evet belgincigim bende okumustum..ben ikisinede bakilmasini istemistim ama bakmamis iste
sonra ya biraktim dedi
amin canım inşallah umutlarımız bitmez dediğin gibi yolculuk nasıl geçti dinlenebildin mi
olurmu canim sizin ikisinede bakmismi kaan hoca patoloji nasil gekdi sizin
canim yoculuk yorucuydu aktarmaliydi zor oldu..dinlendim canim ama gonlum yorgun o yorgunluk hic gitmiyor insanin ustunden...sen nasilsin?
canim yoculuk yorucuydu aktarmaliydi zor oldu..dinlendim canim ama gonlum yorgun o yorgunluk hic gitmiyor insanin ustunden...sen nasilsin?
üfff sonraya bıraktım derken 3.tesemi...
hayırlısı olsun canım kök hücre derken üretim varmımı demek istedievet canim hem kok hucre cikmassa dosyayi kapatirim dedi hemde 3 tese dedi
simdik kok hucre varsa ona bakacakmis bu sefer de
belginim depresyon yapma gördüm facede paylaştığın şarkıyı
canım bizim ikisinede baktı testis boyutları hormonlar hepsi normaldi hatta ameliyata giren hemşire benim arkadaşımdı kaan beyle görüşmemiştik daha ameliyattan çıkınca testislerin durumu çok iyi biz çok umutluyuz ama sol taraf daha iyi demişti sonraki görüşmede kaan beyde aynısını söyledi sizde testis boyutu çok küçükse eğer bakmamış olabilirler canım bide kaan bey çok risk almak istemiyo belki sizde bakmadığı testisi kaybetme gibi bi durum varsa onun içinde açmamış olabilir
canım benim öyle söyleme allahın izniile bizde kavuşacağız inşallah bebeklerimize..
iyiyim işte iyi olmaya çalışıyorum aklım sende kaç gündür
şimdiden allah yardımcı olsun diyorum yolun daha cok basındasın.. ama en başta kabullenmek gerekiyor durumu canım.. hayırlısıyla gerisi de gelir insallah.. en kötüsü belirsizlik bence..[/QUOT
yeni gelenler için herkes kendi hikayesini yaşadıklarını yazabilir mi acaba? nasıl bir süreç, nelerle uğraşmak gerekiyor, ortalama ne kadarda ne olucağı belli oluyor gibi birsürü soru var kafamda. biz yeni öğrendik tedaviye bile başlamadık 3 ay kadarda başlayamıyacağız. ama bu konuyla yatıyourm bu konuyla kalkıyorum. hayatımın merkezinde bu var. yakınlarıma açmadığımız için kimseylede konusamıyorum. zaen kafamda almıyor cocugumun olamıycagını durumu kabullenmiş bile eğilim sanki. büyük bir boşluk,tuhaf ve insanın içini kemiren bi durum...............
evet belgincigim ureti dedi galiba ama kok hucre diye konustu
biliyorum seni o kadar iyi anlıyorum ki bende duyduğumda o koca hastane başıma yıkıldı sanki çok zor Allah hepimize sabır versin belginim burdayım canımcanim cok ta kucuk degil bakilmayacak olsa riske atmadim derdi sonraya biraktim dedi
anlamadım ki canım kendisi girdi demi ameliyata bilemiyorum ki ne düşündü acaba dediğin doğru kaybetmek istememiş olsa açıkca söylerdi
kavusacagiz belginimde ne zaman yas 28 kaan hocada gencsin diyor nerem genc
üzülme canım bende 28 im
canim benim sagol..o kocaman ankara sokaklari dar geldi umutla gittim elim bos dondum cok zor allahim kimseyi boyle sinamasin..bu arada canim otelden memnun kaldik idare ederdi temiz yerdi
oteldeki adam bile anlamis bizim hastane icin gittigimizi..ayrilirken hallettinizmi islerinizi gecmis olsun dedi esimde nerden anladiniz dedi oda aile niye bu kadar uzun kalirki otelde dedi
[/QUOTE]...AZOSPERM OLUP HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZ...
