Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
olurmu canim sizin ikisinede bakmismi kaan hoca patoloji nasil gekdi sizin

amin canım inşallah umutlarımız bitmez dediğin gibi yolculuk nasıl geçti dinlenebildin mi

canim yoculuk yorucuydu aktarmaliydi zor oldu..dinlendim canim ama gonlum yorgun o yorgunluk hic gitmiyor insanin ustunden...sen nasilsin?

olurmu canim sizin ikisinede bakmismi kaan hoca patoloji nasil gekdi sizin

canım bizim ikisinede baktı testis boyutları hormonlar hepsi normaldi hatta ameliyata giren hemşire benim arkadaşımdı kaan beyle görüşmemiştik daha ameliyattan çıkınca testislerin durumu çok iyi biz çok umutluyuz ama sol taraf daha iyi demişti sonraki görüşmede kaan beyde aynısını söyledi sizde testis boyutu çok küçükse eğer bakmamış olabilirler canım bide kaan bey çok risk almak istemiyo belki sizde bakmadığı testisi kaybetme gibi bi durum varsa onun içinde açmamış olabilir

evet canim hem kok hucre cikmassa dosyayi kapatirim dedi hemde 3 tese dedi
simdik kok hucre varsa ona bakacakmis bu sefer de
hayırlısı olsun canım kök hücre derken üretim varmımı demek istedi
belginim depresyon yapma gördüm facede paylaştığın şarkıyı

yok canım seviyorum ben duygusal şarkıları hani yoksun facede

canim cok ta kucuk degil bakilmayacak olsa riske atmadim derdi sonraya biraktim dedi

canım benim öyle söyleme allahın izniile bizde kavuşacağız inşallah bebeklerimize..

kavusacagiz belginimde ne zaman yas 28 kaan hocada gencsin diyor nerem genc

iyiyim işte iyi olmaya çalışıyorum aklım sende kaç gündür

canim benim sagol..o kocaman ankara sokaklari dar geldi umutla gittim elim bos dondum cok zor allahim kimseyi boyle sinamasin..bu arada canim otelden memnun kaldik idare ederdi temiz yerdi
oteldeki adam bile anlamis bizim hastane icin gittigimizi..ayrilirken hallettinizmi islerinizi gecmis olsun dedi esimde nerden anladiniz dedi oda aile niye bu kadar uzun kalirki otelde dedi

evet belgincigim ureti dedi galiba ama kok hucre diye konustu

şimdiden allah yardımcı olsun diyorum yolun daha cok basındasın.. ama en başta kabullenmek gerekiyor durumu canım.. hayırlısıyla gerisi de gelir insallah.. en kötüsü belirsizlik bence..

Son düzenleme:
biliyorum seni o kadar iyi anlıyorum ki bende duyduğumda o koca hastane başıma yıkıldı sanki çok zor Allah hepimize sabır versin belginim burdayım canım

[/QUOTE]

harzem liste yapman cok iyi olmuş ama küçük bi düzeltme : ebrarium da azosperm olup hamile kalanlardan :)) başarılı tese sonucu..

harzem liste yapman cok iyi olmuş ama küçük bi düzeltme : ebrarium da azosperm olup hamile kalanlardan :)) başarılı tese sonucu..[/QUOTE]

ne güzel inşallah bizde senin gibi başarılı oluruz eşin nerede tese olmuştu

cok üzüldüm canım senin için allah sana da eşine de sabır versin.. ama dua etmeyi bırakmayın güzel allahım ne mucizeler yaratıyor.. hem tıpta bu konunun üzerine bir sürü yeni çalışma yapılıyor sizin durumunuzdakilere de cözüm bulunması yakındır.. unutma bundan 10 sene micro tese ya da tese diye bisey de yoktu.. bizim gibi hastalara doktorlar gidin evlat edinin diyorlardı.. o yüzden umudu yitirmemek lazım sürekli araştırmak yenilikleri takip etmek lazım.. inan bu bir kader değil çiçek.. çocugunu kucagına alacagın günlarin geleceğine inanamaktan sakın vazgecme..

harzem liste yapman cok iyi olmuş ama küçük bi düzeltme : ebrarium da azosperm olup hamile kalanlardan :)) başarılı tese sonucu..

ne güzel inşallah bizde senin gibi başarılı oluruz eşin nerede tese olmuştu[/QUOTE]

insallah alla size de nasip etsin.. eşime 2 kez yapıldı tese ikisi de basarılıydı ama ilkinde tutmadı anatolidaydık 2. si antalya ivf tüp bebek merkezinde yaptırdık bu kez sonuc da pozitif cok sükür :))

ne güzel inşallah bizde senin gibi başarılı oluruz eşin nerede tese olmuştu

insallah alla size de nasip etsin.. eşime 2 kez yapıldı tese ikisi de basarılıydı ama ilkinde tutmadı anatolidaydık 2. si antalya ivf tüp bebek merkezinde yaptırdık bu kez sonuc da pozitif cok sükür :))[/QUOTE]

allah tamamına erdirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…