canım inşl yarın güzel haberler verirsin bizekızlar esım yenı cıktı amelıyattan.sonuc bellı degıl yarın kaan hoca soyleyecekmı öbur hastanede .bız bu gece hastanedeyız bu gun cok zor bır gundu ınsallah yarın guzzel haber alırız
eşim dün test yaptırdı yine koskoca sıfır azoosperm.ama hormon sonuçlarına baktırdı 3 ay önce emre beyde tedaviye başlarken hormon sonucu fsh : 1,46 şu an 2,82 ye yükselmiş.total testesteronda 7,41 di şu an 6,71 olmuş.9 aydır tedavideyiz son 3 ayını emre beydeyiz.bakalım sonucu emre beye faxlayacak eşim.sizlere sorum şu olacak arkadaşlar sperm çıkışının ilk görüldüğü anki hormon sonucu nasıl olmalı veya fsh kaçta olduğunda sperm çıkışı başlar diyebiliriz.5 günde 1 ovitrelle haftada 3 defa fostimon 150 kullanmaktayız.tecrübeli arkadaşlardan cevaplar bekliyoruz.rabbim herkese şifalar versin.bizde aynı zamanda tek taraflı inmemiş testis sorunu var.
çiçek canım bugün hep aklımdaydın rabbim yardımcın olsun..kızlar şükür rabbime değerim 410 olmuş doktor herşey yolunda dedi..14 martta ultrasyona gideceğim..birde doktor ne dedi biliyormusunuzikiz olabilir dedi..ben tek transfer dedim..bakalım rabbimden hayırlı olanı diliyorum...
canım çooooooook sevindim bayadır bakamamıştım dünyalar benim oldu işallah Rabbim tez zamanda sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin...........çiçek canım bugün hep aklımdaydın rabbim yardımcın olsun..kızlar şükür rabbime değerim 410 olmuş doktor herşey yolunda dedi..14 martta ultrasyona gideceğim..birde doktor ne dedi biliyormusunuzikiz olabilir dedi..ben tek transfer dedim..bakalım rabbimden hayırlı olanı diliyorum...
kızlar esım yenı cıktı amelıyattan.sonuc bellı degıl yarın kaan hoca soyleyecekmı öbur hastanede .bız bu gece hastanedeyız bu gun cok zor bır gundu ınsallah yarın guzzel haber alırız
canım inşl yarın güzel haberler verirsin bize
canım test sonucunuz yinemi 0 çıktı hormonlar gayet güzel ama emre bey ne diyo sonucunuzla ilgili inşl en kısa zamanda sizdede çıkış başlar canım
merhaba blueavcım nasılsın.emre beye yarın fax gönderecek eşim.tahminen o da haftaya salı günü felan arayıp sorur.sizin nasıldı canım sperm üretimi başlamadan önceki son hormon tahliliniz.bizde ümitle beklemekteyiz.acaba diyorum inmemiş testis sorunu olanlarla başka sebebten ağır hastalıktan v.s den dolayı azoosperm olanlar ilaç tedavilerinin başarıya ulaşması farklı oluyor gibi geliyor bana.hayırlısı bakalım....
sağol canım çok şükür iyiyim canım biz emre beyle başladığımızda hormonlarımız hala sıfırın altındaydı ama emre bey bizden hormon tahlili hiç istemedi her ay düzenli sperm testi istedi onu konturol etti hormonlara sadece ilk görüşmede baktı onun dışında biz hiç yaptırmadık
inan sizin durumu hiç bilmiyorum canım ama bu hastalık öyle tuhaf bişeymişki kişiden kişiye cevap veriş şekli farklı oluyomuş kimininki çok uzun kimininki kısa bir dönemde bizimkide 9ay giib bir sürede benim hamile kalmam gerçekten mucize ama çok şükürki eşim tedaviye çok güzel cevap verdi inşl canım sizdende güzel haberler alırım benide haberdar et olurmu
çiçekcim dört gözle haberini bekliyrodum hayırlı olsun inşallah sağlıklı bol bol spermler çıkmıştır.....ama kafama takıldı neden hastanede kaldınız? bize doktorumuz 1 saat sonra taburcu olunabilir iş başı yapabilirsiniz demişti?
Sonucunuz çok gzel..bizim varikoselden sonra yine sıfırdı yani sıfıra sıfır..
çiçek canım bugün hep aklımdaydın rabbim yardımcın olsun..kızlar şükür rabbime değerim 410 olmuş doktor herşey yolunda dedi..14 martta ultrasyona gideceğim..birde doktor ne dedi biliyormusunuzikiz olabilir dedi..ben tek transfer dedim..bakalım rabbimden hayırlı olanı diliyorum...
ayyy canım benim çok sevindim değerinin katlandığına tekrardan gözün aydın artık ikiz tekiz hiç farketmez sağlıkla gelsinde
canım çooooooook sevindim bayadır bakamamıştım dünyalar benim oldu işallah Rabbim tez zamanda sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin...........
