işte böyle yazmıştım yaklaşık 1.5 sene önce buraya.. o zaman cok daha basındaydık herseyin.. cok da umutsuzdum eşimden canlı sperm bulunur mu bulunmaz mı bulunsa olur mu olmaz mı.. her sey bi muammaydı.. ilk tüp bebek denememizi ankara anatolia da yaptık doktorum bülent traştı.. iğneleri kullanmaya baslamıştım ama belki de tedavi yarım kalacaktı.. eşimden sperm bulunamayacak ve sonsuza kadar cocuk sahibi olamayacaktık.. hersöyleneni sırasıyla yaptık aşamaları gectik ve sıra eşimin ameliyatına gelmişti.. zaman gecmek bilmiyordu.. o ızdıraplı beklyişten sonra eşim cıktı gelgi ameliyathaneden yürüyerek.. buldular dedi hem de ameliyata gerek kalmamış biyopsiyle bulunmuştu.. deliler gigibi sarıldık ağladık.. artık anne olabilecektim bi umudum olmustu.. daha sonra yumurtalar toplandı ve transfer gerceklesti.. 3 embriyo transfer edilmişti.. cok mutluyduk.. ama bi gariplik vardı kendimi cok kötü hissetmeye basladım.. cok hastalandım ateslendim.. anatoliayı aradı eşim defalarca durumumu söyledi ama normal deyip geciştirdiler.. ama değildi işte.. ölüyordum.. böyle kabus gibi 3 günden sonra eşim beni bi hastaneye götürdü ve enfeksiyon kaptığımı öğrendik hemen anatoliyı arayıp durumu bildirdik apar topar gazi üniversitesi hastanesine yatırıldım ve enfeksiyon tedavisi başladı antibiyotikler serumlar.. hastanede 4. günümden sonra gözümü açabildim.. ve o gün büyük bi kanama oldu tabi bebeklerim gitmişti( ama kimse ilgilenmedi benimle.. 5. gün ben hastaneden cıkmak istedigimi söyledim taburcu oldum.. bebeklerin gittiğine üzülememiştim bile cünkü ölümlerden dönmüştüm..
derken aradan bir yıl gecti toparlanmıştım ve tekrar tüp bebek denemek istedik.. tabi ki antoliada olmayacaktı bu sefer.. baska bi merkez aradık..ve antalya ivf tüp bebek merkezine gitmaya karar verdik.. burada uygulama cok farklıydı.. ve doktorumuz murat bey bize cok umut verdi.. erkekten biyopsi yoluyla sperm bulunursa her seferinde bulunma sansi %90 mıs.. bu kez bulunur mu bulunmaz mı diye düşünmedik bile.. 3 subat 2011 de ignelere basladım.. 13 subatta esimden sperm alındı.. 14 subatta yumurta toplandı ve 16 subatta 2 embriyo transfer edildi.. 2 gün önce gebelik testi yaptırdık ve beta hcg degerim 168 cıkktı .. bugün de ikinci testi yaptırdık 750 ye cıkmıs degerim :)) artık tamam dedi doktorum .. onca yaşanan olumsuzluga ve umutsuzluga rağmen işte hamileyim sonunda :)) allahım sonunda dualarımızı kabul etti ve ben benim gibi olan sizin gibi olan herkese duacıyım hala.. allahım sizlere de yasatsın.. yasadıklarımı uzun uzun yazdım cünkü ben hep sizin yazdıklarınızla kah üzüldüm kah moral buldum.. istedim ki benimyasadıklarımı okuyup umudunuzu kaybetmeyin inancınızı yitirmeyim.. azospermi bi kader değil.. sunu da söylemek istiyorum.. antalya ivf den cok memnun kaldık cok ilgili bütün personel basta doktorum murat bey.. hepsinden allah razı olsun.. murat bey sonunda muradımıza erdirdi ya.. bunu da paylaşmak istedim..
