selam belginim nasılsın görüşemiyoruz hiç geçmiş olsun canım hastaymışsın
düzeldim biraz canım iyiyim sen nasılsın iyimisin ewet görüşemiyoruz
iyiyim canım bende evdeyim benim eşimde nöbette sıkılıyorum ankara da yağmurlu ve soğuk yapacak bişey yok evde pinekliyorum işte
aynen bende vallahi keşke yakın olsakta otursak sohbet etsek.canım yaaa ben çok korkuyorum 2. denemedbizim gibi anlaşabileceğime olma olasılığı zor görünüyooo
aynen bende vallahi keşke yakın olsakta otursak sohbet etsek.canım yaaa ben çok korkuyorum 2. denemede olma olasılığı zor görünüyooo
Canım ben de aynıyım şu an beklemedeyim.Belirti olarak ne var sende? Bende kasıklarda batma,hafif göğüs ağrısı, hafif mide bulantısı baş dönmesi.Acaba psikolojikmi bilmiyorum kendimide kandırmak istemiyorum. Beklemek çok zor dimi:)) Senden ne haber , belirtiler falan?
hepinize iyi aksamlar canlarim ben evime döndüm bugun
ne guzel dualar etmissiniz allah sizlerden razi olsun allahim bana yasatmadigi o mutlulugu sizlere yasatsin dostuma dusmanima bu derdi vermesin cok zor..simdik siz diyeceksiniz uzulme 3 tesede bulunur belkide 3 deneme hic olmayacak demek böylesi hayirliymis isyan etmiyorum ama cok üzülüyorum kime ne icin uzulduysem bu hayatta hepsi benim basima geldi..kimin ahini aldim bilmiyorum dusunuyorum ama bulamiyorum..kaan hoca ameliyatin cok iyi gectigini cok ugrastim dedi cok guzel parcalar aldim cok guzeldi dedi ama hic bir sey bulunamadi dedi eger pataloji de kök hucre cikmassa dosyayi kapatirim dedi ben o zaman cok kotu oldum siz bizim umudumuzdunuz diyebildim tek bende istiyordum bende uzuldum dedi sonra uzulmeyin gencsiniz umudunuzu kaybetmeyin dedi bir hastam vardi tam dosyasini kapatma asamasinda hamile kaldi dedi umudunuz hic bitmesin dedi..yani kizlar dosya kapanacak biz hangi yoldan gidecez simdik cok zoruma gidiyor ama hic bisey olmamis gibi davraniyorum etrafa esime karsi..hastanede kaldik o gece esim genel annestesi oldu doktor cikmasina izin vermedi genel olunca cikilmaz hic gormedim cikani dedi..esim lokal istiyordu ama belden igneyi vuramamislar..simdik iyi hic agrisi falan olmadi..iste kizlar böyle belkide yolun sonu bilmiyorum..birhafta sonra patolojinin sonucunu soyleyecek..kok hucre varsa tedavi ugyularim dedi..ha birde tek sola bakmis saga bakmamis
sagol canim ins rabbim burdaki herkesin yardimcisi olsun
sagol olurmu maddi manevi buyuk bir yikim oldu bizim icin nasil düzene sokacaz hayati tekrar bilmiyorum.onceki tesede ilac bitkisel kullanmamisti bunda bir suru ilac bir suru bitkisel kullandi hic faydasi olmamis hangi yolu izleyip hatimizi duzene sokacaz bilmiyorum.
aynen canım bende hiç istemiyorum onlar hep çocuklarından bahsediyolar bizde boynu bükük bakıyoruz inşallah birgün bir yerde karşılaşırız..keşkeeee gerçekten yakın olmayı o kadar çok isterim ki ikinci ameliyattan sonra bi huy başladı bende zaten çocuklu çiftlerle asla ve asla görüşmek istemiyorum zaten konuşacak bişeyde bulamıyorum keşke sizlerden biiyle görüşme tanışma fırsatım olsa o kadar çok isterim ki belginim canım şimdiden umutsuzluğa düşme bakalım mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler inşallah sizde sonuç farklı olur bebişlerinle dönersin evine
neden oyle dusunuyorsun 2.de bulunnan arkadaslarda var sanirim biz de belki onlardan oluruz
aynen canım bende hiç istemiyorum onlar hep çocuklarından bahsediyolar bizde boynu bükük bakıyoruz inşallah birgün bir yerde karşılaşırız..
bilmem hep kötü sonuç alıyo ikinciyi deneyen arkadaşlar o yüzden bende çok korkuyorum..
canım dünde yazmıştım benimde umutlarım tükendi demekki birincide çıkmayınca ikincide çıkmasıda biraz zor napalım canım buda bizim kaderimiz sabredeceğiz başka elden ne gelirki peki neden tek testise bakmış..
Canım seninde moralin bozuk biliyorum ama sormak istiyorum. maddi manevi yıkım oldu demişsin ne kadara mal oldu bu tese size ve nerede tedavi oldunuz? Samsundamıydı?
çiçekçim allah sabir versin canım ne desek boş allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşaalah
bendeya benimde canim sikiliyo buna ,ne yazikki ogle sanirim ,bizimde ilkide cikmamisti ,hemde hicbirsey cikmamisti,simdi korkuyorum ,ama bazi kisiler var burda okumustum eski sayfalarda 2 tesede de cikmyor sonra normal yoldan cikiyor,demek ki vucut degisiyor belli donemlerde uretiyor belli donemlerde duruyor,belki bizmikisi oylemistir
CIDDEN COK KORKUYORUM 2. YI DENEMEKTEN
canım 4yıl oldu biz yaptıralı.BELGIN siz ilk ameliyatinizi kac yil once oldunuz,tesemiydi mikrotesemiydi
canim bizde cikmadi diye sizdede cikmiyacak degilki..herkes ayri canim benim korkma
canim sonraya biraktim dedi..bence birinde bulamayinca diyerindede yoktur diye bakmamis
ankarada kaan aydosta tedavi olduk canim..bizim sigorta karsiladi tese masraflarini biz sadece ilk gitigimizde 200 milyon odedik doktora..ilac masraflarini sigorta karsilamadi
sagol canim ins
CICEK nasilsin iyimisin,sizin hormon degerleriniz normalmiydi nasildi
çicek canım ne kadar üzüldüm anlatamam inşl patalojiden güzel haber çıkarda tedaviye devam edersiniz o umudun hiç sönmez inşl hayatım allah yardımcınız olsun size başka bir kapı açsın canım
sagol canim insallah umudumuz hic bitmez allahim insallah baska kapilar acar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?