Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çiçek canım bugün hep aklımdaydın rabbim yardımcın olsun..kızlar şükür rabbime değerim 410 olmuş doktor herşey yolunda dedi..14 martta ultrasyona gideceğim..birde doktor ne dedi biliyormusunuzikiz olabilir dedi..ben tek transfer dedim..bakalım rabbimden hayırlı olanı diliyorum...

kızlar esım yenı cıktı amelıyattan.sonuc bellı degıl yarın kaan hoca soyleyecekmı öbur hastanede .bız bu gece hastanedeyız bu gun cok zor bır gundu ınsallah yarın guzzel haber alırız
canım inşl yarın güzel haberler verirsin bize

canım test sonucunuz yinemi 0 çıktı hormonlar gayet güzel ama emre bey ne diyo sonucunuzla ilgili inşl en kısa zamanda sizdede çıkış başlar canım

ayyy canım benim çok sevindim değerinin katlandığına tekrardan gözün aydın artık ikiz tekiz hiç farketmez sağlıkla gelsinde

canım çooooooook sevindim bayadır bakamamıştım dünyalar benim oldu işallah Rabbim tez zamanda sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin...........
kızlar esım yenı cıktı amelıyattan.sonuc bellı degıl yarın kaan hoca soyleyecekmı öbur hastanede .bız bu gece hastanedeyız bu gun cok zor bır gundu ınsallah yarın guzzel haber alırız

canım seni çok merak ettim sana bakmak için geldim işallah canı gönülden istiyorum bulunmuş olmasını çoook yoğunum bu aralar ama işallah yarın takip edicem iiii haberler gelir Allah yar ve yardımcın olsun

canım inşl yarın güzel haberler verirsin bize

canım test sonucunuz yinemi 0 çıktı hormonlar gayet güzel ama emre bey ne diyo sonucunuzla ilgili inşl en kısa zamanda sizdede çıkış başlar canım

merhaba blueavcım nasılsın.emre beye yarın fax gönderecek eşim.tahminen o da haftaya salı günü felan arayıp sorur.sizin nasıldı canım sperm üretimi başlamadan önceki son hormon tahliliniz.bizde ümitle beklemekteyiz.acaba diyorum inmemiş testis sorunu olanlarla başka sebebten ağır hastalıktan v.s den dolayı azoosperm olanlar ilaç tedavilerinin başarıya ulaşması farklı oluyor gibi geliyor bana.hayırlısı bakalım....

selvacım gözün aydın tek transferden nasıl ikiz oluyomuymuş bide neden tek transfer edildi o yasa hala devam ediyormu sizin kalanları dondurdularmı

sağol canım çok şükür iyiyim canım biz emre beyle başladığımızda hormonlarımız hala sıfırın altındaydı ama emre bey bizden hormon tahlili hiç istemedi her ay düzenli sperm testi istedi onu konturol etti hormonlara sadece ilk görüşmede baktı onun dışında biz hiç yaptırmadık
inan sizin durumu hiç bilmiyorum canım ama bu hastalık öyle tuhaf bişeymişki kişiden kişiye cevap veriş şekli farklı oluyomuş kimininki çok uzun kimininki kısa bir dönemde bizimkide 9ay giib bir sürede benim hamile kalmam gerçekten mucize ama çok şükürki eşim tedaviye çok güzel cevap verdi inşl canım sizdende güzel haberler alırım benide haberdar et olurmu

inş gülüm haberdar ederim gerekirse özelden yazıp güzel haberleri veririm yeter ki canlı sperm çıkışımız olsun.doğru kişiden kişiye değişebiliyor.bizden de hormon tahlili istemedi eşim bi bakayım sonçlarda bi gelişme var mı diye tahlil yaptırdı.

Canım Rabbim sizede bir yerden kapı açar inşallah. Sonuç güzel ama hala bekliyoruz.Şükretmek lazım 30 yıldır bekleyenler var onlar napsın dimi.Rabbimden umut kesilmez inş.

canım benım ne guzel bır haber allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın..tek veya ıkız allah gonlune gore versın sana ve herkese

ayyy canım benim çok sevindim değerinin katlandığına tekrardan gözün aydın artık ikiz tekiz hiç farketmez sağlıkla gelsinde

selvacım gözün aydın tek transferden nasıl ikiz oluyomuymuş bide neden tek transfer edildi o yasa hala devam ediyormu sizin kalanları dondurdularmı

canım benım ne guzel bır haber allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın..tek veya ıkız allah gonlune gore versın sana ve herkese
sağolun arkadaşlar rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..ikiz durumuna bizde çok şaşırdık ama daha ikiz olduğu kesin değil..umutolsun canım tek transfer yapıldı yaşın ve ilk denemen olduğu için dediler..eğer ikiz olursa tek yumurta ikizi oluyormuş yani içimde bölünmüş olabilirmiş..benim kalan yok canım zaten ilaçlardan bende folekül oluşmuş yani boş su kesesi bununla birlikte 2 yumurtam olmuş birini transfer ettiler diğeri döllenmişti fakat istenilen kaliteye gelemedi..yani tek umudum oda içimde:))rabbim hepinize nasip etsin sağlıkla...