şimdide ben senin anlattıklarınla moral buldum Allah yavrunu kucağınada almak nasip etsin inşallah..zor şeyler geçirmişsin ama mutlu sonla bitmiş inşallah bizde bunları yaşarız...Bizde bu ay deniycez bakalım ne çıkıcak
cok klişe olacak ama moralini yüksek tut ve hep dua et.. Ben ilk zamanlar umutsuz olup hem kendimi hem eşimi cok üzdüm karamsar olmamak lazımmış bunu anladım darısı isenin ve isteyen herkesin basına :)) peki si daha önce hic denediniz mi tüp bebek
ebrarium eşinde ne kadar sperm buldular?
selam canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.peki sizin azo sebebi neydi
cok klişe olacak ama moralini yüksek tut ve hep dua et.. ben ilk zamanlar umutsuz olup hem kendimi hem eşimi cok üzdüm karamsar olmamak lazımmış bunu anladım darısı isenin ve isteyen herkesin basına :)) peki si daha önce hic denediniz mi tüp bebek
ebrarium hormonları nasıldı eşinin bir bilgin var mı...Rabbim bebeğini kucağına almak nasip etsin
kızlar hepınıze merhaba
hepinize guzel sozlerınız ıcın tesekkur ederım ıyıkı varsınız yanımdasınız
yarın saatı bellı degıl amelıyatın saat 8 de hastanede olacagız kaan hoca galıba gırmeyecek gıremeye bılırım ben ama sonuclara ben bakacam dedı. moralım bozuk korkuyorum sonuc ınsallah guzel olur allahım kımseyı zorda koymasın cok zor
bu ıkıncı oldugu ıcın dahada cok korkuyorum
kendınıze ıyı bakın görüsürüz
cok klişe olacak ama moralini yüksek tut ve hep dua et.. ben ilk zamanlar umutsuz olup hem kendimi hem eşimi cok üzdüm karamsar olmamak lazımmış bunu anladım darısı isenin ve isteyen herkesin basına :)) peki si daha önce hic denediniz mi tüp bebek
canım ya ben seni HARZEN le karıştırdım isim benzerliği....yok canım daha nerde tese için inşAllah ilaçlar iyi sonuç verirde gerek kalmaz. bitkisel ne kullanıyorsunuz inşAllah rabbim şifa verir.canım macun ne kullandınız içeriği neydi, 5 ay az bi zaman değil macun fayda etse çıkardı zaten .peki eşin sigara kullanıyormu kilosu nasıl...inşallah değerin katlanır canım dualarım seninle.
canım ben listelemiyorum ya bilmiyorum ki nereye nasıl ekleniyo ama inşallah bizim de bu listeye tez zamanda eklenmemiz nasip olur canım bi de bitkisellerle kendi arayışlarımızla birşeyler yapmaya çalışıyoruz 5 aydır kullandığımız macun vardı ama test sonucumuz yine sıfır çıktı malesef şimdi de yine bitkisel olan bir hap var ondan kullanmaya başladı eşim inşallah şifa olur 4 aylık bi kullanımı olacak ve eğer sonuç yine 0 olursa para iade garantisi veriyolar zaten evliliğimizin de 3 yılı temmuzda dolacak tüp bebekte devlet desteği alabilmek için 3 yıl evli olma şartı varmış ya o yüzden yazı bekliyoruz bakalım canım hayırlısı Allahtan.Canım siz bu ay tese olacaksınız diye hatırlıyorum ben.
