Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim canım bende evdeyim benim eşimde nöbette sıkılıyorum ankara da yağmurlu ve soğuk yapacak bişey yok evde pinekliyorum işte

aynen bende vallahi keşke yakın olsakta otursak sohbet etsek.canım yaaa ben çok korkuyorum 2. denemede olma olasılığı zor görünüyooo

aynen bende vallahi keşke yakın olsakta otursak sohbet etsek.canım yaaa ben çok korkuyorum 2. denemedbizim gibi anlaşabileceğime olma olasılığı zor görünüyooo

keşkeeee gerçekten yakın olmayı o kadar çok isterim ki ikinci ameliyattan sonra bi huy başladı bende zaten çocuklu çiftlerle asla ve asla görüşmek istemiyorum zaten konuşacak bişeyde bulamıyorum keşke sizlerden biiyle görüşme tanışma fırsatım olsa o kadar çok isterim ki belginim canım şimdiden umutsuzluğa düşme bakalım mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler inşallah sizde sonuç farklı olur bebişlerinle dönersin evine

aynen bende vallahi keşke yakın olsakta otursak sohbet etsek.canım yaaa ben çok korkuyorum 2. denemede olma olasılığı zor görünüyooo

neden oyle dusunuyorsun 2.de bulunnan arkadaslarda var sanirim biz de belki onlardan oluruz

Ben adet günümü bekliyorum sanırım yanlış anladın :) yada şöyle diyim benim adet belirtisi sadece belimde bi hissizlik olur o kadar

Çiçekcim ne desek boş tesellisi yok bunun biliyorum bizde kısa bi süre sonra bu dönemden geçicez belli değil ne olucağı belki bizimde bişey bulanamıycak belki bizimde dosya kapanıcak...ama ben bu durumu kaabullenmeye çalışıyorum eşimi seviyorum sonuçta bu onun tercihi değil sorun bendede olabilirdi? hayata devam edicez...sende öyle yap biran önce kendinide eşinide daha fazla yıpratma oluruna bırak ve kabullen...taiiki dualarına devam et bellimi olur rabbim belki kendiliğinden veriverir...

Canım seninde moralin bozuk biliyorum ama sormak istiyorum. maddi manevi yıkım oldu demişsin ne kadara mal oldu bu tese size ve nerede tedavi oldunuz? Samsundamıydı?

çiçekçim allah sabir versin canım ne desek boş allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşaalah

aynen canım bende hiç istemiyorum onlar hep çocuklarından bahsediyolar bizde boynu bükük bakıyoruz inşallah birgün bir yerde karşılaşırız..
neden oyle dusunuyorsun 2.de bulunnan arkadaslarda var sanirim biz de belki onlardan oluruz

bilmem hep kötü sonuç alıyo ikinciyi deneyen arkadaşlar o yüzden bende çok korkuyorum..

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz kimsecikler yok galiba keske burda olsaydinizda biraz dertlesseydik

ya benimde canim sikiliyo buna ,ne yazikki ogle sanirim ,bizimde ilkide cikmamisti ,hemde hicbirsey cikmamisti,simdi korkuyorum ,ama bazi kisiler var burda okumustum eski sayfalarda 2 tesede de cikmyor sonra normal yoldan cikiyor,demek ki vucut degisiyor belli donemlerde uretiyor belli donemlerde duruyor,belki bizmikisi oylemistir
CIDDEN COK KORKUYORUM 2. YI DENEMEKTEN

BELGIN siz ilk ameliyatinizi kac yil once oldunuz,tesemiydi mikrotesemiydi

canim bizde cikmadi diye sizdede cikmiyacak degilki..herkes ayri canim benim korkma
canim sonraya biraktim dedi..bence birinde bulamayinca diyerindede yoktur diye bakmamis

Canım seninde moralin bozuk biliyorum ama sormak istiyorum. maddi manevi yıkım oldu demişsin ne kadara mal oldu bu tese size ve nerede tedavi oldunuz? Samsundamıydı?

ankarada kaan aydosta tedavi olduk canim..bizim sigorta karsiladi tese masraflarini biz sadece ilk gitigimizde 200 milyon odedik doktora..ilac masraflarini sigorta karsilamadi

çiçekçim allah sabir versin canım ne desek boş allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşaalah

sagol canim ins

CICEK nasilsin iyimisin,sizin hormon degerleriniz normalmiydi nasildi

bende
BELGIN siz ilk ameliyatinizi kac yil once oldunuz,tesemiydi mikrotesemiydi
canım 4yıl oldu biz yaptıralı.

canım ama bazen bir testiste çıkmayıp diğerinde çikabiliyo keşke baksaymış ben geçen bi arkadaşın sonucunda okumuştum birinci testiste bulamadım diğerine baktım buldum demişti dr...

çicek canım ne kadar üzüldüm anlatamam inşl patalojiden güzel haber çıkarda tedaviye devam edersiniz o umudun hiç sönmez inşl hayatım allah yardımcınız olsun size başka bir kapı açsın canım

evet belgincigim bende okumustum..ben ikisinede bakilmasini istemistim ama bakmamis iste
sonra ya biraktim dedi

sagol canim insallah umudumuz hic bitmez allahim insallah baska kapilar acar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…