bacım o duayı banada verirmisin nolur bende okusam belki şifa olur
acve hurması bacım o dediğin hurma inşallah bende yapıcam inşallah olur
bacım hangi bitkiselleri kullanıyorsunuz
bacım o macunun içine neler katıyordun uz tariini nerden buldun bide şimdi neler yapıyorsunuz eşin ne hapı kullanıyor
kızlar içim kıpır kıpır halimi kimselerede anlatamıyorum ne zaman hamile haberi alsam yada görsem içimde bir burukluk boynum bükülüyor acım çok büyük bir bebem olsa koynumda koklasam bir ah çekiyorum ama yetmiyor nefesim tıkaıyorum gene dua edin kızlar kimler geldi geçti bu topikten kimler şifa buldu rabbim banada nasip etsin bu öyle bişeyki değil 4 yıl 40bin yıl geçsede acısı dinmiyor
bende ilk zamanlar çok kırıcıydım eşimi çok yıprattım sanki bu onun elinde olan bişey..şimdi dediğin gibi allaha sığındım bol bol dua etmeye çalışıyorum...ilk denememiz olucak bu
canım ya ben seni HARZEN le karıştırdım isim benzerliği....yok canım daha nerde tese için inşAllah ilaçlar iyi sonuç verirde gerek kalmaz. bitkisel ne kullanıyorsunuz inşAllah rabbim şifa verir.canım macun ne kullandınız içeriği neydi, 5 ay az bi zaman değil macun fayda etse çıkardı zaten .peki eşin sigara kullanıyormu kilosu nasıl...
evet canım o ermiş aktarı duymuştum demek sizde işe yaramadı .bazı ilaçlar her bünyeye uyum sağlamıyor birine iyi gelen diğerine iyi gelmiyor.bende int. yesilex duydum şifa olmassa paranız iade diyorlar almayı düşündüm sonra vazgeçtim,elimizdeki bitkisel kapsüllerle devam edelim dedim.umarım sizde işe yarar.benim eşimde 115 kg. boyu 1.90 uzun olmasına rağmen kilosu fazla bence bazı dr.lar kiloda sperm çıkmamasında faktör diyorlar bize Kaan hocada Emre beyde kilo verin dediler bende spora başla diyorum .benim eşimde sperm çıktıgında 90 küsürlerdeydi şimdi ise çıkış yok bilmiyorum artık ne yapıcan.Allahım nerde varsa bu dertden muzdarim dermanınıda versin.sizin hormonlar nasıl....:78:inşallah canım ilaçlarınız şifa olur canım biz yeni başladı eşim işte bitkisel kapsül kullanıyo adı yeşilex inşallah şifa olur,macunun da içeriği çoktu 20 çeşit bitki vardı içinde balla beraber ama olmadı işte spermde değişiklik çıkmadı ama hormonları normal seviyeye indi şükür belki tv de seyretmişsindir ermiş aktar diye duymuşsundur tv de de yaptı bu macundan bi de hurma çekirdeğinden olan macunu varmış eğer kullandığı macun fayda etmezse hurma çekirdeğinden olan macundan verceğini söylemiş kimi vücut buna olumlu sonuç veriyomuş ama eşimin bir kere morali bozuldu internette bulmuş şifa marketten ona başladı şimdi bakalım hayırlısı canım eşim sigara kullanmıyo ama bu macunu kullanalı beri kilo aldı bayağı 10-12 kg kadar 105 oldu yani boyu uzun ama kilo da vermesi gerekiyo hayırlısı Allah'tan canım inşallah çabalarımızın sabrımızın mükafatını görürüz.
hadi hayirli guzel haberlerini bekliyoruz canimarkadaşlar canlarım yarın tekrar test için gidiyorum değerimin ikiye katlanması gerekiyormuş..duanızı bekliyorum..çiçeğin güzel haberini bekleyeceğim,rabbim yardımcımiz olsun ..hepimizin...
