEK CIM selvacım haberlerınızı BAKLIYRZ INSAALAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…