DERYA22....Varikosel teşhisinden azo kullandıkları bitkisel ilaç doğal çıkış sağladı tüpbebek hamileeeee
TÜLAY24....Microtese başarılı tüpbebek ikizlerine hamileeeee
EALSNAS....Tesa başarılı tüpbebek hamileeeee
LAREM82....Microtese başarısız doğal yoldan çıkış sağlandı dondurulmuşlarıyla 2. tüpbebek denemesinde hamileeeee
CANEYLOM....İnmemiş testisten dolayı azo 2 tesede sperm bulundu 3. denemede tüpbebek hamileeeee
GÜLENCİM....İnmemiş testisten azo microtese başarılı dondurulmuşla 2. denemede tüpbebek hamileeeee
ALAİNA....İnmemiş testisten azo microtese başarılı tüpbebek hamileeee
MAWİİİ....İnmemiş testisten azo microtes başarılı tüpbebek hamileeee
ARTVİNLİ9876....Tesede sperm çıkışı var 2 düşük doğum sonrası ikiz ölüm 4 denemede hamileeee
SURAYN....microtesede 10 sperm bulundu tüpbebek hamileeeee
HİLAL85....Microtese başarılı tüpbebek hamileee dondurulmuşları var
İİPEKK....Oligoastenoteratospermi tüpbebek hamileeeee
NURDOST....microtese başarılı tüpbebek hamileeee (6 haftada gebelik sonlandı)
EBANA....Biyopside sperm çıkmadı eşine kullandırdığı kekik suyu doğal yoldan çıkış sağladı hamileeee
P_AYTAR....Doğuştan sperm kanalı yokluğu tesede sperm bulundu hamileeee
SİMTEN81....Bilgisi yok ama şuan hamileeeee
SEDASEM....Microtese başarılı tüpbebek hamileeeee
BEBEKECEM....Eşine keçiboynuzu kürü ve hakiki adana şalgam suyu içirdi doğal yoldan hamileeeee
TOSBİK81....İnmemiş testisten azo hipogonodizm ilaç tedavisiyle sperm çıkışı oldu tüpbebek hamileeeee
HANDENİZUZ....Sebepsiz azo ilaç tedavisiyle sperm çıkışı oldu doğal yoldan hamileeeee
GÖZDEMMMM......hipogonodizmden dolayı azo tüpbebek pozitif 10. haftada düşük
ESPOİR_FR.........gördüğü ilaç tedavisi ve kürlerle tesada sperm bulundu dondurulmuşlarla tüpbebek tedavisiyle hamileeeeeeeeeee
BLUEAVCI..........hipogonodizmden dolayı azoilaç tedavisiyle doğal çıkış oldu VEEE HAMİLEEE
SYMPATİP............. gelişmemiş testis ilaç tedavisi microtese başarılı tüpbebek hamileeee
SELVA2009..........2. microtese veeeeeeeeee tüpbebekle hamileeeeeeeee
...................sperm çıkışı olan arkadaşlarımız.............................
melisss.......microtese başarılı tüpbebek negatif
emine 1983....doğuştan kanal yokluğu mesa yöntemiyle 4 milyon çıkış oldu donduruldu
melek23....microtese ve tese başarılı 2 tüpbebek negatif
sevgidolu....hipogonodizm ve fsh düşük microtesede gelişmemiş sperm bulundu tüpbebek negatif
firuze64....microtese başarılı bulunan spermler kalitesiz
mutsuz72....doğuşten kanallar gelişmemiş tesede sperm çıkışı var 4 tüpbebek negatif
gelincik238....inmemiş testisten azo klineferter sendromu microtese başarılı tüpbebek negatif 2 denemede
berre10....microtese başarılı tüpbebek haber yok
banban....inmemiş testisten azo kürler sayesinde 80 cansız sperm çıktı
aydennnn....microtese başarılı 4 tüpbebek negatif
adak1985....microtese başarısız doğal çıkış tüpbebek tedavisi gördü sonuç negatif
yağmur05....microtese başarısız kaan aydosta tedavide immatür hücre bulundu
isra06....tesede olgunlaşmamış sperm bulundu tüpbebek negatif
hayat44....microtese başarılı dondurulmuşlarla tüpbebek negatif
kriz79....microtese başarılı tüpbebek negatif
hot_trot....microtese başarısız doğal yoldan 10 tane sperm çıktı
saklambaccc....2 microtese başarısız 3 tesede 2 tane olgunlaşmış sperm bulundu 4 denemedeler
Belgin....microtese başarılı elonge hücre bulundu tüpbebek negatif tedavideler
melisela....gördükleri ilaç tedavisi bolca sperm çıkışı sağladı
aşkböceğim....microtese başarılı döllenme gerçekleşmedi 2. denemedeler
jklm....klineferter sendromlu microtese başarılı tüpbebek negatif
talyasu....doğuştan genetik bozukluk microtese başarılı fakat spermler ölü