işte böyle yazmıştım yaklaşık 1.5 sene önce buraya.. o zaman cok daha basındaydık herseyin.. cok da umutsuzdum eşimden canlı sperm bulunur mu bulunmaz mı bulunsa olur mu olmaz mı.. her sey bi muammaydı.. ilk tüp bebek denememizi ankara anatolia da yaptık doktorum bülent traştı.. iğneleri kullanmaya baslamıştım ama belki de tedavi yarım kalacaktı.. eşimden sperm bulunamayacak ve sonsuza kadar cocuk sahibi olamayacaktık.. hersöyleneni sırasıyla yaptık aşamaları gectik ve sıra eşimin ameliyatına gelmişti.. zaman gecmek bilmiyordu.. o ızdıraplı beklyişten sonra eşim cıktı gelgi ameliyathaneden yürüyerek.. buldular dedi hem de ameliyata gerek kalmamış biyopsiyle bulunmuştu.. deliler gigibi sarıldık ağladık.. artık anne olabilecektim bi umudum olmustu.. daha sonra yumurtalar toplandı ve transfer gerceklesti.. 3 embriyo transfer edilmişti.. cok mutluyduk.. ama bi gariplik vardı kendimi cok kötü hissetmeye basladım.. cok hastalandım ateslendim.. anatoliayı aradı eşim defalarca durumumu söyledi ama normal deyip geciştirdiler.. ama değildi işte.. ölüyordum.. böyle kabus gibi 3 günden sonra eşim beni bi hastaneye götürdü ve enfeksiyon kaptığımı öğrendik hemen anatoliyı arayıp durumu bildirdik apar topar gazi üniversitesi hastanesine yatırıldım ve enfeksiyon tedavisi başladı antibiyotikler serumlar.. hastanede 4. günümden sonra gözümü açabildim.. ve o gün büyük bi kanama oldu tabi bebeklerim gitmişti( ama kimse ilgilenmedi benimle.. 5. gün ben hastaneden cıkmak istedigimi söyledim taburcu oldum.. bebeklerin gittiğine üzülememiştim bile cünkü ölümlerden dönmüştüm..
derken aradan bir yıl gecti toparlanmıştım ve tekrar tüp bebek denemek istedik.. tabi ki antoliada olmayacaktı bu sefer.. baska bi merkez aradık..ve antalya ivf tüp bebek merkezine gitmaya karar verdik.. burada uygulama cok farklıydı.. ve doktorumuz murat bey bize cok umut verdi.. erkekten biyopsi yoluyla sperm bulunursa her seferinde bulunma sansi %90 mıs.. bu kez bulunur mu bulunmaz mı diye düşünmedik bile.. 3 subat 2011 de ignelere basladım.. 13 subatta esimden sperm alındı.. 14 subatta yumurta toplandı ve 16 subatta 2 embriyo transfer edildi.. 2 gün önce gebelik testi yaptırdık ve beta hcg degerim 168 cıkktı .. bugün de ikinci testi yaptırdık 750 ye cıkmıs degerim :)) artık tamam dedi doktorum .. onca yaşanan olumsuzluga ve umutsuzluga rağmen işte hamileyim sonunda :)) allahım sonunda dualarımızı kabul etti ve ben benim gibi olan sizin gibi olan herkese duacıyım hala.. allahım sizlere de yasatsın.. yasadıklarımı uzun uzun yazdım cünkü ben hep sizin yazdıklarınızla kah üzüldüm kah moral buldum.. istedim ki benimyasadıklarımı okuyup umudunuzu kaybetmeyin inancınızı yitirmeyim.. azospermi bi kader değil.. sunu da söylemek istiyorum.. antalya ivf den cok memnun kaldık cok ilgili bütün personel basta doktorum murat bey.. hepsinden allah razı olsun.. murat bey sonunda muradımıza erdirdi ya.. bunu da paylaşmak istedim..
NURSEN NISSSAN BELGIN canlarım sızede merhaba ıyıyım kendı adıma yanı ınsaaalh sızlerınde keyfı yerınder fıstıklar SELVA CICEK olecez meraktan ya....ınsaaalh guzellıkler sısınzleder de bızede verırısın guzel haberlerı ...ZCU canım ya ısımız zor dedgn gıbı yedrsek hepten kılo alyrlr yemese olmuyr dımı ozlellıkle o macunlar cok kılo aldryr ...rabbım hepımızın eslerıne sıfa versın ınsaalah
NURSEN NISSSAN BELGIN canlarım sızede merhaba ıyıyım kendı adıma yanı ınsaaalh sızlerınde keyfı yerınder fıstıklar SELVA CICEK olecez meraktan ya....ınsaaalh guzellıkler sısınzleder de bızede verırısın guzel haberlerı ...ZCU canım ya ısımız zor dedgn gıbı yedrsek hepten kılo alyrlr yemese olmuyr dımı ozlellıkle o macunlar cok kılo aldryr ...rabbım hepımızın eslerıne sıfa versın ınsaalah
kızlar esım yenı cıktı amelıyattan.sonuc bellı degıl yarın kaan hoca soyleyecekmı öbur hastanede .bız bu gece hastanedeyız bu gun cok zor bır gundu ınsallah yarın guzzel haber alırız
kızlar esım yenı cıktı amelıyattan.sonuc bellı degıl yarın kaan hoca soyleyecekmı öbur hastanede .bız bu gece hastanedeyız bu gun cok zor bır gundu ınsallah yarın guzzel haber alırız
canım eşine çok geçmiş olsun inşallah sperm çıkar canım ama anlamadığım niye hemen belli olmadı sormadınızmı burada bir çok kişi oldu çıkıp çıkmadıklarını o gün içinde söylüyorlardı inşallah yarın halaylar çekeriz burdankızlar esım yenı cıktı amelıyattan.sonuc bellı degıl yarın kaan hoca soyleyecekmı öbur hastanede .bız bu gece hastanedeyız bu gun cok zor bır gundu ınsallah yarın guzzel haber alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?