Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sagol canim benim..bence orda bulamayinca bakmamis canim..bize ilerisi cin biraktim dedi

cicek bacım Rabbim sabır versin kaan hoca bizim dosyayıda kapatmıştı ilk başta insan yıkılıyor ama bunada alışıyorsun üzülme napalım belki ilerde olur

sagol canim yapacak biseyde olmayinca bosuna umut vermeyim diyor

canım şunu anlamadım şu bahsettiyi hasta kendiliğinden mi hamile kalmış.madem böyle mucizeler oluyorda sise neden umut vermek istemiyor anlamadım.eşinin azo sebebi neydi?ilaç yada bitkisel kullanmadımı?yada tedavi görmedimi?

evet canim kendisi hamile kalmis oyle didi ayrintisini sormdim hangi asamadaydi bilmiyorum..
kullandi canim 1yil ilac bitkisel ama hic biri fayda etmemis iste..sebebi belli degil

rabbım istesin yeterki o zaman hersey olur..

amenna öyle tabiki ama insanoğlu sabırsız halbuki bununda vardır bir hikmeti .biliyormusun kadının birinin çocuğu olmuyormuş .oda çok üzülüyor bir komşularının karısı bebeğini doğurunca ölüyor onu evlatlık alıyorlar.tabi kaynanası çok kızıyor oğluna sen onu boşa zaten kısır başkasıyla evlen diyor bebeğide hiç sevmiyor.birgün kaynanası hastalanıyor ilik nakli gerekiyor test yapıyorlar çocuğun iliği ona uyuyor ameliyatala kadın tekrarsağlığına kavuşuyor.kadında kaynanasına üzülüyor hastanede takipleri yapılıyor kadında birçeşit kalp hastalığı varmış meğerse çocuk doğurursa kalp yetmezliğinden ölecekmiş.yani bazen bizim için hayır olan şeyde şer şer olan şeydede hayır olabiliyor

tabi öyle ama iste insan herseyi olsun istiyor ama olmuyor iste olmuyor bazen
bundada vardir bir hayir kaderimizde evlat hasreti cekmek varmis.allahim baska dermansiz dert vermesin

VCK bu söylediğine bende katılıyorum ve hatta eşimle de konuştuk bu konuyu biz düşünüyoruz evlatlık almayı. Gönül isterdi ki kendi çocuğum olsun ama ama ben çocukları çok seviyorum bir tane evlatlık alıp büyütmeyi çok istiyorum. Hayırlısı kendimi biraz daha toparladıktan sonra bu konuyu da araştıracağım zaten.

Çiçek sana da çok geçmiş olsun. Çok zor bir durum bu seni çok iyi anlıyorum. Allahım sabır versin. Dilerim ki inşallah bir gün Allahım bizlerin hepimizin yüzünü güldürsün.

tabi öyle ama iste insan herseyi olsun istiyor ama olmuyor iste olmuyor bazen
bundada vardir bir hayir kaderimizde evlat hasreti cekmek varmis.allahim baska dermansiz dert vermesin

amin canım.ben daha bekardım kursa gidiyordum orda bir arkadaşım vardı ben onun çocuğunun olmadığınıda bilmiyordum.onunla dışarı çıktık bir bebek kıyafetleri satılan mağazanın önünden geçtik kıyafetlere baktı fiyatıda uygundu bende ihtiyacın varsa al dedim oda benim çocuğum yok olmuyor dedi.bende çok üzülmüştüm.beş ay sonra ben de evlendim vede eşimin çocuğu olmayınca o arkadaşım aklıma geldi bana şöyle demişti sakın bana üzülme seninde başına gelebilir.bende o lafı aklıma gelince arkadaşımı aradım helallik almak için bana dediki helal olsun canım ben sana kesinlikle ah etmedim sakın yanlış anlama.sana birşey anlatayım ben sana bunun için üzülme dedim dedi. Allah kulunu hep ömrü boyunca çeşitli sınavlardan geçirirmiş.ama sevdiği kullarına daha çok sıkıntı verir onlarında kendisine nekadar tevekkül edeceğini denermiş .bir kuluda bu kişiye üzülürse onada aynı derdi verirmiş ve o kuluna dermişki sen bu kulumu benden dahamı çok seviyorsun.o zaman sende aynı dertlen dertlen bunu bilki kimse benim kulumu benden daha çok sevmez dermiş.bakalım bizim sınavımız nasıl sonlanacak mevlam inşallah affeder bana arkadaşımada ve isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin

canım ben şimdilik bize yakın bir çocuk esirgeme kurumu var orda yardımcı annelik yapmayı düşünüyorum .belki onlara ordada yardımcı olabilirim hem bir çocuk değil onlarca çocuğun bana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.ben şimdi ömrümü çocuksuz geçiriyorum onlarda annesiz .bende duygularımı orda bastırırım belki benim onların bir başını okşamam onların mutlu olmasına sebep olur.

Çiçek sana da çok geçmiş olsun. Çok zor bir durum bu seni çok iyi anlıyorum. Allahım sabır versin. Dilerim ki inşallah bir gün Allahım bizlerin hepimizin yüzünü güldürsün.

sagol allah razi olsun

dogru bence ben de üzülürdüm ama kinayarak degil allah biliyor gercekten uzuldugum icin ama basimiza geldi

Düşüncelerine kesinlikkle katılıyorum ve bende öncelikle gönüllü annelik yapıp sonra da evlatlık almayı istiyorum. Onlar aileye hasret bizde evlada hasretiz. ELbetteki orda çok fazla çocuğun anne şefkatine ihtiyacı var. Onları mutlu etmek belki de biraz da olsun annelik duygusunu bize tattırabilir.

SELVAcigim canim benim cok ama cok sevindim canim
alllah tamamina erdirsin canim benim ikizdir inslllah allahim ayirmasin seni bebesinden
çiçek canım rabbim sanada nasip etsin..benimde umudumun bittiği yerde geldi mucizem..kaan hoca ameliyat öncesi testislerin biri bitmiş tek testis bulabilirmiyiz diye düşünüyorum dedi yıkıldım ama bak şükür nerelere geldim..rabbim yardımcın olsun..mucizen gelsin..rabbim ol desin..hiç aklımdan çıkmıyorsun...kızlar hepinize dua ediyorum..

canım hoşgeldin evine inşallah en kısa zamanda toparlanırsın hayatını düzene sokarsın çok çok dua ediyorum senin için

sagol canim ins rabbim burdaki herkesin yardimcisi olsun

canım hoşgeldin evine inşallah en kısa zamanda toparlanırsın hayatını düzene sokarsın çok çok dua ediyorum senin için

sagol olurmu maddi manevi buyuk bir yikim oldu bizim icin nasil düzene sokacaz hayati tekrar bilmiyorum.onceki tesede ilac bitkisel kullanmamisti bunda bir suru ilac bir suru bitkisel kullandi hic faydasi olmamis hangi yolu izleyip hatimizi duzene sokacaz bilmiyorum.

canım dünde yazmıştım benimde umutlarım tükendi demekki birincide çıkmayınca ikincide çıkmasıda biraz zor napalım canım buda bizim kaderimiz sabredeceğiz başka elden ne gelirki peki neden tek testise bakmış..

kızlar yağmurlu bir pazar günü eşimde nöbette ben çok sıkılıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…