SELVACIMmasaalah rabbım sana cıfter cıfter nasıp etsın bu mutlulugun 9 ay 10 gun sonra da kat kat degerın gıbı katlansın ınsaalah bu mutlulugun tatlım BIZE DE DUA ET neolur sen sımdı hamılesın kabul olur ınsaaalh duaların:92::92::92::92::92:

canım benim hiç etmezmiyim hep aklımdasınız..rabbim hepinize nasip etsin..

canim bugun evde yokdum nete yeni girdim aklim hep sendeydi ama , cok gecmis olsun insallah mujdeli haberi yarin bizlere verirsin canim

masallah canim gozun aydin insallah ikiz olurda sevincin ikiye katlanir rabbim buyukdur... darisini hepimize versin allahim

SELVAM amın canım amın...GOFRETTO ,MESLEKI TEACHAER,EBRARIUM rabbım yardımcınız olsun melerklerınız ınsaalah kucagına alacagınız gunlerı de gorursunuz meslktaslarım benım.yaaaa ne cok ogretmen varmıs bu hastalıkla ugrasan. aynen bızımde ogrt odasındakı muhabbet heb cocuk ustelık de hebsınızı 2 ser cocukları var ve hebsı yenı dogum yabtılar sureklı aynı konuuuuu rabbım bana da nasıp etsın ınsaalah HARZEM BANA adres yollcakatın bacım bır grddn cıktın nasılsın gel konusalım bıraz

ebrar hanım tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. hamile olmanıza da nasıl sevindim anlatamam. çok fazla hssaslaştım gözyaşlarımı tutamadım açıkçası..allah eli ayağı düzgün aranıza katılmaını nasip eder inş.
şimdi çok şükür hamileyim cümlenizi okuyana kadar aman allahım bir çıkış yoluyok diye düşündüm. ama olma ihtimali var işte..:)
3 ay kadar tüp bebek olayına girmeden çok olumlu sonuclar de eden birine gidicez. hazrandan once tup bebek denemiycez. daha once bu tarz hstların şifa buldugua tanık oldum. hep uzulurdum onların duumuna şimdi ben aynı durumdayım. hıc ole karsıdan uzulmeye benzemıyormus malesef...allahım bzede nasıp eder ıns. olmadı mıroenjeksıyon yaptırıcaz sperm bulunursa tabii.
iyiki böyle bir grup var iyiki üye olmusum. sansursuz dusuncelerımı paylasmak iyigeliyor. daha ailelerimize de söylemedik. 3 ay sonra soylıycez. yoksa hemen tup bebege baslayın derler.
bıde acıyan uzulen gozlerle bakmalarını ıstemıyrm.........
ısyan etmemk ıcın zor tutuyorum kendımı. hepımız % 1 lık bır grubu bulmusuz.kader.
bu hastalıgı yenipte hamile olan aradaslar okadar buyuk bır sevınc kaynagı oluyorsunuzkiii demekki olabılır ıhtımalıne sarılıyor ınsan boyle guzel haberlerle.
allah hepmıze sabır versın.

umarım güzel haberler alırsın gofrettto c.tesi günü bizde 3. kez farklı bir üroloğa gidiceğiz. burdan ne oldugunu yazarım. sadece nedenini çok merak ediyoruz şimdilik bunu öğrenmek amacıyla gdıyoruz. herhangı bır ıslem yaptırmayacagız. tkrar haberleşiriz olur mu.bir de sna sey sormk istiyorum.eşinin yumurtaları normal sekılde ınmısmı hala yukarda mı. bızıkı yukardaymıs...
kal sağlıcakla.

canım tek taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş.Sol testisten amaeliyat olamuş sağda bir şey yok.Fakat sol tarafıda garip tutturmuşlar dedi emre bey.sanırım yukaru çıkmasın diye ...bende anlamadım...her ikiside yerinde..Sizin tek taraflı mı idi.Yoksa her ikisinden de mi ameliyat olmuş

tebrik ederim selvacım ne mutlu sana inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim sana bizde bu ay tedaviye başladık şimdi adet günmü bekliyorum inşallah bizede nasip eder bu mutlluğu rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…