Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
blueavcı canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor.

sağol canım çok şükür iyiym hamileliğim ağır geçiyor bulantu ve kusmalarım çok oluyor inşl hamileliğim biraz daha ilerleyince geçer diye umut diyorum sen nasılsın canım

sağol canım çok şükür iyiym hamileliğim ağır geçiyor bulantu ve kusmalarım çok oluyor inşl hamileliğim biraz daha ilerleyince geçer diye umut diyorum sen nasılsın canım

iyiyim canım idare ediyoruz.bizde o günleri iple çekiyoruz.tabi bulantı kusmalar zor inşAllah cabuk atlatırsın ama sonu güzel.kendine dikkat et canım.

Canım senin yaşadığın durumu şuanda biz yaşıyoruz.Anlatamam harşey aynı bizde iki doktor arasında çıkmazda kaldık.Eşim kaan aydosun verdiği ilaçları araştırıyor şu zamanlarda.Bizede 1 aylık bir tedavi arkasından da iki aylık bi ilaç tedavisi daha uygulayacağını söyledi.Microteseyi emre bey de yaptıracağız o ilaca gerek yok demişti belki ilaçları kullanmadan bi kez daha emre beye danışmamız gerekecek iyi ki bilgilerini paylaştın çok teşekkürler.Benim eşimde 7-8 yaşlarında tek taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş ve hormonlar normal emre bey direk tese dedi.kaan bey önce ilaç tedavisi dedi .ilaçları kullanmadan önce iyice araştıralım .Çoook teşekkürler duyarlılığın için....Rabbim kucağına almak nasip etsin....Bizlerede versin

Canım sizin hormonlar nasıl benim eşimde de aynı probler var.Emre bey size ne tedavisi uyguluyor.Üste 4 aydır emre beyde tedavide demişsin.Emre bey bize tedavi uygulamadı direk micro tese olacaksınız dedi bizde haziran ayını benim tatile çıkacağım dönemi bekliyoruz..Acaba hormonlarla mı ilgili tedaviniz?

kzılar adet olduım yarın doktora gidiyom dua edin nolur artuk tedavideyiz inşallah
sağol canım bakalım yarın ne olacak ameliyat içinde gün verecekmi acaba ilk defa olunca heycanlanıyorum inşallah bu ay son adetim olur
canım tedavin hayırla başlayıp hayırla sonuçlansın inşallah,inşallah canım dediğin gibi son adetin olur.

canım sevindim iyi olmana Rabbim bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah bulantılar,kusmalar zordur ama karnında bebeğinin olması bu çok çok güzel bişey Allahım bizlere de nasip etsin inşallah.

sağol canım inşallah herşey güzel gider

merhaba gofretto kardeşim.eşimin hormon değerleri şöyle total testesteron : 7,41 idi 3 ay sonra 6,71 olmuş.fsh ise 1,46 idi 3 ay sonra 2,82 olmuş.emre bey bize de 4 ay önce microtese der diyordum ama muayene sonrasında testisleri ölçtü hormonların durumuna göre mi artık bilemiyorum ilaç tedavisi uygulayalım sizden ümitliyim sperm çıkışı bekliyorum dedi.şu an için sperm çılışını bekliyoruz.hormon sonuçlarını gönderdik geçen cuma bu sabah eşimi aramış o da uyuyordu duymamış yarın tekrar arayacakmış bakalım.sağolasun her ay tedaviyi istanbuldan yönlendiriyor.kimisine ilaç tedavisi kimisine microtese diyor bende anlamadım.ama alanında bayağı uzman tecrübeli bir kişi.o diyorsa birşeyler bilerek söylüyordur.sizin hormon değerleri nasıldı gülüm.emre beye güvenin gülüm sperm bulunursa emninim tüp bebekte tutaacaktır.senin halayını çekeriz haziran ayında inş.

Birşey değil canım. Sizin durumunuzu çok iyi anlıyorum. Faydalı olduysam ne mutlu bana. Siz de iyice araştırın. Umarım herşey yolunda gider hepimiz için. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi, tek temennim bu.

Merhaba Blueavcı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hamileliğin kaçıncı ayındasın? Kontrollere tüp bebek yapan yerde mi yoksa dışarda bir yerde mi devam ediyorsun? Ben o konuda ne yapacağımı bilmiyorum. Yani biz de diğer hamileler gibi herhangi bir kadın doğumcuda devam edebilir miyiz yoksa bizim durumumuzu bilen riskli gebelik takibi yapan bir doktor mu olmalı? Benim de hamileliğim ağır geçiyor. Daha çok başlardayım ama bulantı, iştahsızlık, halsizlikten muzdaribim. Bir de 2 defa grip geçirdim.İnşallah sağlıklı olur bebişlerimiz.

sagol canim allah razi olsun..canim belinde damari bulamamis.evet kilolu birde..testislerin biri normal de diyeri ufak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…