bnefise....inmemiş testisten dolayı azo microtese başarılı
sumakim....doğuştan sperm kanalları yokluğu sperm üretimi var
perver....tese başarılı tüpbebek negatif
sed_a....kaan aydosta ilaç tedavisiyle doğal çıkış oldu
sibel19....microtese başarılı tüpbebek negatif 3.denemedeler
cefalınazlı....doğuştan sperm kanalları yok pesada sperm bulundu 4 tüpbebek negatif
nilay74....2 microtese başarılı tüpbebek negatif
olurmu_83....microtese başarılı elonge sperm bulundu tüpbebek negatif
geranimo85....microtese başarılı
özlemsu33....doğal yoldan sperm çıkışı oldu
figenn....microtese başarılı
asi06....inmemiş testisten dolayı azo microtese başarılı tüpbebek negatif
umudunukaybetme....kaan aydosta ilaç tedavisiyle sperm çıkışı oldu microtese başarılı döllenme gerçekleşmedi
çiçek00....tese başarılı gelişmemiş sperm bulundu...2. microtese başarısız
umutolsun....2 microtese başarılı tüpbebek negatif
nzmyhn....sperm çıkışı var ama morfoloji bozukluğu spermler tamamen kalitesiz tüpbebek negatif
nuruay....microtese başarısız ilaç tedavisiyle 5 az gelişmiş 95 ölü sperm bulundu
demmi....microtese başarılı tüpbebek tedavisinde tutunma olmadı negatif
..............tedavi görüp sperm çıkmayan arkadaşlarımız.................
harzem....sebepsiz azo tese başarısız şimdi tedavide
zaman....inmemiş testisten dolayı azo 2 microtese başarısız
kader_nl....tese başarısız
gamzesezer....2 microtese başarısız
hasibe....microtese başarısız
sultan49....microtese başarısız
lazleydi....microtese başarısız
esrik....microtese başarısız
samsak....inmemiş testisten dolayı azo microtese başarısız
fatoş1983... 2 microtese başarısız
tina85....microtese başarısız
melikebursa....varikosel ameliyatı microtese başarısız kromozom sayısı 24
kalbim34....microtese başarısız donasyona karar verdiler
tu_runcu....microtese başarısız
gülderencim....microtese başarısız
eryasu....microtese başarısız
hayrunisa....microtese başarısız
angell1974....microtese başarısız tedavideler
senayda....microtese başarısız
vavelya....microtese başarısız
leylak1919....microtese başarısız
gülüm_se....microtese başarısız
mehtapsym....microtese başarısız
vili....inmemiş testisten dolayı azo parça alındı sonuç sıfır
ebruli78....genetik kromozom bozukluğu microtese başarısız
doktorum....microtese başarısız
yelizt....tesa ve tese yapıldı sonuç sıfır
medine04....klineferter sendromu microtese başarısız
gülderencim.... microtese başarısız
efe33....setoli coll only sendromu microtese başarısız
bsxxx....microtese başarısız
lamvay....tesa başarısız kaan aydosta tedavide
zcu....inmemiş testisten dolayı azo microtese başarısız
..................................diğer azolu arkadaşlar.....................................
krishazel.....ağır varikosel ameliyattan önce 19 milyon sperm vardı sonraki testlerde sonuç sıfır
nevki....şiddetli oligospermi
berennur....sebepsiz azo
adige4638....inmemiş testisten dolayı azo
simal18....ateşli hastalıktan dolayı azo
mavimenekşe.....inmemiş testisten dolayı azo 2005 yılında 3.5 milyon sperm vardı sonraki testlerde sonuç sıfır
brc....hipogonodizmden dolayı azo
denzkaya....tedavide
sudenazayral....varikosel ameliyatı oldu daha test yaptırmadılar
herales....varikosel ameliyattan önce sperm vardı sonraki testlerde sonuç sıfır kaan aydosta ilaç tedavisi doğal çıkış oldu
umudumnerde....testis küçüklüğü tedavide
nesime....testis küçüklüğü
durudenizderya....tedavide
yasemenyusuf....
ceylinsu....2 denemelerini yapacaklar
sayes....tadavide
sympathipe....testisler gelişmemiş tedavide
gulan....
esra08....
zhncnr....
t3kçar3m.....
zenon....
inciii.....
reyhan26reyhan....
yağmurum2001....
runya30....
syolcu....
tinkerbell2....
schatze32....
nnilüfern....
