kızlar.....1 mart itibariyle adet oldum ve tedaviye başladık iğneler zor geliyor sanki daha önce hiç olmamış gibiyim....sanırım tedavi sayısı hayal kırıklıkları arttıkça güç va sabır azalıyor....ağlıyorum her defada rabbim inşallah bu yaşadıklarımızla günahlarımız dökülüyordur bunu düşününce rahatlıyorum....doktorlarımız yine aynı...emre ve süleyman beyler....herkesten dua bekliyorum arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun....................
kızlar malesef olmadı bulunamadı umutlarım gine yarım kaldı
kızlar.....1 mart itibariyle adet oldum ve tedaviye başladık iğneler zor geliyor sanki daha önce hiç olmamış gibiyim....sanırım tedavi sayısı hayal kırıklıkları arttıkça güç va sabır azalıyor....ağlıyorum her defada rabbim inşallah bu yaşadıklarımızla günahlarımız dökülüyordur bunu düşününce rahatlıyorum....doktorlarımız yine aynı...emre ve süleyman beyler....herkesten dua bekliyorum arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun....................
hayırlı cumalar herkese..... kızlar canım çok çok sıkkın. Göğsümde bir sertlik çıkmıştı doktora gittim biyopsi istediler dua edin inşallah hayırlı sonuçlarla döneyim biyopsi için gün verecekler inşallah basit bi kisttir içimde acayip sıkıntı var, kaç gündür ne yerdeyiz ne gökte dualarınızla inşallah hayırlı müjdeli sonuçlarla karşılarız, allahım korktuğumuz yerlere uğratmasın amin.....
böyle olman normal kısa bir sürede üst üste olumsuzluklar yaşadın bunları atlatamadan yeni bir tedavi gerçekten sağlam bir psikoloji gerekir.ama geçenin en karanlığı aydınlığa en yakın olduğun zamandır dilerimki Allahtan bu defa yüzünüz gülsün ve bebeğinize kavuşun inanıyorum bebeğini kuçağına aldığında bunların hepsini unutacaksın Allah yardımcınız olsun.....:26:kızlar.....1 mart itibariyle adet oldum ve tedaviye başladık iğneler zor geliyor sanki daha önce hiç olmamış gibiyim....sanırım tedavi sayısı hayal kırıklıkları arttıkça güç va sabır azalıyor....ağlıyorum her defada rabbim inşallah bu yaşadıklarımızla günahlarımız dökülüyordur bunu düşününce rahatlıyorum....doktorlarımız yine aynı...emre ve süleyman beyler....herkesten dua bekliyorum arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun....................
gerçekten içtenlikle dua ettim ama kabul olmadı inşAllah birdahaki denemesine kabul eder Rabbim.evet canım malesef çok zor..
ne kadar güzl içten dua etmişssin.Rabbim mubarek günde dualarını geri çevirmesin inşallah..inşallah bizim içinde böyle içten dua eden arkadaşlarımız vardır ne mutlu çiçeğe
Amiiinnnn cümlemizin inşallah ..yok zcum biz zaten ocak ayından beri israel beye gdiyoruz geçen ay başlıycaktık ama israel bey 1 ay daha bekliyin dedi bakalım kısmetse öbür hafta adet günüm çok heyecanlıyım :18:
canım hoşgeldin Allah tez zamanda kurtarsın canım ne güzel sperm bulunmuş işallah bu sefer başarılı olur tüp bebeğiniz
Ameliyat öncesi test sonuçları;
sperm sayısı 3 milyon
ileri hareketli spermler %0
Ameliyat sonrası test sonuçları;
sperm sayısı 22 milyon
ileri hareketli spermler %54
Yani arkadaşlar ameliyattan sonra sonuçlar çok değişti. Çalışmalar devam ediyor ama hala bekliyoruz.Bu ay yine çok umutlanmayım diyorum ama elimizde değil dimi
Ayrıca çok cahilmişim internette geze geze neler öğrendim.
Mesela her ay yalnızca 1 yumurta çatlıyor ve ancak 20 saat dayanıyormuş.Sperm ise 24 saat dayanabiliyormuş.Yani gebe kalmak için yumurta çatladıktan sonra 20 saate kadar ilişki olmalıymış.
Yumurta çatlama günü büyük ihtimalle adetinizin başladığı günü 1. gün olarak saydığımızda 14. gün müş. Tabi +-3 gün değişebilir kişiden kişiye.Bu günü iyi tespit etmek lazım bunun için eczaneden çatlama günü testi almayı düşünüyorum.
Rabbim tüm isteyenlere en yakın zamanlarda hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.Amin.[/QUOm
merhaba ,gözün aydin diyelim !!! degerler felaket degismis!!
sen normal yoldan hamis kalirsin ozaman !!!
insallah tez vakitte hamile haberini aliriz arkadasim!!!!
Sağol canım ya sizinkilerde öyle olur inşallah.Bekliyorum umutla bakalım birkaç gün kaldı adet günüme vakit geçmek bilmiyor:)
yakındır....
Kızlar valla cok umutlandırdınız beni ya tek kendim için değil hepimiz için istiyorum.Birinin olunca kendimin olmuş gibi seviniyorum.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş. En yakın zamanda imanlı,güzel ahlaklı,sağlıklı,tatlı bebişler nasip etsin :))
Kızlar valla cok umutlandırdınız beni ya tek kendim için değil hepimiz için istiyorum.Birinin olunca kendimin olmuş gibi seviniyorum.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş. En yakın zamanda imanlı,güzel ahlaklı,sağlıklı,tatlı bebişler nasip etsin :))
evet aynen öyle sanki kendimizinmiş gibi seviniyoruz.....Amiiiiinnn...
HARZEM eline sağlık çok güzel bi liste hazırlamışsın.emeğine sağlık
peki neymiş bu dua bizlerlede paylaşırmısın canım benim eşimde bir ay önce böyle birşey yaşadı öldüm öldüm dirildim şimdi ALLAH'a şükür damar tıkanıklğı atar damarda değilmiş toplar damardaymış .rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın.inşallah çocuk içinde hayırlı haberler alırız canım mevlam HZ.MERYEM'İ babasız evlat sahibi yapmış bizim içinde inşallah şifa verir
PEKI doktorda bir tedaviniz falan varmi?bizde kullanasak olurmu biz kaan hocada tedavideyiz proxeed ve testojel kullaniyo,acaba bu macunlari kullansak olurmukiinşallah canım ilaçlarınız şifa olur canım biz yeni başladı eşim işte bitkisel kapsül kullanıyo adı yeşilex inşallah şifa olur,macunun da içeriği çoktu 20 çeşit bitki vardı içinde balla beraber ama olmadı işte spermde değişiklik çıkmadı ama hormonları normal seviyeye indi şükür belki tv de seyretmişsindir ermiş aktar diye duymuşsundur tv de de yaptı bu macundan bi de hurma çekirdeğinden olan macunu varmış eğer kullandığı macun fayda etmezse hurma çekirdeğinden olan macundan verceğini söylemiş kimi vücut buna olumlu sonuç veriyomuş ama eşimin bir kere morali bozuldu internette bulmuş şifa marketten ona başladı şimdi bakalım hayırlısı canım eşim sigara kullanmıyo ama bu macunu kullanalı beri kilo aldı bayağı 10-12 kg kadar 105 oldu yani boyu uzun ama kilo da vermesi gerekiyo hayırlısı Allah'tan canım inşallah çabalarımızın sabrımızın mükafatını görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?