canım sağ ol yaşadıklarını baylaştığın için umut olmazmı küçüçük bir ışık bekliyoruz biz inan yazdıklarını okurken ağlamamak için zor tuttum kendimi iş yeri olmasa çoktan kopmuştum zaten .canım inşAllahişte böyle yazmıştım yaklaşık 1.5 sene önce buraya.. o zaman cok daha basındaydık herseyin.. cok da umutsuzdum eşimden canlı sperm bulunur mu bulunmaz mı bulunsa olur mu olmaz mı.. her sey bi muammaydı.. ilk tüp bebek denememizi ankara anatolia da yaptık doktorum bülent traştı.. iğneleri kullanmaya baslamıştım ama belki de tedavi yarım kalacaktı.. eşimden sperm bulunamayacak ve sonsuza kadar cocuk sahibi olamayacaktık.. hersöyleneni sırasıyla yaptık aşamaları gectik ve sıra eşimin ameliyatına gelmişti.. zaman gecmek bilmiyordu.. o ızdıraplı beklyişten sonra eşim cıktı gelgi ameliyathaneden yürüyerek.. buldular dedi hem de ameliyata gerek kalmamış biyopsiyle bulunmuştu.. deliler gigibi sarıldık ağladık.. artık anne olabilecektim bi umudum olmustu.. daha sonra yumurtalar toplandı ve transfer gerceklesti.. 3 embriyo transfer edilmişti.. cok mutluyduk.. ama bi gariplik vardı kendimi cok kötü hissetmeye basladım.. cok hastalandım ateslendim.. anatoliayı aradı eşim defalarca durumumu söyledi ama normal deyip geciştirdiler.. ama değildi işte.. ölüyordum.. böyle kabus gibi 3 günden sonra eşim beni bi hastaneye götürdü ve enfeksiyon kaptığımı öğrendik hemen anatoliyı arayıp durumu bildirdik apar topar gazi üniversitesi hastanesine yatırıldım ve enfeksiyon tedavisi başladı antibiyotikler serumlar.. hastanede 4. günümden sonra gözümü açabildim.. ve o gün büyük bi kanama oldu tabi bebeklerim gitmişti( ama kimse ilgilenmedi benimle.. 5. gün ben hastaneden cıkmak istedigimi söyledim taburcu oldum.. bebeklerin gittiğine üzülememiştim bile cünkü ölümlerden dönmüştüm..
derken aradan bir yıl gecti toparlanmıştım ve tekrar tüp bebek denemek istedik.. tabi ki antoliada olmayacaktı bu sefer.. baska bi merkez aradık..ve antalya ivf tüp bebek merkezine gitmaya karar verdik.. burada uygulama cok farklıydı.. ve doktorumuz murat bey bize cok umut verdi.. erkekten biyopsi yoluyla sperm bulunursa her seferinde bulunma sansi %90 mıs.. bu kez bulunur mu bulunmaz mı diye düşünmedik bile.. 3 subat 2011 de ignelere basladım.. 13 subatta esimden sperm alındı.. 14 subatta yumurta toplandı ve 16 subatta 2 embriyo transfer edildi.. 2 gün önce gebelik testi yaptırdık ve beta hcg degerim 168 cıkktı .. bugün de ikinci testi yaptırdık 750 ye cıkmıs degerim :)) artık tamam dedi doktorum .. onca yaşanan olumsuzluga ve umutsuzluga rağmen işte hamileyim sonunda :)) allahım sonunda dualarımızı kabul etti ve ben benim gibi olan sizin gibi olan herkese duacıyım hala.. allahım sizlere de yasatsın.. yasadıklarımı uzun uzun yazdım cünkü ben hep sizin yazdıklarınızla kah üzüldüm kah moral buldum.. istedim ki benimyasadıklarımı okuyup umudunuzu kaybetmeyin inancınızı yitirmeyim.. azospermi bi kader değil.. sunu da söylemek istiyorum.. antalya ivf den cok memnun kaldık cok ilgili bütün personel basta doktorum murat bey.. hepsinden allah razı olsun.. murat bey sonunda muradımıza erdirdi ya.. bunu da paylaşmak istedim..
meldacım meraba hangi doktora tedavi oluyorsunuz ....benimeşiminde hormonları normal....%80 hangi doktor şans verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?