özgür1....
seher7478....
bengazel7884....
nuray27....
flewers81....
elanur8679....
sevalzeynep....
uğurböceği....
mesleki_teacher....
şekerler....
damlalı....
ebrarium....
sirenas....
boniibon....
lilium....
armaganndm....
emineyaz....
selma21....
akkanarya....
ecemnur....
orchardroad....
anastasya3335....
turtem....
meldayel....
ay_ser....
artıkumutsuz....
sopia35....
nissan....
gozuyas....
ezgim_ez....
zaycik....
munaes....
nurhira....
urhan90....
melda822....
narsude....
esmer226....
aleyna84....
didem1980.......
........................ kullanılan kürler ve ilaçlar .....................
arginmaxxx............çinko...........e vitamini...........trubulis terrestris.........l cartinine.........ginsgeng.........ginko globa..........mesir macunu........keçiboynuzu kürü .........nohut kürü.......... böğütlen kökü kürü.........çakşır suyu.........incir kürü........muzzz..........ceviz......bal.........polen ..........arısütü...........iğde tohumu kürü..........fındık........civanperçemi çayı.........çörekotu bal karışımı......gojiberryy........harnup pekmezi........tarçın çayı......havuç suyu.....
şalgam suyu...........kekik suyu..........ısırgan otu ve tohumu çayı..........
kızlar sadece bunları buldum eğerki kullandığınız başka kürler otlar çaylar varsa söyleyin ekleyeyim
FAVORİ DOKTORLAR........KAAN AYDOS........EMRE BAKIRCIOĞLU......
.
rabbimden tek dileğim inşallah bu dertle uğraşan yaşayan bütün arkadaşlarım birgün erer muradına kavuşur bebeklerine ...........
kızlar listeyi çıkarayım dedim yeni gelenler isterse kendilerini eklesinler hemde bilgi sahibi olsunlar istedim iyi akşamlar
hepinize iyi aksamlar canlarim ben evime döndüm bugun
ne guzel dualar etmissiniz allah sizlerden razi olsun allahim bana yasatmadigi o mutlulugu sizlere yasatsin dostuma dusmanima bu derdi vermesin cok zor..simdik siz diyeceksiniz uzulme 3 tesede bulunur belkide 3 deneme hic olmayacak demek böylesi hayirliymis isyan etmiyorum ama cok üzülüyorum kime ne icin uzulduysem bu hayatta hepsi benim basima geldi..kimin ahini aldim bilmiyorum dusunuyorum ama bulamiyorum..kaan hoca ameliyatin cok iyi gectigini cok ugrastim dedi cok guzel parcalar aldim cok guzeldi dedi ama hic bir sey bulunamadi dedi eger pataloji de kök hucre cikmassa dosyayi kapatirim dedi ben o zaman cok kotu oldum siz bizim umudumuzdunuz diyebildim tek bende istiyordum bende uzuldum dedi sonra uzulmeyin gencsiniz umudunuzu kaybetmeyin dedi bir hastam vardi tam dosyasini kapatma asamasinda hamile kaldi dedi umudunuz hic bitmesin dedi..yani kizlar dosya kapanacak biz hangi yoldan gidecez simdik cok zoruma gidiyor ama hic bisey olmamis gibi davraniyorum etrafa esime karsi..hastanede kaldik o gece esim genel annestesi oldu doktor cikmasina izin vermedi genel olunca cikilmaz hic gormedim cikani dedi..esim lokal istiyordu ama belden igneyi vuramamislar..simdik iyi hic agrisi falan olmadi..iste kizlar böyle belkide yolun sonu bilmiyorum..birhafta sonra patolojinin sonucunu soyleyecek..kok hucre varsa tedavi ugyularim dedi..ha birde tek sola bakmis saga bakmamis
harzem liste yapman cok iyi olmuş ama küçük bi düzeltme : ebrarium da azosperm olup hamile kalanlardan :)) başarılı tese sonucu..
ne güzel inşallah bizde senin gibi başarılı oluruz eşin nerede tese olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?