canım seni çok merak ettim sana bakmak için geldim işallah canı gönülden istiyorum bulunmuş olmasını çoook yoğunum bu aralar ama işallah yarın takip edicem iiii haberler gelir Allah yar ve yardımcın olsun
selvacım gözün aydın tek transferden nasıl ikiz oluyomuymuş bide neden tek transfer edildi o yasa hala devam ediyormu sizin kalanları dondurdularmı
sağolun arkadaşlar rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..ikiz durumuna bizde çok şaşırdık ama daha ikiz olduğu kesin değil..umutolsun canım tek transfer yapıldı yaşın ve ilk denemen olduğu için dediler..eğer ikiz olursa tek yumurta ikizi oluyormuş yani içimde bölünmüş olabilirmiş..benim kalan yok canım zaten ilaçlardan bende folekül oluşmuş yani boş su kesesi bununla birlikte 2 yumurtam olmuş birini transfer ettiler diğeri döllenmişti fakat istenilen kaliteye gelemedi..yani tek umudum oda içimde:))rabbim hepinize nasip etsin sağlıkla...canım benım ne guzel bır haber allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın..tek veya ıkız allah gonlune gore versın sana ve herkese
Ameliyat öncesi test sonuçları;
sperm sayısı 3 milyon
ileri hareketli spermler %0
Ameliyat sonrası test sonuçları;
sperm sayısı 22 milyon
ileri hareketli spermler %54
Yani arkadaşlar ameliyattan sonra sonuçlar çok değişti. Çalışmalar devam ediyor ama hala bekliyoruz.Bu ay yine çok umutlanmayım diyorum ama elimizde değil dimi
Ayrıca çok cahilmişim internette geze geze neler öğrendim.
Mesela her ay yalnızca 1 yumurta çatlıyor ve ancak 20 saat dayanıyormuş.Sperm ise 24 saat dayanabiliyormuş.Yani gebe kalmak için yumurta çatladıktan sonra 20 saate kadar ilişki olmalıymış.
Yumurta çatlama günü büyük ihtimalle adetinizin başladığı günü 1. gün olarak saydığımızda 14. gün müş. Tabi +-3 gün değişebilir kişiden kişiye.Bu günü iyi tespit etmek lazım bunun için eczaneden çatlama günü testi almayı düşünüyorum.
Rabbim tüm isteyenlere en yakın zamanlarda hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.Amin.[/QUOm
merhaba ,gözün aydin diyelim !!! degerler felaket degismis!!
sen normal yoldan hamis kalirsin ozaman !!!
insallah tez vakitte hamile haberini aliriz arkadasim!!!!
SELVACIMmasaalah rabbım sana cıfter cıfter nasıp etsın bu mutlulugun 9 ay 10 gun sonra da kat kat degerın gıbı katlansın ınsaalah bu mutlulugun tatlım BIZE DE DUA ET neolur sen sımdı hamılesın kabul olur ınsaaalh duaların:92::92::92::92::92:
kızlar esım yenı cıktı amelıyattan.sonuc bellı degıl yarın kaan hoca soyleyecekmı öbur hastanede .bız bu gece hastanedeyız bu gun cok zor bır gundu ınsallah yarın guzzel haber alırız
merabalar..yazdıklarına göre eşinin durumu benim eşimin durumuna cok benziyo.. benim eşimin de bütün hormonları normal cıkmasına rağmen sperm sayısı hep 0( işte boyle olunca sana cvp yazmadan edemedim.. yazacaklarımı umarım yanlış anlamzsın.. sadece tecrübelerimi paylaşmak isterim..
1.5 yıl önce öğrendik eşimin durumunu.. sonra bi tüp bebek denemesi yaptıl eşimden biyopsiyle (tese) sperm bulabildiler ama tedavi basarısız oldu.. bunun üzerine eşimin üzerine yoğunlaştık bir sürü ürologa gittik sonucta sperm üretimi var ama dısarı cıkamıyor bunun bi cözümü mutlaka olmalı deyip doktor doktor gezdik.. eşim bir sürü ilac kullandı aylarca.. ama sonra bi doktor arkasımızdan öğrendik kisu anda sperm üretimini arttıracak yani mucize yaratacak hiç bir ilaç mevcut değilmiş.. bize doktorların verdiği ilaclar ancak 1 milyonda 1 tane arttırabilirmiş sayıyı..sonra tabi bıraktık ilaç tedavisini..bazı bitkisel kürler var ama bizim de onlara inancımız olmadogo icin hic denemdik sonucta olana kadar tüp bebek denemeye karar verdik ve 2. bir deneme yaptık ve şimdi cok sükür hamileyim..
sakın beni yanlış anlama amacım kesinlikle umudunu kırmak değil.. tam tersine ilaç tedavisine falan umut baglayıp ilerde hayal kırıklıgı yasamayın diye yazıyorum..biz cünkü cok vakit kaybettik bunlarla ama her seferinde test sonucu koca bir sıfır olark geldi..tabiki tercih sizin.. ama hangi tedaviyi secerseniz secin allah yardımcınız olsun..insallah muradınıza erersiniz..
canım bizim sorunumuzda aynı sizin gibi bende hormonlar keşke normal olmasaydı onlar düzelince sperm çıkışı belki olur deyip durdum.Benim eşimde tek taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş 7-8 yaşlarındayken...hangi dr'a muayene oldunuz? bizede emre bey direk tese dedi ilaç tedavisi falan yok yarın kaan aydosada muayene olucaz..bakalım o ne diyecek...bende çok korkuyorum
umarım güzel haberler alırsın gofrettto c.tesi günü bizde 3. kez farklı bir üroloğa gidiceğiz. burdan ne oldugunu yazarım. sadece nedenini çok merak ediyoruz şimdilik bunu öğrenmek amacıyla gdıyoruz. herhangı bır ıslem yaptırmayacagız. tkrar haberleşiriz olur mu.bir de sna sey sormk istiyorum.eşinin yumurtaları normal sekılde ınmısmı hala yukarda mı. bızıkı yukardaymıs...
kal sağlıcakla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?